2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Daha bugün whatsapp ta ortak grubumuzdaki arkadaşlar tebrik ediyorlar beni. Bana özelden hala şöyle yazıyor.
" canım ağrıların varmış, bak kalp atışınıda duymadın. Kaptırma kendini. Ben ondan diyorum sana böyle şeyler. tam hamilelik değil bu"

Ne bu peki? Yarım hamilelik mi? Ya da eksik hamilelik mi? Ha Allah korusun başıma geledebilir. Kalp atışını göremeyiz ya da başka aksilikler olabilir. Niye benim psikolojimi bozup paranoyağa bağlatıyorsun.
En son açıkça bu söylemlerinden rahatsız olduğumu yazdım. Sende haklısın hormonların tavan yapmış durumda dedi

Kalp atışı duyan arkadaşlar, gözünüz aydın. Darısı başıma olsun. Pzrts doktora gideceğim 7+1 im şu an ve hiçbir atış vs hayat belirtisi hissetmiyorum içimde. Nefesimi bile tutup dinledim ama olmadı. İki gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyor. Kötüyü çağırmamak için aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece

Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
Benim de ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı ve o kadar çok ağlamıştım ki dr sonunda dayanamayıp bana çok kızmıştı. Bak yan tarafta yeni doğan ünitesine götüreyim seni ne hasta doğan çocuklar var. Haline şükredersin demişti. Dua et ki hamile kalıyorsun tekrar olur inşallah demişti. Gerçekten ondan sonra çok tatlı bir oğlum oldu. Sen de kendini üzme lütfen. Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip etsin.

kac gundur deli gibi sancim var adet oldum olucam ama baya bi sanci bu size oluyormu

Allah saglikli sihatli versin dedin gibi cinsiyet onemi yok tam kis vakti cinsiyet ogrencez alisveris zor olacak helede ben tasinmisim hepden daha 2 vasita degisiyorum merkez icin esimde hayin kizdum ama hem bakmis hemde ac ac oruc tuttu

kac gundur deli gibi sancim var adet oldum olucam ama baya bi sanci bu size oluyormu
benim bebeğin ilk bulunduğu yerde sağda adet ağrısı tarzında gelip gecen ağrı bebiş iyi ama sebebini bilmiyorum ddoktor bebek iyi diye duymamazlıktan geldi

insallah bi mucize olur yuzunden gulucukler eksik olmaz sitres yapma ve inan

benim bebeğin ilk bulunduğu yerde sağda adet ağrısı tarzında gelip gecen ağrı bebiş iyi ama sebebini bilmiyorum ddoktor bebek iyi diye duymamazlıktan geldi

benimde tam geldi kivaminda boyle butunuyle kramp giriyo bakiyorum kanama varmi diye hep niye boyle anlamadim

Selam hanimlar firsat buldukca girmeye calisiyorum bir arkadasimizin bebeginin kalbi durmus cok uzuldum lakin rabbim daha iyisini bilir en kisa zamanda tekrar hamilelik haberini aliriz insalh. Aserme kinusunda bende hep tursu ve ayva hep istiyorum zerre kadar tatliyla ilgim yok hoş kizima hamileyken de hep limon yedim nasip kismet buarada bulantilarim artdi ama cikartamiyorum kuru kuru bulanti ve yemek yerken oluyor yarida birakip yemiyorum bu gidisle kilo vericem.

Karindan olan nasil bilmiyorum ? Onuda yapayim :).. sac teline yuzugu takip sol elinin ustune getiriyosun halka cizerse kiz ileri geri giderse erkek derler.. elden yayilan enerjiyle ilgili oldugunu dusunuyorum bu yuzden sacma gelmedi bana :)
Evet onu biliyorum bende yaptım ilk cocuk mu sizin o mesela bende ileri gidiyo geliyo sonra daire cizmeye baslıyo bunlar işin eğlencesi tabi Rabbim sağlıklı nasip etsin herkese insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…