- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.061
İnşallah canım. 2. Olunca daha tecrübeliyiz dediğin gibi. İnşallah mamaya falan hiçbirimiz ihtiyaç duymayalım bol bol sütümüz olsun bebişler de doya doya emsinİşte o 9 civarıyken kurtardım ben canım inşallah yine başarırız...göğüs ucum küçük olduğundan emerek ucunu çıkarması ve sütü de getirmesi gerekiyordu 2.de daha kolay gibi geliyor inşallah öyle olur bu sefer hemen göğüsler büyüdü falan vücudumuz ne yapacagını biliyor
Kız nisan gelirse bebek enfeksiyon kapabilir o yüzden o kadar beklenmez bak. Nasıl sancin var?
Benimkiler 2 sene emildi güya hala mercimek kadarBen de saat kuruyorum, inşallah bizimki de düzelecek teyzesikız benim koca koca göğüs uçlarım vardı, birisi pompa aldın mı göğüs ucun yoksa onla çıkarırsın dedi, yok benimkiler nohuttan iri dedim, ağzımla .ok yedim afedersin bildigin memem içine kaçtı, şaka gibiydi, şimdi düzeliyor yavaş yavaş neyse ki.. uçları da hastanede yara oldu gelen sıkıyor giden sıkıyor, bebek emiyor ben aglıyordum. Sonra lansinoh sürüp şu göğüs kalkanlarından takmaya başladım, çok şükür hem yarası geçti, hem de az da olsa içine süt birikiyor, onu da veriyorum bebeğe
Anladım cnm bende de var hatta başını koyduğunu hissettiren bir acı var gibi.Kasıklarımda saat başı gelen 2 3 dk süren sancılarım var. 3 gündür hep var bugün şiddeti biraz arttı hep hareket yaptım belki ondan daha çok artmıştır. Düzenli olur sıklaşırsa hemen gel dedi doktor. Ama daha sıklaşmadı 1 saatten aşağı inmedi hiç.
Kuzum benim ya çok haklısın. Neredeyse bütğn zorlukları atlattın bunda geçecek. Loğusa evini misafirle dolduran insanlara da pes diyorum. Biraz daha sabretmeye çalış başbaşa kalacaksınız bebişinle inşallahÖyle yapıyorum annemi deli ediyorlar bu sefer, annem benimkine çemkirmiş artık bebeğe de annesine de bi şey olursa ben sana sorarım demiş, hem ağlamış hem söylenmiş, bugün erken gönderdi analarını. Sonra da çiçek falan almış gelmiş sözde ama beni çok üzdüler kaç gündür.. hastane fotoğrafım bile doğru dürüst çekilmedi.. neyse düşünmeyeyim bunları, sonra mayıs anneleri dertleşiyor grubu açarım, Doğum konularını dertleşiriz :))
Ah o göğüs kalkanı yok mu. Mucize mucİZe. Maşallah sana da canım sütün hergüm daha da çoğalsın inşallahBen de saat kuruyorum, inşallah bizimki de düzelecek teyzesikız benim koca koca göğüs uçlarım vardı, birisi pompa aldın mı göğüs ucun yoksa onla çıkarırsın dedi, yok benimkiler nohuttan iri dedim, ağzımla .ok yedim afedersin bildigin memem içine kaçtı, şaka gibiydi, şimdi düzeliyor yavaş yavaş neyse ki.. uçları da hastanede yara oldu gelen sıkıyor giden sıkıyor, bebek emiyor ben aglıyordum. Sonra lansinoh sürüp şu göğüs kalkanlarından takmaya başladım, çok şükür hem yarası geçti, hem de az da olsa içine süt birikiyor, onu da veriyorum bebeğe
Üzme Can'ım tatlı canını ya. Çoğalır sütün inş. Çoğalmasa bile aç kalmaz kuzucuk. Sarılık nerdeyse tüm çocuklarda oluyor.Kuzum daha iyiyim, oturup kalkarken zor oluyor ama ayakta iken iyiyim.. bebişko sarılık oldu süt az geliyormuş beslenememiş azcık moralim bozuldu, iki gün sonra kontrole gidicez. Anladım ki hiç bir şeye sinirlenmemek gerekiyor, süt etkilenir derlerdi inanmazdım..
Ben sizi unutur muyum okuyorum ama yazamıyorum, dualarım hepinizlesen nasılsın?
Canim gecikmeden doktora git bence. Acik de bir görün. Belli ki suyun gelmiş. Sari -yesil renk olmasi da tuhaf. Bi gorun sabahi bekleme. Bizidr haberdar et durumdN.Kizlar bugunden beri cok fazla beyaz sulumsu bir akintim oldu hep. Ara sirada sancilandim. Az once saclarimi orerken bi anda hizlica baya bi bisey akti hissettim lavaboya kostum. Ic camasirim sirilsiklam ve bi yerinde sari yesil gibi sumuksu bisey var. Ilk defa boyle bisey gordum. Enfekdiyon olmadigini dusunuyorum cunku ne kasinti ne yanma ne bi sikinti hicbisey yok. Ama ne olduguda kafami kurcaliyo. Sabah beri beyaz sulumsu akinti zateb dusunduruyodu ustune bide bu.
