- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.801
Aynen katılıyorum ama doktorlar asla öyle bir rapor vermiyorlar, bir önceki gebeligimde hem düşük tehlikem vardı hemde nöbet tuttum doktora çok ısrar etmeme rağmen öyle bir yazı vermedi sadece 20+20 Gün rapor alabildimBenim eski okulumda rapor bile getirmeden bi arkadas nöbetten muaf olmuştu idarenin insiyatifi Ben söylesem belki raporsuz kabul edecekler ama ben de daha söylemek istemiyorum Bir iki hafta daha bakacağım
Sen de bir konuş bence Ama rapor olunca mecbur muaf olacaksın zaten
O gordugunuz Yolk kesesi olabilir mi? Kesenin içind e embriyonun yanında olur ve sanırım bir süre sonra da kaybolan birşey, eğer oysa normaldir canımKızlar bişey sorcam size, bebeği görenler, bebekle birlikte kese içinde beyaz bişey de görüldü mü sizde? Dktr sanki embriyonik kalıntı gibi bişey dedi ama ben heyecandan pek hatırlamıyorum. Yani bebek orada, bi de rahmin tam ortasında bebek kadar beyaz bişey daha var...
Ben hemşireyim bizim de akşam üstü 16 dan sabah 8 e kdar tek hemşire nöbeti oluyo uyku hali mide bulantısı sabah hasta odalarının kokusu vs vs cok zor oluo ama bizde de 24. Haftaya kdar öecbur tutuluoooKızlar ben de öğretmenim ve haftada iki gün nöbetlerim hem deçok zor geçti geçen hafta. Normalde bile mahvoluyordum. Yönetmelikte 25.haftaya kadar mıydı nöbet zorunluluğu? Drdan rapor alınıp nöbet tutmasak oluyor mu ki
Canım en az 5 tane hamilelik pantolonum var çok rahatlarH&M den almanı tavsiye edebilirim lcw kalıpları bir tuhaf geliyor bana
evet öğretmenim zor olmuyordu ama artık az ayakta durunca belim çok ağrıyor bide havalar serinledi ve bahçede nöbetçiyim sanırım artık zor olacakÖğretmen misin, ben de öğretmenim de nöbet zor oluyor mu
ne güzel okulun varmıs , ne şirin idareciler onlar :) sev onları. benım okulum üç katlı asansör var ama anahtarı vermiyorlar. sanırım asansör eskiyor. :)))Benim eski okulumda rapor bile getirmeden bi arkadas nöbetten muaf olmuştu idarenin insiyatifi Ben söylesem belki raporsuz kabul edecekler ama ben de daha söylemek istemiyorum Bir iki hafta daha bakacağım
Sen de bir konuş bence Ama rapor olunca mecbur muaf olacaksın zaten
Canım yatılı okullarda pansiyon nöbeti oluyor onun dışında okulda matlarda ve bahçede teneffüslerde nöbetimizoluyorOgretmenler ne nobeti tutuyor? Yatili Okulda mi ogretmensiniz? Eskiden yoktu sanirim boyle bi uygulama
oo sizinki daha zormus yaBen hemşireyim bizim de akşam üstü 16 dan sabah 8 e kdar tek hemşire nöbeti oluyo uyku hali mide bulantısı sabah hasta odalarının kokusu vs vs cok zor oluo ama bizde de 24. Haftaya kdar öecbur tutuluooo((
Söyle canım anlayış gösterirse ne alakızlar merhaba ben de öğretmenim ve bugün nöbet günümdü
ben daha kimseye söylemedim İlk bebeğim düşükle sonuçlandığı için epeyce süre de söylemeyi düşünmüyorum ama bugün nöbet beni bitirdi zaten 7 saat ders vardı Müdür yardımcısına söylesem mi diyorum nöbet tutmak istemiyorum sanırım belim çok ağrıdı bugün
Drunla görüş canım bilgi verir sana eğer rapor geçerli oluyorsa alırsınKızlar ben de öğretmenim ve haftada iki gün nöbetlerim hem deçok zor geçti geçen hafta. Normalde bile mahvoluyordum. Yönetmelikte 25.haftaya kadar mıydı nöbet zorunluluğu? Drdan rapor alınıp nöbet tutmasak oluyor mu ki
Bence bahcede nobet tutmamalisin. En azindan bunu konusabilirsin gebelikte bagisiklik sistemi zayiflar. Kata almalarini soyleyebilirsinevet öğretmenim zor olmuyordu ama artık az ayakta durunca belim çok ağrıyor bide havalar serinledi ve bahçede nöbetçiyim sanırım artık zor olacak
9.haftada neden vajinal muayene ediyolarAynen katiliyorum sizi erken cagirip cok durtup cook uzduklerini dusunuyorum.
