2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy gözün aydın canım benim maşallah sağlıkla kucağına al bebisini.

EvBoregi benim bı arkadaşım 3 ay sarılıkta uğraştı o kadar yariyoduki sütü tosun gibiydi çocuk ama sarılık yapıyordu sütü 3 ay sonra normale döndü anca

Bugün hem çatı hem açılma baktı rahim ağzına kadar cnm lekelenmem var ama arada kırmızı kan da oluyo nişan olsa karışacak kız olsun dikkat ederiz suyumuz gelsin sancimiz olsun inş.

Canım zaten nişan gelse bile bazen 2 haftayı bulabiliyormuş doğum ama su gelince doğum başlamış sayılıyor. İnşallah gelir suyumuz valla :) sancım artık sürekli var saat başı ama çok dayanılmayacak gibi değil.

Bende çok üzüldüm canım önce ama sonra sağlıklı düşününce ben 6 yıldır bekliyorum bu bebişi.ne acılar ne gözyaşları ne hayal kirikliklari yaşadım.en sonunda kabul etmiştim.ben bidaha anne olamam demistim ki geldi kızım.yani bu noktaya kadar gelebilmek bi mucize benim için.o yüzden napalim sağlıklı olsunlar da dışarda da alırlar kilo nasılsa.bu mucizelerin tadını çıkaralım inşaallah.
Bende kusadasindayim.burasida sıcak baya ama evlerin içi henüz o kadar sıcak değil.o yüzden söyledim gitti.aynali tepside olan var 70 adet çikolata ve badem şekerleri var ortasında onu söyledim canım.sende bak istersen yavaş yavaş.

Kız nisan gelirse bebek enfeksiyon kapabilir o yüzden o kadar beklenmez bak. Nasıl sancin var?

Tabi ki öyle canım herkes bebeğini sütüyle beslemek ister ama bazen istediğin gibi olmuyo.. Hastanedeyken yavrum emiyordu ama az geliyordu sürekli uyuyordu meğer kan şekeri düşmüş karnı doymadığı için o yüzden hemen mama aldık ama ben pes etmedim sağdım meyve suları içtim 3-4 litre su içtim çok önemli sıvı alımı. En sonunda solgar tablet ve silikon meme ucu aldık çabalarım işe yaradı bir de moral çok önemli

toplamda kaç kişi olacak çok merak ettim doğrusu
Ben de çok merak ettim canım valla, bir de nerde yatacaklarini çok merak ediyorum

Gece 2 den sonra sıvı alımı yasak canım benimde aynı gün ikimiz için de hayırlısı olsun
Öyle yapayım kuzum ben de su falan icmeyeyim bari geceden itibaren, aminnn hayırlısı olsun insallah canim ikimiz için de

loveren canım bime gelen mama 6+ aydan itibaren basliyba gibiydi 0+ olanı var mıydı ki iki çeşit gördüm 6+ ve 9+ miydi neydi

Oy gözün aydın canım benim maşallah sağlıkla kucağına al bebisini.
Amin canım inşallah..

Ben de çok merak ettim canım valla, bir de nerde yatacaklarini çok merak ediyorum

Öyle yapayım kuzum ben de su falan icmeyeyim bari geceden itibaren, aminnn hayırlısı olsun insallah canim ikimiz için de
..Artık sayım yapacak durumda değilim diyorsunanladım..Valla yerinde olsam bu saaten sonra battı balık yan gider hesabı..amann ne halleri varsa görsünler bebişim..Artık üst üste mi yatar.kıc kıçımı yatarlar onlar düşünsün

EvBoregi benim bı arkadaşım 3 ay sarılıkta uğraştı o kadar yariyoduki sütü tosun gibiydi çocuk ama sarılık yapıyordu sütü 3 ay sonra normale döndü anca
Yeni doğan sarılığı ayrı anne sütünden olan sarılık ayrı canım. Yeni doğan sarılığı her bebekte oluyor fakat bazılarının çok yükselmiyor bazılarının oğlumdaki gibi 10 la başlayıp 18 e kadar çıkıyor malesef bebek aç kaldıkça kan şekeri düşüyor ve uyku hali başlıyor. Sonra da sarılık yükseliyor

