2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bende aynı durumdayım dün lcwdan hamile pantolonu ve üstüne birkaç parça bişey aldı hepside belden ayarlamalı walla bugün okulda çok rahat ettim pantolonlarım zor oluyordu ve karnımı sıkıyordu

kizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
Allah şifa versin ,tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Aynen katılıyorum canım Türk dr lar sürekli kontrole çağırıyor ilk bebeğimde bende sürekli gidiyordum ikinci tecrübeyle sabit 7+0 da gittim ilk randevu kalp bebek hepsini gördük 2 . randevum 12.haftamda ınsaallah.. çok fazla gitmek sadece insanın endişesini gideriyor.. bizim amerikada yaşayan arkadaşımız F fcevriye daha iyi bilir

Aynen katiliyorum sizi erken cagirip cok durtup cook uzduklerini dusunuyorum.

Bu arada iki gundur ic camasirimda yavru agzi rengi gibi yada acik pembe lekeler goruyorum. Cuma aksamki vajinal ultrasondan oldugunu dusunuyorum. Simdi gitsem yine vajinal bakarlar. Gitmeli miyim? Kanamam mi var acaba. Ultrasondan once hic bir seyim yoktu turp gibiydim, simdi bebegime zarar mi verdik? cok uzuldum

Canım kendini yormamaya mümkünse yatıp dinlenmeni tavsiye ederim...orda farklı olduğu için bilemedim..baktın çoğalıyor gibi gidersin olmazsa

benimde çoğu olmuyor pantolonların düğmesini açıp geziyorum.lwc ya baktım ama henüz almadım kıyafet.

kizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
Sadece böyle bir şey olma ihtimalini yaşamış biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki seni. Olma ihtimalinin endişesi bile çok üzmüştü.
Ama geçecek inş Can'ım. Bak bir evladın da varmış. Allah yine nasip eder. Sen iyi ol yeter ki

Pepito çok üzüldüm senin adına umarım kısa zamanda Allah yüzünü güldürür ve bu anını unutturur sana sağlıklı bir gebelikle ...

Öğretmen misin, ben de öğretmenim de nöbet zor oluyor mu

kızlar merhaba ben de öğretmenim ve bugün nöbet günümdü
ben daha kimseye söylemedim İlk bebeğim düşükle sonuçlandığı için epeyce süre de söylemeyi düşünmüyorum ama bugün nöbet beni bitirdi zaten 7 saat ders vardı Müdür yardımcısına söylesem mi diyorum nöbet tutmak istemiyorum sanırım belim çok ağrıdı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…