2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
inan dusugumde aldigim kiyafetleri kimse veremedim. oyle ozel benim icin ki buna giydirirmim bilmiyorum. hic birsey bu sefer bende alamiyorum korkuyorum. sanki kalbi duracak gibi hissediyorum uzun zamandir ama dua donusmesin diye tutuyorum kendimi bide annem sizofren hastasi hamileligim kimse sevindirmiyor korkutuyor. annem gibi olurum diye kiziyolar bana

Ben medipol megada elif adında en popüler doktora gitmiştim 2 sene önce 22 haftada kızımın kalbi durdu olabilir ilk gebelik dedi beni test yap falan diye yonlendirmedi bile. Kansizliktan düşüp düşüp bayiliyodum görme kaybı yasiyodum 5-10 dk ışık goruyodum hicbisey goremiyodum bana basit bir demir hapı bile yazmadı ki benim degerimde olanlara kan veriyolarmis direk. Besinlerden al diyodu. Dünyanın parasını verdim tahlili muayenesi kızım öldü o kadar sıkıntı çektikten sonra hala toparlanamadim. Güya uni hastanesi bide anladım ki büyük hastaneler binalar değil doktorlar hayat kurtariyormus hastanelere doktorlara güvenmiyorum artık bi doktor da bulamadım henüz

Korkma güçlü ol . Allah'ın izni ile sağlıklı olacak bebeğin . Dualarım seninle . Bende sürekli kötü senaryolar yazıyorum sonra ama çok küçük ve ben böyle korkarken o nasıl korkuyordur diyorum güç geliyor bana nasip herşey yazılan neyse o olacak

medipol mega tüp bebekte Mustafa Acet vardı önceden. O da beni boşu boşuna histereskopi ameliyatı yaptı. Her gittiği hastasına aynı işlemi yapıyormuş adam. Gittiğim tüm doktorlar böyle bir operasyona gerek olmadığını söyledi. Maalesef işine saygı duymayan doktor çok. Elif denen kadını hiç duymadım.
Ama bence doktor kadar hastane imkanları da çok önemli. Bir arkadaşım geçen yıl bir hastanede Doğum yaptı. Bebeğinde solunum sıkıntıları oldu. Ancak hastanenin yenidoğan yoğun bakımı olmadığından bebeği medipol megaya götürdüler. Birkaç gün anne başka hastanede bebek başka hastanede kaldı ve çok sıkıntı çektiler. O yüzden bence hastanede önemli.

Ben bi hafta hem kustum hem yürüyemedim gerçekten zor günler ama Allah'a şükürler olsun geçip gidiyor . İyi düşünelim iyi olsun

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum sürekli kalbi durdu kanama başladı aha gitti diye sonra birden kendime geliyorum. Napıyorsun diyorum karnında 2 cm lik Allah'ın yarattığı var ve sen onu korkutuyorsun ,sakinleş ! Günde defalarca kendimi telkin ediyorum İnan. Ya nasip kısmet denen bir şey var korkmamak lazım evet korkuyoruz ama yapmamamız lazım . Allah'a bu mucize için İnan edip şükretmek lazım gerisi nasip kısmet sadece . Sende kötü düşünme canım geçmiş geçmişte kaldı . İnan moralin yüksek olsun . Sabahları deli gibi kus ama uyanınca yüzünü yıka aynadan gül kendine iyiyim de bebeğine ! O da iyi olsun inşallah

acaba senin ki erkekmi merak ettim. ben kizimdada tatli yiyordum simdide tatli yiyorum. o kadar dedum ohada bi asure getirtemedum. bulamadim hic pastaneler dedi. getirmis bana malzeme et diyi
Bilmiyorum ki valla erkek mi kız mı sağlıkla büyürse 16.hafta gibi görürürz daha çok var ama bu kızımda ki gebeliğime benzemiyor hiç,kızımda uyku hali çok olurdu bunda öyle uyuklamıyorum hiç,kızımda midem çok bulanıyordu bu haftalarda ama bunda sadece midem de bir rahatsızlık durumu var sadece bakalım yaa hayırlısı bence Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaahhh negüzel olur eşini de esefle kınıyorum yanii dicem ama adam bakmış bulamamış daha napsın

Kizlar bebegin uzunluğu 25.41 mm elini ayağını gördüm.169 atiyor kalbi .kiz mi sizce.sizinkilerin kalp atışı kac genelde

Maşallah ya ben el ayak göremmiştim. Ya benimki de 170 gibiydi. Acaba kız mı erkek mi. Bazı arkadaşlar 140 üstü kız bazısı erkek diyor

Değerin gayet güzel ben 24 tüm. Daha erken diye bişey dememiş doktorun ama kötü bir durum yokla gayet olağan herşey hamilesin tadını çıkar :)

sağol canım duan için..aynen kısmette nasipte ne varsa o olacak..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

Benim de şiş doktor ödem falan olur dedi bebegin sivisi falan artıyor ben kan sulandirici iğne de vurunuyorum acaba diyorum ondan mi şiş

Benim de şiş doktor ödem falan olur dedi bebegin sivisi falan artıyor ben kan sulandirici iğne de vurunuyorum acaba diyorum ondan mi şiş

Canım yakın arkadaş sansak da insanlar eşit olduğun ya da ondan aşağı olduğunda iyi dostlar siz azıcık ondan iyi durumda olsanız ( iş, eş, başarı, mutluluk ) hemen kılıçlar çekiliyor laf sokmalar , tebrik edilecek yerde moral bozmalar. Enerjinizi düşürecek art niyetli insanlardan uzak durmak en dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…