- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.321
sagol cnm benim de kese gozuktu ama.bebek gozukmesi icin erken dedi doktor zaten ama ben 6 haftaligim diye gozukur saniyodum megerse bebek 4 haftalik ben 6 haftalikmisim oyle dedi yani mantikli acikcasi adet biter bitmez bebek olmaz sonuctaBen 4 haftalıktım kese gözükmüştü.. kanda ki değerim de 180 falandı.. ama bebek tee 8. Haftada vajinal muayneyle gözüktü yine kasıktan gözükmedi.. yani acele etme sabırla bekle eğer varsa mutlaka gözükecektir..
@hiye den haber var mi, en son sancısı vardı sanki öyle hatırlıyorum
Bugün muayenem vardı bebek biraz hareketsiz 1 haftadırda büyümemiş yarın sabah erken sezeryanle alcak . 38 doldu zaten beklememize gerek yok acil olduğu için geniş oda bulamayabiliriz dedi hayırlısıyla gelsin Asil’im
Kizlar bugun suni sanciya alinacaktim, kactim. Doktorum da agiz degistirdi.
Doktor bize arastirin haftasonu dusunun gelin demisti. Biz de bir suru ilactir, rahim doguma hazirlilik skorudur filan arastirdik, bebegin soyle boyle sikintilari mi var diye sormamiz lazimmis. Her seyi not defterine cocuklar gibi yazdik, doktora soracagiz. Bu arada Haftasonu aileler bizi suni sanci yapmayin propogandasina tuttu. Mesaj atip durdular. Esim istemiyorum, ama sen bilirsin ama istemiyorum diye ustu kapali baski yapti. Cok yorucuydu..
Ama doktor gayet neden suni sancidan bahsediyorsunuz seklinde takildi. Bizde cuma gunu oyle demistiniz diyince yoo ben 39 haftada dogumun daha az riskli oldugunu dusundugum icin onu butun hastalarima oneriyorum dedi. Senin yada bebegin durumunda bir sikinti oldugunu bilsem senden saklamam dedi. Esimle ben sok olduk... Biz bekleyelim o zaman dedik kosar adim ciktik muayeneden.
Sancim filan yok, surekli uyuyorum.
Bunca stresten bebek de iyice yukari kacmis. Neyse esime gaz geldi bebegin odasini tamamen kurduk. Evi toparladik.
Sağol Can'ım. Şimdi çok anlaşılmaz bebeğin tam ne kadarlık olduğu. Biraz büyüsün duruma göre dr 1-2 hafta önde yada geride diyip yorum yapabilir. İlk hamilelikte öyle oluyor. 2 ayım doktorda geçmişti. Bence sen bekle. Direk gidip bebeğini görürsün kalp atışıyla birlikte. Başka doktora da görüşebilirsin.sagol icimi rahatlattin cnm elimde degil biraz pimpirik oldum galiba.bir de merak ediyorum cok teni oldugum icim ve bilgim hic yok ogrenmek istiyorum cnm
ve benim de karsima hep oyle doktorlar cikiyor ki gel de endiselenme...
kese var bebek yok ama miyom var dedi neyse ki kidemlisini cagirdi kese o dedi
ogrencileri getiriyorlar bilemiyo onlar da
o zmn ben 6 haftaligim bebek 4 haftalik mi olmus oluyor
senin de dogumuna az kalmis sag salim kucagina alirsin insallah
Yaa evet en son dün ağrıları vardı. Ama sesi çıkmadığına göre Doğum yapmış olsa gerek@hiye den haber var mi, en son sancısı vardı sanki öyle hatırlıyorum
tesekkur ederim cnm haklisin orda benim gibilerle cok karsilasirimSağol Can'ım. Şimdi çok anlaşılmaz bebeğin tam ne kadarlık olduğu. Biraz büyüsün duruma göre dr 1-2 hafta önde yada geride diyip yorum yapabilir. İlk hamilelikte öyle oluyor. 2 ayım doktorda geçmişti. Bence sen bekle. Direk gidip bebeğini görürsün kalp atışıyla birlikte. Başka doktora da görüşebilirsin.
Aralık ayı anneleri grubu da kurulmuştur. Orda seninle denk gidenlerle daha iyi karşılaştırırsın durumunu.
