2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah canım. 2. Olunca daha tecrübeliyiz dediğin gibi. İnşallah mamaya falan hiçbirimiz ihtiyaç duymayalım bol bol sütümüz olsun bebişler de doya doya emsin

Kız nisan gelirse bebek enfeksiyon kapabilir o yüzden o kadar beklenmez bak. Nasıl sancin var?

Kasıklarımda saat başı gelen 2 3 dk süren sancılarım var. 3 gündür hep var bugün şiddeti biraz arttı hep hareket yaptım belki ondan daha çok artmıştır. Düzenli olur sıklaşırsa hemen gel dedi doktor. Ama daha sıklaşmadı 1 saatten aşağı inmedi hiç.

Kızlar iyi geceler.herkes avent demiş ama bana biraz pahalı geldi.birde ben çalışmadığım için devamlı kullanılmayacak.sut gelene kadar asıl vazifesi.o yüzden mamajoo aldım aksam netten.170 tl idi avent 400 tl arada baya fark var.yorumlarda iyi olunca aldım bende.

Gölden goat da piyasada anne sütüne en yakın mama diye duymuştum.haberim yoktu yarın gidip bi bakayım kaldıysa alırım inşallah.

Biz sarılıktan çok çektik.18 e yükselmişti sarılığı.3 gün hastanede fototerapi de yattı.alinan kanın yapılan testlerin haddi hesabı yoktu.o yüzden bu sefer biraz daha tedbirli davranmak istiyorum açıkçası ama tabi ne olur bilinmez.hem mama hem pompa ile sağarak idare ederim diye düşünüyorum ama bakalım artık.

Benimkiler 2 sene emildi güya hala mercimek kadarherkesin içinde göğsünü açıp emzirme canım nazar da olur...inan benim görümceler falan muhtaç olayım istediler olmadım diye bile kudurdular onların memlekette doğurup kaynanamın evinde yataymışım annem falan de gelemez tabi ben onlara muhtaç sersefil Allah düşürmesin...annem başımdaydı geldiklerinde 1 hafta 10 günlüktük gürül gürül sütlerim akıyordu onu bile çekemediler...sen tadını çıkara çıkara bebeğini sev öp kokla doyur koynunda uyut kimseyi umursama...üzüntüyle stresle o süt kesilirse kimseye bir şey olmaz bebeğin anne sütünden mahrum olur sen de boşu boşuna acı ve vicdan azabı çekersin...hepsi geçiyor...yavrunun rızkını heba etmeye değmez hiç kimse...babası bile

Kizlar bugunden beri cok fazla beyaz sulumsu bir akintim oldu hep. Ara sirada sancilandim. Az once saclarimi orerken bi anda hizlica baya bi bisey akti hissettim lavaboya kostum. Ic camasirim sirilsiklam ve bi yerinde sari yesil gibi sumuksu bisey var. Ilk defa boyle bisey gordum. Enfekdiyon olmadigini dusunuyorum cunku ne kasinti ne yanma ne bi sikinti hicbisey yok. Ama ne olduguda kafami kurcaliyo. Sabah beri beyaz sulumsu akinti zateb dusunduruyodu ustune bide bu.

Anladım cnm bende de var hatta başını koyduğunu hissettiren bir acı var gibi.

Kuzum benim ya çok haklısın. Neredeyse bütğn zorlukları atlattın bunda geçecek. Loğusa evini misafirle dolduran insanlara da pes diyorum. Biraz daha sabretmeye çalış başbaşa kalacaksınız bebişinle inşallah
Ah o göğüs kalkanı yok mu. Mucize mucİZe. Maşallah sana da canım sütün hergüm daha da çoğalsın inşallah

Üzme Can'ım tatlı canını ya. Çoğalır sütün inş. Çoğalmasa bile aç kalmaz kuzucuk. Sarılık nerdeyse tüm çocuklarda oluyor.
Ya en çok merak ettiğim şey şu hamileliğin ortasından beri çektiğimiz anam anam ağlatan uyutmayan çatı ağrısı geçti mi Can'ım of hiç geçemeyecek gibi sanki.

Canim gecikmeden doktora git bence. Acik de bir görün. Belli ki suyun gelmiş. Sari -yesil renk olmasi da tuhaf. Bi gorun sabahi bekleme. Bizidr haberdar et durumdN.

Nisan olabilir canım.her zaman kanamayla birlikte olmaz bazen böyle sumuksude olabiliyor.bi bak istersen netten.

Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.

Canım benim doktor da sedyeye yattığımda tam vajinanın üstüne eliyle bastırıyor bi kaç kontroldür niye yaptığını bilmiyorum acaba inmiş mi diye bakıyor ki

Nişan olabilir canım...ama su gelmesi iyice şarıl şarıl oluyormuş...sancın falan yoksa yat istersen nişan gelmesinden sonra doğumun ne zaman başlayacağı belli olmuyor 1 hafta da sürebilir

Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.

Canım benim üzülme.bekliyodun zaten.Allah bi kapıyı kapatırsa birini acar.bebek kismetiyle gelir inşallah.babasina daha güzel bi iş haberiyle gelir.gonlunu ferah tut.

Nedir canım sütü artıran çay
takipte kal cnm.10 dk düşerse yavaş yavaş hazırlan..baktın 5 dk indi yola çıkma vakti gelmiştir

Canım nişan olabilir bahsettiğin..

Canım benim üzülme.bekliyodun zaten.Allah bi kapıyı kapatırsa birini acar.bebek kismetiyle gelir inşallah.babasina daha güzel bi iş haberiyle gelir.gonlunu ferah tut.
İnsallah ya insallah. Evet bekliyorduk hic şaşırmadım. Ama en azindan dogum izni alacagi sirada yaparlar diye düşünüyordum. Bu kadar erken beklememistim. Simdi yeni is baksa yeni calisacagi is dogum izni vermez ise yeni girdigi icin. Dogumu beklese cok zaman gecer ne zaman doguracagim belli degil. Arti akrabalar gelecek her kafadan bir ses cikacak. Allahim hayirlisini versin her seyin ne diyebilirim ki.

Canım benim doktor da sedyeye yattığımda tam vajinanın üstüne eliyle bastırıyor bi kaç kontroldür niye yaptığını bilmiyorum acaba inmiş mi diye bakıyor ki
Olabilir Can'ım. Kafasını kontrol ediyordur belki. Annem de alttan dokundu düşmüş dedi çünkü. tabi en iyisini dr lar bilir. Anneminki sadece eski bi tecrübe.

Doğmamış çocuklarımızın veballeri boyunlarına olsun emek hırsızlarının. Biliyorsun benim eşimi de çıkardılar işten. İnsafları kurusun

Allah razı olsun canım, hepimizin sütleri bol bol gelsin inşallah

Yaa demiştin sen geçen heran çıkarabilirler diye..vicdansız insanlar ya
Bana da bugünkü kontrolde yaptı cnm.ne kadar aşağıda ona bakıyor işte..haftaya gibi konuşmuştuk biz..ultrasyon ve muayeneden sonra cuma ya çekti günü bende hissediyordum artık indiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…