2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda yerine versin.
Kalp atışını mı duymadınız nasıl öğrendiniz?

ne dicemi bilemiyorum sen daha once gitmemismiydin Allah sana hayirli evlatlar mubarek eylesin insallah cok uzuldum.

Yaaa çok üzüldüm canım Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ınsaallah...

tüh çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah en kolay biçimde atlatırsın ve en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın

Co gecmis olsun cnm. Kolay bir sekilde atlatirsin ins. En yakin zamanda saglikli hamileliklerin olur ins

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum insalh rabbim anne olma haberini en kisa zamanda mujdeler size dualrim seninle

cok uzuldum canm insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin
cok tesekkur ederim hepinize yikici bir surec ama zaman herseyin ilaci tek tesellim oglum ve de umarim ameliyata gerek kalmadan sonlanir sagolun

kizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
çok geçmiş olsun canım..sabırlar versin Rabbim..en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş

kizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
Çok geçmiş olsun canım kendiliğinden düşer ameliyata gerek kalmaz İnşaAllah rabbim oğluna uzun ömürler versin tez zamanda bunun acısını yeni bir bebişle unuttursun İnşaAllah

Saglik ocagindan zorunlu takip baslatmak gerekiyormus orda tahlil yaparlar zaten. Cuma doktora gittiğimde tahliller icin henuz erken dedi kalp atisina kadar bekleyecek sanirim. Bende sezeryan dusunuyorum normal tarihim 28 mayis sezeyan olunca kacnci haftada aliyorlarki?

genelde 37-38 de alıyorlar canım. Kendi doktorum daha detaylı tahliller yaptırmıştı ilkinde sağlık ocağı bi kaç şey için tahlil yapıyor

LCW hamilelik pantolonlari çok güzeldi ben almıştım ordan

Çok üzüldüm daha önce bende zorunlu kürtaj olmuştum çoğumuzun başından geçiyor maalesef güçlü ol canım oğluna sarıl inşallah sağlıklı bir kardeşi olacak onun korkma hiçbir şey de hissetmiyorsun kürtaj olunca kısa süreli anestezi yapıyorlar

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım, bazı doktorlar rahat davransa da ilk 3 ay devamlı ultrasona girmenin bilim adamları tarafından zararsız olduğu kanıtlanmadı. Bebeğin vücut ısısını artırabileceği için özellikle Avrupa'da çoğu doktor ilk 3 ay ultrasona pek sıcak bakmıyor. Her hafta çağıranlar olduğunu gördüğüm için tekrar yazma gereği duydum.

sıcak duş düşüğü tetikliyor bilginize

cok dogru bende cok gitme taraftari deilim ilk 7+2 de gittim bi dahaki 12. haftada randevum

Kızlarr sizin de göbeğiniz çıktı mı pantolonlarım olmuyor kocaman karnım var sankı 5 aylık
Benim ilk gebeligimde karnim hic çıkmadı 7 aylık hamileyken dahi otobüste yer dahi vermiyorlardı anlaşılmıyordu 35 haftadan sonra gerildi karnım3,5 hafta hamile gibi gezebildim sonra da dogum yaptim zaten

cok tesekkur ederim hepinize yikici bir surec ama zaman herseyin ilaci tek tesellim oglum ve de umarim ameliyata gerek kalmadan sonlanir sagolun

annesi oglun yarana bal olucak bende dusugumde kizim opuyordu sariliyordu bana aglarken cok etkisinde kalmistim bak simdi planlamadan hamileyim insallah sanada supriz olur uzun ömürlü mubarek olur insallah ameliyata gerek kalmaz biran once atlatirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…