- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.621
anlayabilmen pek mümkün değil canım,bu haftalarda kese de bebekte belirli bir gelişim gösterdiği için,gebelik sonlanır sonlanmaz belirti vermiyor çünkü kesenin bozulması beta hcg nin kanda düşmesi rahim içinin bozulması epey zaman alıyor,bu sebeple de çogunlukla doktor muayenesinde ortaya çıkıyor maalesef ;(Kizlar mrb burda kalp atisi durunca bebegini kaybeden arkadasi duyduk benimle ayni gündü haliyle cok etkilendim eşime anlattim kalbinin durdugunu nasil anliyorlar deyince icime suphe düştü kanama mi oluyor agri mi ?hissediyor musunuz bir sikinti oldugunu? yoksa doktora gidince tesadüf mü öğreniyorsunuz 12.haftaya kadar gitmeyi planlamiyordum ama simdi bunu duyunca bir an once gitmek istiyorum
Anladım canım Allah sabır versin, ınş öyle çok mutlu ol ki onları farketme bile. Benim babam da öyle söylediklerine hiç dikkat etmez kaba saba konuşur kalp kırdığını farketmez soylesen de ne dedim ki alingansiniz der çıkar işin işinden. İnşallah şartlar değişir ve evlatlarinla çok mutlu olursunailemi secemiyorum ama ailemle yasiyorum. ayri eve esinle cikamiyoruz. sıkıntinın tam ortasindayim ayni hapishane gibi ama inaniyorumki bu sabrin sonunda rabbim insallah guzel seyler olacak. ailemde biraz fazla dusunmeden konusma var yani soyle deyim mesela kaynanam anan gibi olursan kusura bakma seni bakamayiz demesi yada esim polis ve gemici olmadigi icin ben dedim iyiki olmamis polis olsa aklim kalicak gemici olsa aylarca yanimda olmicak diye bu sefe kusura bakma one gore kiz alacakdik demesi bunlar hep ilk hamilelimde daha fazlasiyla olmus seyler babamin bu hamilelimde bile keserim seni anan gibi olursun oyle birsey yok ben kabul etmiyorum demesi artik alistim boyle seylere amcam kizina 10 milyar masraf etti evliliginde hala harclini verif telefonunu aldi benimkisi dislerimi yaptirdim 500 ki onu esimle vericez bana hirsiz diyor babam boyle birsey varmi ben kizinim senden calarak yapmadim. verdin simdide ne dedi bilmiyor asla oyle bi huyum yok esime sormadan kurusuna bile tutmam ben bu alaman anlaminda degil bu benim huyum bunu bizim ailede herkez bilir herkez altinlarin icinde kardeslerimle kalsak bi tanasine tutmucamiza kefilken babamin boyle sakami ne anlayisi beni sinir etti. oyle karisik iki yuzlu bi ailedeyimki insan gitmeknistiyor ama gidemiyorsn iste
ailemi secemiyorum ama ailemle yasiyorum. ayri eve esinle cikamiyoruz. sıkıntinın tam ortasindayim ayni hapishane gibi ama inaniyorumki bu sabrin sonunda rabbim insallah guzel seyler olacak. ailemde biraz fazla dusunmeden konusma var yani soyle deyim mesela kaynanam anan gibi olursan kusura bakma seni bakamayiz demesi yada esim polis ve gemici olmadigi icin ben dedim iyiki olmamis polis olsa aklim kalicak gemici olsa aylarca yanimda olmicak diye bu sefe kusura bakma one gore kiz alacakdik demesi bunlar hep ilk hamilelimde daha fazlasiyla olmus seyler babamin bu hamilelimde bile keserim seni anan gibi olursun oyle birsey yok ben kabul etmiyorum demesi artik alistim boyle seylere amcam kizina 10 milyar masraf etti evliliginde hala harclini verif telefonunu aldi benimkisi dislerimi yaptirdim 500 ki onu esimle vericez bana hirsiz diyor babam boyle birsey varmi ben kizinim senden calarak yapmadim. verdin simdide ne dedi bilmiyor asla oyle bi huyum yok esime sormadan kurusuna bile tutmam ben bu alaman anlaminda degil bu benim huyum bunu bizim ailede herkez bilir herkez altinlarin icinde kardeslerimle kalsak bi tanasine tutmucamiza kefilken babamin boyle sakami ne anlayisi beni sinir etti. oyle karisik iki yuzlu bi ailedeyimki insan gitmeknistiyor ama gidemiyorsn iste
