- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.561
inan dusugumde aldigim kiyafetleri kimse veremedim. oyle ozel benim icin ki buna giydirirmim bilmiyorum. hic birsey bu sefer bende alamiyorum korkuyorum. sanki kalbi duracak gibi hissediyorum uzun zamandir ama dua donusmesin diye tutuyorum kendimi bide annem sizofren hastasi hamileligim kimse sevindirmiyor korkutuyor. annem gibi olurum diye kiziyolar banaSeni cok iyi anliyorum ben de 22 haftalik kizimi kan pihtilasmasindan kaybettigimde battaniye kiyafet bir suru sey almistim adi bile belliydi esin olcakti ama kalbi durmus.o kadar zaman gecince insan dogacak saniyor bide ilk hamilelik aklina kotu bisey gelmiyo acemilik var . Simdi korkudan heveslenemiyorum bisey almicam da baktikca agliyorum 2 senedir kiyafetlere. Bu hamileligim hayirla sonuclanirsa da o kiyafetleri kullanamam ilk kizima haksizlik etmiş gibi geliyor
Kötü düşünme kötüyü cagırma canım iyi düşün
Bende iğne olunca ağrı olmadi sonra başladı. 2 kere daha olucam umarım yine böyle olmam.Ben her hafta oluyorum 4. Kez falan oldum sanırım
Pazartesi yine olacağım
Bende de 5 dk kdar ağrı oluyo ama geçiyo sonra
Ben medipol megada elif adında en popüler doktora gitmiştim 2 sene önce 22 haftada kızımın kalbi durdu olabilir ilk gebelik dedi beni test yap falan diye yonlendirmedi bile. Kansizliktan düşüp düşüp bayiliyodum görme kaybı yasiyodum 5-10 dk ışık goruyodum hicbisey goremiyodum bana basit bir demir hapı bile yazmadı ki benim degerimde olanlara kan veriyolarmis direk. Besinlerden al diyodu. Dünyanın parasını verdim tahlili muayenesi kızım öldü o kadar sıkıntı çektikten sonra hala toparlanamadim. Güya uni hastanesi bide anladım ki büyük hastaneler binalar değil doktorlar hayat kurtariyormus hastanelere doktorlara güvenmiyorum artık bi doktor da bulamadım henüzBen varım Can'ım.
Tam Bakırköy diyemem ama Avrupa yakasında bir yer araştırıyorum ben de. Ama yenidoğan yoğun bakımı olan bir yer tercih etmek istiyorum.
Şuan Yenibosna Nisa ve Bağcılar medipol mega arasındayım. Hakkında olumsuz şey yazılmayan hiçbir hastane görmedim henüz.
Nisa ve medipol hakkında da çok olumsuz ve olumlu yazılar var. Eşim tecrübeleri ve normal doğumu destekleyen çok doktor olması açısından Nisa hastanesi diyor ama kararsızım şimdilik. Medipol de para için gerekli gereksiz her şeyi yapıyor.
Korkma güçlü ol . Allah'ın izni ile sağlıklı olacak bebeğin . Dualarım seninle . Bende sürekli kötü senaryolar yazıyorum sonra ama çok küçük ve ben böyle korkarken o nasıl korkuyordur diyorum güç geliyor banacevabın için teşekkür ederim canım..çok az bi kanamam oldu..hemen doktorumun aradım bi ilaç söyledi onu içtim4-5 gün..sancım yok çok şükür çok az az hergün bile değil kahve lekeler oluyor..ama kanama alanım hiç küçülmemıs..insan ister istemez endişeniyor..ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ..inş Rabbim bunu nasip eder..elden dua etmekten başka birşey gelmiyor
medipol mega tüp bebekte Mustafa Acet vardı önceden. O da beni boşu boşuna histereskopi ameliyatı yaptı. Her gittiği hastasına aynı işlemi yapıyormuş adam. Gittiğim tüm doktorlar böyle bir operasyona gerek olmadığını söyledi. Maalesef işine saygı duymayan doktor çok. Elif denen kadını hiç duymadım.Ben medipol megada elif adında en popüler doktora gitmiştim 2 sene önce 22 haftada kızımın kalbi durdu olabilir ilk gebelik dedi beni test yap falan diye yonlendirmedi bile. Kansizliktan düşüp düşüp bayiliyodum görme kaybı yasiyodum 5-10 dk ışık goruyodum hicbisey goremiyodum bana basit bir demir hapı bile yazmadı ki benim degerimde olanlara kan veriyolarmis direk. Besinlerden al diyodu. Dünyanın parasını verdim tahlili muayenesi kızım öldü o kadar sıkıntı çektikten sonra hala toparlanamadim. Güya uni hastanesi bide anladım ki büyük hastaneler binalar değil doktorlar hayat kurtariyormus hastanelere doktorlara güvenmiyorum artık bi doktor da bulamadım henüz
Aa bursadan tek değilmişim
Arkadaşımın derkenCanım arkadaşının çocuğu varmı?
