- 26 Mart 2015
- 372
- 527
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.661
Amin teşekkür ederim canım bi kizim varCanim nekadar dogru bilmiyorum ama erkek cocuklari cok erken hissettirirmis kendini benim bir arkadsimda 12.haftasinda hissetmisti saglikla devam etsin insalh
Aaa unuttum geçen kumpir ve çiğ köfte istedi Can'ım. Ama o da tadına bakana kadar. Bir lokma alınca tüm isteğim gidiyor.Peki canın hiçbir şey çekmiyor mu canım Tuzlu acı yada et ürünleri filan???
Canım ilk bebekte bende oyleydim 9 ayda 9 kilo alarak dr umu çok mutlu ettim ve bi kizim olduHiçbir şey Can'ım :) normalde yemeğe de çok düşkünüm. 66 kiloydum Zaten. Sadece karnım acıkıyor o yüzden yiyorum. Böyle ekmek hamur işi midemi bastıracak seyler istiyorum sadece. Lezzet de çok almıyorum.
Tuzlu seyler neyse de tatlıyı ağzıma koyamıyorum.
Bulantı da değil bu his. Tuhaf Can'ım istemiyor.
İnşallah ben de öyle olurum Can'ım. Zaten yeterince kilom var. Allah bağışlasın kızını da. Dünya tatlısı cimcime.Canım ilk bebekte bende oyleydim 9 ayda 9 kilo alarak dr umu çok mutlu ettim ve bi kizim oldu
eşimde oyle diyor.en son saat 5de yapdi.dahada yok.şaşi oısaydi tekrarlardi dimi? inşallah oyledir canim.konu kizim oıunca cok hassas oluyprum.kendime geıemiyorum 2gundur ..cok korkuyorum.Aynen canım ben de karar verdim, artık bu konuları asla onunla paylaşmayacağım
Allah sabır versin canım. Bazen o kadar çok sabıra ihtiyacımız oluyor ki
Ooo maşallah bu hafta da nasıl hissediyorsunben oğlumdayken 17. Haftada hissetmiştim. Bunda da çok erkenden hissedeceğimi sanmıyorum ama mercimeğim annesine sürpriz yaparsa o başka
Yok yok canım hiç stres yapma. Gayet sağlıklı minik yaramazbazen hiç olmadık şeyleri eskaza keşfediyorlar. Sonra bilinçli yapıyorlar
Sen yine de içini rahatlatmak için bi göz druna götür yaramazı. Ama İnan bişeyciği yok
Farkinda olmadan mi yapiyor bilinclimi bence onemli olan o.. bilincli yapiyorsa yetenegindendir.. ama mesela oyun oynarken yada farkli bir isle mesgulken gozleri sasi oluyorsa ona dikkat etmek gerekir.eşimde oyle diyor.en son saat 5de yapdi.dahada yok.şaşi oısaydi tekrarlardi dimi? inşallah oyledir canim.konu kizim oıunca cok hassas oluyprum.kendime geıemiyorum 2gundur ..cok korkuyorum.
saat 5den sonra yapmadi canim surekli gozum ustunde ama hic yapmadi sanki.şaşi oısaydi devamli yapardi dimi? şaşiligin diger belirtileride yok..yan bakma.gozde titreme falan.inşallah ciddi sorun yokturcanım boşa endişe ediyorsun. şaşılık öyle canı ıstedıgınde yapılacak bırsey değilki. şaşılık süreklidir. göz kaslarıyla alakalı oldugundan istemsiz olur. sen çocugun istemli mi yapıyor ona dikkat et. tvde görmüştür ne bileyim. eğer bilerek yapıyorsa. dikkatini çektiğini farkettirme daha cok yapar.
onu anlayamiyprumkiFarkinda olmadan mi yapiyor bilinclimi bence onemli olan o.. bilincli yapiyorsa yetenegindendir.. ama mesela oyun oynarken yada farkli bir isle mesgulken gozleri sasi oluyorsa ona dikkat etmek gerekir.
