- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.121
Bu haftada dediğin kasılma ve ağrılar bmde yok . Ben olsam uyuyamazdım zaten bi acile gitseniz iyi olur sanki böyle olupta sancılaro durdurulan arkadaşlar varÇok korkuyorum umarım bişey olmaz ama uyuyamıyorum bile kasilmadan dolayı ve bebeğin kafasını kasigimda hissediyorum
Ay ne kadar güzel dua ediyosınMinikoglan git sancı kış kış..geminiwoman..ay aklıma gelmiyor günü gelip normal doğurmak isteyenlere gitsin şu sancılarım...
Gidicem hastaneye bugün kontrolum vardı zaten dua edinBu haftada dediğin kasılma ve ağrılar bmde yok . Ben olsam uyuyamazdım zaten bi acile gitseniz iyi olur sanki böyle olupta sancılaro durdurulan arkadaşlar var
sağol canım.sanada kolayliklar versin rabbim..normal sancıyida yaşayarak girmek varmış sezeryana..inşallah kavuşuruz canımUykucuSirine allah yardımcın olsun.kızlar bende bugün gidiyorum doğuma 7:30da hastanede olcaz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun dualarınıza muhtacım inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşurum yavruma allaha emanet olun
Bi sıkıntı olmaz inşallah dediğim gibi sancısı olup durdurulan arkadaşlar var sen yeter ki önlemini almış olGidicem hastaneye bugün kontrolum vardı zaten dua edin
Bu bebişler hepimizle kafa buluyor..bende ne işi var bu suyun sancının zaten kesin sezeryan ..normal doğum yapcaklarda olsun ya...ama sütüm daha çabuk gelirmiş teselli veriyor hemşireAy ne kadar güzel dua ediyosınbize gelsin bütün sancılara :) bende sancıyla uyandım demek isterdim ama maalesef karnım acıkmış ona uyandım
Boşuna demiyolar onların geliceği zmn belli biz ne yapsak boş diyeBu bebişler hepimizle kafa buluyor..bende ne işi var bu suyun sancının zaten kesin sezeryan ..normal doğum yapcaklarda olsun ya...ama sütüm daha çabuk gelirmiş teselli veriyor hemşireAy bende çok acıktım uyumadım malum yemek şu yok katıksız serum ve nst cezasındayim
Teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuzBi sıkıntı olmaz inşallah dediğim gibi sancısı olup durdurulan arkadaşlar var sen yeter ki önlemini almış ol
Aynen öyle. Dogum gerceklestikten sonra mecbur vermek zorundaydi dogum izni. Esime hak doguyordu izin almak icin. Ama kendince akillilik edip dogum oncesi yallah dedi.Amin inşallah . En kısa zamanda iş bulur inşallah eşin tam bebeğin doğucağı zamn insanın psikolojisini bozuyolar Allahından bulsunlar . Ay çok sinirlendim sırf izin vermemek için mi çıkarttılar
Aminn aminn insallah.Geçmiş olsun Can'ım. Doğum izni vermemek için yapıldığı çok belli. Zaten Türk aklı çalışır ancak böyle bi hesaba.
Rabbim daha iyi kapılar açsın inş.
Sonucunu heyecanla bekliyorum :)) bakalim gercekten ise yarayacak mi yoksa hurafe mi?Kaşla göz arasında bzimkini ayartıp fanfini işini hallettimhadi bakalım bu gece sancım falan gelicek mi yarın nst de sancı çıkarsa herkese tavsiye edicem
çok sağolun kızlar..sezeryan olacağı için sancılarımı azaltmaya çalışıyorlar.sabaha kadar en erken satte alacaklar...dönemedi kafa üstü minnoş
Allah kolaylık versin hanımlar en ağrısız sancısız şekilde kurtulun inşallah sağlıkla alın bebebkleri kucağınıza Allah yardımcınız olsunUykucuSirine allah yardımcın olsun.kızlar bende bugün gidiyorum doğuma 7:30da hastanede olcaz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun dualarınıza muhtacım inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşurum yavruma allaha emanet olun
Burada bir arkadaş eğer ağrılar uzanınca yada dinlenince geçmiyorsa dikkat etmek lazım demişti haftan erken acile gitseydin inşallah bir sorun yokturİyi geceler bisey soracağım siz bizden tecrubelisiniz.. Saatlerdir kasık karın ve bel ağrım var. Özellikle yattığım zaman daha çok oluyor karnım sertleşip kasılıyor ve kasildikca ağrım oluyor. Çok endişeliyim bunun sebebi ne olabilir lütfen cevap verir misiniz
Valla şuanda gayet sağlamım canım ağrım sancım yok :) gece ara ara karnımın kasıldığı ı hissettim uykuda ama belki de psikolojiktirAynen öyle. Dogum gerceklestikten sonra mecbur vermek zorundaydi dogum izni. Esime hak doguyordu izin almak icin. Ama kendince akillilik edip dogum oncesi yallah dedi.
Aminn aminn insallah.
Sonucunu heyecanla bekliyorum :)) bakalim gercekten ise yarayacak mi yoksa hurafe mi?
İnşallah yoktur poliklinik yerine acile mi gitsem bilmiyorumAllah kolaylık versin hanımlar en ağrısız sancısız şekilde kurtulun inşallah sağlıkla alın bebebkleri kucağınıza Allah yardımcınız olsun
Burada bir arkadaş eğer ağrılar uzanınca yada dinlenince geçmiyorsa dikkat etmek lazım demişti haftan erken acile gitseydin inşallah bir sorun yoktur
Canim ne guzel sezeryan olacak olsan da bebegin kendi gelmek istedigi zamanda geliyorKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz..cumayı bekliyemedi kuzum
Aminn aminnMinikoglan git sancı kış kış..geminiwoman..ay aklıma gelmiyor günü gelip normal doğurmak isteyenlere gitsin şu sancılarım...
Benimde karnim ağrıdı. Acaba mi dedim. Tuvaletim gelmis megerseAy ne kadar güzel dua ediyosınbize gelsin bütün sancılara :) bende sancıyla uyandım demek isterdim ama maalesef karnım acıkmış ona uyandım
Dur bakalim belki hissetmiyorsundur kontrolde cikar meydanaValla şuanda gayet sağlamım canım ağrım sancım yok :) gece ara ara karnımın kasıldığı ı hissettim uykuda ama belki de psikolojiktirya da rüya mı gördüm ki
Canim gecmis olsun. HAFtan cok erken. egEr hala gecmediyse acile git. Beklemen manasız olur.İnşallah yoktur poliklinik yerine acile mi gitsem bilmiyorum
Şaka maka 40 haftalik olduk ve hala tık yok
Yatınca çok oluyor kalkınca biraz geçiyor buna anlam veremiyorumCanim gecmis olsun. HAFtan cok erken. egEr hala gecmediyse acile git. Beklemen manasız olur.
Hala devam ediyorsa gitmelisin gibi geliyorİnşallah yoktur poliklinik yerine acile mi gitsem bilmiyorum
Birazdan cikicam evden dua edin bebeğim henüz küçükHala devam ediyorsa gitmelisin gibi geliyor
İnşallah önemli birşey değildir canım bizede haber ver Allah yardımcın olsunBirazdan cikicam evden dua edin bebeğim henüz küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?