- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.341
Gerçekten zor, biraz daha sabır az kaldı inşallahAy bizimkiler tembel çıktı valla benim doktor bile dedi keyfi gayet yerinde diye. Biraz önce aynaya baktım böyle kendime ağlamamak için zor tuttum kendimi isyan etmek ne haddime dedim. Zamanları ne zamansa elbet doğacaklar. Bizde bugün yarın yazarız buraya hikayemizi :)
Canım kaç gün oldu senin doğum yapalı 5 güne kadar çok olmuyormuş süt emdikce acilicak damarlar doktor öyle soylediDoğum yapanlar sütünüz yetiyor mu
Benim bebek sarılık sınırında
Lavman yapıldı yapılmasada ben isterdim isaldim zaten iyi olduGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel söylemişsin istemsizce birşeyle çıkmaya çalışıyor içeriden diye. Vakti gelince aslında sen bebeğe yardım ediyorsun. Doğru vakitte ıkınarak. Lavman yapıldı mı merak ettim.
Şimdi nasılsınız bebeğin emiyor mu
Sorma canım her yere yetişiyor sanki ana karnında alttan kazı yaparken üstten kıçını bi dayıyor semsert hereket edemiyorum yatakta. Bende oğlumda yaşamadım kızım yaşattı sağ olsun. Hiçbir şeyden geri bırakmıyor anasını. Birde büyüdü mu bu bebiş anlamadım. Normalde göbek deligi çevresinde hissederdim simdi daha yukariya cikti aşağıya ineceğine. Ama ne yapılacağı belli olmaz diye korkuyorum. Camasirlarini yikadim bu hafta utulerim Vücut temizliğini 4-6 arası ay takvimine göre yapicam bayağı azaldı hiç şaşmayayım diyordu. Kızımda azcik sabretsin ne olur. En gec 10 unda tamam olurum insallah.
6 hafta 4 gunluk hamileyim cok sukur hayirli saglikli evlatlarimiz olur insallah
bugun ultrasona girdim doktor kese var ama bebek gozukmuyo dedi normal dedi 6 jaftalik bi cok inaanda bebek gozukuyo ama dedim bana dedigi 6 haftalik diye geciyomus sat hesaplayinca ama aslinda mantikli olarak adet biter bitmez hamile kalmak neredeyse imkansiz o nedenle 3 nisandi biz supheli iliski 4 haftalik hamileymisim
ben simdi anlamadim 6 haftalik miyim 4 haftalik mi madem 4 haftaligim niye son adet tarihinden beri hesaplaniyo
cidden bebegin gorunmemesi normal mi doktora da guvenemedim asistandi keseyi miyom zannetti cok korkuttu beni kıdemlisini cagirdi o kese miyom degil dedi falan
beni aydinlatirsaniz cok sevinirim dahs cok yeniyim pek bilgim yok
Benim epidüralsiz oldu doğum anı çok güzel çok özel istemezdim epidural ama sancı olayı farklı yanımda bir kadın vardı 7-8 cm açılmış gıkı çıkmıyodu ben daha saçımı başımı yoldum 7 de eğer çok sancılı olmayacaksanız benim gibi epidurale gerek yok bebek 3500 ort 50 cmCanimmm hadi gözün aydinn:)bebis nasıl kaç kilo boyu ne kadar.ağrıların nasıl ben de normal istiyorum ama Epidural bi türlü cesaret edemiyorum.seninki epiduralsiz değil mi
Yetmedi canım, mama verdik her emmeden sonra.. 8 gün sonra düşmeye başladı, şimdi iyi çok şükür kendisi uyanıyor, uyanıkken aktif oluyor.. önceden patates gibiydi yazıkDoğum yapanlar sütünüz yetiyor mu
Benim bebek sarılık sınırında
