2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok sevindim canımmmm. İnş beklediğine değecek.

Bnm uzun zamandır bacaklarıma değiyır sanki biri oturuyomuş gibi kucağımda
Eki Görüntüle 2140005
Kendi göbeğimi gördüm sanki nerdeyse aynı.
Bugün annem göbeğin düşmüş dedi bana.
Biz hep üstü baz alıyoruz parmak boşluğu oluşacak falan diye ama annem oraya bakmadı. Alt kısma baktı inmiş dedi. 10-15 güne gelir dedi

Sen boşver onları ye iç yat emzir keyfine bak ne halleri varsa görsünler...oyle olur...birden oğulları olur birden torunları olur
Hiç sorma, sanki çok düşünüyorlardı.. Ayy lohusa kadına nohut yemeği yapmışlar inanabiliyor müsünüz? annemin tansiyonu çıkıyor sinirden bana çaktırmamaya çalışıyor. Amaaan neyse...
Ben sana başka bişi sorcaktım, senin ogluş da tombikti ya kaç gr vermişti doğduğu hafta? Ya da vermiş miydi ?

Super haber canim, gozun aydin ne guzel

Canım sütün olsa bile emzirmezsen ne anlamı var...yeni doğmuş bebek 3-4 hatta 5 saat uyuyor kimse ellemiyor o bebek sütü alıp karaciğeri vs düzene girene kadar bol bol emmesi gerek...yani bunun çaresi bu benim bildiğim...

Ayyy hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah, şu süt yapan çaydan içmeye başlasaydın, ben Doğumun ertesi günü içmeye başladım faydası oldu, sen yarın başla bence hemen sütün şarıl şarıl olsun inşallah

Can'ım Almanya da öyleymiş. Kalçaya bakıp karar veriyorlarmış normal Doğuma. Popo ile bel arasındaki bölgeye özellikle.

İkiniZe de Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sevdikleriyle büyüsünler inşallah

Hayırlı olsun :) Bende o beşiğe baktım baby tech ve bu marka arasında kaldım beni tereddüte düşüren 0-24 ay diyor kullanım süresi sen hangi ölçüsünü aldın birşey söylediler mi bu konuda

@Aarohi canım yazını okudum aslında ama şimdi söylüyeyim dedim ... Eğer dengesiz ıkınma yaparsan rahmin zarar görür bu konuda bence doktora sor derim düşünki açılma olmadan ve ebeler ıkınma demeden ıkınınca kızıyorlar çünkü rahim kanama yapıyor yanımda doğum yapan bayanın oldu gördüm bence ıkınma işini şuan yapma zamanı gelince yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum ... İlk oğlumda bende seni gibi yapıyordum o kadını ve ebeleri duyunca hata yaptığımı anladım .. Nacizhane fikrim..

İçiyorum kuzum, günde üç bardağa kadar içiliyormuş, iki tane rezene, fındık badem hurma yiyorum, meyve suyu, hoşaf falan içiyorum, çok şükür eskisi gibi değil artacak inşallah..

Üzme sen kendini yeni heves geliyolar hepsi çekilir yakında..

İlk doğumda ben bu kadsr korkmamıştım normal bkliyorduk çünkü :) beni korkutan nedense sezeryan.bende baya bi travma oluşturdu. Yavuz beyin bi eşşek saati bi eşref saati var. Kapıdan girince anlıyorım hemen komik adam ya. Hayırlısı olsun insallah korkma

Aslında öyle çılgın gibi ıkınmıyorum hani karın sertleşince alt tarafa baskı oluyo ya o sırada kendimi serbest bırakıyorum sıkmıyorum.. rahat girsin kanala diye.. çok ıkınsam yaparım ki altıma zaten aska tutamam.. internette okumuştum çişimizi tutar gibi sıkmamak gerekiyomuş kendimizi akışına bırakmal gerekiyomuş ondan bende öyle yapayım demiştim ama doktora gidince sorarım tabi yine de

İlk 3 gün kolostrum geldi onu verdim hep ama tam olarak sütüm 4. Gün geldi. Oğlum doğdu çok tatlı Bi bebekti pamuk gibiydi. 3. Gün rengi değişmeye başladı. Kesin sarılık oluyor dedim. Çocuk Dr u 2. Gün bizi taburcu etmeden odamıza geldi ve bebekte sarılık yok dedi canım eve geldik rengi yavaştan değişmeye başladı hardal sarısı gibi değişik bir renk oldu. Hastaneye gittik 9 civarında çıktı sarılığı. Sonra eve gönderdiler küveze gerek yok dendi. Benim sütüm tam olarak 4. Gün geldi ama göğüs ucu yarama rağmen ağlayarak emzirdim. Rengi koyulaşınca oğlumun tekrar kan aldılar sarılık 14 e çıktı küveze yatırdılar. 18 e kadar çıktı 2 gece küveze kaldı ben de sezeryan lı halinle yanında emzirdim sürekli mama vermicem diye inat ettim. Sonra eve döndük ve 2 günde bir kan aldılar sarılığı yavaş yavaş düşerek 2_3 ay arasında sıfırlandı

100-200 gr verdi galiba ama doktor önemli değil ödem falan olmuştur onlar gitmiştir bişey olmaz dedi zaten 4kilo doğmuştu zararı yok dedi...2 gün sütüm gelmedi benim ama boş boş emzirdim...bikac günden bişey olmaz verme mama falan dedi doktor o içeride aldığı gıdayla idare eder emzir çenesi kuvvetlensin sütü getirsin eme eme dedi...bi de göğüs ucum maşallah sivilce kadardı minicik...2.günün sonunda falan geldi süt emdi sonra sararmaya başladı çok emzir dedi doktor gece falan saat kurdum saat başı 2 saatte 1 sürekli emzirdim geçti sarılığı da...ilk ay 900-1000 gr falan almıştı

Doğru söylüyorsun sarılığın çaresi emzirmek ya da bebeğin aç kalmaması diyeyim. Fakat süt az gelince yetmedi benimki. Yani emzirmek en güzeli ama sarılıktan insan çok çekince mamaya karşı olmuyor insan canım..ilk 1 hafta çok önemli çünkü. Bana biri o zaman böyle net anlatsaydı inat etmez verirdim mama. 2 günde bir kan almalarnı unutamıyorum ellerinin üstü mosmor olmuştu iğneden

İşte o 9 civarıyken kurtardım ben canım inşallah yine başarırız...göğüs ucum küçük olduğundan emerek ucunu çıkarması ve sütü de getirmesi gerekiyordu 2.de daha kolay gibi geliyor inşallah öyle olur bu sefer hemen göğüsler büyüdü falan vücudumuz ne yapacagını biliyor

Ben de saat kuruyorum, inşallah bizimki de düzelecek teyzesi kız benim koca koca göğüs uçlarım vardı, birisi pompa aldın mı göğüs ucun yoksa onla çıkarırsın dedi, yok benimkiler nohuttan iri dedim, ağzımla .ok yedim afedersin bildigin memem içine kaçtı, şaka gibiydi, şimdi düzeliyor yavaş yavaş neyse ki.. uçları da hastanede yara oldu gelen sıkıyor giden sıkıyor, bebek emiyor ben aglıyordum. Sonra lansinoh sürüp şu göğüs kalkanlarından takmaya başladım, çok şükür hem yarası geçti, hem de az da olsa içine süt birikiyor, onu da veriyorum bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…