2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doktor bir şey söyledi mi peki bu konuda benim yeni bu kadar arttı şu anda mikrofonla yazıyorum o derece uyuşmuş durumda
Doktor vucudunda ki ödemler sinir uçlarına biriktiği için oluyo demişti.. gün içerisinde kollarını sürekli hareket ettir dedi ama işe yaramıyo pek.. gece özellikle sabaha karşı inanılmaz uyuşuyo..

maşallah canım gözün aydın. Rabbim.saglikli sıhhatli analı babalı büyütmek.nasop etsin. Oğlumla güzel.mutlu.omurler inşallah.

Masallahh tosuncuga. Her doktor ultrasonda iyi degil valla. Yanilabiliyorlar. Bizimki yanilmadi nokta atisi. Anali babali saglikla buyusun. Gecmis olsun. Ben kadar normal dogum sonrasi mahvolmus degilsin sanirim. Benim icin faciaydi epizyo bende de var.

Senin yazdığını okuyunca eşimin oğlumda yaptığı aklıma geldi. Eğilip konuşur sonrada alttan bağırırdı. Oğlum sesime geelll diye

Kizlar cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. İnsallah en kisa sure icinde hayirlisiyla yeni bir is bulur.

Kızlar bugün 11 de kontrolüm var inşallah kızım kilo almıştır. Dün gece bayağı hareketliydi aşağıdan yukarıdan vuruyordu. Bakalım kanal calismamarimiymis görücez.

Hayatimmm70 Canım.nasilsin bende evybaby yada sleep arasında kaldım. Oglum da evybaby kullandığımız için babası riske atmasakmi diyor ama Daha almadım daha hastane çantası da hazır değil daha kıyafetleri bile yıkanması hanım kızımızın. Dün gece sanci geldikçe son kızım bu hafta hazırlayacağım dedim bakalım dinleyecek mı

Belirtisiznesne görümden memnun sanırım sen de aldığına göre sleep. Sızdırma falan çok oluyor mu bilgin varmi

Bide ben 2 numara almıştım slepyi kızım.biraz minik doğacak bı pakette 1 numaramı alsam acaba

Belirtisiznesne görümden memnun sanırım sen de aldığına göre sleep. Sızdırma falan çok oluyor mu bilgin varmi

Yok canım halen kullanıyor o ve memnun. Tek tük sızdırma yaptı 2 senede oda normal dedi. Bende denemek amaçlı aldım nettende baktım her bezde aynı sorunlar illaki vardı şikayetler en az sleepydeydi belkide bilinmediğinden az şikayet ama. Ben deneyeceğim direk prima başlamak istemedim fiyat farkı çok fazla eğer memnun kalırsam devam ederim.

Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
Pes diyorum canım. Allah büyük yaşattıklarını yaşasın bu insanlar ya. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz..cumayı bekliyemedi kuzum
oy ya aceleci kuzu. En azından istediği zaman gelmiş oldu. Sağlıkla kucakla canım

Canım çıkınca yaz bize :))

Aynen gece yatarken belim ağrıdi sadece benim yalnız millet her an dogurcaz zannediyor

İnşallah durdurmuşlardır geçmiş olsun. Maalesef sancılanmışsınız
Maşallah canım ne güzel bir doğum ne tombik bir bebiş. Forumun ilk 4 kg tombişi sanırım :))) darısı bize inşallah

Kiyamam ya sinir oluyorum niye dolusuyorlar lohusanin evine ya.bi kişi kalsın oda anne kimi istiyorsa o olmalı.hepsi defolsun gitsin sanki faydaları var.yemeye içmeye geliyorlar resmen. Birde merak dürtüsü başka birşey varsa bende insan değilim.O kadar sinirleniyorumki.boyle seyler olmasa eminim kimsenin sutude az olmaz streside olmaz.bakalım ben neler gorcem.

Belirtisiznesne ANNONA Kızlar ben de daha bez almadım oglumda Evy Baby kullandım memnundum o da her yerde bulunmuyor...Prima falan hiç düşünmedim bence pek farkı yok ama çok pahalı ortalama 2-3 sene boyunca sürekli alacağımızı düşünursek gerçekten uçuk rakamlar oluyor...a101 in bezini kullanıyordu bi arkadaş da ondam çok memnundu...soffia mı ne bezin adı...soffia mı sleepy mi acaba...migros un da kendi markası varmıs...ayy kafam çok karışık...hangisini derseniz onu alıcam

Uyurken ozleyip kucagina alan opup koklayan yeni yetme bir anne... Do-ya-mi-yo-rum! İnsan hayatta baska ne ister ki yaa... Anne babam uzerime cok duser, 35 yasindayim hala opup koklarlar, simdi anliyorum. Dunya umrumda degil su an. Yanindan ayrilmiyorum hic ya 6. Gun bugun. Ne tv ne yemek ne sohbet... Ben galiba aşıkım:)

minikoglan Canım çok geçmiş olsun. Allah büyük,kimsenin yanına kalmaz merak etme. Kendini üzmemeye çalış. Bebek kismetiyle gelir inşallah çok daha güzel kapılar açılır.
Gece baya hareketlenmis buralar. Doguranlar,sancılananlar.. Doguranlarin gözü aydın olsun. Bekleyenlere selam ederim

Canim ben oglumda kullaniyorum simdi bebisimede aldim a101 in bezini soffia adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…