- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.081
Sagol kuzum benim.. Ayy ben de kızlara söyleyeyim diyordum bak iyi ki sordun, ben epidural etkisi geçince hemen çatı ağrısını yokladım :) geçmişti canım, amaaaan kurtuldum demişim, hemşireye durumu anlatınca çok güldü bana :)Üzme Can'ım tatlı canını ya. Çoğalır sütün inş. Çoğalmasa bile aç kalmaz kuzucuk. Sarılık nerdeyse tüm çocuklarda oluyor.
Ya en çok merak ettiğim şey şu hamileliğin ortasından beri çektiğimiz anam anam ağlatan uyutmayan çatı ağrısı geçti mi Can'ımof hiç geçemeyecek gibi sanki.
Gozun aydin canim saglikla buyut uzun omurlu olsun insallahMerhaba kizlar ben oglumu bu sabah 9da kucagima aldim. Cok korktum tir tir titredim ama anesteziden sonra ne sonda ne aci hicbisi hissetmedim tarif edilemez bir his onun ilk sesini aglamasini duymak.
. Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin. Korkacak bosey yokmus gercekten. Rahat olun dua edin 20 dk bile surmuyor hepinizi seviyorum iyi ki burasi vardi hamilelik boyunca...
Ah canım ya bu nasıl bi gaddarlık böyle . Daha dün mü yazmıştın sen çıkartırkar kesin diye . Ayıp ya böyle bi zamnda işten mi çıkartılırmış . Yaşattıklarını yaşarlar inşallah ne diyeyimSonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
İşte bizim durumda böyleydi aynen.. Sarılık korkusu insana daha bez almadan mama aldırdıKızlar iyi geceler.herkes avent demiş ama bana biraz pahalı geldi.birde ben çalışmadığım için devamlı kullanılmayacak.sut gelene kadar asıl vazifesi.o yüzden mamajoo aldım aksam netten.170 tl idi avent 400 tl arada baya fark var.yorumlarda iyi olunca aldım bende.
Gölden goat da piyasada anne sütüne en yakın mama diye duymuştum.haberim yoktu yarın gidip bi bakayım kaldıysa alırım inşallah.
Biz sarılıktan çok çektik.18 e yükselmişti sarılığı.3 gün hastanede fototerapi de yattı.alinan kanın yapılan testlerin haddi hesabı yoktu.o yüzden bu sefer biraz daha tedbirli davranmak istiyorum açıkçası ama tabi ne olur bilinmez.hem mama hem pompa ile sağarak idare ederim diye düşünüyorum ama bakalım artık.
Kanama kişiye göre değişiyor. Benim 40 gün sürdü. İlk 1 hafta yoğundu sonra azar azar leke geldi 40 gün boyunca
cn mama verme bence çenesi yoruluyordur ondan sık emer sık emmesinde sıkıntı yok daha rahat toplar kendini benim 2 kuzumda çok emerdi sık sık inş buda emer ne yavan olacak hiç duyadım sen bakma sık sık emzir çocuk toparlar kendini büyür
Benim normal dogum sonrasi 5. Gunum ve kanamam gunluk pedlik.
15-20 gün sürebilir ya da iyice azalıp akıntı seklinde 40ın çıkana kadar da olabilir azala azala kesilir o...Sütün yavan yağsız yaramıyor vs 1 ay 2 ay geçti bebek yeterince kilo almıyor; o zaman sana bunu doktor söyler takviye yapılması gerekiyor diye...o yüzden gönlünü ferah tut
Canım herkesde farklı oluyor benim normal doğum sonrası 40 güne yakın sürdü. Ama az az geliyordu. Bi tanıdığım 1 ayda bitmişti.
