- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.641
iyi davran derken tabiki kendini ezdirme.. sadece durusunu bozma saygili davranki saygi karsi taraf icin degil kendine yakistigi icin gosterilir.. tabiki susup herseyi sineye cekmek dogru degil. Zaman cok hizli ve geride keskeler birakmak agir yuklere dönüşüyor. Kendi hayatin icin dur diyebilmelisin cok haklisiniyi davrandikca kullaniyolar bariz belli ettin hic birseyin kiymeti yok birazda analdim kendi hayatimiz icin bir dur demeliyiz senib uyi niyetine alisip seni o turde kullaniyolar yok bu iyide oyle birsey degil artik
Bana da bilgi verirsin doktorun dediklerini merak içindeyim bendebenimde sali kontrolum var gidicem sorucam internette oralarimoz genislediginden olabilir diyo ama sanki yogun bi adet sancisi gibi ayni gibi hep supeyoe bakmak zorunda kaliyorum
Off. Dayanmaya calisin. Kaynananiz size hasta olursaniz bakmayacakmis ya, kader bu ne olur ne olmaz hic bilmiyoruz. Belki kaynananiz yataklara dusecek sizden on bakmanizk isteyecek bu sefer siz bakmayacam diyeceksiniz. Nereden bilip de boyle rahat konusuyorlar. Hamile kadini uzmesinler, yukaridan buyuk tokat yerler.ailemi secemiyorum ama ailemle yasiyorum. ayri eve esinle cikamiyoruz. sıkıntinın tam ortasindayim ayni hapishane gibi ama inaniyorumki bu sabrin sonunda rabbim insallah guzel seyler olacak. ailemde biraz fazla dusunmeden konusma var yani soyle deyim mesela kaynanam anan gibi olursan kusura bakma seni bakamayiz demesi yada esim polis ve gemici olmadigi icin ben dedim iyiki olmamis polis olsa aklim kalicak gemici olsa aylarca yanimda olmicak diye bu sefe kusura bakma one gore kiz alacakdik demesi bunlar hep ilk hamilelimde daha fazlasiyla olmus seyler babamin bu hamilelimde bile keserim seni anan gibi olursun oyle birsey yok ben kabul etmiyorum demesi artik alistim boyle seylere amcam kizina 10 milyar masraf etti evliliginde hala harclini verif telefonunu aldi benimkisi dislerimi yaptirdim 500 ki onu esimle vericez bana hirsiz diyor babam boyle birsey varmi ben kizinim senden calarak yapmadim. verdin simdide ne dedi bilmiyor asla oyle bi huyum yok esime sormadan kurusuna bile tutmam ben bu alaman anlaminda degil bu benim huyum bunu bizim ailede herkez bilir herkez altinlarin icinde kardeslerimle kalsak bi tanasine tutmucamiza kefilken babamin boyle sakami ne anlayisi beni sinir etti. oyle karisik iki yuzlu bi ailedeyimki insan gitmeknistiyor ama gidemiyorsn iste
Aynen canım ben de karar verdim, artık bu konuları asla onunla paylaşmayacağımHiç kaale almamak en iyisi canım, çünkü olumsuz hiç bir şey yokken en ufak mutluluğu çok görüp moral olarak en aşağı çekmeye calisiyolar insanı .halbuki dost dediğin ufak bir umitte bile ona sımsıkı sarilmani saglar. Bunların derdi aman mutlu olmasın mutluluk vampirleri . Hiç ciddiye alma sinirlenme bile ki söylediklerinin ise yaradığını düşünüp mutlu olmasın karakter fakiri
