2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

bende merak ettim bazi hamileler de 9 ay boyunca hem adet girup hemde cocugunu dogurabiliyor Allaha emanet olsun can parcalarimiz insallah hepimiz sag salim kavusuruz bebislerimize

zaten ben kendimi yuk etmeyi sevmem yani bakmasan bile bunu herkez icinde bana sert demesi gerek yok sonucda bakacak diye birsey yok evet annem sizofren ama illa ben oyle olacam diye birseyde yok duaya donusturuyolar resmen moral verceklerine adami korkutuyolar. baskalarin gozunde kucuk dusuruyolar Annem yemekleri guzel yapan dikis yapmayi seven islek guzel bi kadinmis guya biz dogunca oyle olmus ama yasadigi cok sitres var bence sadece biz etki edemeyiz. ayrica annem sizofren olmasi beni rahatsiz etmiyor iyiki o benim annem hic utanmiyorumda Allah herkezi deniyor annem kaderinde bu varr sadece anne kiz iliskisi yasamadigimiz icin icimizde uzuntu var ama her ailede bi sekilde sıkıntı var oda boyle olsun istemezdi bence elinde olmayan seyler yuzunden suclanamaz herkezede bu mukafat nasip olmaz ilerde kardeslerimle onu mutlu edebilirsek hayallerimizdeki gibi o zaman ne mutlu bize hakkini hic birsekilde odeyemeyiz

Fonetik @Gokfer UykucuSirine T tugsem_10

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi okudum. Yazdıklarınizin hepsine dikkat ederek yapicam bu akşam.

Birde maşallah bende şu an bir göbek var. Gören 4_ 5 aylık hamile der sanırım. Direk göbekten kilo alıyorum.

Aslında çok ta basit bu ir iğne değil. Kan fazla sulandığı içinde durdurulumama gibi yan etkisi var .

Hayırlısı olsun hakkımızda canlar . Gorusmek üzere İnşallah

arada çildiriyoruz ama Allah sabrini veriyor cok sukur beteri beteri var en kotusuni dusunup yine biz iyiyiz demekden baska care kalmiyor

Kizlar beybilere alışveriş için henüz erken değilmi acep.. Ve cok onemli dipnot ateş ölçer kamera süt sagma makinesi beşik bebek arabasi puset gibi önemli şeyleri tecrübeli annelerden bilgi alarak almanızı tavsiye ederim her markanın her ürünü iyi olmuyor ve hamilelik uzun bir süreç indirimde olmayan ürün de almayın bebek ürünleri sürekli indirime giriyor paranız boşa gitmesin

K
kesinlikle Katılıyorum ben ilk bebegim de de son aylaraxdogrucarastira araştıra aldım hepsini indirimden 2. Nin herseyi hazır insallah kız olursa elbise etek gibi seyler Alicam bol bol ama

Internette cok daha uygun oluyor magazadaki urunler.. onlari takip etmek gerek. Ben onceki yil bir yakinima 500liralik sandalyeyi 250ye bulmustum

Birsey sormak istiyorum tecrubeli anneler siz bilirsiniz son aylarda merdiven inip cikmak zormu oluyor. Oturdugum binada asansor zeminden degil birinci kattan basliyor ve ilk kata kadar olan merdivenlerde korkuluk yok. Birileri surekli olarak 7. Aydan sonra inip cikamazsin diyor dogrumu

niyeti seni uzmek kirmak yada isibe karismak degil ama hemen alma bak bende aldim hende cok tatlilar herkez alma diye kiziyordu ama magaza girince boyle icinden bi ses bunu almalisin diyordu bide ben sabirsizim boyle cok yonlu dusunenim mesela diyorum kisa dogru cinsiyet ogrencez merkez yakin degilim birseyler alamicam ama almaliyim felan simdiden kapi susu malzemesi almak istiyorum mesela kendim yapmak icin ama frenligorum bak acisi yasadim tabiki bidaha yasicam belli olmaz tabiki sende ayni seyi yasican diye birsey yok ama sonra birsdy olursa icin aciyor ben aldim o seylere dokunmaya kiyamiyorum bile amaa yinede kizlar aoyle birseyler yapalim cok ince detay girmeden isim dusunelim ben kizimdayken pek cok seyi yapamadim bunda yapmak istiyorum mesela tulu gold ren alim diyorum kapi susu yapsakmi sadece kizada erkegede giden seyler mesela

ben 3 katta oturuyordum ilk hamilelimde asansor yoktu ve ilk kat boyle nasil deyim sadece merdiven yuksek giris ama ev yok digim yani ben ziplaya ziplaya inip cikiyordum komsular kiziyordu nasil hamilesin diye tabi son aylar biraz daha yorgun oluyorsn gozun hersey kesmiyor ama yine inip cikmanda sorun olacani zannetmiyorum kiloyada bagli olabilir ama bende 17 kilo 85 gram almistim inip cikiyordum.

