- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.181
Doktor vucudunda ki ödemler sinir uçlarına biriktiği için oluyo demişti.. gün içerisinde kollarını sürekli hareket ettir dedi ama işe yaramıyo pek.. gece özellikle sabaha karşı inanılmaz uyuşuyo..Doktor bir şey söyledi mi peki bu konuda benim yeni bu kadar arttı şu anda mikrofonla yazıyorum o derece uyuşmuş durumda
kizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
bide kizlar lutfen son gunlerde kontrollerinizi aksatmayiniz.bizim kordonda dugum varmis.1tur da boynuna dolanma vardi.bebegimde hafif morluk var bu yuzden..son gunler cok onemli.en.ufak sancida hastaneye gidin.dk biraz gecikseydin bebekde bogulma olabilirdi dedi Allah kprusun.cok.sukur sagsalim kavustuk ultrasonda 37haftada 2800demisdiler sonuc 4kilo dpgdu.guvenmeyin.usg sonuclarinada
Benim için ıkınmak çünkü normalde deli gibi kasarım kendimi.. bulsun artık yolunu yaaa valla darlandım :) dün güneşe doğru karnımı açtım oturdum belki ışığı görürse yolu bulur diye ama o da işe yaramadı :)
Bana nişan gibi geldi canım, şimdi nasılsın?
Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Hiç mi vicdanları yok ya sanki bedavadan para veriyorlar. Bırakın da adam alnının teriyle evladını doyursun ya.
Canım Allah daha iyi bir iş ve kalıcı bir iş nasip etsin inşallah eşine. Evladinizin rızkı gürül gürül aksın. Sen canını sıkma, gün doğmadan neler doğacak bak gör Allah'ın izniyle
Ayyyyyy kuzum hadi hayırlı haberler ver bize, müsait olunca hemen yaz. Sağ salim kavusun insallahhhh
Canım Allah sağlıkla kurtarsın bebişi de seni de, hiç ağrı acı çekme inşallah. Musait oldukça da yaz bize
Oyyy hayırlı uğurlu olsun kuzumm masallahhh, Allah anali babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı bi evlat olsun
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sevdikleriyle büyüsün inşallah
minikoglan canım bu kadar hamilenin duasını aldınız rabbim hayırlı bir rızık kapısı açacaktır inşallah Allah yardımcınız olsun
Canım hiç üzülme Rabbim o kadar büyük ki bir kapı kapatır bir kapı açar. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş senin bebişin size kısmetiyle gelir nasıl olduğunu bile anlamazsın. Tez zamanda iş bulur hatta öyle bir iş bulurki iyiki çıkarmışlar bile dersin. Sen sıkma canını bebeğini düşün.
Belirtisiznesne görümden memnun sanırım sen de aldığına göre sleep. Sızdırma falan çok oluyor mu bilgin varmi
Pes diyorum canım. Allah büyük yaşattıklarını yaşasın bu insanlar ya. Allah yardımcınız olsun.Sonunda doğum agzi olan oldu ve esimi işten çıkardılar. İnsanlar ne kadar acımasız. 3-5 gun dogum izni vermemek icin bunu yaptiklarina o kadar eminim ki. Allahim insallah kendilerini de ayni duruma düşürür.
oy ya aceleci kuzu. En azından istediği zaman gelmiş oldu. Sağlıkla kucakla canımKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz..cumayı bekliyemedi kuzum
Canım çıkınca yaz bize :))@UykucuSirine allah yardımcın olsun.kızlar bende bugün gidiyorum doğuma 7:30da hastanede olcaz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun dualarınıza muhtacım inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşurum yavruma allaha emanet olun
Ya üç saat deli sancı çektim gitmeyi erteledim sonra ağrım hafifledi uyudum şimdi bişeyim yok yeni uyandım bebeğim iyidir inşCanım nasıl oldun geçtimi? Hastaneye gittinmi
Aynen gece yatarken belim ağrıdi sadece benim yalnız millet her an dogurcaz zannediyorCanım o dayanma ağrısıyla bugün hep uyandım artık elimi aşağıya koyup durdum çıktımı falan diye o kadar bastırdı aşağıya gece de sancım oldu ama kafası canımı bu sefer çok yaktı. Şuanda iyiyim sancım ağrım hiçbir şeyim yok.
İnşallah durdurmuşlardır geçmiş olsun. Maalesef sancılanmışsınızİyi geceler bisey soracağım siz bizden tecrubelisiniz.. Saatlerdir kasık karın ve bel ağrım var. Özellikle yattığım zaman daha çok oluyor karnım sertleşip kasılıyor ve kasildikca ağrım oluyor. Çok endişeliyim bunun sebebi ne olabilir lütfen cevap verir misiniz
Maşallah canım ne güzel bir doğum ne tombik bir bebiş. Forumun ilk 4 kg tombişi sanırım :))) darısı bize inşallahkizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Kiyamam ya sinir oluyorum niye dolusuyorlar lohusanin evine ya.bi kişi kalsın oda anne kimi istiyorsa o olmalı.hepsi defolsun gitsin sanki faydaları var.yemeye içmeye geliyorlar resmen. Birde merak dürtüsü başka birşey varsa bende insan değilim.O kadar sinirleniyorumki.boyle seyler olmasa eminim kimsenin sutude az olmaz streside olmaz.bakalım ben neler gorcem.Öyle yapıyorum annemi deli ediyorlar bu sefer, annem benimkine çemkirmiş artık bebeğe de annesine de bi şey olursa ben sana sorarım demiş, hem ağlamış hem söylenmiş, bugün erken gönderdi analarını. Sonra da çiçek falan almış gelmiş sözde ama beni çok üzdüler kaç gündür.. hastane fotoğrafım bile doğru dürüst çekilmedi.. neyse düşünmeyeyim bunları, sonra mayıs anneleri dertleşiyor grubu açarım, Doğum konularını dertleşiriz :))
Kızlar bugün 11 de kontrolüm var inşallah kızım kilo almıştır. Dün gece bayağı hareketliydi aşağıdan yukarıdan vuruyordu. Bakalım kanal calismamarimiymis görücez.
Hayatimmm70 Canım.nasilsin bende evybaby yada sleep arasında kaldım. Oglum da evybaby kullandığımız için babası riske atmasakmi diyor ama Daha almadım daha hastane çantası da hazır değil daha kıyafetleri bile yıkanması hanım kızımızın. Dün gece sanci geldikçe son kızım bu hafta hazırlayacağım dedim bakalım dinleyecek mı
Belirtisiznesne görümden memnun sanırım sen de aldığına göre sleep. Sızdırma falan çok oluyor mu bilgin varmi
Canim ben oglumda kullaniyorum simdi bebisimede aldim a101 in bezini soffia adiBelirtisiznesne ANNONA Kızlar ben de daha bez almadım oglumda Evy Baby kullandım memnundum o da her yerde bulunmuyor...Prima falan hiç düşünmedim bence pek farkı yok ama çok pahalı ortalama 2-3 sene boyunca sürekli alacağımızı düşünursek gerçekten uçuk rakamlar oluyor...a101 in bezini kullanıyordu bi arkadaş da ondam çok memnundu...soffia mı ne bezin adı...soffia mı sleepy mi acaba...migros un da kendi markası varmıs...ayy kafam çok karışık...hangisini derseniz onu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?