2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok korkuyorum umarım bişey olmaz ama uyuyamıyorum bile kasilmadan dolayı ve bebeğin kafasını kasigimda hissediyorum
Bu haftada dediğin kasılma ve ağrılar bmde yok . Ben olsam uyuyamazdım zaten bi acile gitseniz iyi olur sanki böyle olupta sancılaro durdurulan arkadaşlar var

Minikoglan git sancı kış kış..geminiwoman..ay aklıma gelmiyor günü gelip normal doğurmak isteyenlere gitsin şu sancılarım...
Ay ne kadar güzel dua ediyosın bize gelsin bütün sancılara :) bende sancıyla uyandım demek isterdim ama maalesef karnım acıkmış ona uyandım

sağol canım.sanada kolayliklar versin rabbim..normal sancıyida yaşayarak girmek varmış sezeryana..inşallah kavuşuruz canım

Son düzenleme:
Ay ne kadar güzel dua ediyosın bize gelsin bütün sancılara :) bende sancıyla uyandım demek isterdim ama maalesef karnım acıkmış ona uyandım
Bu bebişler hepimizle kafa buluyor..bende ne işi var bu suyun sancının zaten kesin sezeryan ..normal doğum yapcaklarda olsun ya...ama sütüm daha çabuk gelirmiş teselli veriyor hemşireAy bende çok acıktım uyumadım malum yemek şu yok katıksız serum ve nst cezasındayim

Boşuna demiyolar onların geliceği zmn belli biz ne yapsak boş diye süt olayında katılıyorum bbde hep diyorum sezeryan bile olsam sancım olsun myle olayım . Yemek olayı da çok kötü ya doktorun kaçta geliyomuş gelsede hemn kavuşsanız minnoşunla

Amin inşallah . En kısa zamanda iş bulur inşallah eşin tam bebeğin doğucağı zamn insanın psikolojisini bozuyolar Allahından bulsunlar . Ay çok sinirlendim sırf izin vermemek için mi çıkarttılar
Aynen öyle. Dogum gerceklestikten sonra mecbur vermek zorundaydi dogum izni. Esime hak doguyordu izin almak icin. Ama kendince akillilik edip dogum oncesi yallah dedi.
Geçmiş olsun Can'ım. Doğum izni vermemek için yapıldığı çok belli. Zaten Türk aklı çalışır ancak böyle bi hesaba.
Rabbim daha iyi kapılar açsın inş.
Aminn aminn insallah.
Kaşla göz arasında bzimkini ayartıp fanfini işini hallettim hadi bakalım bu gece sancım falan gelicek mi yarın nst de sancı çıkarsa herkese tavsiye edicem
Sonucunu heyecanla bekliyorum :)) bakalim gercekten ise yarayacak mi yoksa hurafe mi?

çok sağolun kızlar..sezeryan olacağı için sancılarımı azaltmaya çalışıyorlar.sabaha kadar en erken satte alacaklar...dönemedi kafa üstü minnoş

Allah kolaylık versin hanımlar en ağrısız sancısız şekilde kurtulun inşallah sağlıkla alın bebebkleri kucağınıza Allah yardımcınız olsun
Burada bir arkadaş eğer ağrılar uzanınca yada dinlenince geçmiyorsa dikkat etmek lazım demişti haftan erken acile gitseydin inşallah bir sorun yoktur

Valla şuanda gayet sağlamım canım ağrım sancım yok :) gece ara ara karnımın kasıldığı ı hissettim uykuda ama belki de psikolojiktir ya da rüya mı gördüm ki

İnşallah yoktur poliklinik yerine acile mi gitsem bilmiyorum

Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz..cumayı bekliyemedi kuzum
Canim ne guzel sezeryan olacak olsan da bebegin kendi gelmek istedigi zamanda geliyor
Minikoglan git sancı kış kış..geminiwoman..ay aklıma gelmiyor günü gelip normal doğurmak isteyenlere gitsin şu sancılarım...
Aminn aminn

Benimde karnim ağrıdı. Acaba mi dedim. Tuvaletim gelmis megerse ishal falan da degil. İshal olsam sevinecek duruma geldim
Valla şuanda gayet sağlamım canım ağrım sancım yok :) gece ara ara karnımın kasıldığı ı hissettim uykuda ama belki de psikolojiktir ya da rüya mı gördüm ki
Dur bakalim belki hissetmiyorsundur kontrolde cikar meydana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…