Kanama kişiye göre değişiyor. Benim 40 gün sürdü. İlk 1 hafta yoğundu sonra azar azar leke geldi 40 gün boyunca
Benimde son bi kaç gündür şişmiş gibi gatta vajinanın üstü de dahil . Ayy inşallah inmiştir yarın güzel haberler alırım doktordanYaa demiştin sen geçen heran çıkarabilirler diye..vicdansız insanlar ya
Bana da bugünkü kontrolde yaptı cnm.ne kadar aşağıda ona bakıyor işte..haftaya gibi konuşmuştuk biz..ultrasyon ve muayeneden sonra cuma ya çekti günü bende hissediyordum artık indiğini
Kız sen daha doğurmadın mı :) eee hadi :) benim oğlan askere gitçek neredeyseCanım benim doktor da sedyeye yattığımda tam vajinanın üstüne eliyle bastırıyor bi kaç kontroldür niye yaptığını bilmiyorum acaba inmiş mi diye bakıyor ki
Humana still tee diye bir çay kuzum, eczaneden almışızNedir canım sütü artıran çay
Yerim ben onu ya :) İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla o günleri de göstersinKız sen daha doğurmadın mı :) eee hadi :) benim oğlan askere gitçek neredeyse
Ohhh yaaa çook sevindimSagol kuzum benim.. Ayy ben de kızlara söyleyeyim diyordum bak iyi ki sordun, ben epidural etkisi geçince hemen çatı ağrısını yokladım :) geçmişti canım, amaaaan kurtuldum demişim, hemşireye durumu anlatınca çok güldü bana :)
Aynen oyle. Yasattiklarini yasamadan ölmezler ama. Ben ilahi adalete cok güveniyorum.Doğmamış çocuklarımızın veballeri boyunlarına olsun emek hırsızlarının. Biliyorsun benim eşimi de çıkardılar işten. İnsafları kurusun
Allaha havale ettim. Mutlaka cikacaktir onlardan acısı.Yaa demiştin sen geçen heran çıkarabilirler diye..vicdansız insanlar ya
Bana da bugünkü kontrolde yaptı cnm.ne kadar aşağıda ona bakıyor işte..haftaya gibi konuşmuştuk biz..ultrasyon ve muayeneden sonra cuma ya çekti günü bende hissediyordum artık indiğini
Evet iki uc gun oluyor olmuyor konusu geçmişti. Bekliyorduk zaten ama bu kadar erken degil. Allah bildigi gibi yapsin ne deyim.Ah canım ya bu nasıl bi gaddarlık böyle . Daha dün mü yazmıştın sen çıkartırkar kesin diye . Ayıp ya böyle bi zamnda işten mi çıkartılırmış . Yaşattıklarını yaşarlar inşallah ne diyeyim
Yok canım ne doğurması hey gidi heyyKız sen daha doğurmadın mı :) eee hadi :) benim oğlan askere gitçek neredeyse
Ay inşallah canım..Valla bu gece senin için ve diğer normal olup vakti gelenler için dua edeceğim..son günler gerçekten bitiyor insan..çatı ağrısı diyip diyip durdu kızlar..aval aval bakıyordum öyle nasılki acep diye..Oyy oyyyBenimde son bi kaç gündür şişmiş gibi gatta vajinanın üstü de dahil . Ayy inşallah inmiştir yarın güzel haberler alırım doktordan
hım tmm cnm notlarımın arasına bunuda ekliyim hemenHumana still tee diye bir çay kuzum, eczaneden almışız
Amin inşallah . En kısa zamanda iş bulur inşallah eşin tam bebeğin doğucağı zamn insanın psikolojisini bozuyolar Allahından bulsunlar . Ay çok sinirlendim sırf izin vermemek için mi çıkarttılarAynen oyle. Yasattiklarini yasamadan ölmezler ama. Ben ilahi adalete cok güveniyorum.
Allaha havale ettim. Mutlaka cikacaktir onlardan acısı.
Evet iki uc gun oluyor olmuyor konusu geçmişti. Bekliyorduk zaten ama bu kadar erken degil. Allah bildigi gibi yapsin ne deyim.
Amin inşallah çok sağol dua için :) çatı ağrısını bnde hiç yaşamadım bu saatten sonra da olmaz inşallah . Seninde az kaldı zaten sonra rahata kavuşucaksın :)Ay inşallah canım..Valla bu gece senin için ve diğer normal olup vakti gelenler için dua edeceğim..son günler gerçekten bitiyor insan..çatı ağrısı diyip diyip durdu kızlar..aval aval bakıyordum öyle nasılki acep diye..Oyy oyyyşimdi anlıyorum onları..başına gelmeden anlamıyormuş insan. 1 haftadır sünnetli çocuklar gibim dolaşiyorum
hım tmm cnm notlarımın arasına bunuda ekliyim hemen
Geçmiş olsun Can'ım. Doğum izni vermemek için yapıldığı çok belli. Zaten Türk aklı çalışır ancak böyle bi hesaba.Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?