Canım neler yiyorum içiyorum artmıyor süt, yetmiyorBebek.yogun bakım.doktoru sut arttırmak için bol bol meyve ve su iç dedi birde bı damla verdi eşim almaya gitti ismini yazarım sizede
İlk beş güne oranla yine çok şükür ama öyle doyuracak kadar da yok, çok üzülüyorum aslında mama veriyorum diye ama napayım çaresizimCanım kaç gün oldu senin doğum yapalı 5 güne kadar çok olmuyormuş süt emdikce acilicak damarlar doktor öyle soyledi
Allah razı olsunGözün aydın canim oh sen de kurtardin en son dogurucam diye diye @minikoglan la ne güzel dogurdunuz normal hem de. Sağlıkla buyut inşallah kuzunu
Iyi olsun da varsın kalsın kuzum.masallah bebiskoyaKızım iyi teyzeler kanında hafif enfeksiyonu var burundan oksijen alıyor korkulacak bir durum yok şükür 1 hafta fln kalicaksa sanirm
Ömürlü olsun kuzum, sağlık içinde büyütün inşallah.. iri değil miydi senin bebiş, maşallah normal Doğum olmuş, allah emanet kuzucukBenim epidüralsiz oldu doğum anı çok güzel çok özel istemezdim epidural ama sancı olayı farklı yanımda bir kadın vardı 7-8 cm açılmış gıkı çıkmıyodu ben daha saçımı başımı yoldum 7 de eğer çok sancılı olmayacaksanız benim gibi epidurale gerek yok bebek 3500 ort 50 cm
İyiki sezaryan olmuşsun ozaman:) sende benim gibisin 3 cm öyleysen 6-7 iyi ki görmemişsin:)Ay canıım ne güzel doğurmuşsun maşallah...oğlumda ben de valla 3cm açılmada duvarları tırmalıyordum sezaryen oldum ama onca da sancı çektim biraz daha çıldırsam dogurur muydum ki...gece bi uyuyup bi sancıyla uyanırken okumuştum senin mesajı da cevap yazamadan uyumuşumAllah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bebişinle mutluluklar
Doğdu ve iri değildi normal çocuk 40.haftada 3500 kilo kafasıda normal duruyor:)Ömürlü olsun kuzum, sağlık içinde büyütün inşallah.. iri değil miydi senin bebiş, maşallah normal Doğum olmuş, allah emanet kuzucuk
Bugün muayenem vardı bebek biraz hareketsiz 1 haftadırda büyümemiş yarın sabah erken sezeryanle alcak . 38 doldu zaten beklememize gerek yok acil olduğu için geniş oda bulamayabiliriz dedi hayırlısıyla gelsin Asil’im
Ben ev tipi anakucağı ve puset almışım portbebeyi sevemedim diye almamıştım çok lazımlı değil galiba dimi?
Kacti cnm kilosu57 cm doğanı duydum. Bizimkilere kısmet bakalım artık. Boy değilde kilo kafamı kurcalıyo
Gözün aydın canım, geçmişler olsun :)Doğdu ve iri değildi normal çocuk 40.haftada 3500 kilo kafasıda normal duruyor:)
Ben 6 bebek 4 hafta diye bir sey yok. 6 hafta once son adet gorduysen bebek 6 haftalik. Gebelik dollenme gunune gore hesaplanmiyor. O yumurta 2 hafta gelisiyor filan diye dusun.sagol icimi rahatlattin cnm elimde degil biraz pimpirik oldum galiba.bir de merak ediyorum cok teni oldugum icim ve bilgim hic yok ogrenmek istiyorum cnm
ve benim de karsima hep oyle doktorlar cikiyor ki gel de endiselenme...
kese var bebek yok ama miyom var dedi neyse ki kidemlisini cagirdi kese o dedi
ogrencileri getiriyorlar bilemiyo onlar da
o zmn ben 6 haftaligim bebek 4 haftalik mi olmus oluyor
senin de dogumuna az kalmis sag salim kucagina alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?