- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.301
Hadi hayırlısı canım. Ağrın çoksa biraz daha erkene alamaz mıydınız? Arası da azmış. İnş bi sıkıntın olmaz.Şimdi nts ye giricem bebek herşeyi normal dedi 2950 grm olmuş 50 cm geçmiş ağrılarını takip edip 16 17 mayis gibi alırım dedi daha da uzatmam dedi tarihi benim sorunlu gecme ihtimali var 19 mayısta tatil o gün gelemem falan dedi yani bi aksilik çıkmazsa 16 yada 17 mayis gün vericek haftaya da görüp benim ağrılar çok ama sanki yeni sezeryan olmuşum gibi doktorda arası az ve oglunda seni yorduğu için diyo
Neden karışmış acaba bu kadar puset kalksın direk bebek arabası ve anakucağı kalsın kafalar rahat etsin :)Can'ım doğrusu bu. Ama kafa yine karışıyor karşındaki farklı kullanınca
Mesela arkadaşım bana puset aldınız mı bizde var size verelim diyor. Ben de aldık diyorum.
Halbuki onun kastettiği anakucağıymış. Biz bebek arabası almıştık. Ana kucağı yoktu içinde. Teyit etmek gerekiyor
Kendini yalnız hissetme hiç ben de yarını bekliyorm 40 bitiyor saatlerim kaldı ama hiç belirti yok geceleri bel,kasik ağrısı cekiyorm gündüz biseyim kalmıyor yarın kontrolüm var belki yatirirAy canım hayırlı uğurlu olsun valla en son ben kaldım yaa herkes pıt pıt doğurdu :) Ömürlü olsun inşallah hikayeni bekliyoruz.
Nst lere bağlı dedi bakicamis ama benim vücut agrım daha çok sezeryandan yeni çıkmışım gibi sanki normal diyo zorlanıyor vücut diyo dayanabildigin kadar dayan dedi iste çok agricikarsa alacak ama erken bakalım evde biraz dinlenebilsem beklerde kimse yardım etmeyince dinlenemiyoruz haliyle oğlumun canı sağolsun napalim kızımda hayırlısıyla doğsa bakmayada Allah kolaylık verir Allah buyukHadi hayırlısı canım. Ağrın çoksa biraz daha erkene alamaz mıydınız? Arası da azmış. İnş bi sıkıntın olmaz.
6 haftalık bebek görünmez içinde. Keseyi görürler. 8. Haftada daha çok bebek görünür ve kalp atışı duyulur.6 hafta 4 gunluk hamileyim cok sukur hayirli saglikli evlatlarimiz olur insallah
bugun ultrasona girdim doktor kese var ama bebek gozukmuyo dedi normal dedi 6 jaftalik bi cok inaanda bebek gozukuyo ama dedim bana dedigi 6 haftalik diye geciyomus sat hesaplayinca ama aslinda mantikli olarak adet biter bitmez hamile kalmak neredeyse imkansiz o nedenle 3 nisandi biz supheli iliski 4 haftalik hamileymisim
ben simdi anlamadim 6 haftalik miyim 4 haftalik mi madem 4 haftaligim niye son adet tarihinden beri hesaplaniyo
cidden bebegin gorunmemesi normal mi doktora da guvenemedim asistandi keseyi miyom zannetti cok korkuttu beni kıdemlisini cagirdi o kese miyom degil dedi falan
beni aydinlatirsaniz cok sevinirim dahs cok yeniyim pek bilgim yok
Ama sezaryen olacaksa nst deki sancıları niye bekliyor o kısmı anlamadım. Bi arkadaşın dikişlerinde sıkıntı olmuştu Can'ım. Dikkat et sen yine de Allah korusun. Çok yorma.Nst lere bağlı dedi bakicamis ama benim vücut agrım daha çok sezeryandan yeni çıkmışım gibi sanki normal diyo zorlanıyor vücut diyo dayanabildigin kadar dayan dedi iste çok agricikarsa alacak ama erken bakalım evde biraz dinlenebilsem beklerde kimse yardım etmeyince dinlenemiyoruz haliyle oğlumun canı sağolsun napalim kızımda hayırlısıyla doğsa bakmayada Allah kolaylık verir Allah buyuk
