2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim nekadar dogru bilmiyorum ama erkek cocuklari cok erken hissettirirmis kendini benim bir arkadsimda 12.haftasinda hissetmisti saglikla devam etsin insalh
Amin teşekkür ederim canım bi kizim var önce sağlık tabiki.. ya bi kere olsa gaz derdim ama her tatlı yedigimde oluyor eşşek sipasi acayip tatlı seviyor erkek mi acep

Canım ilk bebekte bende oyleydim 9 ayda 9 kilo alarak dr umu çok mutlu ettim ve bi kizim oldu

eşimde oyle diyor.en son saat 5de yapdi.dahada yok.şaşi oısaydi tekrarlardi dimi? inşallah oyledir canim.konu kizim oıunca cok hassas oluyprum.kendime geıemiyorum 2gundur ..cok korkuyorum.

Bende sadece bebegime yetecek kadar kilo almak istiyorum.. gebelik boyunca diyetisyen kontrolunde devam etmek istoyorm ise yarar heralde.. diyetisyenee gideniniz varmi acaba ?

eşimde oyle diyor.en son saat 5de yapdi.dahada yok.şaşi oısaydi tekrarlardi dimi? inşallah oyledir canim.konu kizim oıunca cok hassas oluyprum.kendime geıemiyorum 2gundur ..cok korkuyorum.
Farkinda olmadan mi yapiyor bilinclimi bence onemli olan o.. bilincli yapiyorsa yetenegindendir.. ama mesela oyun oynarken yada farkli bir isle mesgulken gozleri sasi oluyorsa ona dikkat etmek gerekir.

saat 5den sonra yapmadi canim surekli gozum ustunde ama hic yapmadi sanki.şaşi oısaydi devamli yapardi dimi? şaşiligin diger belirtileride yok..yan bakma.gozde titreme falan.inşallah ciddi sorun yoktur

Farkinda olmadan mi yapiyor bilinclimi bence onemli olan o.. bilincli yapiyorsa yetenegindendir.. ama mesela oyun oynarken yada farkli bir isle mesgulken gozleri sasi oluyorsa ona dikkat etmek gerekir.
onu anlayamiyprumki doktora goturunce anlaşilir .ciddi degildir umarim

onu anlayamiyprumki doktora goturunce anlaşilir .ciddi degildir umarim

iyi yapmişsin aslinda.nasiı rahatsan oyıe giyin canim.kizimdan kalma pantolonlarim var benimdr yarin cikarayim bende

Guzel guzel giymek nasip olur inşallah :).. bende bebege birseyler aliyorum surekli.. cinsiyeti belli olmayinca alinacaklar kisitli oluyor ama tirnak makasi ateş ölçer zıbın ve mendil aldim.. corap da aliyordum esim durdurdu daha erken diye insan kendini kaybediyor

Canım benimde kanadı bugün. Kendine çok dikkat etmen gerektiğini unutma, benim parmağım kesildi kanamasını durduramadım hastaneye gittik orda baskılı pansumanla birkaç saat sonra anca durdu. Iğneni göbeğine soktuğunda şırıngayı dışa doğru çek eğer kan gelmiyorsa iktir yani ilacı ver. Bana doktorum kan gelmemesine dikkat et demişti.

Ben ilkinde 1 yasa kadar herseyini almistim.simdi hic hevesim yok.cinsiyeti bekliom insallah kizdirozene bezene yenidogan alicam sadece

Bende de dusuk riski var die igne yapiliodum bugun unuttum.ilk ignemi ctesi oldum 2.yi sonraki hafta pazar 3. Yu pazartesi yapticam artikbirde progestan kullaniyorum gunde 1 cok uyku yapuo.6 ekimde gidicem acaba cinsiyet soylermi cok merak ediomm

Tedavisi olmayan bisi deil neticede korkmayin goz kaymasi olabilir kuzenimin oglumda vardi goz kaslarindan biri daha zayifti gozluk tedsvisi ile gecti..ama odaklandiklarinda olabilio oyle

Ben ilkinde 1 yasa kadar herseyini almistim.simdi hic hevesim yok.cinsiyeti bekliom insallah kizdirozene bezene yenidogan alicam sadece
Benim ilk bebegim olacak insallah.. ama düşünerek hareket ediyorum gerekli gereksiz bir sürü urun var . aldik ama hic kullanmadik demek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…