- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.601
kizlar bendun saglik ocagi kan verdim kalbim agriyordu kizima bakamaz hale gelmistim sonuclarimi daha gostermeedim ama ferittin en az 11 olmasi gerekken bende 5.4 dusmus hidroksi vitamin d en az 30 ken bende 10 dusmus 5 tane degerim dusuk ama en cok bunlar olmus sizde durumlat nasil baze nefesim bana yetmiyor gibi oluyorum
MasallahKizlar bebegin uzunluğu 25.41 mm elini ayağını gördüm.169 atiyor kalbi .kiz mi sizce.sizinkilerin kalp atışı kac genelde
Off komsulariniza kizdim simdi. Hazir assure satiliyor puding reyonunda. Esiniz alsin bir zahmet de yapsin lutfen. Ona da kizdim simdimasallah sana ya meslegini merak ettim ayrintili bilgi icin cok tesekkur ederim bende bu sali doktora gidicem. inanilmaz usuyorum elektirikli soba ayaklarimi isitsa bile icim usuyor bu ara asure zamani caniniz asure cekiyormu ben yapmak istiyorum ama hamile kaldimdan beri elimin ayarida bozuldu.
bence normal gec dollenmissinizdir. Ben yurtdisindayim burda bakmiyorlar bu degerlere cunku sadece bu degere bakip bir sey soylemiyorlar ya da mudahale edebilecekleri bir sey yok. Kotu bir sey olsa kanamaniz olur, Kanamaniz filan yoksa sakin olun. Zaman gecirecek bir seyleri bulun. Olumlu olun. Stress hormonu yapmayin.kızlar size bir sorum olacaktı lütfen ama lütfen cevaplayınız.adetimden 1 gün önce beta hcg 11 çıkmıştı daha sonra adetimden 2 gün sonrada 76 çıktı beta hcg .doktorum pazartesi yani dün yaptırmıştım pazartesi tekrar beta yapalım dedi.benim gibi beta hcg si önce düşük çıkıp sonradan artarak hamile olanlar varmı acaba.
Esyalarin ruhu yoktur. Belki bu bebege almissiniz bilmeden. Gecmis zamana uzulmeyin. Ilk kiziniza haksizlik olmaz. Yikayin utuleyin allahim yeni bebegime nasip et diyin, gerisini unutun.Seni cok iyi anliyorum ben de 22 haftalik kizimi kan pihtilasmasindan kaybettigimde battaniye kiyafet bir suru sey almistim adi bile belliydi esin olcakti ama kalbi durmus.o kadar zaman gecince insan dogacak saniyor bide ilk hamilelik aklina kotu bisey gelmiyo acemilik var . Simdi korkudan heveslenemiyorum bisey almicam da baktikca agliyorum 2 senedir kiyafetlere. Bu hamileligim hayirla sonuclanirsa da o kiyafetleri kullanamam ilk kizima haksizlik etmiş gibi geliyor
inan dusugumde aldigim kiyafetleri kimse veremedim. oyle ozel benim icin ki buna giydirirmim bilmiyorum. hic birsey bu sefer bende alamiyorum korkuyorum. sanki kalbi duracak gibi hissediyorum uzun zamandir ama dua donusmesin diye tutuyorum kendimi bide annem sizofren hastasi hamileligim kimse sevindirmiyor korkutuyor. annem gibi olurum diye kiziyolar bana
Sacmalamis sikintisi/ rahatsizligi var sanirim. Uzerinde durmayin konusmayi da hic uzatmayin. Uzulmeye de uzmeye de degmez. Kendi haline birakin.Daha bugün whatsapp ta ortak grubumuzdaki arkadaşlar tebrik ediyorlar beni. Bana özelden hala şöyle yazıyor.
" canım ağrıların varmış, bak kalp atışınıda duymadın. Kaptırma kendini. Ben ondan diyorum sana böyle şeyler. tam hamilelik değil bu"
Ne bu peki? Yarım hamilelik mi? Ya da eksik hamilelik mi? Ha Allah korusun başıma geledebilir. Kalp atışını göremeyiz ya da başka aksilikler olabilir. Niye benim psikolojimi bozup paranoyağa bağlatıyorsun.