Sema bi baksana benim aldığımın adı ne? Puset mi anakucağı mı valla beynim yanıyo şu ikisi arasında ki karmaşadan :)
Ben ev tipi anakucağı ve puset almışım portbebeyi sevemedim diye almamıştım çok lazımlı değil galiba dimi?Canım şimdi gördüm kusura bakma oğlumun midesi bugün de kötü
Ana ocağı loveren lerin baktigi yani bu Eki Görüntüle 2142492
Puset bebek arabasına da takılanlar yani bu Eki Görüntüle 2142495
Hatta oto koltuğu olarakta belirli kiloya kadar kullanılıyor
Birde portbebe var oda şöyle canimEki Görüntüle 2142496
Şimdi portbebe de çok düz yatıyor bebek
Ana kucağı desen evde kullanılıyor genelde
Puset ise hem bebek arabasında hem otomobilde hemde evde kullanabiliyorsun . Yanlardan tam olarak kavradığı için de bebek kendini anne karnında hissediyor hem duruşu da anne karnına çok yakın
Umarım işine yarar canım fotolar
Bugün muayenem vardı bebek biraz hareketsiz 1 haftadırda büyümemiş yarın sabah erken sezeryanle alcak . 38 doldu zaten beklememize gerek yok acil olduğu için geniş oda bulamayabiliriz dedi hayırlısıyla gelsin Asil’im
Allah kolaylık versin canım güzelce al inşallah kucağınaBugün muayenem vardı bebek biraz hareketsiz 1 haftadırda büyümemiş yarın sabah erken sezeryanle alcak . 38 doldu zaten beklememize gerek yok acil olduğu için geniş oda bulamayabiliriz dedi hayırlısıyla gelsin Asil’im
57 cm doğanı duydum. Bizimkilere kısmet bakalım artık. Boy değilde kilo kafamı kurcalıyoAyy yok artik kac cm dogacak bu veletler
Ben de varım o tarihe bugün 39+5 im kontrolüm vardı . Cuma tekrar kontrolüm var gelmezse salı günü son alırız artık dedi doktorSenide etiketletmiştim bir yere canım bir sen bir ben kaldık mayıs başı olarak :) senin yine kontrolün var benim pazartesiye kontrol eğer yine gelmezse haftaya cuma suni sancı dediyani kendi gelmezse 10 günüm var daha. Dünden beri sancılarım geliyor ama hiç öyle dayanamayacak gibi değil. Düzenlide değil zaten o yüzden bekliyorum bakalım. İnşallah sende güzel haberler verirsin canım.
Kuzum bebişin ömürlü olsun, gözünüz aydınKızlar kimler doğum yaptı bilen biri bana özet geçebilir mi?malum geçmişi okuyamadım :)çok merak ediyorum hepinizi.
Gece burda yazdım ya belim ağrıyor kimse sallamadı:)) gece 1 de adet ağrısı gibi başladı nerdeyse ağrım hiç geçmedi bir iki hafifliyordu yine başlıyodu adet ağrısı da değil sadece belim ağrıyodu baktım şiddeti artıyor 4 gibi evdekileri uyandırdım evden çıkması felan 4.45 gibi önce alttan acilde ki ebe baktı 3cm di ama sancım çoktu eve gidemezsin dedi ben gerçekten gidemezdim herkesin ağrı eşiği bir değil benim sancım çok beterdi ve daha 3cm idi sadece.açılma oldukça şiddetlendiği doğru herkesin yapısı bir değil ben sancıları çekerken sezaryan olmadığıma bin pişman oldum ama dönüşü yoktu:)) ama hiç bağırmadım enerjimi korumaya çalıştım.rahim tam açıldı ebe masaya çıkacaz doğuralım dediğinde istemsiz ıkınma vardı burda doğuracam gelmiyorum dedim:)) sonra iki ebe koluma girip masaya çıkarfılar işte ordan sonrası çok kolaydı kolay derken istemsiz içerden bişey çıkıyor ıkınmasan bile Allahtan ıkınıyosun.ben banu çiftçinin ıkınma Videosunu izlemiştim güzel ıkındım ebeler kafa göründü ıkın diyince Ikındım çıktı ebe çekti hemen :) tarifsiz an :) evet klasik şey sonuç her şeye değer:) ağrınızı çekebiliyosanız evde çekin başka önerim yok kalanları rabbim kurtarsın
Aynen bak doğru kelimeyi buldun kazı...gece sağa sola inleyerek dönerken adam çıldırıyor noldu doğuruyor musun yok diyorum yaa sanki karnımı oyuyor bu çocuk alttan alttan...ben böyle şey görmedim oğlumda hiç dönerken karnımdan bişey kopuyor gibi oluyor
EvBoregi Bugün evde temizlik var yarın da ağdaya falan gidicem annem telefonda herkese yok yok bugün de doğurmadı diyor 2 günde bir elimiz ayağımıza dolaşa dolaşa gününü bekliycek heralde...oğlum piknik istiyordu haftasonu diyordum dün beni zorla pikniğe götürdüler haftasonu doğurursun çocugun içinde kalir hevesi gidemeyiz diye...ayy böyle de komikmiş deli gibiyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?