2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi hayırlısı canım. Ağrın çoksa biraz daha erkene alamaz mıydınız? Arası da azmış. İnş bi sıkıntın olmaz.

Neden karışmış acaba bu kadar puset kalksın direk bebek arabası ve anakucağı kalsın kafalar rahat etsin :)

Ay canım hayırlı uğurlu olsun valla en son ben kaldım yaa herkes pıt pıt doğurdu :) Ömürlü olsun inşallah hikayeni bekliyoruz.
Kendini yalnız hissetme hiç ben de yarını bekliyorm 40 bitiyor saatlerim kaldı ama hiç belirti yok geceleri bel,kasik ağrısı cekiyorm gündüz biseyim kalmıyor yarın kontrolüm var belki yatirir

Hadi hayırlısı canım. Ağrın çoksa biraz daha erkene alamaz mıydınız? Arası da azmış. İnş bi sıkıntın olmaz.
Nst lere bağlı dedi bakicamis ama benim vücut agrım daha çok sezeryandan yeni çıkmışım gibi sanki normal diyo zorlanıyor vücut diyo dayanabildigin kadar dayan dedi iste çok agricikarsa alacak ama erken bakalım evde biraz dinlenebilsem beklerde kimse yardım etmeyince dinlenemiyoruz haliyle oğlumun canı sağolsun napalim kızımda hayırlısıyla doğsa bakmayada Allah kolaylık verir Allah buyuk

6 haftalık bebek görünmez içinde. Keseyi görürler. 8. Haftada daha çok bebek görünür ve kalp atışı duyulur.
Son adete göre hesaplanır. Geç döllenme olmuş olabilir. Birçok kişi de yaşanan bişey bu.
Sen çok erken boşuna stres yapıyorsun.
Geçen de yine yazmıştın sanki.
Böyle geçmek bilmez hamileliğin. Akışına bırak tadını çıkar. Ben de 6 sene şonra sahip oldum ama hiç takılmadım bu tarz şeylere ki söylenen normal Can'ım. Anormal bişey Yok ki şuan çok erken Zaten.

Ama sezaryen olacaksa nst deki sancıları niye bekliyor o kısmı anlamadım. Bi arkadaşın dikişlerinde sıkıntı olmuştu Can'ım. Dikkat et sen yine de Allah korusun. Çok yorma.

gözün aydın olsun canım.darısı bizlere inşallah

Ama sezaryen olacaksa nst deki sancıları niye bekliyor o kısmı anlamadım. Bi arkadaşın dikişlerinde sıkıntı olmuştu Can'ım. Dikkat et sen yine de Allah korusun. Çok yorma.
Sağol canim inşallah olmaz kafası da aşağıda zaten acayip baskı yapio erken diye galiba 39 hafta da alıyorlar ya sezeryana olsa bende oğlum gibi birden gelsin istemiyorum gece olmuştu bi sürü sorun olmuştu kanama olayım oluyor ya benim yine olmasin diye planlı olsun istiyoruz bakalim

Masallah canim
Pozitif bi hikaye olmus .saglikla buyusun kuzucuk.
Sen nasilsin simdi cok agrin varmi
Gerçekten pozitif bi hikayem oldu canım çok şükür :) fazla ağrım yok.akşam biraz oldu ama epidural yüzyılın icadı bence.ağrım oldukça butona bastım ağrı kesici geldi rahatladım :)

öncelikle hayırlı olsun.aslında benim bildiğim adet başladığı tarihle başlıyor hesaplanmaya.çünkü yumurta oluşumu adet başlangıcıyla başlıyor.bebek zaten dediğin haftalarda gözükmez ki.en fazla kese gözükür.2 yada 3 haftaya kalp atışlarını duyarsınız

sagol icimi rahatlattin cnm elimde degil biraz pimpirik oldum galiba.bir de merak ediyorum cok teni oldugum icim ve bilgim hic yok ogrenmek istiyorum cnm
ve benim de karsima hep oyle doktorlar cikiyor ki gel de endiselenme...
kese var bebek yok ama miyom var dedi neyse ki kidemlisini cagirdi kese o dedi
ogrencileri getiriyorlar bilemiyo onlar da
o zmn ben 6 haftaligim bebek 4 haftalik mi olmus oluyor
senin de dogumuna az kalmis sag salim kucagina alirsin insallah

ben 6 haftalikken gozukenleri okumustum da cnm burda hatta kalp atislarini da duyanlari okumustum birde asistam yanlis gorunce oek guvenemedim buraya da soruyum istedim tesekkur ederim bilgilendirmen icin

Kendini yalnız hissetme hiç ben de yarını bekliyorm 40 bitiyor saatlerim kaldı ama hiç belirti yok geceleri bel,kasik ağrısı cekiyorm gündüz biseyim kalmıyor yarın kontrolüm var belki yatirir

Senide etiketletmiştim bir yere canım bir sen bir ben kaldık mayıs başı olarak :) senin yine kontrolün var benim pazartesiye kontrol eğer yine gelmezse haftaya cuma suni sancı dedi yani kendi gelmezse 10 günüm var daha. Dünden beri sancılarım geliyor ama hiç öyle dayanamayacak gibi değil. Düzenlide değil zaten o yüzden bekliyorum bakalım. İnşallah sende güzel haberler verirsin canım.

ben 6 haftalikken gozukenleri okumustum da cnm burda hatta kalp atislarini da duyanlari okumustum birde asistam yanlis gorunce oek guvenemedim buraya da soruyum istedim tesekkur ederim bilgilendirmen icin
Ben 4 haftalıktım kese gözükmüştü.. kanda ki değerim de 180 falandı.. ama bebek tee 8. Haftada vajinal muayneyle gözüktü yine kasıktan gözükmedi.. yani acele etme sabırla bekle eğer varsa mutlaka gözükecektir..

Canimmm hadi gözün aydinn:)bebis nasıl kaç kilo boyu ne kadar.ağrıların nasıl ben de normal istiyorum ama Epidural bi türlü cesaret edemiyorum.seninki epiduralsiz değil mi

Evet sonradan gördüm etiketledigini, hayırlısı sağlıkla gelsinler de inşallah biraz daha bekleyelim keyiflerini canim napalim :)

Hacıserif in internet sitesinden sipariş verebilirsiniz. Siparişten 1-2 gün sonra geliyor ve madlenler lezzetli

Evet sonradan gördüm etiketledigini, hayırlısı sağlıkla gelsinler de inşallah biraz daha bekleyelim keyiflerini canim napalim :)

Ay bizimkiler tembel çıktı valla benim doktor bile dedi keyfi gayet yerinde diye. Biraz önce aynaya baktım böyle kendime ağlamamak için zor tuttum kendimi isyan etmek ne haddime dedim. Zamanları ne zamansa elbet doğacaklar. Bizde bugün yarın yazarız buraya hikayemizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…