Zor ama ciddiye almamaya çalış. Esinle mutluysan gerisini bosver bebegini düşün su zamanlar stres yapmaman cok önemli. Aile ici huzuru icin bol bol dua et. Sen onlara iyi davrandikca zamala hatalarini anlamaya baslarlar insallahailemi secemiyorum ama ailemle yasiyorum. ayri eve esinle cikamiyoruz. sıkıntinın tam ortasindayim ayni hapishane gibi ama inaniyorumki bu sabrin sonunda rabbim insallah guzel seyler olacak. ailemde biraz fazla dusunmeden konusma var yani soyle deyim mesela kaynanam anan gibi olursan kusura bakma seni bakamayiz demesi yada esim polis ve gemici olmadigi icin ben dedim iyiki olmamis polis olsa aklim kalicak gemici olsa aylarca yanimda olmicak diye bu sefe kusura bakma one gore kiz alacakdik demesi bunlar hep ilk hamilelimde daha fazlasiyla olmus seyler babamin bu hamilelimde bile keserim seni anan gibi olursun oyle birsey yok ben kabul etmiyorum demesi artik alistim boyle seylere amcam kizina 10 milyar masraf etti evliliginde hala harclini verif telefonunu aldi benimkisi dislerimi yaptirdim 500 ki onu esimle vericez bana hirsiz diyor babam boyle birsey varmi ben kizinim senden calarak yapmadim. verdin simdide ne dedi bilmiyor asla oyle bi huyum yok esime sormadan kurusuna bile tutmam ben bu alaman anlaminda degil bu benim huyum bunu bizim ailede herkez bilir herkez altinlarin icinde kardeslerimle kalsak bi tanasine tutmucamiza kefilken babamin boyle sakami ne anlayisi beni sinir etti. oyle karisik iki yuzlu bi ailedeyimki insan gitmeknistiyor ama gidemiyorsn iste
Hastane değilde muaynaneye gidiyorum ben dorukta evrim aydın vardı muaynane actı bi 6 ay önce filan ona gidiyorum sen nereye gidiyosun
Ay Allah iyiliğini versin güldürdün sabah sabah beni hissedilirmi hiç öyleKalp atışı duyan arkadaşlar, gözünüz aydın. Darısı başıma olsun. Pzrts doktora gideceğim 7+1 im şu an ve hiçbir atış vs hayat belirtisi hissetmiyorum içimde. Nefesimi bile tutup dinledim ama olmadı. İki gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyor. Kötüyü çağırmamak için aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece
Benim 2 sene önce 22. Haftada durmuştu ağrı kanama hicbisry olmadı rutin kontrolde ultrasonda öğrendim maalesef Allah kimseye yasatmasin
anlayabilmen pek mümkün değil canım,bu haftalarda kese de bebekte belirli bir gelişim gösterdiği için,gebelik sonlanır sonlanmaz belirti vermiyor çünkü kesenin bozulması beta hcg nin kanda düşmesi rahim içinin bozulması epey zaman alıyor,bu sebeple de çogunlukla doktor muayenesinde ortaya çıkıyor maalesef ;(
Benimkini sabah aksama cikardilar gobegim curumus gibi oldu cok morariyor ilk ignem bole yapmiodu markasi ve dozaji degisti morartilar basladi bi kackere benimkide kanadi cikartirken oluor benceKan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar. Ben iki defa hastanede yaptırdım. İlk defa kendim biraz önce yaptım. Tam da beceremedim. Birde iğneyi yaptıktan sonra iğne yeri kanadı. Sizlerde de bu tür şeyler oldu mu . Sanırım stres yaptim biraz.. Bundan sonra daha dikkatli yapmaya calişicam
Canım dik bir açıyla yap..yavaş yavaş sık ilacı..normal bir hızda çekip hemen pamukla bastır 2 dakika..ovalama sakın...Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar. Ben iki defa hastanede yaptırdım. İlk defa kendim biraz önce yaptım. Tam da beceremedim. Birde iğneyi yaptıktan sonra iğne yeri kanadı. Sizlerde de bu tür şeyler oldu mu . Sanırım stres yaptim biraz.. Bundan sonra daha dikkatli yapmaya calişicam
afiyet bal şeker olsun tatlıcı tombakaHerkese mutlu pazarlar kızlarben bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum ilk dün akşam aşure yerken oldu çok erken biliyorum ama muhteşem bir duygu.o kadar canım istiyordu ki aşure yaptım dün bi kazan yarısindan çoğunu dagittim gerisini koydum dolaba üç dört gün yeter . ilk kizimda 13.haftada net hissettim ama suan 9+4 teyim gerçi benim minnak 1hafta önde gidiyormuş Tatlici Tombak koydum adını
Anladım canım Allah sabır versin, ınş öyle çok mutlu ol ki onları farketme bile. Benim babam da öyle söylediklerine hiç dikkat etmez kaba saba konuşur kalp kırdığını farketmez soylesen de ne dedim ki alingansiniz der çıkar işin işinden. İnşallah şartlar değişir ve evlatlarinla çok mutlu olursun
brnde 2gundur hiss ediyorum canim sagimda.drgildir dedim ama sen yazinca acaba mi dedim.kiziçda 17de hissetmisdim.simdi ama cok erken oıdu.bende tatliya duskunum.nutellalari goturuyprum surekli.Herkese mutlu pazarlar kızlarben bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum ilk dün akşam aşure yerken oldu çok erken biliyorum ama muhteşem bir duygu.o kadar canım istiyordu ki aşure yaptım dün bi kazan yarısindan çoğunu dagittim gerisini koydum dolaba üç dört gün yeter . ilk kizimda 13.haftada net hissettim ama suan 9+4 teyim gerçi benim minnak 1hafta önde gidiyormuş Tatlici Tombak koydum adını
