- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.681
Teşekkür ederim canimİnşallah ben de öyle olurum Can'ım. Zaten yeterince kilom var. Allah bağışlasın kızını da. Dünya tatlısı cimcime.
söyledim bebeği. İyi. Görünce duymazdan geldi.adet takvimine. Göre yumurtlama günlerındeyım.ondan mı böyle. Oluyor. Acaba. Bu durumda 9.haftada çıktı. 7ve 8. Haftalarda yoktu bısey.yada bebek sagda ya oradaki. Damarlara baskı mı yapıyor.
şimdi senin göbeğin yağlı. Mı düz. Mü.yag kısmına denk getirince kanamıyor.damara denk getirirseb hem acıyor. Hem kan cıkıyor.sanırım. yağlı.göbeğim ve balık gibi deri altında kayan damarlarımın tek avantajını yaşıyorum. Damara gelince zaten zor batıyo.bende zorlamıyorum yaglı kısma gelince kayıp giriveriyor hem damar kadar acıtmıyor.ilacı da yavas bastırın tek kullanımlık zaten.yaglı yerde anında kanama olmuyor pamuk ve kolonyaya gerek kalmıyor. Tabı süzgece dönüyoruz o ayrı.ben şunu. Da gördüm. Kanım sulanınca eskısı kadar hasta olmuyorum.keramet iğnedemıdır nedir.
Bana da bilgi verirsin doktorun dediklerini merak içindeyim bende
Off. Dayanmaya calisin. Kaynananiz size hasta olursaniz bakmayacakmis ya, kader bu ne olur ne olmaz hic bilmiyoruz. Belki kaynananiz yataklara dusecek sizden on bakmanizk isteyecek bu sefer siz bakmayacam diyeceksiniz. Nereden bilip de boyle rahat konusuyorlar. Hamile kadini uzmesinler, yukaridan buyuk tokat yerler.
neyse Ins biraz kendiliginden akillanirlar biraz feraha kavusursunuz.
Canım benimde kanadı bugün. Kendine çok dikkat etmen gerektiğini unutma, benim parmağım kesildi kanamasını durduramadım hastaneye gittik orda baskılı pansumanla birkaç saat sonra anca durdu. Iğneni göbeğine soktuğunda şırıngayı dışa doğru çek eğer kan gelmiyorsa iktir yani ilacı ver. Bana doktorum kan gelmemesine dikkat et demişti.
Aynen canım ben de karar verdim, artık bu konuları asla onunla paylaşmayacağım
Allah sabır versin canım. Bazen o kadar çok sabıra ihtiyacımız oluyor ki
Ooo maşallah bu hafta da nasıl hissediyorsunben oğlumdayken 17. Haftada hissetmiştim. Bunda da çok erkenden hissedeceğimi sanmıyorum ama mercimeğim annesine sürpriz yaparsa o başka
Yok yok canım hiç stres yapma. Gayet sağlıklı minik yaramazbazen hiç olmadık şeyleri eskaza keşfediyorlar. Sonra bilinçli yapıyorlar
Sen yine de içini rahatlatmak için bi göz druna götür yaramazı. Ama İnan bişeyciği yok
kesinlikle Katılıyorum ben ilk bebegim de de son aylaraxdogrucarastira araştıra aldım hepsini indirimden 2. Nin herseyi hazır insallah kız olursa elbise etek gibi seyler Alicam bol bol amaKizlar beybilere alışveriş için henüz erken değilmi acep.. Ve cok onemli dipnot ateş ölçer kamera süt sagma makinesi beşik bebek arabasi puset gibi önemli şeyleri tecrübeli annelerden bilgi alarak almanızı tavsiye ederim her markanın her ürünü iyi olmuyor ve hamilelik uzun bir süreç indirimde olmayan ürün de almayın bebek ürünleri sürekli indirime giriyor paranız boşa gitmesin
Internette cok daha uygun oluyor magazadaki urunler.. onlari takip etmek gerek. Ben onceki yil bir yakinima 500liralik sandalyeyi 250ye bulmustumKizlar beybilere alışveriş için henüz erken değilmi acep.. Ve cok onemli dipnot ateş ölçer kamera süt sagma makinesi beşik bebek arabasi puset gibi önemli şeyleri tecrübeli annelerden bilgi alarak almanızı tavsiye ederim her markanın her ürünü iyi olmuyor ve hamilelik uzun bir süreç indirimde olmayan ürün de almayın bebek ürünleri sürekli indirime giriyor paranız boşa gitmesin
Guzel guzel giymek nasip olur inşallah :).. bende bebege birseyler aliyorum surekli.. cinsiyeti belli olmayinca alinacaklar kisitli oluyor ama tirnak makasi ateş ölçer zıbın ve mendil aldim.. corap da aliyordum esim durdurdu daha erken diyeinsan kendini kaybediyor
Birsey sormak istiyorum tecrubeli anneler siz bilirsiniz son aylarda merdiven inip cikmak zormu oluyor. Oturdugum binada asansor zeminden degil birinci kattan basliyor ve ilk kata kadar olan merdivenlerde korkuluk yok. Birileri surekli olarak 7. Aydan sonra inip cikamazsin diyor dogrumu
