2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sagol cnm benim de kese gozuktu ama.bebek gozukmesi icin erken dedi doktor zaten ama ben 6 haftaligim diye gozukur saniyodum megerse bebek 4 haftalik ben 6 haftalikmisim oyle dedi yani mantikli acikcasi adet biter bitmez bebek olmaz sonucta

Hadi hayırlısı olsun canım, sıkıntısız kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bizide haberdar et gelişmelerden.

Banada pazartesi muayenemde doktorum eğer kendi gelmezse suni sancı vereceğim dedi. En geç 11 mayısta alırım 42 olmasını istemiyoruz dedi. Bana göre 41 bile geç ama bekleyelim dedi. Suni sancı taraftarı değilim ama gelmezse mecbur kalacağız dedi. Bende bu gidişle suni sancı ile gideceğim doğuma. Sende bekle canım madem riskin yok belkide kendiliğinden gelecek. Suni sancının çok karşıtı değilim şuan öyle bir psikolojideyimki gel şimdi başlatalım dese koşa koşa giderim valla. Göbek aldı başını gidiyor bebek iyice büyümüş her hareketide yapıyorum artık bacaklarım acıyor çömelmekten. Güzel ve kolay doğumlar diliyorum hepimize

Sağol Can'ım. Şimdi çok anlaşılmaz bebeğin tam ne kadarlık olduğu. Biraz büyüsün duruma göre dr 1-2 hafta önde yada geride diyip yorum yapabilir. İlk hamilelikte öyle oluyor. 2 ayım doktorda geçmişti. Bence sen bekle. Direk gidip bebeğini görürsün kalp atışıyla birlikte. Başka doktora da görüşebilirsin.
Aralık ayı anneleri grubu da kurulmuştur. Orda seninle denk gidenlerle daha iyi karşılaştırırsın durumunu.

tesekkur ederim cnm haklisin orda benim gibilerle cok karsilasirim
bana haftaya gel dedi cnm randevusuz bakcam dedi
hakkimizda hayirlisi
insallah bi avazda dogum yaparsin kucagina alirsin sag salim

Sema bi baksana benim aldığımın adı ne? Puset mi anakucağı mı valla beynim yanıyo şu ikisi arasında ki karmaşadan :)

Canım şimdi gördüm kusura bakma oğlumun midesi bugün de kötü
Ana ocağı loveren lerin baktigi yani bu

Puset bebek arabasına da takılanlar yani bu
Hatta oto koltuğu olarakta belirli kiloya kadar kullanılıyor
Birde portbebe var oda şöyle canim

Şimdi portbebe de çok düz yatıyor bebek
Ana kucağı desen evde kullanılıyor genelde
Puset ise hem bebek arabasında hem otomobilde hemde evde kullanabiliyorsun . Yanlardan tam olarak kavradığı için de bebek kendini anne karnında hissediyor hem duruşu da anne karnına çok yakın
Umarım işine yarar canım fotolar

Ben ev tipi anakucağı ve puset almışım portbebeyi sevemedim diye almamıştım çok lazımlı değil galiba dimi?

sağlıcakla gelsin inşallah canım.güzel haberlerini bekliyoruz

Allah kolaylık versin canım güzelce al inşallah kucağına

Ben de varım o tarihe bugün 39+5 im kontrolüm vardı . Cuma tekrar kontrolüm var gelmezse salı günü son alırız artık dedi doktor

Kızlar bir sorum var sezaryen olanlara ? Bugün doğumumun 12. Günü ilk defa dikiş yerlerime dokunabildim korkuyordum sertleşmiş o hat boyunca özellikle dikişin sağ ve soldaki düğüm kısımları beze beze olmuşlar. Sizde de böyle bir durum var mı ? Acaba kötü birşey mi oldu içime kurt düştü

Nst sancılar geçen haftaya göre çoğalmış çok dikkat et her an gelir dedi doktor zaten şuan bile agrım var salı sabah çağırdı yine bakacak beklemeyece galiba haftaya çarşamba perşembe alacak gibi bu hafta bile olabilir çantalarını eksiklerini falan tamamla dedi Çok kötü oldum korkuyorum rahmin incelmiş baya ondan ağrı yapio diyo az kaldı kızımı kavuşmaya ama oğlum napacak ben yokken stresten bayilcam simdi(((

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel söylemişsin istemsizce birşeyle çıkmaya çalışıyor içeriden diye. Vakti gelince aslında sen bebeğe yardım ediyorsun. Doğru vakitte ıkınarak. Lavman yapıldı mı merak ettim.
Şimdi nasılsınız bebeğin emiyor mu

Sorma canım her yere yetişiyor sanki ana karnında alttan kazı yaparken üstten kıçını bi dayıyor semsert hereket edemiyorum yatakta. Bende oğlumda yaşamadım kızım yaşattı sağ olsun. Hiçbir şeyden geri bırakmıyor anasını. Birde büyüdü mu bu bebiş anlamadım. Normalde göbek deligi çevresinde hissederdim simdi daha yukariya cikti aşağıya ineceğine. Ama ne yapılacağı belli olmaz diye korkuyorum. Camasirlarini yikadim bu hafta utulerim Vücut temizliğini 4-6 arası ay takvimine göre yapicam bayağı azaldı hiç şaşmayayım diyordu. Kızımda azcik sabretsin ne olur. En gec 10 unda tamam olurum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…