- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.581
Daha bugün whatsapp ta ortak grubumuzdaki arkadaşlar tebrik ediyorlar beni. Bana özelden hala şöyle yazıyor.Canım yakın arkadaş sansak da insanlar eşit olduğun ya da ondan aşağı olduğunda iyi dostlar siz azıcık ondan iyi durumda olsanız ( iş, eş, başarı, mutluluk ) hemen kılıçlar çekiliyor laf sokmalar , tebrik edilecek yerde moral bozmalar. Enerjinizi düşürecek art niyetli insanlardan uzak durmak en dogrusu
Çok çok üzgünüm. Seni çok iyi anlıyorum, aynı şeyi ben de yaşadım. Ne dense boş, zaman iyileştirecek acını. En doğru zamanda en sağlıklı haliyle bebişin olacak eminim.Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Benim de ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı ve o kadar çok ağlamıştım ki dr sonunda dayanamayıp bana çok kızmıştı. Bak yan tarafta yeni doğan ünitesine götüreyim seni ne hasta doğan çocuklar var. Haline şükredersin demişti. Dua et ki hamile kalıyorsun tekrar olur inşallah demişti. Gerçekten ondan sonra çok tatlı bir oğlum oldu. Sen de kendini üzme lütfen. Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip etsin.Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Ay yasasın bursalılar cogalıyo siz neresindesinizBen de Bursa 'dan
herkes bir birine yakin. Cikiyor bakalım ne çıkacakDün bende sordum kalp atışını 171 çıktı
Karindan olan nasil bilmiyorum ? Onuda yapayim :).. sac teline yuzugu takip sol elinin ustune getiriyosun halka cizerse kiz ileri geri giderse erkek derler.. elden yayilan enerjiyle ilgili oldugunu dusunuyorum bu yuzden sacma gelmedi bana :)Karından olanı mı yaptınız
Canım aynı şeyi bende yaşıyorum sürekli kalbi durdu kanama başladı aha gitti diye sonra birden kendime geliyorum. Napıyorsun diyorum karnında 2 cm lik Allah'ın yarattığı var ve sen onu korkutuyorsun ,sakinleş ! Günde defalarca kendimi telkin ediyorum İnan. Ya nasip kısmet denen bir şey var korkmamak lazım evet korkuyoruz ama yapmamamız lazım . Allah'a bu mucize için İnan edip şükretmek lazım gerisi nasip kısmet sadece . Sende kötü düşünme canım geçmiş geçmişte kaldı . İnan moralin yüksek olsun . Sabahları deli gibi kus ama uyanınca yüzünü yıka aynadan gül kendine iyiyim de bebeğine ! O da iyi olsun inşallah
Bilmiyorum ki valla erkek mi kız mı sağlıkla büyürse 16.hafta gibi görürürz daha çok varama bu kızımda ki gebeliğime benzemiyor hiç,kızımda uyku hali çok olurdu bunda öyle uyuklamıyorum hiç,kızımda midem çok bulanıyordu bu haftalarda ama bunda sadece midem de bir rahatsızlık durumu var sadece bakalım yaa hayırlısı bence Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaahhh negüzel olur eşini de esefle kınıyorum yanii dicem ama adam bakmış bulamamış daha napsın
benim bebeğin ilk bulunduğu yerde sağda adet ağrısı tarzında gelip gecen ağrı bebiş iyi ama sebebini bilmiyorum ddoktor bebek iyi diye duymamazlıktan geldikac gundur deli gibi sancim var adet oldum olucam ama baya bi sanci bu size oluyormu
Kalp atışı duyan arkadaşlar, gözünüz aydın. Darısı başıma olsun. Pzrts doktora gideceğim 7+1 im şu an ve hiçbir atış vs hayat belirtisi hissetmiyorum içimde. Nefesimi bile tutup dinledim ama olmadı. İki gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyor. Kötüyü çağırmamak için aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece
benim bebeğin ilk bulunduğu yerde sağda adet ağrısı tarzında gelip gecen ağrı bebiş iyi ama sebebini bilmiyorum ddoktor bebek iyi diye duymamazlıktan geldi
benim bebeğin ilk bulunduğu yerde sağda adet ağrısı tarzında gelip gecen ağrı bebiş iyi ama sebebini bilmiyorum ddoktor bebek iyi diye duymamazlıktan geldi
Evet onu biliyorum bende yaptım ilk cocuk mu sizin o mesela bende ileri gidiyo geliyo sonra daire cizmeye baslıyo bunlar işin eğlencesi tabi Rabbim sağlıklı nasip etsin herkese insallahKarindan olan nasil bilmiyorum ? Onuda yapayim :).. sac teline yuzugu takip sol elinin ustune getiriyosun halka cizerse kiz ileri geri giderse erkek derler.. elden yayilan enerjiyle ilgili oldugunu dusunuyorum bu yuzden sacma gelmedi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?