- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.781
Evetsu cok önemli.. limon salatalik at icine belki oyle icebilirsin limon bulantiyida kesebilirKizlaar ben su icemiorum mide bulantilarindan dolayi ne yapicam bilemedim suda onemli degilmi
Şu aşamada sağlıklı beslenmeyi düşünmek seni sadece daha çok strese sokar,bu aylarda senin halihazırda depoların bebeğe fazlasıyla yeter. Gereksiz endişelerle kendini daha çok strese sokarsın streste bulantıyı daha çok tetikler. Bulantıların işlerin yolunda gittiğinin en tatlı göstergesi sadece bunu düşün, boşver iki üç hafta aç kaldın diye ne sana ne de karnındakine birşey olmaz,anın tadını çıkar sadece.stresten nekadar uzak olursan işler okadar çabuk yoluna girerKizlaar ben su icemiorum mide bulantilarindan dolayi ne yapicam bilemedim suda onemli degilmi
Vajinal ultrasonun teknik olarak kanamaya sebebiyet vermesi ya da rahimde kanamaya sebep olması imkansız. Sırf vajinal ultrasonla bakacaklar diye kontrole gitmemek daha büyük sıkıntıları göze almak demek olur. Belki rahimde bebeğin tutunduğu yere yakın lokalizasyonda kanama alanları oluşmuştur belki basit bir progesteron takviyesiyle işler düzene girecektir.bence tıbbi bilgiden uzak söylentilere kulak asarak bebeğini de kendini de sıkıntıya sokma hekiminle görüşAynen katiliyorum sizi erken cagirip cok durtup cook uzduklerini dusunuyorum.
Bu arada iki gundur ic camasirimda yavru agzi rengi gibi yada acik pembe lekeler goruyorum. Cuma aksamki vajinal ultrasondan oldugunu dusunuyorum. Simdi gitsem yine vajinal bakarlar. Gitmeli miyim? Kanamam mi var acaba. Ultrasondan once hic bir seyim yoktu turp gibiydim, simdi bebegime zarar mi verdik? cok uzuldum
İlk gebeliğimde ben de sudan tiksinmiştim, merak etme ve kendini de zorlama. Allahın izniyle bşy olmaz ikinize de .Kizlaar ben su icemiorum mide bulantilarindan dolayi ne yapicam bilemedim suda onemli degilmi
Zencefilli limonlu çay yap kendine , geçmiş olsunKızlar boğazımda yanma var ve sanırım öksürük başlayacak. Acilinden ne iyi gelir ilerlemeden önlemek için.
Evet ilkinde ben de devamlı kontrol test derken hastaneden soğudum, oysa doğuma ve bebeğe hazırlık yapmak daha önemli anne için, sürekli bebek iyi mi diye düşününce her randevuda gerilince insan pek sağlıklı bir hamilelik yaşayamıyor diye düşünüyorum. Özel hastanelerde dahi sıra beklerken oturmaktan belim ağrıyordu son aylarda çok sık çağırdıkları için. Onlar da anneyi bebeği merak ediyorlar ve haklılar ama ben daha rahat geçirmeyi temenni ediyorum bu hamileliği bebeğimi de çok germeden. Bu araştırmaları da ne yazık ki sonrasında okudum, şeker yükleme testi de düşünmüyorum mesela. Hep eşime diyorum ilk çocuklar deneme tahtası oluyor diye, ondan öğrendiklerimiz tecrübe oluyor ama işte :) Eşim de ben de ilk çocuğuz bir deAynen katılıyorum canım Türk dr lar sürekli kontrole çağırıyor ilk bebeğimde bende sürekli gidiyordum ikinci tecrübeyle sabit 7+0 da gittim ilk randevu kalp bebek hepsini gördük 2 . randevum 12.haftamda ınsaallah.. çok fazla gitmek sadece insanın endişesini gideriyor.. bizim amerikada yaşayan arkadaşımız F fcevriye daha iyi bilir
Öğretmen misin, ben de öğretmenim de nöbet zor oluyor mu
Kızlar ben de öğretmenim ve haftada iki gün nöbetlerim hem dekızlar merhaba ben de öğretmenim ve bugün nöbet günümdü
ben daha kimseye söylemedim İlk bebeğim düşükle sonuçlandığı için epeyce süre de söylemeyi düşünmüyorum ama bugün nöbet beni bitirdi zaten 7 saat ders vardı Müdür yardımcısına söylesem mi diyorum nöbet tutmak istemiyorum sanırım belim çok ağrıdı bugün
Teşekkür ederim canımİlk gebeliğimde ben de sudan tiksinmiştim, merak etme ve kendini de zorlama. Allahın izniyle bşy olmaz ikinize de .
Zencefilli limonlu çay yap kendine , geçmiş olsun
İlk hamileliğimde hiç vajinal ultrason yapmadılar fakat 2. ayda adet dönemime denk gelen az bir kanama olmuştu , hatta hamilelik boyunca üstüne gören insanlar olduğunu, sancı yoksa telaşlanmamak gerektiğini okudum bilgilendirici sitelerden, dua ettim, doktora da gitmedim bir ay sonraki randevuya kadar, bir ay sonra bebişte bir sıkıntı yoktu. Yani adet döngüsü bir süre devam edebiliyor eskisi gibi yoğun kanama olmasa da. Vajinal ultrason bence bebeğe değil ama ordaki bir kılcal damara zarar vermiş olabilir, kanama ondan da olabilir.Aynen katiliyorum sizi erken cagirip cok durtup cook uzduklerini dusunuyorum.