En son açıkça bu söylemlerinden rahatsız olduğumu yazdım. Sende haklısın hormonların tavan yapmış durumda dedi
Kalp atışı duyan arkadaşlar, gözünüz aydın. Darısı başıma olsun. Pzrts doktora gideceğim 7+1 im şu an ve hiçbir atış vs hayat belirtisi hissetmiyorum içimde. Nefesimi bile tutup dinledim ama olmadı. İki gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyor. Kötüyü çağırmamak için aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece
Ben de ayva istiyorum. Kuru bulanti icin cubuk kraker yiyorum. Acikmadan.Selam hanimlar firsat buldukca girmeye calisiyorum bir arkadasimizin bebeginin kalbi durmus cok uzuldum lakin rabbim daha iyisini bilir en kisa zamanda tekrar hamilelik haberini aliriz insalh. Aserme kinusunda bende hep tursu ve ayva hep istiyorum zerre kadar tatliyla ilgim yok hoş kizima hamileyken de hep limon yedim nasip kismet buarada bulantilarim artdi ama cikartamiyorum kuru kuru bulanti ve yemek yerken oluyor yarida birakip yemiyorum bu gidisle kilo vericem.
canım mide yanman için çubuk kraker tuzsuz nohut leblebilerden var ya beyaz oluyor onlardan öneririm.bulantın olursada zencefilli şekerler birebir gelmişti banabenim mide bulantım yanmam 9 haftalık olunca son bulmuştu ama hiç geçmicek gibi berbat geçmişti günlerim inşallah seninde çabuk geçer. biz iyiyiz şükür Rabbim sizlerede bugünlere erişmeyi nasip
kızlar size bir sorum olacaktı lütfen ama lütfen cevaplayınız.adetimden 1 gün önce beta hcg 11 çıkmıştı daha sonra adetimden 2 gün sonrada 76 çıktı beta hcg .doktorum pazartesi yani dün yaptırmıştım pazartesi tekrar beta yapalım dedi.benim gibi beta hcg si önce düşük çıkıp sonradan artarak hamile olanlar varmı acaba.
benimde senin gibi dusuk cikiyor ve dusuk artiyor kesem henuz gorulmedi bekliyorum pazartesi belli olcak cnm
Bende de var Can'ım maalesef . Durmadan çamaşırımı kontrol ediyorumkac gundur deli gibi sancim var adet oldum olucam ama baya bi sanci bu size oluyormu
Evet ilk olacak insallah :) cin takvimi rus takvimi piyasada ne varsa yaptim 6testten besi erkek diyor :) onlar isin eglencesi tabi.. saglikli olsunlardaEvet onu biliyorum bende yaptım ilk cocuk mu sizin o mesela bende ileri gidiyo geliyo sonra daire cizmeye baslıyo bunlar işin eğlencesi tabi Rabbim sağlıklı nasip etsin herkese insallah
Aa süper ne tarafta oturuyosun nilüferdeyim ben
Hastane değilde muaynaneye gidiyorum ben dorukta evrim aydın vardı muaynane actı bi 6 ay önce filan ona gidiyorum sen nereye gidiyosunBende nilüferdeyim, hastane seçtinmi hangi hastaneye gidiyorsunn :)
Bunu yaşamış biri olarak çok üzüldüm Allahım en hayirlisini tez zamanda versin inşallahMaalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Benim 2 sene önce 22. Haftada durmuştu ağrı kanama hicbisry olmadı rutin kontrolde ultrasonda öğrendim maalesef Allah kimseye yasatmasinKizlar mrb burda kalp atisi durunca bebegini kaybeden arkadasi duyduk benimle ayni gündü haliyle cok etkilendim eşime anlattim kalbinin durdugunu nasil anliyorlar deyince icime suphe düştü kanama mi oluyor agri mi ?hissediyor musunuz bir sikinti oldugunu? yoksa doktora gidince tesadüf mü öğreniyorsunuz 12.haftaya kadar gitmeyi planlamiyordum ama simdi bunu duyunca bir an once gitmek istiyorum
Kötü şeyler hiç düşünme canım Allah hamileliği nasip etti ınş sonu iyi olacak diye düşün kötü,olumsuz konuşanlardan da aile fertleri akraba bile olsalar uzak dur ya da söylediklerini ciddiye alma ailemizi biz secemiyoruz ama evladımız da ınş bizim ailemiz olacak ınş Allah bi yerden bizimde yüzümüze gulecekinan dusugumde aldigim kiyafetleri kimse veremedim. oyle ozel benim icin ki buna giydirirmim bilmiyorum. hic birsey bu sefer bende alamiyorum korkuyorum. sanki kalbi duracak gibi hissediyorum uzun zamandir ama dua donusmesin diye tutuyorum kendimi bide annem sizofren hastasi hamileligim kimse sevindirmiyor korkutuyor. annem gibi olurum diye kiziyolar bana
0Degerleriniz cok dusukmus. Benim de az gibi degerlerim ama bu kadar az degil.