Çok sagol canım, sana da geçmiş olsun, ömrü uzun bahtı açık olsun minnoşunun.. ben de süt artırıcı çay içiyorum, ona göre besleniyorum ama stres etkiliyor ister istemez. 12-15 arası çıktı sarılık değeri, iki gün sonra kontrolümüz var, 3 saatte bir besliyorduk meme ya da mama, 2 saate düşürdük, inşallah tez vakitte düzelir. Solgar tablet memede apse yapabiliyormuş, tavsiye etmedi doktor, aslında doktora bakarsan sütüm de var ama bebek tombul doğduğu için ona yetmemiş

Ay bu çocuk oynamıyo diyorum merak ediyorum sonra oynuyo canım yanıyo uyu yavrum diyorum çocukta şaşırdı napcağını .. Anası gibi oldu yavrummmm... Ay cuma günü gelsin artık lütfen bende günümü alayım içim rahat etsin.... Yarın bebişine kavuşacak arkadaşlarım için dua ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip etsin yavrularına İnşallah darısı biz bekleyen annelere

Canım sen bunu daha önce de yazmıştın da emzirerek falan düşüremediniz mi sarılığı...oğlum 4 kilo doğdu doktor sütün gelene kadar bişey verme aç doğmuyor içerde almıştır gıdasını dedi çıktık geldik 2 gün falan boş emdi çocuk sonradan süt geldi...ama sararmaya başladı aile hekimine gösterdim 9-10 civarıydı çok emzir geçer dedi doktor...saat kurdum ilk gün gece bile saat başı sonra gündüz saat başı gece 2 saatte bir emzirdim geçti yükselmedi sarılığı...bazen anne aldanıyor bebek uslu uslu uyuyor diye anne de yorgun tabi aslında yenidoğan bebek öyle yarı baygın uyumaz yani uyandırıp falan emzirdim ben...illa herkes sarılık olacak hastanede yatacak değil...bu sefer ben gebelik diyabetinden diyet ve sürekli yürüyüş yaptım ama yine de düşünmüyorum mama falan vermeyi...2.olduğu için artık vücudumuz ne yapacağını çok iyi biliyor hemen sütüm gelir emziririm diye düşünüyorum...yani sarılık sizde emzirdiğin halde mi yükseldi sütün mü gelmiyordu...mama benim için kâbus gibi bir şey ben hiç anne sütü emmemişim önce sütü gelmemiş galiba annemin sonra becerememiş memeyi tutturmayı falan...doktora da iyice sorucam bu kan şekeri düşme mevzusunu daha önce kimse böyle bişey söylemedi bana burda duyuyorum... akşam 7de doğum yaptım ertesi gün 3te hastaneden çıktım

Sarılık sıkıntısı çok çektim 2.. Oğlumda sütümde vardı aslında ama ağır geçirdi troid yüksekti birde onun topuk kanında çıktı sağlık bakanlığı aramıştı çok korkmuştum sonra bol emzir ve aydınlık yerde yatır dediler sarı lambada kullanma dediler.... Yaptım gerçekten atlattı florasan lamba iyi geldi oğluma aklınızda bulunsun

Al çocuğunu gir odana napıyolarsa yapsınlar kapını da kitle kimseyle ilgilenme tek önemli olan sen ve kuzey gerisini boşver..
Öyle yapıyorum annemi deli ediyorlar bu sefer, annem benimkine çemkirmiş artık bebeğe de annesine de bi şey olursa ben sana sorarım demiş, hem ağlamış hem söylenmiş, bugün erken gönderdi analarını. Sonra da çiçek falan almış gelmiş sözde ama beni çok üzdüler kaç gündür.. hastane fotoğrafım bile doğru dürüst çekilmedi.. neyse düşünmeyeyim bunları, sonra mayıs anneleri dertleşiyor grubu açarım, Doğum konularını dertleşiriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…