2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen katılıyorum ama doktorlar asla öyle bir rapor vermiyorlar, bir önceki gebeligimde hem düşük tehlikem vardı hemde nöbet tuttum doktora çok ısrar etmeme rağmen öyle bir yazı vermedi sadece 20+20 Gün rapor alabildim

O gordugunuz Yolk kesesi olabilir mi? Kesenin içind e embriyonun yanında olur ve sanırım bir süre sonra da kaybolan birşey, eğer oysa normaldir canım

Ben hemşireyim bizim de akşam üstü 16 dan sabah 8 e kdar tek hemşire nöbeti oluyo uyku hali mide bulantısı sabah hasta odalarının kokusu vs vs cok zor oluo ama bizde de 24. Haftaya kdar öecbur tutuluooo ((

F fcevriye gittinmi doktora kesildimi akinti. Kizlar doktorlar hamile olunca normal muayene gibi o aleti cok ileri sokmuyolar farkettiyseniz karsisindan goruyo keseyi. Yoksa acidan agridan duramayiz o an.

ne güzel okulun varmıs , ne şirin idareciler onlar :) sev onları. benım okulum üç katlı asansör var ama anahtarı vermiyorlar. sanırım asansör eskiyor. :)))

Söyle canım anlayış gösterirse ne ala

Drunla görüş canım bilgi verir sana eğer rapor geçerli oluyorsa alırsın

9.haftada neden vajinal muayene ediyolar

Slm hamisler uzun zaman oldu baya bi mesaj birikmis anca okudum bebegini kaybeden arkadasim Allah saglikli bi gebelik nesip ersin sana kisa zamanda .. bu arada tiroit ilacini cogalttigimdan beri mide bulantisindan nefes alamiyorum bu da cok sıkıntili bi durumcocuklar ivin mecbur yemek yapmak zorunfagim ama mutfaga girmek cok kotu ins cabuk gecerde rahatlarim biraz sizlerde bulantu durumlari nasil

Sikintin varsa soyle canım benimde 5 buçuk aylık bebegimin kalbi durduğu için bu kez okulda söylemedim kimseye ama müdüre söylemek zorunda kaldım doktora gitmek için haber verdim ama nobet için farketmedi hala tutuyorum bende bahcedeydim iki haftadır hatta cuma yağış vardı usudum de baya bu hafta değişmiş ara kattayim

Kızlar boğazımda yanma var ve sanırım öksürük başlayacak. Acilinden ne iyi gelir ilerlemeden önlemek için.
Geçmiş olsun canım ben zencefil balla çözüm buldum biz de faranjit meslek hastalığı malum kronik benimde sesim kisilir hemen iyi geliyor nane limon da rahatlatır nanenin agrii kesici etkisi var

Sanırım 25 ti doktor düşük riskli var diye rapor yazar yorulması sakıncalı derse nobet kalkıyor benim kaybimda böyle tutmamistm ki bel fıtığı gecmisimde vardı ama bu kez muhatap olmak istemedim idare ediyorum simdilik

Geçmiş olsun canım ben zencefil balla çözüm buldum biz de faranjit meslek hastalığı malum kronik benimde sesim kisilir hemen iyi geliyor nane limon da rahatlatır nanenin agrii kesici etkisi var
Zencefil adet söktürücü oldugu icinbir ihtimalde olsa dusuk riskini tetikleyebilir. Bitkisel ürünleri iyi arastirmadan kullanmamak gerekiyor cogu bitki cayi gebelikte yasaktir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…