2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagol kuzum benim.. Ayy ben de kızlara söyleyeyim diyordum bak iyi ki sordun, ben epidural etkisi geçince hemen çatı ağrısını yokladım :) geçmişti canım, amaaaan kurtuldum demişim, hemşireye durumu anlatınca çok güldü bana :)

Gozun aydin canim saglikla buyut uzun omurlu olsun insallah

Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
Ah canım ya bu nasıl bi gaddarlık böyle . Daha dün mü yazmıştın sen çıkartırkar kesin diye . Ayıp ya böyle bi zamnda işten mi çıkartılırmış . Yaşattıklarını yaşarlar inşallah ne diyeyim

İşte bizim durumda böyleydi aynen.. Sarılık korkusu insana daha bez almadan mama aldırdı

Kanama kişiye göre değişiyor. Benim 40 gün sürdü. İlk 1 hafta yoğundu sonra azar azar leke geldi 40 gün boyunca

Benim normal dogum sonrasi 5. Gunum ve kanamam gunluk pedlik.

Canım herkesde farklı oluyor benim normal doğum sonrası 40 güne yakın sürdü. Ama az az geliyordu. Bi tanıdığım 1 ayda bitmişti.

Kanama kişiye göre değişiyor. Benim 40 gün sürdü. İlk 1 hafta yoğundu sonra azar azar leke geldi 40 gün boyunca

Sağolun

Benimde son bi kaç gündür şişmiş gibi gatta vajinanın üstü de dahil . Ayy inşallah inmiştir yarın güzel haberler alırım doktordan

Ne güzel arkadaşlarımız sağ salim bebeklerini kucaklarina almaya başladi. Darısı başımıza ne diyelim . Eşleri işten cikarilan arkadaşlarimiz içinde dua ediyorum . En kısa zamanda nasibiyle gelsin iş imkanlari.

Burda alan veya kullanan oldumu. Ben hastane çantasi için sleepy bebek bezi aldım. Başka bir forumda okuyunca öyle almıştım bende

Ohhh yaaa çook sevindim bu gazla uça uça doğururum ben. Valla zor dayanıyorum artık. Senin adına da sevindim canım.

Doğmamış çocuklarımızın veballeri boyunlarına olsun emek hırsızlarının. Biliyorsun benim eşimi de çıkardılar işten. İnsafları kurusun
Aynen oyle. Yasattiklarini yasamadan ölmezler ama. Ben ilahi adalete cok güveniyorum.
Allaha havale ettim. Mutlaka cikacaktir onlardan acısı.
Evet iki uc gun oluyor olmuyor konusu geçmişti. Bekliyorduk zaten ama bu kadar erken degil. Allah bildigi gibi yapsin ne deyim.

Benimde son bi kaç gündür şişmiş gibi gatta vajinanın üstü de dahil . Ayy inşallah inmiştir yarın güzel haberler alırım doktordan
Ay inşallah canım..Valla bu gece senin için ve diğer normal olup vakti gelenler için dua edeceğim..son günler gerçekten bitiyor insan..çatı ağrısı diyip diyip durdu kızlar..aval aval bakıyordum öyle nasılki acep diye..Oyy oyyy şimdi anlıyorum onları..başına gelmeden anlamıyormuş insan. 1 haftadır sünnetli çocuklar gibim dolaşiyorum
Humana still tee diye bir çay kuzum, eczaneden almışız
hım tmm cnm notlarımın arasına bunuda ekliyim hemen

Amin inşallah . En kısa zamanda iş bulur inşallah eşin tam bebeğin doğucağı zamn insanın psikolojisini bozuyolar Allahından bulsunlar . Ay çok sinirlendim sırf izin vermemek için mi çıkarttılar

Amin inşallah çok sağol dua için :) çatı ağrısını bnde hiç yaşamadım bu saatten sonra da olmaz inşallah . Seninde az kaldı zaten sonra rahata kavuşucaksın :)

Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
Geçmiş olsun Can'ım. Doğum izni vermemek için yapıldığı çok belli. Zaten Türk aklı çalışır ancak böyle bi hesaba.
Rabbim daha iyi kapılar açsın inş.

Heyecandan ölmezsem..Cuma diyince doktor bütün sorularımı unuttum..bide kiloda almış çok mutlu oldum Valla..sersem gibiydim..Allah tan doktorum ben sormadan söylüyor zaten..inşallah canım ağrım sızım çok olmazda inşallah rahat rahat ilgilenirim bebişle

Ben bi fenayım. Kasıklarımdan bacaklarıma doğru yayılan bi ağrı var. bi buçuk saattir ara ara vuruyor 1 dk kadar sürüyor.
Bi de yatınca midem ağzıma geliyor ve gurul gurul sesler geliyor midemden. Yatmadan önce 6 tane hurma yemiştim. Onlar mı dokundu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…