2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
iyi davrandikca kullaniyolar bariz belli ettin hic birseyin kiymeti yok birazda analdim kendi hayatimiz icin bir dur demeliyiz senib uyi niyetine alisip seni o turde kullaniyolar yok bu iyide oyle birsey degil artik
iyi davran derken tabiki kendini ezdirme.. sadece durusunu bozma saygili davranki saygi karsi taraf icin degil kendine yakistigi icin gosterilir.. tabiki susup herseyi sineye cekmek dogru degil. Zaman cok hizli ve geride keskeler birakmak agir yuklere dönüşüyor. Kendi hayatin icin dur diyebilmelisin cok haklisin

Benim de sancım var, regl sancısı gibi
Salı kese görmeye gittiğimde sorucam
Normal diye düşünüyorum hep ama

Off. Dayanmaya calisin. Kaynananiz size hasta olursaniz bakmayacakmis ya, kader bu ne olur ne olmaz hic bilmiyoruz. Belki kaynananiz yataklara dusecek sizden on bakmanizk isteyecek bu sefer siz bakmayacam diyeceksiniz. Nereden bilip de boyle rahat konusuyorlar. Hamile kadini uzmesinler, yukaridan buyuk tokat yerler.
neyse Ins biraz kendiliginden akillanirlar biraz feraha kavusursunuz.

Bendede Sancilar kramp gibi yokluyor hatta iki gundur gece uykudan uyandiracak kadar siddetli ama kısa sureli. Çevremdeki insanlar normal oldugunu söylüyor. Cok ciddiye almiyorum bende

Cinsiyet anketine oy veren arkadaslar olmus kacinci haftadasinizki ogrendiniz??ben ne zaman ogrenecegim acaba

Aynen canım ben de karar verdim, artık bu konuları asla onunla paylaşmayacağım
Allah sabır versin canım. Bazen o kadar çok sabıra ihtiyacımız oluyor ki
Ooo maşallah bu hafta da nasıl hissediyorsun ben oğlumdayken 17. Haftada hissetmiştim. Bunda da çok erkenden hissedeceğimi sanmıyorum ama mercimeğim annesine sürpriz yaparsa o başka
Yok yok canım hiç stres yapma. Gayet sağlıklı minik yaramaz bazen hiç olmadık şeyleri eskaza keşfediyorlar. Sonra bilinçli yapıyorlar
Sen yine de içini rahatlatmak için bi göz druna götür yaramazı. Ama İnan bişeyciği yok

Canim nekadar dogru bilmiyorum ama erkek cocuklari cok erken hissettirirmis kendini benim bir arkadsimda 12.haftasinda hissetmisti saglikla devam etsin insalh

Cok sagolun cevabiniz icin kafamdaki sorulara cevap oldu hamilelik zorlu bir sürecmis anladim hem kafada binbir turlu soru hem de fiziksel rahatsizlik ilk haftalardan basliyor.heralde bu surec annelige hazirliyor kadını

Bence insanın kimyasini degistiriyor hamilelik ben de tam tersi yemezdim cok saglikli beslenirdim simdi gelsin tatlilar cipsler tursular pastalar tatli da istiyor canim ekşi de ben de durumlar tam tersi senden ama sonuc ayni hakki mi ayse mi?

Kizlar ısınamadım bir türlü karnım aç.yemek istemiyorum.midem bulaniyor.canim birşey yemek istemiyorum.icim istemiyor neden bilmem

Peki canın hiçbir şey çekmiyor mu canım Tuzlu acı yada et ürünleri filan???

Tatli bebegi hareketlendirirmis. Erken hareket hissetmenizde tatlininda etkisi vardir. Bendemi Nutella yesem :) ama daha cok minikk..
Olabilir ilk bebekte dr kontrolüne giderken çikolata yerdim fildir fildir donerdi ultrasonda.. şimdi de 10. haftada hareket ediyor tatlı yeyince biraz önce yine oldu aramızda 4 hafta var seninki daha susam tanesi ama buyucekler tabiki darısı başına ınsaallah

Bence insanın kimyasini degistiriyor hamilelik ben de tam tersi yemezdim cok saglikli beslenirdim simdi gelsin tatlilar cipsler tursular pastalar tatli da istiyor canim ekşi de ben de durumlar tam tersi senden ama sonuc ayni hakki mi ayse mi?
Hangisi olursa kabulümüz. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin

Peki canın hiçbir şey çekmiyor mu canım Tuzlu acı yada et ürünleri filan???
Hiçbir şey Can'ım :) normalde yemeğe de çok düşkünüm. 66 kiloydum Zaten. Sadece karnım acıkıyor o yüzden yiyorum. Böyle ekmek hamur işi midemi bastıracak seyler istiyorum sadece. Lezzet de çok almıyorum.
Tuzlu seyler neyse de tatlıyı ağzıma koyamıyorum.
Bulantı da değil bu his. Tuhaf Can'ım istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…