Allah sabır versin canım. Bazen o kadar çok sabıra ihtiyacımız oluyor kiailemi secemiyorum ama ailemle yasiyorum. ayri eve esinle cikamiyoruz. sıkıntinın tam ortasindayim ayni hapishane gibi ama inaniyorumki bu sabrin sonunda rabbim insallah guzel seyler olacak. ailemde biraz fazla dusunmeden konusma var yani soyle deyim mesela kaynanam anan gibi olursan kusura bakma seni bakamayiz demesi yada esim polis ve gemici olmadigi icin ben dedim iyiki olmamis polis olsa aklim kalicak gemici olsa aylarca yanimda olmicak diye bu sefe kusura bakma one gore kiz alacakdik demesi bunlar hep ilk hamilelimde daha fazlasiyla olmus seyler babamin bu hamilelimde bile keserim seni anan gibi olursun oyle birsey yok ben kabul etmiyorum demesi artik alistim boyle seylere amcam kizina 10 milyar masraf etti evliliginde hala harclini verif telefonunu aldi benimkisi dislerimi yaptirdim 500 ki onu esimle vericez bana hirsiz diyor babam boyle birsey varmi ben kizinim senden calarak yapmadim. verdin simdide ne dedi bilmiyor asla oyle bi huyum yok esime sormadan kurusuna bile tutmam ben bu alaman anlaminda degil bu benim huyum bunu bizim ailede herkez bilir herkez altinlarin icinde kardeslerimle kalsak bi tanasine tutmucamiza kefilken babamin boyle sakami ne anlayisi beni sinir etti. oyle karisik iki yuzlu bi ailedeyimki insan gitmeknistiyor ama gidemiyorsn iste
Ooo maşallah bu hafta da nasıl hissediyorsunHerkese mutlu pazarlar kızlarben bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum ilk dün akşam aşure yerken oldu çok erken biliyorum ama muhteşem bir duygu.o kadar canım istiyordu ki aşure yaptım dün bi kazan yarısindan çoğunu dagittim gerisini koydum dolaba üç dört gün yeter . ilk kizimda 13.haftada net hissettim ama suan 9+4 teyim gerçi benim minnak 1hafta önde gidiyormuş Tatlici Tombak koydum adını
Yok yok canım hiç stres yapma. Gayet sağlıklı minik yaramazkizlar gunaydin cok kotuyum.kziimi dusunmekden karnimdakini unuttum.yemeden icmeden kesiıdimkizim 3gundur gozlürini şaşi yapiyor.2sini birden içe dogru.devamli degiı gunde 5.6kez yapiyor.18ayıikken kontroıde sikinti yoktu.tamamrn normaldi.3gundur boyle.korkuyprum.randevu aıdim 5inde o da.zaman gecmez simdi.evdekiıet oyum yapiyor diyor.ama benim içim hiç rahay degiı
Ben dalgasına üçüz oyu vermiştimCinsiyet anketine oy veren arkadaslar olmus kacinci haftadasinizki ogrendiniz??ben ne zaman ogrenecegim acaba
Herkese mutlu pazarlar kızlarben bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum ilk dün akşam aşure yerken oldu çok erken biliyorum ama muhteşem bir duygu.o kadar canım istiyordu ki aşure yaptım dün bi kazan yarısindan çoğunu dagittim gerisini koydum dolaba üç dört gün yeter . ilk kizimda 13.haftada net hissettim ama suan 9+4 teyim gerçi benim minnak 1hafta önde gidiyormuş Tatlici Tombak koydum adını
İki üç kişi daha var Can'ım bildiğim.
Sofiarya ve Kardelen de var bildiğim kadarıyla.
Umarım bizi anlayan kişi sayısı artmaz.