onu anlayamiyprumkiFarkinda olmadan mi yapiyor bilinclimi bence onemli olan o.. bilincli yapiyorsa yetenegindendir.. ama mesela oyun oynarken yada farkli bir isle mesgulken gozleri sasi oluyorsa ona dikkat etmek gerekir.
iyi yapmişsin aslinda.nasiı rahatsan oyıe giyin canim.kizimdan kalma pantolonlarim var benimdr yarin cikarayim bendeSelam kızlar ben bugün kendime birkaç parça kıyafet aldım erken diye almak istemedim ama pantolonlarım dar gelmeye başladı üzerinede rahat bişeyler olsun dedim Allahım sağlıkla devam ettirsin hamileliğimizi sevincimiz heyecanımız kursağımızda kalmasın
Guzel guzel giymek nasip olur inşallah :).. bende bebege birseyler aliyorum surekli.. cinsiyeti belli olmayinca alinacaklar kisitli oluyor ama tirnak makasi ateş ölçer zıbın ve mendil aldim.. corap da aliyordum esim durdurdu daha erken diyeSelam kızlar ben bugün kendime birkaç parça kıyafet aldım erken diye almak istemedim ama pantolonlarım dar gelmeye başladı üzerinede rahat bişeyler olsun dedim Allahım sağlıkla devam ettirsin hamileliğimizi sevincimiz heyecanımız kursağımızda kalmasın
Canım benimde kanadı bugün. Kendine çok dikkat etmen gerektiğini unutma, benim parmağım kesildi kanamasını durduramadım hastaneye gittik orda baskılı pansumanla birkaç saat sonra anca durdu. Iğneni göbeğine soktuğunda şırıngayı dışa doğru çek eğer kan gelmiyorsa iktir yani ilacı ver. Bana doktorum kan gelmemesine dikkat et demişti.Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar. Ben iki defa hastanede yaptırdım. İlk defa kendim biraz önce yaptım. Tam da beceremedim. Birde iğneyi yaptıktan sonra iğne yeri kanadı. Sizlerde de bu tür şeyler oldu mu . Sanırım stres yaptim biraz.. Bundan sonra daha dikkatli yapmaya calişicam
Ben ilkinde 1 yasa kadar herseyini almistim.simdi hic hevesim yok.cinsiyeti bekliom insallah kizdirozene bezene yenidogan alicam sadeceGuzel guzel giymek nasip olur inşallah :).. bende bebege birseyler aliyorum surekli.. cinsiyeti belli olmayinca alinacaklar kisitli oluyor ama tirnak makasi ateş ölçer zıbın ve mendil aldim.. corap da aliyordum esim durdurdu daha erken diyeinsan kendini kaybediyor
Ben ilkinde de tatli yiyemiodjm agzimda demir tadi derler ya oyle kaliodu hep ekşi yesil elmA yerdim oglum varCanım ilk bebekte bende oyleydim 9 ayda 9 kilo alarak dr umu çok mutlu ettim ve bi kizim oldu
Tedavisi olmayan bisi deil neticede korkmayin goz kaymasi olabilir kuzenimin oglumda vardi goz kaslarindan biri daha zayifti gozluk tedsvisi ile gecti..ama odaklandiklarinda olabilio oyleeşimde oyle diyor.en son saat 5de yapdi.dahada yok.şaşi oısaydi tekrarlardi dimi? inşallah oyledir canim.konu kizim oıunca cok hassas oluyprum.kendime geıemiyorum 2gundur ..cok korkuyorum.
Oyle oluo hormonlardan.Benim yeni yeni azaldi 10. Haftada darisi dizeKizlar ısınamadım bir türlü karnım aç.yemek istemiyorum.midem bulaniyor.canim birşey yemek istemiyorum.icim istemiyor neden bilmem
Benim ilk bebegim olacak insallah.. ama düşünerek hareket ediyorum gerekli gereksiz bir sürü urun var . aldik ama hic kullanmadik demek istemiyorumBen ilkinde 1 yasa kadar herseyini almistim.simdi hic hevesim yok.cinsiyeti bekliom insallah kizdirozene bezene yenidogan alicam sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?