Yok canim alinmam tabiki bende farkindayim ama engel olamadim minik capli bi alisveristi sadece :).. icimde bi tedirginlik var aslinda endiseliyim saglikla dogdugunu gormedende gecmeyecek biliyorum. Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum dusuk riski oldugunu soylemisti doktorum. Ama bir yandanda kotu dusunme tadini cikar siyorum
yok canim alinmam ben oyle seylere ve haklisin ama bende biraz moral olsun diye minik capli bir alisveris yaptim sadece. Kendime bebegin burda demek istedim belkide bilmiyorum. Cunku icten ice endiselerim korkularim var sanirim saglikla dogdugunu gormedende gecmeyecek. Bide doktorum rahim seklin düşüklere neden olabilir demisti suan ilk hamileligim.. bir yakinim 5 aylik bebegini kaybetti oda beni etkilemis olabilir. Rabbim bebeklerimizi bize bizi bebeklerimize bağışlasın.. cinsiyet ayrimi olmayan suslemeler bence cok yerinde ben zaten pembe yada mavi diye tutturup herseyi tek renge boğmayi hic sevmiyorum sanirim kizim olursa hic pembe kullanmamaya calisacagim

Hmm kilom suan 56. Merdiven cikman imkansiz dedi birileri ama tesekkur ederim endiselerim gitti. Az oncede mesaj silindi zannedip ikinci kez ayni seyleri yazmisim neysse artik silemedimde sonra hii bide ayni kisiler, tuvaletin alaturka ondada cok zorlanacaksin diyor. eskiler nasil yapmis diyorum bende hic taviz vermeden ama icten ice caktirmadan dinliyorum dedikleri aklima takilmiyor degil yani

Cinsiyeti belli olunca yada bazen bana oldugu gibi henuz en basindayken isim düşündünüzmu sorusu geldiginde benim yaptigim hataya düşüp evet demeyin kim sorarsa sorsun :) .. siz ozenle heyecanla buldugunuz ismi ilan ederken karsinizda begenmedim diyenlerle karsilasabilirsiniz. Icten ice begenmen gerekmiyor derken niye soylerimki diye kendinize kizarken, sadece karsinizdakine tebessum edip konuyu geciştirebilirsiniz. En iyisimi sessizce düşünün ve sadece esinizle konuşun.. bu arada ismi hamileligimden once bulmustuk. Bde ismi begenmeyen kisi, senmi buldun diyor. Begenemedinmikii

Bende de dusuk riski var die igne yapiliodum bugun unuttum.ilk ignemi ctesi oldum 2.yi sonraki hafta pazar 3. Yu pazartesi yapticam artikbirde progestan kullaniyorum gunde 1 cok uyku yapuo.6 ekimde gidicem acaba cinsiyet soylermi cok merak ediomm
Dr bana da progestan verdi ama kesinlikle vajinal yolla kullan Içersen başağrısı yapar dedi. Acikcasi vajinal yolla kullanmakta zor geliyor. Daha başlamadım. Kullanan arkadaşlar nasil yapıyor acaba ağızdan kullansam yan etkisi çok mu olur acaba?

Kizlar ısınamadım bir türlü karnım aç.yemek istemiyorum.midem bulaniyor.canim birşey yemek istemiyorum.icim istemiyor neden bilmem
Aynı durum bende de var. Canım birşey yemek istemiyor midem baya bulanıyor ve en kötüsü de kokulara karşı aşırı hassasım. Buzdolabını açınca burnumu kapatıyorum ya o kadar kötü oluyorum. Oğlumda da 4.5 ay öyleydim. Şuan ekmek peynir yiyorum bulantıyi bastırdı biraz

Eğer normal dogum yapacaksan doktor merdiven in cik bol bil Yürü diyor son ay aksine avantaj bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…