Gece burda yazdım ya belim ağrıyor kimse sallamadı:)) gece 1 de adet ağrısı gibi başladı nerdeyse ağrım hiç geçmedi bir iki hafifliyordu yine başlıyodu adet ağrısı da değil sadece belim ağrıyodu baktım şiddeti artıyor 4 gibi evdekileri uyandırdım evden çıkması felan 4.45 gibi önce alttan acilde ki ebe baktı 3cm di ama sancım çoktu eve gidemezsin dedi ben gerçekten gidemezdim herkesin ağrı eşiği bir değil benim sancım çok beterdi ve daha 3cm idi sadece.açılma oldukça şiddetlendiği doğru herkesin yapısı bir değil ben sancıları çekerken sezaryan olmadığıma bin pişman oldum ama dönüşü yoktu:)) ama hiç bağırmadım enerjimi korumaya çalıştım.rahim tam açıldı ebe masaya çıkacaz doğuralım dediğinde istemsiz ıkınma vardı burda doğuracam gelmiyorum dedim:)) sonra iki ebe koluma girip masaya çıkarfılar işte ordan sonrası çok kolaydı kolay derken istemsiz içerden bişey çıkıyor ıkınmasan bile Allahtan ıkınıyosun.ben banu çiftçinin ıkınma Videosunu izlemiştim güzel ıkındım ebeler kafa göründü ıkın diyince Ikındım çıktı ebe çekti hemen :) tarifsiz an :) evet klasik şey sonuç her şeye değer:) ağrınızı çekebiliyosanız evde çekin başka önerim yok kalanları rabbim kurtarsın
Sağol canim inşallah olmaz kafası da aşağıda zaten acayip baskı yapio erken diye galiba 39 hafta da alıyorlar ya sezeryana olsa bende oğlum gibi birden gelsin istemiyorum gece olmuştu bi sürü sorun olmuştu kanama olayım oluyor ya benim yine olmasin diye planlı olsun istiyoruz bakalimAma sezaryen olacaksa nst deki sancıları niye bekliyor o kısmı anlamadım. Bi arkadaşın dikişlerinde sıkıntı olmuştu Can'ım. Dikkat et sen yine de Allah korusun. Çok yorma.
Gerçekten pozitif bi hikayem oldu canım çok şükür :) fazla ağrım yok.akşam biraz oldu ama epidural yüzyılın icadı bence.ağrım oldukça butona bastım ağrı kesici geldi rahatladım :)Masallah canim
Pozitif bi hikaye olmus .saglikla buyusun kuzucuk.
Sen nasilsin simdi cok agrin varmi
6 hafta 4 gunluk hamileyim cok sukur hayirli saglikli evlatlarimiz olur insallah
bugun ultrasona girdim doktor kese var ama bebek gozukmuyo dedi normal dedi 6 jaftalik bi cok inaanda bebek gozukuyo ama dedim bana dedigi 6 haftalik diye geciyomus sat hesaplayinca ama aslinda mantikli olarak adet biter bitmez hamile kalmak neredeyse imkansiz o nedenle 3 nisandi biz supheli iliski 4 haftalik hamileymisim
ben simdi anlamadim 6 haftalik miyim 4 haftalik mi madem 4 haftaligim niye son adet tarihinden beri hesaplaniyo
cidden bebegin gorunmemesi normal mi doktora da guvenemedim asistandi keseyi miyom zannetti cok korkuttu beni kıdemlisini cagirdi o kese miyom degil dedi falan
beni aydinlatirsaniz cok sevinirim dahs cok yeniyim pek bilgim yok
sagol icimi rahatlattin cnm elimde degil biraz pimpirik oldum galiba.bir de merak ediyorum cok teni oldugum icim ve bilgim hic yok ogrenmek istiyorum cnm6 haftalık bebek görünmez içinde. Keseyi görürler. 8. Haftada daha çok bebek görünür ve kalp atışı duyulur.
Son adete göre hesaplanır. Geç döllenme olmuş olabilir. Birçok kişi de yaşanan bişey bu.
Sen çok erken boşuna stres yapıyorsun.
Geçen de yine yazmıştın sanki.