Bu arada iki gundur ic camasirimda yavru agzi rengi gibi yada acik pembe lekeler goruyorum. Cuma aksamki vajinal ultrasondan oldugunu dusunuyorum. Simdi gitsem yine vajinal bakarlar. Gitmeli miyim? Kanamam mi var acaba. Ultrasondan once hic bir seyim yoktu turp gibiydim, simdi bebegime zarar mi verdik? cok uzuldum
Yok normal okulda tenefuslerde koridorlarda bahçede nobet tutuluyor hep vardı ilkokuldayken falan hatirliyorumOgretmenler ne nobeti tutuyor? Yatili Okulda mi ogretmensiniz? Eskiden yoktu sanirim boyle bi uygulama
Sikintin varsa soyle canım benimde 5 buçuk aylık bebegimin kalbi durduğu için bu kez okulda söylemedim kimseye ama müdüre söylemek zorunda kaldım doktora gitmek için haber verdim ama nobet için farketmedi hala tutuyorum bende bahcedeydim iki haftadır hatta cuma yağış vardı usudum de baya bu hafta değişmiş ara kattayimkızlar merhaba ben de öğretmenim ve bugün nöbet günümdü
ben daha kimseye söylemedim İlk bebeğim düşükle sonuçlandığı için epeyce süre de söylemeyi düşünmüyorum ama bugün nöbet beni bitirdi zaten 7 saat ders vardı Müdür yardımcısına söylesem mi diyorum nöbet tutmak istemiyorum sanırım belim çok ağrıdı bugün
Geçmiş olsun canım ben zencefil balla çözüm buldum biz de faranjit meslek hastalığı malum kronik benimde sesim kisilir hemen iyi geliyor nane limon da rahatlatır nanenin agrii kesici etkisi varKızlar boğazımda yanma var ve sanırım öksürük başlayacak. Acilinden ne iyi gelir ilerlemeden önlemek için.
Sanırım 25 ti doktor düşük riskli var diye rapor yazar yorulması sakıncalı derse nobet kalkıyor benim kaybimda böyle tutmamistm ki bel fıtığı gecmisimde vardı ama bu kez muhatap olmak istemedim idare ediyorum simdilikKızlar ben de öğretmenim ve haftada iki gün nöbetlerim hem deçok zor geçti geçen hafta. Normalde bile mahvoluyordum. Yönetmelikte 25.haftaya kadar mıydı nöbet zorunluluğu? Drdan rapor alınıp nöbet tutmasak oluyor mu ki
Zencefil adet söktürücü oldugu icinbir ihtimalde olsa dusuk riskini tetikleyebilir. Bitkisel ürünleri iyi arastirmadan kullanmamak gerekiyor cogu bitki cayi gebelikte yasaktir zaten.Geçmiş olsun canım ben zencefil balla çözüm buldum biz de faranjit meslek hastalığı malum kronik benimde sesim kisilir hemen iyi geliyor nane limon da rahatlatır nanenin agrii kesici etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?