Ama caresi var. Panik yapmayin. Simdi su gebelik vitaminlerinden bir tane alsaniz recetesiz satiliyorlar benim dogum hemsirem ve dogum doktorum veriyorlar bu vitaminler bebege zarar vermez.
Bir de beslenmeniz sivi aliminiza dikkat edin. Kuru kayisi/ uzum/ findik ceviz artik agziniz durmasin surekli atin bir iki tane. Su day icin uzerine kan yapsin. Gunduzleri oglen gunesin tam dik isinlarla geldigi zamanlar haric bir parka cikin bir yarimsaat filan guneslenin. Kapaliysaniz kapali tutmak istediginiz yerlere de daha ince beyaz kiyafetlerle kapatmaya calisin mumkun oldugunca d vitamininiz artsin. Benim doktorum / hemsirem su an sadece vitaminlere odaklanmis durumdalar. D vitaminim az dusunce gebelik vitamini uzerine bir de d vitamini ic dediler
Masallah
Off komsulariniza kizdim simdi. Hazir assure satiliyor puding reyonunda. Esiniz alsin bir zahmet de yapsin lutfen. Ona da kizdim simdi
bence normal gec dollenmissinizdir. Ben yurtdisindayim burda bakmiyorlar bu degerlere cunku sadece bu degere bakip bir sey soylemiyorlar ya da mudahale edebilecekleri bir sey yok. Kotu bir sey olsa kanamaniz olur, Kanamaniz filan yoksa sakin olun. Zaman gecirecek bir seyleri bulun. Olumlu olun. Stress hormonu yapmayin.
Esyalarin ruhu yoktur. Belki bu bebege almissiniz bilmeden. Gecmis zamana uzulmeyin. Ilk kiziniza haksizlik olmaz. Yikayin utuleyin allahim yeni bebegime nasip et diyin, gerisini unutun.
Ama Sizin icin kalici bir uzuntu kaynagiysa ihtiyaci olan birine verin. Ihtiyaci olan bir Anne ve bebek kullansin
Hep sizi alintilamisim. Kotu dusunmek yasak. Kaderimizi, ne kadar yasayacagimizi, neler yasayacagimizi bilmiyoruz. Siz bugune odaklanin guzel seyler dusunun.
Esimle bizde cok sevinemiyoruz henuz, daha erken. Aileler de soyledik kutlama yapmamalarini. Sakin huzurlu bir hamilelik gecirmeye odaklanmaya calisalim dedik.
Sacmalamis sikintisi/ rahatsizligi var sanirim. Uzerinde durmayin konusmayi da hic uzatmayin. Uzulmeye de uzmeye de degmez. Kendi haline birakin.
Tesekkurler canim darisi basina.
Daha hala erken. Bir sey hissedemezsiniz. Kusura bakmayin ama bir de soyle dusunun. Ultrasonu 10 cm icimize sokup oyle bile zor gorup duyuyorlar. o yuzden kotu dusunmeyin.
Ben de ayva istiyorum. Kuru bulanti icin cubuk kraker yiyorum. Acikmadan.
benimde sali kontrolum var gidicem sorucam internette oralarimoz genislediginden olabilir diyo ama sanki yogun bi adet sancisi gibi ayni gibi hep supeyoe bakmak zorunda kaliyorumBende de var Can'ım maalesef . Durmadan çamaşırımı kontrol ediyorumnormal ağrılar diye düşünüyorum benim sat 27 temmuzdu . Ayın bu günleri olması normaldir dedim bende . Devam ederse ayım dolmadan kontrole gitmeyi düşünüyorum
Hiç kaale almamak en iyisi canım, çünkü olumsuz hiç bir şey yokken en ufak mutluluğu çok görüp moral olarak en aşağı çekmeye calisiyolar insanı .halbuki dost dediğin ufak bir umitte bile ona sımsıkı sarilmani saglar. Bunların derdi aman mutlu olmasın mutluluk vampirleri . Hiç ciddiye alma sinirlenme bile ki söylediklerinin ise yaradığını düşünüp mutlu olmasın karakter fakiriDaha bugün whatsapp ta ortak grubumuzdaki arkadaşlar tebrik ediyorlar beni. Bana özelden hala şöyle yazıyor.