Yok canim alinmam tabiki bende farkindayim ama engel olamadim minik capli bi alisveristi sadece :).. icimde bi tedirginlik var aslinda endiseliyim saglikla dogdugunu gormedende gecmeyecek biliyorum. Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum dusuk riski oldugunu soylemisti doktorum. Ama bir yandanda kotu dusunme tadini cikar siyorumniyeti seni uzmek kirmak yada isibe karismak degil ama hemen alma bak bende aldim hende cok tatlilar herkez alma diye kiziyordu ama magaza girince boyle icinden bi ses bunu almalisin diyordu bide ben sabirsizim boyle cok yonlu dusunenim mesela diyorum kisa dogru cinsiyet ogrencez merkez yakin degilim birseyler alamicam ama almaliyim felan simdiden kapi susu malzemesi almak istiyorum mesela kendim yapmak icin ama frenligorum bak acisi yasadim tabiki bidaha yasicam belli olmaz tabiki sende ayni seyi yasican diye birsey yok ama sonra birsdy olursa icin aciyor ben aldim o seylere dokunmaya kiyamiyorum bile amaa yinede kizlar aoyle birseyler yapalim cok ince detay girmeden isim dusunelim ben kizimdayken pek cok seyi yapamadim bunda yapmak istiyorum mesela tulu gold ren alim diyorum kapi susu yapsakmi sadece kizada erkegede giden seyler mesela
yok canim alinmam ben oyle seylere ve haklisin ama bende biraz moral olsun diye minik capli bir alisveris yaptim sadece. Kendime bebegin burda demek istedim belkide bilmiyorum. Cunku icten ice endiselerim korkularim var sanirim saglikla dogdugunu gormedende gecmeyecek. Bide doktorum rahim seklin düşüklere neden olabilir demisti suan ilk hamileligim.. bir yakinim 5 aylik bebegini kaybetti oda beni etkilemis olabilir. Rabbim bebeklerimizi bize bizi bebeklerimize bağışlasın.. cinsiyet ayrimi olmayan suslemeler bence cok yerinde ben zaten pembe yada mavi diye tutturup herseyi tek renge boğmayi hic sevmiyorum sanirim kizim olursa hic pembe kullanmamaya calisacagimniyeti seni uzmek kirmak yada isibe karismak degil ama hemen alma bak bende aldim hende cok tatlilar herkez alma diye kiziyordu ama magaza girince boyle icinden bi ses bunu almalisin diyordu bide ben sabirsizim boyle cok yonlu dusunenim mesela diyorum kisa dogru cinsiyet ogrencez merkez yakin degilim birseyler alamicam ama almaliyim felan simdiden kapi susu malzemesi almak istiyorum mesela kendim yapmak icin ama frenligorum bak acisi yasadim tabiki bidaha yasicam belli olmaz tabiki sende ayni seyi yasican diye birsey yok ama sonra birsdy olursa icin aciyor ben aldim o seylere dokunmaya kiyamiyorum bile amaa yinede kizlar aoyle birseyler yapalim cok ince detay girmeden isim dusunelim ben kizimdayken pek cok seyi yapamadim bunda yapmak istiyorum mesela tulu gold ren alim diyorum kapi susu yapsakmi sadece kizada erkegede giden seyler mesela
Hmm kilom suan 56. Merdiven cikman imkansiz dedi birileri ama tesekkur ederim endiselerim gitti. Az oncede mesaj silindi zannedip ikinci kez ayni seyleri yazmisim neysse artik silemedimde sonraben 3 katta oturuyordum ilk hamilelimde asansor yoktu ve ilk kat boyle nasil deyim sadece merdiven yuksek giris ama ev yok digim yani ben ziplaya ziplaya inip cikiyordum komsular kiziyordu nasil hamilesin diye tabi son aylar biraz daha yorgun oluyorsn gozun hersey kesmiyor ama yine inip cikmanda sorun olacani zannetmiyorum kiloyada bagli olabilir ama bende 17 kilo 85 gram almistim inip cikiyordum.
Dr bana da progestan verdi ama kesinlikle vajinal yolla kullan Içersen başağrısı yapar dedi. Acikcasi vajinal yolla kullanmakta zor geliyor. Daha başlamadım. Kullanan arkadaşlar nasil yapıyor acaba ağızdan kullansam yan etkisi çok mu olur acaba?Bende de dusuk riski var die igne yapiliodum bugun unuttum.ilk ignemi ctesi oldum 2.yi sonraki hafta pazar 3. Yu pazartesi yapticam artikbirde progestan kullaniyorum gunde 1 cok uyku yapuo.6 ekimde gidicem acaba cinsiyet soylermi cok merak ediomm
Aynı durum bende de var. Canım birşey yemek istemiyor midem baya bulanıyor ve en kötüsü de kokulara karşı aşırı hassasım. Buzdolabını açınca burnumu kapatıyorum ya o kadar kötü oluyorum. Oğlumda da 4.5 ay öyleydim. Şuan ekmek peynir yiyorum bulantıyi bastırdı birazKizlar ısınamadım bir türlü karnım aç.yemek istemiyorum.midem bulaniyor.canim birşey yemek istemiyorum.icim istemiyor neden bilmem
Eğer normal dogum yapacaksan doktor merdiven in cik bol bil Yürü diyor son ay aksine avantaj bile olabilirBirsey sormak istiyorum tecrubeli anneler siz bilirsiniz son aylarda merdiven inip cikmak zormu oluyor. Oturdugum binada asansor zeminden degil birinci kattan basliyor ve ilk kata kadar olan merdivenlerde korkuluk yok. Birileri surekli olarak 7. Aydan sonra inip cikamazsin diyor dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?