2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
anlayabilmen pek mümkün değil canım,bu haftalarda kese de bebekte belirli bir gelişim gösterdiği için,gebelik sonlanır sonlanmaz belirti vermiyor çünkü kesenin bozulması beta hcg nin kanda düşmesi rahim içinin bozulması epey zaman alıyor,bu sebeple de çogunlukla doktor muayenesinde ortaya çıkıyor maalesef ;(

Anladım canım Allah sabır versin, ınş öyle çok mutlu ol ki onları farketme bile. Benim babam da öyle söylediklerine hiç dikkat etmez kaba saba konuşur kalp kırdığını farketmez soylesen de ne dedim ki alingansiniz der çıkar işin işinden. İnşallah şartlar değişir ve evlatlarinla çok mutlu olursun

Zor ama ciddiye almamaya çalış. Esinle mutluysan gerisini bosver bebegini düşün su zamanlar stres yapmaman cok önemli. Aile ici huzuru icin bol bol dua et. Sen onlara iyi davrandikca zamala hatalarini anlamaya baslarlar insallah

Hastane değilde muaynaneye gidiyorum ben dorukta evrim aydın vardı muaynane actı bi 6 ay önce filan ona gidiyorum sen nereye gidiyosun

Ben esentepe hastanesinde gönül doyrana gidiyorum bi tanıdık tavsiyesiyle gittim şuanda memnunum. Kendisi özellikle normal doğum taraftarıymış onun için seçtim açıkcası

Ay Allah iyiliğini versin güldürdün sabah sabah beni hissedilirmi hiç öyle
3-4 ay olcak ki anca içinde hissedesin

İnşaAllah güzel haberlerle dönersin

Benim 2 sene önce 22. Haftada durmuştu ağrı kanama hicbisry olmadı rutin kontrolde ultrasonda öğrendim maalesef Allah kimseye yasatmasin

Sık sık muayeneye gitmek gereklo o zaman yani bebegin kalbi dursa muayeneye 2 hafta varsa annenin sagligina olumsuz etkisi olmuyor mu o gecen 2 haftada

Benimkini sabah aksama cikardilar gobegim curumus gibi oldu cok morariyor ilk ignem bole yapmiodu markasi ve dozaji degisti morartilar basladi bi kackere benimkide kanadi cikartirken oluor bence

Herkese mutlu pazarlar kızlar ben bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum ilk dün akşam aşure yerken oldu çok erken biliyorum ama muhteşem bir duygu.o kadar canım istiyordu ki aşure yaptım dün bi kazan yarısindan çoğunu dagittim gerisini koydum dolaba üç dört gün yeter . ilk kizimda 13.haftada net hissettim ama suan 9+4 teyim gerçi benim minnak 1hafta önde gidiyormuş Tatlici Tombak koydum adını

Canım dik bir açıyla yap..yavaş yavaş sık ilacı..normal bir hızda çekip hemen pamukla bastır 2 dakika..ovalama sakın...
afiyet bal şeker olsun tatlıcı tombaka

kizlar gunaydin cok kotuyum.kziimi dusunmekden karnimdakini unuttum.yemeden icmeden kesiıdim kizim 3gundur gozlürini şaşi yapiyor.2sini birden içe dogru.devamli degiı gunde 5.6kez yapiyor.18ayıikken kontroıde sikinti yoktu.tamamrn normaldi.3gundur boyle.korkuyprum.randevu aıdim 5inde o da.zaman gecmez simdi.evdekiıet oyum yapiyor diyor.ama benim içim hiç rahay degiı

Sem zaten imtihan dunyasindayiz artik alistik yani aglamak cozum degil bosuna kendimizi kahretmeue gerek birsekikde yolumuza bakicaz bakalim hayat neyi gostercek

brnde 2gundur hiss ediyorum canim sagimda.drgildir dedim ama sen yazinca acaba mi dedim.kiziçda 17de hissetmisdim.simdi ama cok erken oıdu.bende tatliya duskunum.nutellalari goturuyprum surekli.

