2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

seni cok iyi anliyorum. Allah kucagina nasip etsin insallah. surda cok haklisin bebek magazina giripde bos cikmak cok zor bende tutamiyorum kendimi Allah uzun ömürlü etsin eblatlarımızı insallah saglikli sihatli su 12 hafga cok riskli bi atlatsak insallah inan bende korkulu bekleyisdeyim. insallah bu sefer birsey olmaz. insallah sende kucagina alırsın bu sevincin hic bozulmasin benimde yengem hemen bebege hediye aldi esim erkek istiyo diye erkek kiyafeti belki kiz ne acelesi var dedim ama icinden gelmis bense yine kiz kiyafetleri gidiyo elim galiba kizim oyle etkiliyor beni

bence eski tip daha iyi ameliyatdan sonra alafanga diyordum bende ama sonra anladimki korktum gibi degilmis on yargili davranmisim kendime yavas yavas egilip kalkabiliyorsn bak ben ev kedisi gibim ama yinede gittim zaman kimse beni tutamiyordu dusun bi saat carsi yuruyordum o merdivenleri seke seke inip cikiyordum yani benimde boyum kisa 17 85 gram alinca top gibi olmustum sende baskalarina dinleme kendini kısıtlama

kızlar ttnette sorun var sizinde varmi mobil internet kullaniyorum dunde beri turkiye geneli arıza deniyo sizde ayni sorun varmi

benimkini babasi kodugu icin herkez kizip bu benim hakkim ben koycam diye bagriyorum. cunku basklari cok karisiyo herkez kendine gore isim koymaya calisiyo oglum olursa aliasaftu ama esim batuhan diye bagrip duruyo bakalim ne olacak

ben dusugumde agiz yoluyla aldim ama vajina daha etkili galiba gerci onun dusecegi vardi ama sen yine doktoru dinle bence kanamam basladinda hastane gittimde kese bozulmamisti progestan vermislerdi agizdan kullandim ama etkili olmadi esimde sag olsun sabah sofra kur dedi agrilarim birden tavan yapti ve daha yogun kanamam oldu bence dusuk riski olanlar yatakdan tuvalet haric kalkmamali diyorumda bn daha dun odalari tasidim

Can'ım sorun olacağını sanmıyorum. Benim eltilerimin hep alaturka. Ama hiç zorlanma şikayet duymadım bununla ilgili. Kaç tane de doğurdular üstelik.

benim de kızımın adı senelerdir belli, beğenmeyen de çoktur ama hiç umrumda değil valla
erkek ismi hakkında ama hiçbir fikrim yok

ben crinone jel kullanıyorum, seninki hap gibi mi?
her hafta iğne de oluyorum

Dun hamile kot pantalonu aldim. Hamilelik olana kadar zaten kilo aliyordum durduramiyorduk. Kot pantalonlarim hamilelik oncesi bile dar geliyordu artik kabullenip degistirmem lazimdi. Gecen iki uc hafta artik is yerinde otururken filan dugmemi degil fermuarimi bile aciyordum.

Biraz gururuma yediremedim hemen hamilelik pantalonu almayi ama o kadar rahatki.

gripten yada turşudan çarpıntısı olan var mı şunu yazamıyorum bi türlü çıldırıcam

gripten yada turşudan çarpıntısı olan var mı şunu yazamıyorum bi türlü çıldırıcam
Canım bi sağlık ocağına falan görünsen. Tansiyonun çıkmış olabilir. Eğer çok yüksekse seni hastaneye yönlendirir . İhmal etme. Benimde ilk hamileliğimde tansiyon problemim vardı ama dördüncü aydan sonra çıkmıştı

Kızlar ayın 12. Sindeydi kontrolum ama ben dayanamayıp gittim. Çok şükür herşey yolunda. Kalp atımı boyu eni haftasına uygun bin şükür. Kanama çok minimal düzeyde hiiccc düşünme bile dedi ince bir çizgi dedi. Üstünden tır kalktı resmen . Coook rahatladım yaaaaa Allahım herkesi rahatlatsin inşallah. Hayatumda girdiğim sınavlar dahil hiç bu kadar stres yapmamistim.

Ohh ne güzel haber sabah sabah bi ultrason fotosu isteriz

bende ayni durumdayim cnm 4 5 aylik gibii ben lcw aldim bikac bisey netten bakabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…