Ben bi hafta hem kustum hem yürüyemedim gerçekten zor günler ama Allah'a şükürler olsun geçip gidiyor . İyi düşünelim iyi olsunAynen dediginiz gibi yavaş enjekte etti ve ovalama dedi. Kalcam özellikle tamamen morarmış gibi agriyor oturmakta zorlanıyorum. Zaten mide bulantim coktu serum alıyordum şimdi birde bu allah yavrularımıza sağlık versin de bu günler geçecek elbet
Canım aynı şeyi bende yaşıyorum sürekli kalbi durdu kanama başladı aha gitti diye sonra birden kendime geliyorum. Napıyorsun diyorum karnında 2 cm lik Allah'ın yarattığı var ve sen onu korkutuyorsun ,sakinleş ! Günde defalarca kendimi telkin ediyorum İnan. Ya nasip kısmet denen bir şey var korkmamak lazım evet korkuyoruz ama yapmamamız lazım . Allah'a bu mucize için İnan edip şükretmek lazım gerisi nasip kısmet sadece . Sende kötü düşünme canım geçmiş geçmişte kaldı . İnan moralin yüksek olsun . Sabahları deli gibi kus ama uyanınca yüzünü yıka aynadan gül kendine iyiyim de bebeğine ! O da iyi olsun inşallahinan dusugumde aldigim kiyafetleri kimse veremedim. oyle ozel benim icin ki buna giydirirmim bilmiyorum. hic birsey bu sefer bende alamiyorum korkuyorum. sanki kalbi duracak gibi hissediyorum uzun zamandir ama dua donusmesin diye tutuyorum kendimi bide annem sizofren hastasi hamileligim kimse sevindirmiyor korkutuyor. annem gibi olurum diye kiziyolar bana
Bilmiyorum ki valla erkek mi kız mı sağlıkla büyürse 16.hafta gibi görürürz daha çok varacaba senin ki erkekmi merak ettim. ben kizimdada tatli yiyordum simdide tatli yiyorum. o kadar dedum ohada bi asure getirtemedum. bulamadim hic pastaneler dedi. getirmis bana malzeme et diyi
Kizlar bebegin uzunluğu 25.41 mm elini ayağını gördüm.169 atiyor kalbi .kiz mi sizce.sizinkilerin kalp atışı kac genelde
Değerin gayet güzel ben 24 tüm. Daha erken diye bişey dememiş doktorun ama kötü bir durum yokla gayet olağan herşey hamilesin tadını çıkar :)kızlar size bir sorum olacaktı lütfen ama lütfen cevaplayınız.adetimden 1 gün önce beta hcg 11 çıkmıştı daha sonra adetimden 2 gün sonrada 76 çıktı beta hcg .doktorum pazartesi yani dün yaptırmıştım pazartesi tekrar beta yapalım dedi.benim gibi beta hcg si önce düşük çıkıp sonradan artarak hamile olanlar varmı acaba.
sağol canım duan için..aynen kısmette nasipte ne varsa o olacak..Rabbim hepimizin bebişlerini korusunKorkma güçlü ol . Allah'ın izni ile sağlıklı olacak bebeğin . Dualarım seninle . Bende sürekli kötü senaryolar yazıyorum sonra ama çok küçük ve ben böyle korkarken o nasıl korkuyordur diyorum güç geliyor bananasip herşey yazılan neyse o olacak
Benim de şiş doktor ödem falan olur dedi bebegin sivisi falan artıyor ben kan sulandirici iğne de vurunuyorum acaba diyorum ondan mi şişBeni oğlum inanılmaz yordu bugün çoğunlukla kucağımda taşıdım ve ağrım oluyor kasıklarimda ne yapacağımı şaşırdım o da diş çıkarıyor hemde azıbı de karnım 5 aylık gibi şiş ya aranızda öyle olan var mı
Benim de şiş doktor ödem falan olur dedi bebegin sivisi falan artıyor ben kan sulandirici iğne de vurunuyorum acaba diyorum ondan mi şişBeni oğlum inanılmaz yordu bugün çoğunlukla kucağımda taşıdım ve ağrım oluyor kasıklarimda ne yapacağımı şaşırdım o da diş çıkarıyor hemde azıbı de karnım 5 aylık gibi şiş ya aranızda öyle olan var mı
Aa süper ne tarafta oturuyosun nilüferdeyim benBursadan bende varım
Maşallah :)@Sevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
Muhattap bile olmaya değmez. Şuursuz insanlar her yerde maalesef
Canım yakın arkadaş sansak da insanlar eşit olduğun ya da ondan aşağı olduğunda iyi dostlar siz azıcık ondan iyi durumda olsanız ( iş, eş, başarı, mutluluk ) hemen kılıçlar çekiliyor laf sokmalar , tebrik edilecek yerde moral bozmalar. Enerjinizi düşürecek art niyetli insanlardan uzak durmak en dogrusuAmin canım sağol.
Bişey sorucam. Bu arkadaşın bekar ya da bebek isteyen biri mi?
Benimde bu hafta başıma böyle bişey geldi. Çocukluk arkadaşım kardeşim dediğim kişiyle duygularımı paylaşmak istedim, hamile olduğumu öğrenince. Çift çizgi testimin fotoğrafını attım. Bana ne yazdı inanamazsın.
"Canım çok sevinme bence, dış gebelik olabilir."
Ne alaka dedim ya, ne alaka? Sinirlerimi bozdu. Sonra düşündüm bu arkadaşım bebek istiyor ama henüz hamile kalamadı. Tedavi görüyor. Benim 20 aylık bir oğlum var. Onu da planlamadan hamile kalmıştım. Buda plansız olunca ona bir tepkiydi sanırım. Ama benim ne suçum var yani? İnş Allah isteyen herkesi kavuşturur bebeğine. Beni demoralize etmenin ne gibi bir faydası olacak ki sana?
Bilmiyorum acaba ben mi yanlış yaptım onunla paylaşarak. Ben nispet yapmak için atmamıştım ki. Sadece paylaşacak birini istedim. Bu zamana kadar herşeyimi paylaştığım kardeşim gibi gördüğüm kişiyle.
Ama hata etmişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?