yani çok sık muayene gitmek bir çözüm müdür?tartışılır,paranoyayı tetikler bana kalırsa. bebeğin anne karnında ölmesinin anneye bu haftalarda pek bir zararı olmuyor.30 haftadan sonra yaşanan kayıplarda anneyi etkilemeye başlıyor daha çok,onu da anlıyor anne zaten.tansiyon düşüklüğü ellerde özellikle tırnaklarda morarma gibi belirtileri oluyor,bebek zehirlemeye başlamış denir ya hani o işte bu durum.. bence bunları düşünme aklına getirmemeye çalış,böyle durumlar yaşanıyor olsa da hala dünya üzerinde sağlıkla devam eden gebeliklerin yüzdesi bu üzücü durumlarınkinden daha fazla.. sen de bebeğini sağlıkla kucagına alacagını düşün,fazlasını düşünmeSık sık muayeneye gitmek gereklo o zaman yani bebegin kalbi dursa muayeneye 2 hafta varsa annenin sagligina olumsuz etkisi olmuyor mu o gecen 2 haftada
canım boşa endişe ediyorsun. şaşılık öyle canı ıstedıgınde yapılacak bırsey değilki. şaşılık süreklidir. göz kaslarıyla alakalı oldugundan istemsiz olur. sen çocugun istemli mi yapıyor ona dikkat et. tvde görmüştür ne bileyim. eğer bilerek yapıyorsa. dikkatini çektiğini farkettirme daha cok yapar.kizlar gunaydin cok kotuyum.kziimi dusunmekden karnimdakini unuttum.yemeden icmeden kesiıdimkizim 3gundur gozlürini şaşi yapiyor.2sini birden içe dogru.devamli degiı gunde 5.6kez yapiyor.18ayıikken kontroıde sikinti yoktu.tamamrn normaldi.3gundur boyle.korkuyprum.randevu aıdim 5inde o da.zaman gecmez simdi.evdekiıet oyum yapiyor diyor.ama benim içim hiç rahay degiı
Zor ama ciddiye almamaya çalış. Esinle mutluysan gerisini bosver bebegini düşün su zamanlar stres yapmaman cok önemli. Aile ici huzuru icin bol bol dua et. Sen onlara iyi davrandikca zamala hatalarini anlamaya baslarlar insallah
Herkese mutlu pazarlar kızlarben bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum ilk dün akşam aşure yerken oldu çok erken biliyorum ama muhteşem bir duygu.o kadar canım istiyordu ki aşure yaptım dün bi kazan yarısindan çoğunu dagittim gerisini koydum dolaba üç dört gün yeter . ilk kizimda 13.haftada net hissettim ama suan 9+4 teyim gerçi benim minnak 1hafta önde gidiyormuş Tatlici Tombak koydum adını
söyledim bebeği. İyi. Görünce duymazdan geldi.adet takvimine. Göre yumurtlama günlerındeyım.ondan mı böyle. Oluyor. Acaba. Bu durumda 9.haftada çıktı. 7ve 8. Haftalarda yoktu bısey.yada bebek sagda ya oradaki. Damarlara baskı mı yapıyor.sen bidahaki kontrolunde doktoruna uyar bence yine kontrol bizde olsun
şimdi senin göbeğin yağlı. Mı düz. Mü.yag kısmına denk getirince kanamıyor.damara denk getirirseb hem acıyor. Hem kan cıkıyor.sanırım. yağlı.göbeğim ve balık gibi deri altında kayan damarlarımın tek avantajını yaşıyorum. Damara gelince zaten zor batıyo.bende zorlamıyorum yaglı kısma gelince kayıp giriveriyor hem damar kadar acıtmıyor.ilacı da yavas bastırın tek kullanımlık zaten.yaglı yerde anında kanama olmuyor pamuk ve kolonyaya gerek kalmıyor. Tabı süzgece dönüyoruz o ayrı.ben şunu. Da gördüm. Kanım sulanınca eskısı kadar hasta olmuyorum.keramet iğnedemıdır nedir.Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar. Ben iki defa hastanede yaptırdım. İlk defa kendim biraz önce yaptım. Tam da beceremedim. Birde iğneyi yaptıktan sonra iğne yeri kanadı. Sizlerde de bu tür şeyler oldu mu . Sanırım stres yaptim biraz.. Bundan sonra daha dikkatli yapmaya calişicam
Ayy bu beybiler çok aceleci galibabrnde 2gundur hiss ediyorum canim sagimda.drgildir dedim ama sen yazinca acaba mi dedim.kiziçda 17de hissetmisdim.simdi ama cok erken oıdu.bende tatliya duskunum.nutellalari goturuyprum surekli.
Galiba çoğumuz da var o problem normal sanırım demek kiBenim de şiş doktor ödem falan olur dedi bebegin sivisi falan artıyor ben kan sulandirici iğne de vurunuyorum acaba diyorum ondan mi şiş
Ben de normalde tatlıya çok düşkünüm. Çikolatasız tatlısız gün geçirmezdim.Ayy bu beybiler çok aceleci galibanutella mi dedin sen Ahh O AŞK Yaa. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?