2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben dün akşam banyo da üşüdüğüm için suyu biraz sıcak ayarladım ve duş un sonunda bayılcaktım galiba tansiyonum düştü soğuk suyla kendime zor geldim eşim olmasaydı halim ne olurdu bilmiyorum bir daha donsamda asla çok sıcak suyla duş almam

Canım geçmiş olsun. Lütfen dikkat edelim özellikle tembihlemisti bana hemşire sıcak suyla duş almıyoruz kesinlikle diye. Genellikle ayakta dua şeklinde banyo yapmamı söylemişti. Enfeksiyon riskine karşı.

merhaba kızlar, haftasonu test yaptım ve çift çizgi çıktı son adet tarihim 2 Eylül, tahmini doğum tarihi muhtemelen 9 haziran ama sezeryan olacağı için mayıs annesi olacağım.. 2. bebişimiz geliyor
Henüz doktoruma gidemedim en erken 1 kasıma randevu alabiliyorum size sorum ilk hamilelikte bir sürür kan tahlili istiyorlar ya o liste varsa size bana söyler misiniz? En azından sağlık ocağında onları yaptırayım

kizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam

Ohh ne güzel haber sabah sabah
Maasallah canım ne kadar da büyümüş cok tatlissss gunlerimiz aynı sayılır benim Tatlici Tombak da buyumustur ınsaallah kontrolum 11 ekim sabrediyorum

kizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda yerine versin.
Kalp atışını mı duymadınız nasıl öğrendiniz?

ne dicemi bilemiyorum sen daha once gitmemismiydin Allah sana hayirli evlatlar mubarek eylesin insallah cok uzuldum.

Geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmadan atar vücudun. Moralini boxmamaya çalış. Zzor biliyorum ama olanın önüne geçilmiyor maalesef. İnş en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alırsın. Allah yardımcın olsun

Yaaa çok üzüldüm canım Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ınsaallah...

tüh çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah en kolay biçimde atlatırsın ve en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın

evet chima mağazasından beli lastikli ince kumaş bir pantolon aldım.basit bir yerden hamile pantolonu alacaksan bu ondan çok daha güzel oluyor 89 tl.

E erik_ ben ilk hamileliğimde LCW almıştım güzel şeyle oluyor ve fiyat uygun 1 sezon giyeceğini düşünürsek mantıklı :)

Co gecmis olsun cnm. Kolay bir sekilde atlatirsin ins. En yakin zamanda saglikli hamileliklerin olur ins

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum insalh rabbim anne olma haberini en kisa zamanda mujdeler size dualrim seninle

Canim benimde 2. Bebegim allah izin verirse ben test yaptigimda cok erken ogrendim 20 gunluk du ama hemen dr.a gitmedim 5 haftalikken keseyi gormeyi gittim 8. Haftada da kalp atislarini duymaya gittim

ben de hemen gitmiyim diyorum ilk hamileliğimde farkında olmadan geç gitmişim 6. haftada kalp atışı duymuştuk bunda da yine 6da gitsem duyar mıyım diye düşünüyorum

ben de hemen gitmiyim diyorum ilk hamileliğimde farkında olmadan geç gitmişim 6. haftada kalp atışı duymuştuk bunda da yine 6da gitsem duyar mıyım diye düşünüyorum

6 haftada duyulur diye biliyorum istersen git gerci yapiya gore ve dollenme sekline gore degisir tatlim ama git genel olarak 6.haftada duyulur cunku tahlil falan aliyolar ya enazindan onlarda cikmis olur aradan

cok uzuldum canm insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…