Sık sık muayeneye gitmek gereklo o zaman yani bebegin kalbi dursa muayeneye 2 hafta varsa annenin sagligina olumsuz etkisi olmuyor mu o gecen 2 haftada
yani çok sık muayene gitmek bir çözüm müdür?tartışılır,paranoyayı tetikler bana kalırsa. bebeğin anne karnında ölmesinin anneye bu haftalarda pek bir zararı olmuyor.30 haftadan sonra yaşanan kayıplarda anneyi etkilemeye başlıyor daha çok,onu da anlıyor anne zaten.tansiyon düşüklüğü ellerde özellikle tırnaklarda morarma gibi belirtileri oluyor,bebek zehirlemeye başlamış denir ya hani o işte bu durum.. bence bunları düşünme aklına getirmemeye çalış,böyle durumlar yaşanıyor olsa da hala dünya üzerinde sağlıkla devam eden gebeliklerin yüzdesi bu üzücü durumlarınkinden daha fazla.. sen de bebeğini sağlıkla kucagına alacagını düşün,fazlasını düşünme

canım boşa endişe ediyorsun. şaşılık öyle canı ıstedıgınde yapılacak bırsey değilki. şaşılık süreklidir. göz kaslarıyla alakalı oldugundan istemsiz olur. sen çocugun istemli mi yapıyor ona dikkat et. tvde görmüştür ne bileyim. eğer bilerek yapıyorsa. dikkatini çektiğini farkettirme daha cok yapar.

Zor ama ciddiye almamaya çalış. Esinle mutluysan gerisini bosver bebegini düşün su zamanlar stres yapmaman cok önemli. Aile ici huzuru icin bol bol dua et. Sen onlara iyi davrandikca zamala hatalarini anlamaya baslarlar insallah

iyi davrandikca kullaniyolar bariz belli ettin hic birseyin kiymeti yok birazda analdim kendi hayatimiz icin bir dur demeliyiz senib uyi niyetine alisip seni o turde kullaniyolar yok bu iyide oyle birsey degil artik

aslinda bakarsan sanki bende hissettim gibi bi iki kere yazamadim bunu hemde tam ortada ama sonra arastirdim bunun su hafta imkansiz oldugunu ogrendim. bagirsak hareketlerimudir biz mi cok dinlemeye calisiyoruz bilemedim ama en az 4 hafta daha varmis hissetmemize bende biandan sevinmistim oyle ogrenince yazamadim burayada

sen bidahaki kontrolunde doktoruna uyar bence yine kontrol bizde olsun
söyledim bebeği. İyi. Görünce duymazdan geldi.adet takvimine. Göre yumurtlama günlerındeyım.ondan mı böyle. Oluyor. Acaba. Bu durumda 9.haftada çıktı. 7ve 8. Haftalarda yoktu bısey.yada bebek sagda ya oradaki. Damarlara baskı mı yapıyor.

şimdi senin göbeğin yağlı. Mı düz. Mü.yag kısmına denk getirince kanamıyor.damara denk getirirseb hem acıyor. Hem kan cıkıyor.sanırım. yağlı.göbeğim ve balık gibi deri altında kayan damarlarımın tek avantajını yaşıyorum. Damara gelince zaten zor batıyo.bende zorlamıyorum yaglı kısma gelince kayıp giriveriyor hem damar kadar acıtmıyor.ilacı da yavas bastırın tek kullanımlık zaten.yaglı yerde anında kanama olmuyor pamuk ve kolonyaya gerek kalmıyor. Tabı süzgece dönüyoruz o ayrı.ben şunu. Da gördüm. Kanım sulanınca eskısı kadar hasta olmuyorum.keramet iğnedemıdır nedir.

Ayy bu beybiler çok aceleci galiba nutella mi dedin sen Ahh O AŞK Yaa. ..
Ben de normalde tatlıya çok düşkünüm. Çikolatasız tatlısız gün geçirmezdim.
Özellikle çikolatalı tatlılar. Günde üç posta bana mısın demezdi.
Ama hamilelikte tatlıdan tamamen kesildim. Zerre kadar Can'ım istemiyor. Ama öyle ekşiye de düşkün değilim. Düşük yaptığım önceki bebeğimde de böyle olmuştu. Aslında iyi böyle olması ama meyvelerdeki şeker bile beni çok rahatsız ediyor
Ne bu şimdi Ayşe de değil Hakkı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…