" canım ağrıların varmış, bak kalp atışınıda duymadın. Kaptırma kendini. Ben ondan diyorum sana böyle şeyler. tam hamilelik değil bu"
Ne bu peki? Yarım hamilelik mi? Ya da eksik hamilelik mi? Ha Allah korusun başıma geledebilir. Kalp atışını göremeyiz ya da başka aksilikler olabilir. Niye benim psikolojimi bozup paranoyağa bağlatıyorsun.
En son açıkça bu söylemlerinden rahatsız olduğumu yazdım. Sende haklısın hormonların tavan yapmış durumda dedi
ailemi secemiyorum ama ailemle yasiyorum. ayri eve esinle cikamiyoruz. sıkıntinın tam ortasindayim ayni hapishane gibi ama inaniyorumki bu sabrin sonunda rabbim insallah guzel seyler olacak. ailemde biraz fazla dusunmeden konusma var yani soyle deyim mesela kaynanam anan gibi olursan kusura bakma seni bakamayiz demesi yada esim polis ve gemici olmadigi icin ben dedim iyiki olmamis polis olsa aklim kalicak gemici olsa aylarca yanimda olmicak diye bu sefe kusura bakma one gore kiz alacakdik demesi bunlar hep ilk hamilelimde daha fazlasiyla olmus seyler babamin bu hamilelimde bile keserim seni anan gibi olursun oyle birsey yok ben kabul etmiyorum demesi artik alistim boyle seylere amcam kizina 10 milyar masraf etti evliliginde hala harclini verif telefonunu aldi benimkisi dislerimi yaptirdim 500 ki onu esimle vericez bana hirsiz diyor babam boyle birsey varmi ben kizinim senden calarak yapmadim. verdin simdide ne dedi bilmiyor asla oyle bi huyum yok esime sormadan kurusuna bile tutmam ben bu alaman anlaminda degil bu benim huyum bunu bizim ailede herkez bilir herkez altinlarin icinde kardeslerimle kalsak bi tanasine tutmucamiza kefilken babamin boyle sakami ne anlayisi beni sinir etti. oyle karisik iki yuzlu bi ailedeyimki insan gitmeknistiyor ama gidemiyorsn isteKötü şeyler hiç düşünme canım Allah hamileliği nasip etti ınş sonu iyi olacak diye düşün kötü,olumsuz konuşanlardan da aile fertleri akraba bile olsalar uzak dur ya da söylediklerini ciddiye alma ailemizi biz secemiyoruz ama evladımız da ınş bizim ailemiz olacak ınş Allah bi yerden bizimde yüzümüze gulecek
Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar. Ben iki defa hastanede yaptırdım. İlk defa kendim biraz önce yaptım. Tam da beceremedim. Birde iğneyi yaptıktan sonra iğne yeri kanadı. Sizlerde de bu tür şeyler oldu mu . Sanırım stres yaptim biraz.. Bundan sonra daha dikkatli yapmaya calişicam
Bir iki kere kanadı benimde elim titremisti morardi geçti korkma iğne küçük yanlış bi yere giremez zamanla elin alışıyor . Sokarken hafif eğik tutuyorum ve iğnenin ucunun sivri tarafıyla giriyorum tamamı girince hafif dik tutup yavaşça enjekte ediyorum cekerkende iğneyi pamuk bastir birden çek ovma morarma olmasın. Allah kolaylık versinKan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar. Ben iki defa hastanede yaptırdım. İlk defa kendim biraz önce yaptım. Tam da beceremedim. Birde iğneyi yaptıktan sonra iğne yeri kanadı. Sizlerde de bu tür şeyler oldu mu . Sanırım stres yaptim biraz.. Bundan sonra daha dikkatli yapmaya calişicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?