2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza

bide kizlar lutfen son gunlerde kontrollerinizi aksatmayiniz.bizim kordonda dugum varmis.1tur da boynuna dolanma vardi.bebegimde hafif morluk var bu yuzden..son gunler cok onemli.en.ufak sancida hastaneye gidin.dk biraz gecikseydin bebekde bogulma olabilirdi dedi Allah kprusun.cok.sukur sagsalim kavustuk ultrasonda 37haftada 2800demisdiler sonuc 4kilo dpgdu.guvenmeyin.usg sonuclarinada

Ya oturdum ağlıyorum kafayı yicem bugün 5. Gün dün iyiydim bugün acayip bi sağ kasık ağrısı yataktan doğrulurken resmen nefesim kesiliyo, 1 adım ileri gidiyorum 2 adım geri
Dün ne güzel çocuğumla kendim ilgilenmiştim bugün yine muhtacım başkasına annem hasta oldu eşim sıkıldı bile kendimi çok mutsuz hissediyorum
Neden olabilir bu dikişin hafif üstündeki sağdaki ağrı

Bana nişan gibi geldi canım, şimdi nasılsın?

Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Hiç mi vicdanları yok ya sanki bedavadan para veriyorlar. Bırakın da adam alnının teriyle evladını doyursun ya.

Canım Allah daha iyi bir iş ve kalıcı bir iş nasip etsin inşallah eşine. Evladinizin rızkı gürül gürül aksın. Sen canını sıkma, gün doğmadan neler doğacak bak gör Allah'ın izniyle

Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz..cumayı bekliyemedi kuzum
Ayyyyyy kuzum hadi hayırlı haberler ver bize, müsait olunca hemen yaz. Sağ salim kavusun insallahhhh

Canım Allah sağlıkla kurtarsın bebişi de seni de, hiç ağrı acı çekme inşallah. Musait oldukça da yaz bize

Oyyy hayırlı uğurlu olsun kuzumm masallahhh, Allah anali babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı bi evlat olsun

Canım mutsuz hissetme kendini bak bebegin var sana muhtaç. Ayrıca valla herkes de seninle ilgilenmek zorunda lütfen kendini yük olarak görme. Bu çocuğu tek başına yapmadın moralini neden bozuyorsun. Bi ağrı kesici içip bekle geçmezse git doktora Allah korusun bi sorun olmasın

Bebeğin kafası sağa baskı yapıyorsa ağrıtıyordur. Benim öyleydi bikaç gün öncesine kadar. Artık kanala girdi ağrı altta oluyor.
Durumumuz benziyor canım moralini yüksek tutmaya çalış. Benim de oğlum var ve eşim hiç yardımcı olmuyor. Annem başka memlekette. Her gece düzensiz sancılarla kıvranıp uyuyamıyorum. Sabah daha iyiyim ama vücudum yorgun düşüyor hep yatasım varken kalkıp oğluma bakmalıyım. Allah yardımcımız olsun

Benim oğlanda troid den uyumuştu hep sebebi buydu zaten emdire en önemli şey koruyucu ilacı herşeyi..... Zorla burnunu sıka sıka uyandurıyordum hiç uyanmadı bıraksam 24 saat uyurdu ... Ben aydınlığında bu emebildiği dönemde iyi geldiğini demek istedim aslında

Canım Beyazkediiiiii doğumunu yaptı ama sezaryenli yani şu an. Sanırım ameliyat yeri için vs.korkuyor

Sen ıkınıyorum diye yazmıştın sanki aklımda ondan öyle kaldı canım tabiki serbest bırak o yolunu bulur

MAŞALLAH Gözün aydın sabahları böyle güzel haberlerle uyanmak bizede enerji veriyor. Güle güle sağlıkla büyüt bebişini

Rabbim sağlıklı sıhhatli yavruna kavuştursun canım hayırlı haberler bekliyoruz

teşekkür ederim zeynepcim, ben 70-130 ölçüsünde aldım. aslında yeğenimden kalma bir park yatağımız vardı ama bunu görünce heves ettim. ne kadar kullanırım bilmiyorum. biz annemlerle cibinlik almak için bebe mağazasına girdik bunu hazır cibinlikli herşeyiyle görünce çok hoşumuza gitti. içinde yatağı, yorganı, yatak koruması, cibinliği ile 1200 liraya aldım

Gözün aydın canım Allah bağışlasın kuzucuğu

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sevdikleriyle büyüsün inşallah
minikoglan canım bu kadar hamilenin duasını aldınız rabbim hayırlı bir rızık kapısı açacaktır inşallah Allah yardımcınız olsun

Benim gibi gece şişen var mı? Şuan tlf yazı bile yazamıyorum ellerim o derece fena gece öyle birşeyde yemiyorum hemde uyuşma var ayaklarımda aynı şekilde kızıma kahvaltı hazırlayacağım tabak tutucak enerji Yok elimde

Sen ıkınıyorum diye yazmıştın sanki aklımda ondan öyle kaldı canım tabiki serbest bırak o yolunu bulur
Benim için ıkınmak çünkü normalde deli gibi kasarım kendimi.. bulsun artık yolunu yaaa valla darlandım :) dün güneşe doğru karnımı açtım oturdum belki ışığı görürse yolu bulur diye ama o da işe yaramadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…