Bnm de ilk bebem lab. bebesiydi :) şimdi ise hayatımızda ilk kez tek başımıza olduEvet evet benimki de laboratuvar bebesi
Çok üzüldüm, en kısa zamanda toparlanıp yeni ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah ..Maalesef aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Kalp atışı durmuş bebeğimizin. Pazartesi sabahı alacaklar
yani çok sık muayene gitmek bir çözüm müdür?tartışılır,paranoyayı tetikler bana kalırsa. bebeğin anne karnında ölmesinin anneye bu haftalarda pek bir zararı olmuyor.30 haftadan sonra yaşanan kayıplarda anneyi etkilemeye başlıyor daha çok,onu da anlıyor anne zaten.tansiyon düşüklüğü ellerde özellikle tırnaklarda morarma gibi belirtileri oluyor,bebek zehirlemeye başlamış denir ya hani o işte bu durum.. bence bunları düşünme aklına getirmemeye çalış,böyle durumlar yaşanıyor olsa da hala dünya üzerinde sağlıkla devam eden gebeliklerin yüzdesi bu üzücü durumlarınkinden daha fazla.. sen de bebeğini sağlıkla kucagına alacagını düşün,fazlasını düşünme
Cok sagolun cevabiniz icin kafamdaki sorulara cevap oldu hamilelik zorlu bir sürecmis anladim hem kafada binbir turlu soru hem de fiziksel rahatsizlik ilk haftalardan basliyor.heralde bu surec annelige hazirliyor kadınıyani çok sık muayene gitmek bir çözüm müdür?tartışılır,paranoyayı tetikler bana kalırsa. bebeğin anne karnında ölmesinin anneye bu haftalarda pek bir zararı olmuyor.30 haftadan sonra yaşanan kayıplarda anneyi etkilemeye başlıyor daha çok,onu da anlıyor anne zaten.tansiyon düşüklüğü ellerde özellikle tırnaklarda morarma gibi belirtileri oluyor,bebek zehirlemeye başlamış denir ya hani o işte bu durum.. bence bunları düşünme aklına getirmemeye çalış,böyle durumlar yaşanıyor olsa da hala dünya üzerinde sağlıkla devam eden gebeliklerin yüzdesi bu üzücü durumlarınkinden daha fazla.. sen de bebeğini sağlıkla kucagına alacagını düşün,fazlasını düşünme
Bence insanın kimyasini degistiriyor hamilelik ben de tam tersi yemezdim cok saglikli beslenirdim simdi gelsin tatlilar cipsler tursular pastalar tatli da istiyor canim ekşi de ben de durumlar tam tersi senden ama sonuc ayni hakki mi ayse mi?Ben de normalde tatlıya çok düşkünüm. Çikolatasız tatlısız gün geçirmezdim.
Özellikle çikolatalı tatlılar. Günde üç posta bana mısın demezdi.
Ama hamilelikte tatlıdan tamamen kesildim. Zerre kadar Can'ım istemiyor. Ama öyle ekşiye de düşkün değilim. Düşük yaptığım önceki bebeğimde de böyle olmuştu. Aslında iyi böyle olması ama meyvelerdeki şeker bile beni çok rahatsız ediyor
Ne bu şimdi Ayşe de değil Hakkı da
Peki canın hiçbir şey çekmiyor mu canım Tuzlu acı yada et ürünleri filan???Ben de normalde tatlıya çok düşkünüm. Çikolatasız tatlısız gün geçirmezdim.
Özellikle çikolatalı tatlılar. Günde üç posta bana mısın demezdi.
Ama hamilelikte tatlıdan tamamen kesildim. Zerre kadar Can'ım istemiyor. Ama öyle ekşiye de düşkün değilim. Düşük yaptığım önceki bebeğimde de böyle olmuştu. Aslında iyi böyle olması ama meyvelerdeki şeker bile beni çok rahatsız ediyor
Ne bu şimdi Ayşe de değil Hakkı da
Olabilir ilk bebekte dr kontrolüne giderken çikolata yerdim fildir fildir donerdi ultrasonda.. şimdi de 10. haftada hareket ediyor tatlı yeyince biraz önce yine oldu aramızda 4 hafta var seninki daha susam tanesi ama buyucekler tabiki darısı başına ınsaallahTatli bebegi hareketlendirirmis. Erken hareket hissetmenizde tatlininda etkisi vardir. Bendemi Nutella yesem :) ama daha cok minikk..
Bence insanın kimyasini degistiriyor hamilelik ben de tam tersi yemezdim cok saglikli beslenirdim simdi gelsin tatlilar cipsler tursular pastalar tatli da istiyor canim ekşi de ben de durumlar tam tersi senden ama sonuc ayni hakki mi ayse mi?
Bende merak etmistim kim bu sansli diyeBen dalgasına üçüz oyu vermiştim
Oy değiştirilebiliyor. 2 ay sonra belli olmaya başlar asıl sonuçlar
Hiçbir şey Can'ım :) normalde yemeğe de çok düşkünüm. 66 kiloydum Zaten. Sadece karnım acıkıyor o yüzden yiyorum. Böyle ekmek hamur işi midemi bastıracak seyler istiyorum sadece. Lezzet de çok almıyorum.Peki canın hiçbir şey çekmiyor mu canım Tuzlu acı yada et ürünleri filan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?