Böyle geçmek bilmez hamileliğin. Akışına bırak tadını çıkar. Ben de 6 sene şonra sahip oldum ama hiç takılmadım bu tarz şeylere ki söylenen normal Can'ım. Anormal bişey Yok ki şuan çok erken Zaten.
ben 6 haftalikken gozukenleri okumustum da cnm burda hatta kalp atislarini da duyanlari okumustum birde asistam yanlis gorunce oek guvenemedim buraya da soruyum istedim tesekkur ederim bilgilendirmen icinöncelikle hayırlı olsun.aslında benim bildiğim adet başladığı tarihle başlıyor hesaplanmaya.çünkü yumurta oluşumu adet başlangıcıyla başlıyor.bebek zaten dediğin haftalarda gözükmez ki.en fazla kese gözükür.2 yada 3 haftaya kalp atışlarını duyarsınız
Kendini yalnız hissetme hiç ben de yarını bekliyorm 40 bitiyor saatlerim kaldı ama hiç belirti yok geceleri bel,kasik ağrısı cekiyorm gündüz biseyim kalmıyor yarın kontrolüm var belki yatirir
Ben 4 haftalıktım kese gözükmüştü.. kanda ki değerim de 180 falandı.. ama bebek tee 8. Haftada vajinal muayneyle gözüktü yine kasıktan gözükmedi.. yani acele etme sabırla bekle eğer varsa mutlaka gözükecektir..ben 6 haftalikken gozukenleri okumustum da cnm burda hatta kalp atislarini da duyanlari okumustum birde asistam yanlis gorunce oek guvenemedim buraya da soruyum istedim tesekkur ederim bilgilendirmen icin
Canimmm hadi gözün aydinn:)bebis nasıl kaç kilo boyu ne kadar.ağrıların nasıl ben de normal istiyorum ama Epidural bi türlü cesaret edemiyorum.seninki epiduralsiz değil miGece burda yazdım ya belim ağrıyor kimse sallamadı:)) gece 1 de adet ağrısı gibi başladı nerdeyse ağrım hiç geçmedi bir iki hafifliyordu yine başlıyodu adet ağrısı da değil sadece belim ağrıyodu baktım şiddeti artıyor 4 gibi evdekileri uyandırdım evden çıkması felan 4.45 gibi önce alttan acilde ki ebe baktı 3cm di ama sancım çoktu eve gidemezsin dedi ben gerçekten gidemezdim herkesin ağrı eşiği bir değil benim sancım çok beterdi ve daha 3cm idi sadece.açılma oldukça şiddetlendiği doğru herkesin yapısı bir değil ben sancıları çekerken sezaryan olmadığıma bin pişman oldum ama dönüşü yoktu:)) ama hiç bağırmadım enerjimi korumaya çalıştım.rahim tam açıldı ebe masaya çıkacaz doğuralım dediğinde istemsiz ıkınma vardı burda doğuracam gelmiyorum dedim:)) sonra iki ebe koluma girip masaya çıkarfılar işte ordan sonrası çok kolaydı kolay derken istemsiz içerden bişey çıkıyor ıkınmasan bile Allahtan ıkınıyosun.ben banu çiftçinin ıkınma Videosunu izlemiştim güzel ıkındım ebeler kafa göründü ıkın diyince Ikındım çıktı ebe çekti hemen :) tarifsiz an :) evet klasik şey sonuç her şeye değer:) ağrınızı çekebiliyosanız evde çekin başka önerim yok kalanları rabbim kurtarsın
Evet sonradan gördüm etiketledigini, hayırlısı sağlıkla gelsinler de inşallah biraz daha bekleyelim keyiflerini canim napalim :)Senide etiketletmiştim bir yere canım bir sen bir ben kaldık mayıs başı olarak :) senin yine kontrolün var benim pazartesiye kontrol eğer yine gelmezse haftaya cuma suni sancı dediyani kendi gelmezse 10 günüm var daha. Dünden beri sancılarım geliyor ama hiç öyle dayanamayacak gibi değil. Düzenlide değil zaten o yüzden bekliyorum bakalım. İnşallah sende güzel haberler verirsin canım.
Nerde yaptırdın canim çok güzeller bana da yetisir mi yaptirsam acaba kapi susu hastane veriyo oğlumda acil olduğundan hiç sus pus yapamadım kizimada yapamadım evde kendim kapi susleri yaptım odalarını süsledim çok güzel oldu hastaneye kimse gelmemişti çikolata yaptırmıştı eşim hatta oğlumun duruyo hala napsam bilemedim şimdi arkadaşlar geliriz falan dediler
Evet sonradan gördüm etiketledigini, hayırlısı sağlıkla gelsinler de inşallah biraz daha bekleyelim keyiflerini canim napalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?