Bu arada iki gundur ic camasirimda yavru agzi rengi gibi yada acik pembe lekeler goruyorum. Cuma aksamki vajinal ultrasondan oldugunu dusunuyorum. Simdi gitsem yine vajinal bakarlar. Gitmeli miyim? Kanamam mi var acaba. Ultrasondan once hic bir seyim yoktu turp gibiydim, simdi bebegime zarar mi verdik? cok uzuldum
Grip baslangiciysa aksamlari yatmadan once bir dis sarimsagi soyup kesmeden yut hap icer gibi suyla.. keserseniz koku yapar butun icildiginde koku olmuyor. Antibiyotik etkisindedir. Birde bogazlarini sar uyurken. Bu iki sey cok faydaliKızlar boğazımda yanma var ve sanırım öksürük başlayacak. Acilinden ne iyi gelir ilerlemeden önlemek için.
Teşekkür ederim yapicamGrip baslangiciysa aksamlari yatmadan once bir dis sarimsagi soyup kesmeden yut hap icer gibi suyla.. keserseniz koku yapar butun icildiginde koku olmuyor. Antibiyotik etkisindedir. Birde bogazlarini sar uyurken. Bu iki sey cok faydali
Ben su içemediğim zamanlarda içine birkaç damla limon ekliyorum, bulantıya birebir veya seni susatacak şeyler yiyebilirsin, sarımsaklı yoğurt gibi veya patates haşlaması gibi. Çorba, meyve çok tüketiyorsan belki su ihtiyacını ordan da karşılıyorsundur bir kısmını en azından, limonlu su sağlık açısından da çok faydalı böbrekleri temizliyor.Kizlaar ben su icemiorum mide bulantilarindan dolayi ne yapicam bilemedim suda onemli degilmi
Kızlar ben de öğretmenim ve haftada iki gün nöbetlerim hem deçok zor geçti geçen hafta. Normalde bile mahvoluyordum. Yönetmelikte 25.haftaya kadar mıydı nöbet zorunluluğu? Drdan rapor alınıp nöbet tutmasak oluyor mu ki
Canım vajinal muayene sonrası normal bi durum olduğunu düşünüyorum içini ferah tut ınsaallah hersey yolundadir takipte kal kendiniAynen katiliyorum sizi erken cagirip cok durtup cook uzduklerini dusunuyorum.
Tecrübe çok önemli oluyor gerçekten hamilelikte..ben ilk beybide de şeker testi yapmadım dr gerek görmedi ikili test ve 20 haftada ayrıntılı ultrason yaptırdım onun dışında 10 günde bi kontrole gidiyordum yani 20-25 kere filan gitmiş oldum bi hamilelik boyunca ohaa dedim şimdi..bu defa max 8 düşünüyorum InşallahEvet ilkinde ben de devamlı kontrol test derken hastaneden soğudum, oysa doğuma ve bebeğe hazırlık yapmak daha önemli anne için, sürekli bebek iyi mi diye düşününce her randevuda gerilince insan pek sağlıklı bir hamilelik yaşayamıyor diye düşünüyorum. Özel hastanelerde dahi sıra beklerken oturmaktan belim ağrıyordu son aylarda çok sık çağırdıkları için. Onlar da anneyi bebeği merak ediyorlar ve haklılar ama ben daha rahat geçirmeyi temenni ediyorum bu hamileliği bebeğimi de çok germeden. Bu araştırmaları da ne yazık ki sonrasında okudum, şeker yükleme testi de düşünmüyorum mesela. Hep eşime diyorum ilk çocuklar deneme tahtası oluyor diye, ondan öğrendiklerimiz tecrübe oluyor ama işte :) Eşim de ben de ilk çocuğuz bir deF fcevriye arkadaşımız bana da detaylı yazmıştı sağolsun ordaki prosedürü.
Bildigim kadariyla oluyor eger doktor nobetin saglik acisindan riskli olduguna karar verirse tabiKızlar ben de öğretmenim ve haftada iki gün nöbetlerim hem deçok zor geçti geçen hafta. Normalde bile mahvoluyordum. Yönetmelikte 25.haftaya kadar mıydı nöbet zorunluluğu? Drdan rapor alınıp nöbet tutmasak oluyor mu ki
Vajinal ultrasonun teknik olarak kanamaya sebebiyet vermesi ya da rahimde kanamaya sebep olması imkansız. Sırf vajinal ultrasonla bakacaklar diye kontrole gitmemek daha büyük sıkıntıları göze almak demek olur. Belki rahimde bebeğin tutunduğu yere yakın lokalizasyonda kanama alanları oluşmuştur belki basit bir progesteron takviyesiyle işler düzene girecektir.bence tıbbi bilgiden uzak söylentilere kulak asarak bebeğini de kendini de sıkıntıya sokma hekiminle görüşumarım ciddi bir sıkıntı değildir
25. Haftaya kadar tutturuyorlar, durumunu anlatirsan müdürün insiyatifinde tutmayabilirsinKızlar ben de öğretmenim ve haftada iki gün nöbetlerim hem deçok zor geçti geçen hafta. Normalde bile mahvoluyordum. Yönetmelikte 25.haftaya kadar mıydı nöbet zorunluluğu? Drdan rapor alınıp nöbet tutmasak oluyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?