- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.761
Canım bende aynı durumdayım dün lcwdan hamile pantolonu ve üstüne birkaç parça bişey aldı hepside belden ayarlamalı walla bugün okulda çok rahat ettim pantolonlarım zor oluyordu ve karnımı sıkıyorduGünaydın kızlar
Çalışıyorum ve artk kıyafetlerim olmuyor sbh dolabı boşaltım 1 tane eteğim oldu sizdede aynı durum varmı? Sadece ben mi bukadar hızlı kilo alıyorum.hemen birşeyler almam lazm bana mağza tavsiye edermisiniz.
Allah şifa versin ,tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahkizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
Öğretmen misin, ben de öğretmenim de nöbet zor oluyor muCanım bende aynı durumdayım dün lcwdan hamile pantolonu ve üstüne birkaç parça bişey aldı hepside belden ayarlamalı walla bugün okulda çok rahat ettim pantolonlarım zor oluyordu ve karnımı sıkıyordu
Evet hap benimki 200 mg lık. Vajinal zor olur gibi. Nasıl kullansam karar veremedimben crinone jel kullanıyorum, seninki hap gibi mi?
her hafta iğne de oluyorum
H&M den almanı tavsiye edebilirim lcw kalıpları bir tuhaf geliyor banaLCW hamilelik pantolonlari çok güzeldi ben almıştım ordan
Ogretmenler ne nobeti tutuyor? Yatili Okulda mi ogretmensiniz? Eskiden yoktu sanirim boyle bi uygulamaÖğretmen misin, ben de öğretmenim de nöbet zor oluyor mu
Aynen katılıyorum canım Türk dr lar sürekli kontrole çağırıyor ilk bebeğimde bende sürekli gidiyordum ikinci tecrübeyle sabit 7+0 da gittim ilk randevu kalp bebek hepsini gördük 2 . randevum 12.haftamda ınsaallah.. çok fazla gitmek sadece insanın endişesini gideriyor.. bizim amerikada yaşayan arkadaşımız F fcevriye daha iyi bilirArkadaşlar daha öncede yazmıştım, bazı doktorlar rahat davransa da ilk 3 ay devamlı ultrasona girmenin bilim adamları tarafından zararsız olduğu kanıtlanmadı. Bebeğin vücut ısısını artırabileceği için özellikle Avrupa'da çoğu doktor ilk 3 ay ultrasona pek sıcak bakmıyor. Her hafta çağıranlar olduğunu gördüğüm için tekrar yazma gereği duydum.
Aynen katılıyorum canım Türk dr lar sürekli kontrole çağırıyor ilk bebeğimde bende sürekli gidiyordum ikinci tecrübeyle sabit 7+0 da gittim ilk randevu kalp bebek hepsini gördük 2 . randevum 12.haftamda ınsaallah.. çok fazla gitmek sadece insanın endişesini gideriyor.. bizim amerikada yaşayan arkadaşımız F fcevriye daha iyi bilir
sabahları çok yok minicik bişey akşama doğru hele yemekten sonra 5 aylık gibi duruyor resmen..ilk zamanlar bu şişler inince resmen karnımın derileri acıyordu.Kızlarr sizin de göbeğiniz çıktı mı pantolonlarım olmuyor kocaman karnım var sankı 5 aylık
Canım kendini yormamaya mümkünse yatıp dinlenmeni tavsiye ederim...orda farklı olduğu için bilemedim..baktın çoğalıyor gibi gidersin olmazsaAynen katiliyorum sizi erken cagirip cok durtup cook uzduklerini dusunuyorum.
Bu arada iki gundur ic camasirimda yavru agzi rengi gibi yada acik pembe lekeler goruyorum. Cuma aksamki vajinal ultrasondan oldugunu dusunuyorum. Simdi gitsem yine vajinal bakarlar. Gitmeli miyim? Kanamam mi var acaba. Ultrasondan once hic bir seyim yoktu turp gibiydim, simdi bebegime zarar mi verdik? cok uzuldum
benimde çoğu olmuyor pantolonların düğmesini açıp geziyorum.lwc ya baktım ama henüz almadım kıyafet.Günaydın kızlar
Çalışıyorum ve artk kıyafetlerim olmuyor sbh dolabı boşaltım 1 tane eteğim oldu sizdede aynı durum varmı? Sadece ben mi bukadar hızlı kilo alıyorum.hemen birşeyler almam lazm bana mağza tavsiye edermisiniz.
kizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
Pepito çok üzüldüm senin adınakizlar benimki dis gebelikmis su anda sonuc bekliyorum bi yandan agliyorum allah boyle nasip etti yapcak bisey yok su an takip altindayim igneyle dusurulmeye calisilcak yoksa ameliyat olcam
Öğretmen misin, ben de öğretmenim de nöbet zor oluyor mu
Gecmis olsun cnm Allah oglunu size bagislasin insallah kendiliginden halolur ve tez vakitte tekrar nasip eder rabbimcok tesekkur ederim hepinize yikici bir surec ama zaman herseyin ilaci tek tesellim oglum ve de umarim ameliyata gerek kalmadan sonlanir sagolun
Bende ogretmenim nöbetten sonra belim tutulmuş gibi agrimisti gun icindede cok ayakta kalinca uzerine eklendi. Aradabir arkaniza yaslanip oturun cok faydasi oluyor agri oluşmasini engelledim o sekildeÖğretmen misin, ben de öğretmenim de nöbet zor oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?