- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.701
Hangi Dr a gidiyorsun canım bende iyi bir Dr ve hastane arıyordumIstanbul anadolu yakasinda oturan varsa yuzyil hastanesini önerebilirim. Pendikte e5 yanı
Yok canim alinmam tabiki bende farkindayim ama engel olamadim minik capli bi alisveristi sadece :).. icimde bi tedirginlik var aslinda endiseliyim saglikla dogdugunu gormedende gecmeyecek biliyorum. Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum dusuk riski oldugunu soylemisti doktorum. Ama bir yandanda kotu dusunme tadini cikar siyorum
yok canim alinmam ben oyle seylere ve haklisin ama bende biraz moral olsun diye minik capli bir alisveris yaptim sadece. Kendime bebegin burda demek istedim belkide bilmiyorum. Cunku icten ice endiselerim korkularim var sanirim saglikla dogdugunu gormedende gecmeyecek. Bide doktorum rahim seklin düşüklere neden olabilir demisti suan ilk hamileligim.. bir yakinim 5 aylik bebegini kaybetti oda beni etkilemis olabilir. Rabbim bebeklerimizi bize bizi bebeklerimize bağışlasın.. cinsiyet ayrimi olmayan suslemeler bence cok yerinde ben zaten pembe yada mavi diye tutturup herseyi tek renge boğmayi hic sevmiyorum sanirim kizim olursa hic pembe kullanmamaya calisacagim
Hmm kilom suan 56. Merdiven cikman imkansiz dedi birileri ama tesekkur ederim endiselerim gitti. Az oncede mesaj silindi zannedip ikinci kez ayni seyleri yazmisim neysse artik silemedimde sonrahii bide ayni kisiler, tuvaletin alaturka ondada cok zorlanacaksin diyor. eskiler nasil yapmis diyorum bende hic taviz vermeden ama icten ice caktirmadan dinliyorum dedikleri aklima takilmiyor degil yani
Cinsiyeti belli olunca yada bazen bana oldugu gibi henuz en basindayken isim düşündünüzmu sorusu geldiginde benim yaptigim hataya düşüp evet demeyin kim sorarsa sorsun :) .. siz ozenle heyecanla buldugunuz ismi ilan ederken karsinizda begenmedim diyenlerle karsilasabilirsiniz. Icten ice begenmen gerekmiyor derken niye soylerimki diye kendinize kizarken, sadece karsinizdakine tebessum edip konuyu geciştirebilirsiniz. En iyisimi sessizce düşünün ve sadece esinizle konuşun.. bu arada ismi hamileligimden once bulmustuk. Bde ismi begenmeyen kisi, senmi buldun diyor. Begenemedinmikii
Dr bana da progestan verdi ama kesinlikle vajinal yolla kullan Içersen başağrısı yapar dedi. Acikcasi vajinal yolla kullanmakta zor geliyor. Daha başlamadım. Kullanan arkadaşlar nasil yapıyor acaba ağızdan kullansam yan etkisi çok mu olur acaba?
Can'ım sorun olacağını sanmıyorum. Benim eltilerimin hep alaturka. Ama hiç zorlanma şikayet duymadım bununla ilgili. Kaç tane de doğurdular üstelik.Hmm kilom suan 56. Merdiven cikman imkansiz dedi birileri ama tesekkur ederim endiselerim gitti. Az oncede mesaj silindi zannedip ikinci kez ayni seyleri yazmisim neysse artik silemedimde sonrahii bide ayni kisiler, tuvaletin alaturka ondada cok zorlanacaksin diyor. eskiler nasil yapmis diyorum bende hic taviz vermeden ama icten ice caktirmadan dinliyorum dedikleri aklima takilmiyor degil yani
Cinsiyeti belli olunca yada bazen bana oldugu gibi henuz en basindayken isim düşündünüzmu sorusu geldiginde benim yaptigim hataya düşüp evet demeyin kim sorarsa sorsun :) .. siz ozenle heyecanla buldugunuz ismi ilan ederken karsinizda begenmedim diyenlerle karsilasabilirsiniz. Icten ice begenmen gerekmiyor derken niye soylerimki diye kendinize kizarken, sadece karsinizdakine tebessum edip konuyu geciştirebilirsiniz. En iyisimi sessizce düşünün ve sadece esinizle konuşun.. bu arada ismi hamileligimden once bulmustuk. Bde ismi begenmeyen kisi, senmi buldun diyor. Begenemedinmikii
ben crinone jel kullanıyorum, seninki hap gibi mi?Dr bana da progestan verdi ama kesinlikle vajinal yolla kullan Içersen başağrısı yapar dedi. Acikcasi vajinal yolla kullanmakta zor geliyor. Daha başlamadım. Kullanan arkadaşlar nasil yapıyor acaba ağızdan kullansam yan etkisi çok mu olur acaba?
Selam kızlar ben bugün kendime birkaç parça kıyafet aldım erken diye almak istemedim ama pantolonlarım dar gelmeye başladı üzerinede rahat bişeyler olsun dedim Allahım sağlıkla devam ettirsin hamileliğimizi sevincimiz heyecanımız kursağımızda kalmasın
Canım bi sağlık ocağına falan görünsen. Tansiyonun çıkmış olabilir. Eğer çok yüksekse seni hastaneye yönlendirir . İhmal etme. Benimde ilk hamileliğimde tansiyon problemim vardı ama dördüncü aydan sonra çıkmıştıgripten yada turşudan çarpıntısı olan var mı şunu yazamıyorum bi türlü çıldırıcam
Ohh ne güzel haber sabah sabahKızlar ayın 12. Sindeydi kontrolum ama ben dayanamayıp gittim. Çok şükür herşey yolunda. Kalp atımı boyu eni haftasına uygun bin şükür. Kanama çok minimal düzeyde hiiccc düşünme bile dedi ince bir çizgi dedi. Üstünden tır kalktı resmen . Coook rahatladım yaaaaa Allahım herkesi rahatlatsin inşallah. Hayatumda girdiğim sınavlar dahil hiç bu kadar stres yapmamistim.
Maşallah sana gözün aydın cnm arkası mı dönük cok anlayamadım
Bende çok anlamıyorum canım ultrason resminden başı poposu diye gösterdi doktor o kadar. Çok teşekkür ederimMaşallah sana gözün aydın cnm arkası mı dönük cok anlayamadım
bende ayni durumdayim cnm 4 5 aylik gibii ben lcw aldim bikac bisey netten bakabilirsin cnmGünaydın kızlar
Çalışıyorum ve artk kıyafetlerim olmuyor sbh dolabı boşaltım 1 tane eteğim oldu sizdede aynı durum varmı? Sadece ben mi bukadar hızlı kilo alıyorum.hemen birşeyler almam lazm bana mağza tavsiye edermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?