Kizlar bugunden beri cok fazla beyaz sulumsu bir akintim oldu hep. Ara sirada sancilandim. Az once saclarimi orerken bi anda hizlica baya bi bisey akti hissettim lavaboya kostum. Ic camasirim sirilsiklam ve bi yerinde sari yesil gibi sumuksu bisey var. Ilk defa boyle bisey gordum. Enfekdiyon olmadigini dusunuyorum cunku ne kasinti ne yanma ne bi sikinti hicbisey yok. Ama ne olduguda kafami kurcaliyo. Sabah beri beyaz sulumsu akinti zateb dusunduruyodu ustune bide bu.
Canım benim doktor da sedyeye yattığımda tam vajinanın üstüne eliyle bastırıyor bi kaç kontroldür niye yaptığını bilmiyorum acaba inmiş mi diye bakıyor kiÇok sevindim canımmmm. İnş beklediğine değecek.
Kendi göbeğimi gördüm sankinerdeyse aynı.
Bugün annem göbeğin düşmüş dedi bana.
Biz hep üstü baz alıyoruz parmak boşluğu oluşacak falan diye ama annem oraya bakmadı. Alt kısma baktı inmiş dedi. 10-15 güne gelir dedi
Nişan olabilir canım...ama su gelmesi iyice şarıl şarıl oluyormuş...sancın falan yoksa yat istersen nişan gelmesinden sonra doğumun ne zaman başlayacağı belli olmuyor 1 hafta da sürebilirKizlar bugunden beri cok fazla beyaz sulumsu bir akintim oldu hep. Ara sirada sancilandim. Az once saclarimi orerken bi anda hizlica baya bi bisey akti hissettim lavaboya kostum. Ic camasirim sirilsiklam ve bi yerinde sari yesil gibi sumuksu bisey var. Ilk defa boyle bisey gordum. Enfekdiyon olmadigini dusunuyorum cunku ne kasinti ne yanma ne bi sikinti hicbisey yok. Ama ne olduguda kafami kurcaliyo. Sabah beri beyaz sulumsu akinti zateb dusunduruyodu ustune bide bu.
Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
Nedir canım sütü artıran çayAyyy hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah, şu süt yapan çaydan içmeye başlasaydın, ben Doğumun ertesi günü içmeye başladım faydası oldu, sen yarın başla bence hemen sütün şarıl şarıl olsun inşallah
takipte kal cnm.10 dk düşerse yavaş yavaş hazırlan..baktın 5 dk indi yola çıkma vakti gelmiştirKasıklarımda saat başı gelen 2 3 dk süren sancılarım var. 3 gündür hep var bugün şiddeti biraz arttı hep hareket yaptım belki ondan daha çok artmıştır. Düzenli olur sıklaşırsa hemen gel dedi doktor. Ama daha sıklaşmadı 1 saatten aşağı inmedi hiç.
Canım nişan olabilir bahsettiğin..Kizlar bugunden beri cok fazla beyaz sulumsu bir akintim oldu hep. Ara sirada sancilandim. Az once saclarimi orerken bi anda hizlica baya bi bisey akti hissettim lavaboya kostum. Ic camasirim sirilsiklam ve bi yerinde sari yesil gibi sumuksu bisey var. Ilk defa boyle bisey gordum. Enfekdiyon olmadigini dusunuyorum cunku ne kasinti ne yanma ne bi sikinti hicbisey yok. Ama ne olduguda kafami kurcaliyo. Sabah beri beyaz sulumsu akinti zateb dusunduruyodu ustune bide bu.
İnsallah ya insallah. Evet bekliyorduk hic şaşırmadım. Ama en azindan dogum izni alacagi sirada yaparlar diye düşünüyordum. Bu kadar erken beklememistim. Simdi yeni is baksa yeni calisacagi is dogum izni vermez ise yeni girdigi icin. Dogumu beklese cok zaman gecer ne zaman doguracagim belli degil. Arti akrabalar gelecek her kafadan bir ses cikacak. Allahim hayirlisini versin her seyin ne diyebilirim ki.Canım benim üzülme.bekliyodun zaten.Allah bi kapıyı kapatırsa birini acar.bebek kismetiyle gelir inşallah.babasina daha güzel bi iş haberiyle gelir.gonlunu ferah tut.
Olabilir Can'ım. Kafasını kontrol ediyordur belki. Annem de alttan dokundu düşmüş dedi çünkü.Canım benim doktor da sedyeye yattığımda tam vajinanın üstüne eliyle bastırıyor bi kaç kontroldür niye yaptığını bilmiyorum acaba inmiş mi diye bakıyor ki
Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
Allah razı olsun canım, hepimizin sütleri bol bol gelsin inşallahKuzum benim ya çok haklısın. Neredeyse bütğn zorlukları atlattın bunda geçecek. Loğusa evini misafirle dolduran insanlara da pes diyorum. Biraz daha sabretmeye çalış başbaşa kalacaksınız bebişinle inşallah
Ah o göğüs kalkanı yok mu. Mucize mucİZe. Maşallah sana da canım sütün hergüm daha da çoğalsın inşallah
Yaa demiştin sen geçen heran çıkarabilirler diye..vicdansız insanlar yaSonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
Bana da bugünkü kontrolde yaptı cnm.ne kadar aşağıda ona bakıyor işte..haftaya gibi konuşmuştuk biz..ultrasyon ve muayeneden sonra cuma ya çekti günü bende hissediyordum artık indiğiniCanım benim doktor da sedyeye yattığımda tam vajinanın üstüne eliyle bastırıyor bi kaç kontroldür niye yaptığını bilmiyorum acaba inmiş mi diye bakıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?