- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.161
Benim ellerim öyle kaç aydır.. sabahları 2-3 saate anca açılıyo.. akşamdan hazırlamazsam kahvaltımı aç bekliyorum valla..Benim gibi gece şişen var mı? Şuan tlf yazı bile yazamıyorum ellerim o derece fena gece öyle birşeyde yemiyorum hemde uyuşma var ayaklarımda aynı şekilde kızıma kahvaltı hazırlayacağım tabak tutucak enerji Yok elimde
Kuzum bisey olmamis gibi yattim uyudum. Gece bi jac kez kasilmalarla uyandim. Sabahta 1 kere sancilandim. Henuz baska gelen bisey olmadi akinti da olmadi anlamadim eger bugunde boyle bisey olursa doktorumu arayip soracagim.Canim gecikmeden doktora git bence. Acik de bir görün. Belli ki suyun gelmiş. Sari -yesil renk olmasi da tuhaf. Bi gorun sabahi bekleme. Bizidr haberdar et durumdN.
Evet kuzum cogu kadinin basina bu sekilde gelmis. Ille kan olmasi sart degilmis. Hayirlisi artik herhangi bir degisiklik olmadi suan icin bende.Nisan olabilir canım.her zaman kanamayla birlikte olmaz bazen böyle sumuksude olabiliyor.bi bak istersen netten.
Aynen oyle yaptim kuzum yattim uyudumNişan olabilir canım...ama su gelmesi iyice şarıl şarıl oluyormuş...sancın falan yoksa yat istersen nişan gelmesinden sonra doğumun ne zaman başlayacağı belli olmuyor 1 hafta da sürebilir
Doktor bir şey söyledi mi peki bu konuda benim yeni bu kadar arttı şu anda mikrofonla yazıyorum o derece uyuşmuş durumdaBenim ellerim öyle kaç aydır.. sabahları 2-3 saate anca açılıyo.. akşamdan hazırlamazsam kahvaltımı aç bekliyorum valla..
Iyiyim kuzum gece yattim uyudum bisey olmamis gibi. Gece bi kac kez kasilmalara uyandim. Sabahta 1 kez sancilandim 8 civari gibi. Smdi iyiyim bi sikinti hissetmiyorum hatta aksine cok daha iyi hissediyorum kendimi.Bana nişan gibi geldi canım, şimdi nasılsın?
Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Hiç mi vicdanları yok ya sanki bedavadan para veriyorlar. Bırakın da adam alnının teriyle evladını doyursun ya.
Canım Allah daha iyi bir iş ve kalıcı bir iş nasip etsin inşallah eşine. Evladinizin rızkı gürül gürül aksın. Sen canını sıkma, gün doğmadan neler doğacak bak gör Allah'ın izniyle
Ayyyyyy kuzum hadi hayırlı haberler ver bize, müsait olunca hemen yaz. Sağ salim kavusun insallahhhh
Canım Allah sağlıkla kurtarsın bebişi de seni de, hiç ağrı acı çekme inşallah. Musait oldukça da yaz bize
Oyyy hayırlı uğurlu olsun kuzumm masallahhh, Allah anali babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı bi evlat olsun
Bende sleepy aldım güzel gibi görünüyor memnunnkaliriz inşallahNe güzel arkadaşlarımız sağ salim bebeklerini kucaklarina almaya başladi.Darısı başımıza ne diyelim . Eşleri işten cikarilan arkadaşlarimiz içinde dua ediyorum . En kısa zamanda nasibiyle gelsin iş imkanlari.
Burda alan veya kullanan oldumu. Ben hastane çantasi için sleepy bebek bezi aldım. Başka bir forumda okuyunca öyle almıştım bende
Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz..cumayı bekliyemedi kuzum
Yaaa ne kadar sevindim anlatamam. Yavru şirine istediği zaman geliyor. Sezaryen ise de en güzeli böyle olması. Güzel haberler bekliyoruz Can'ım.çok sağolun kızlar..sezeryan olacağı için sancılarımı azaltmaya çalışıyorlar.sabaha kadar en erken satte alacaklar...dönemedi kafa üstü minnoş
Helal olsun kuzum ne demek. Sen de helal et. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Habersiz bırakmayın bizleri.UykucuSirine allah yardımcın olsun.kızlar bende bugün gidiyorum doğuma 7:30da hastanede olcaz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun dualarınıza muhtacım inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşurum yavruma allaha emanet olun
kizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Can'ım benim az sabır. Olacaktır böyle. Yavrun iyi olsun sağlığı yerinde olsun yeter ki. Lohusa psikolojisindesin su an. Yaşadığın iç huzursuzluk bundan. Ağrıların için de doktoruna danış mutlaka.Ya oturdum ağlıyorum kafayı yicem bugün 5. Gün dün iyiydim bugün acayip bi sağ kasık ağrısı yataktan doğrulurken resmen nefesim kesiliyo, 1 adım ileri gidiyorum 2 adım geri
Dün ne güzel çocuğumla kendim ilgilenmiştim bugün yine muhtacım başkasına annem hasta oldu eşim sıkıldı bile kendimi çok mutsuz hissediyorum
Neden olabilir bu dikişin hafif üstündeki sağdaki ağrı
Canım çok sevindim bebeğini sağ salim aldın kucağına. Darısı bizlere inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Detayları bekliyoruz senden minik yavrunu öp bizim içinn annesikizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Anladım cnm bende de var hatta başını koyduğunu hissettiren bir acı var gibi.
Ne güzel arkadaşlarımız sağ salim bebeklerini kucaklarina almaya başladi.Darısı başımıza ne diyelim . Eşleri işten cikarilan arkadaşlarimiz içinde dua ediyorum . En kısa zamanda nasibiyle gelsin iş imkanlari.
Burda alan veya kullanan oldumu. Ben hastane çantasi için sleepy bebek bezi aldım. Başka bir forumda okuyunca öyle almıştım bende
Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
İki saattir adet ağrısı gibi çeliyorum bel ağrısı beni maffetti ayaklarım buz gibi ve bir ayağım wc de bende bir iki saate hastaneye gitmeyi düşünüyorum suyum gelmedi henüz belim kopuyor ya
UykucuSirine allah yardımcın olsun.kızlar bende bugün gidiyorum doğuma 7:30da hastanede olcaz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun dualarınıza muhtacım inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşurum yavruma allaha emanet olun
Canım alsın o zaman Dr Sezeryanle neyi bekliyorSorma asi ruhlu kızım.tarih fln dinlemedi..kız sancılarımı Allah im kumsal poyraz a yolla
serumla azaltmaya devam suda geliyor hala ara ara.evet canım cuma gününe sezeryan planlanmıştı Dr.
Ay güldüm ya aşağıdan Işık mı tutsakBenim için ıkınmak çünkü normalde deli gibi kasarım kendimi.. bulsun artık yolunu yaaa valla darlandım :) dün güneşe doğru karnımı açtım oturdum belki ışığı görürse yolu bulur diye ama o da işe yaramadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?