- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.401
Sağol canım evimin orda çikolatacı var lezzetli de internet sitesi de var 10 gün önceden bişey olmaz oda sıcaklında tut dedi dolaba koyarsan beyazlar dedi.bu hastanede ikramlık doktorada ayrı yaptırcam yuvarlak renkli çikolatalardan.Çok güzel canım nerde yaptırdin.seninle haftamiz aynı. Bayatlar diye korkuyorum cumartesi çatı muayenem de var ona göre siparis etcem baklm.bu arada doktora ve hemşirelere de yaptrmak gerekir mi ya
Haklisin doktorla konusmak en iyisi, belki acilma filan da vardir. Burada fitil alanlar hastanede aldilar demi? Kendi kendine alinabilen birsey degildir herhalde. Allahim ne kadar cahilim :) sen pazartesi gittiginde kac haftalik olacaksin?
Evet canım ilk 3 ay yari mama yari annr sütü ama sonrasında sadece anne sütü bakalim kizimda nasil olcakSağol Can'ım. Ben de mavisini aldım. İş görür inş.
Su konusunda istikrarsızım biraz inş içebilirim. Ne güzel 3. Ayda bile yetecek kadar gelebiliyor demek ki. Maşallah Can'ım.
Benimki de büyük kuzum baya. Arkadaş pufun üstüne koymuştu kenarda. Tam yeri gibiydi :)
İkili koltuğu kaplıyor tamamen nerdeyse.
Orta sehpan falan varsa ona da koyabilirsin biri gelince.
Her bebek farklı demek ki Can'ım ya. Ben de yağlardan tiksiniyorum nedense sürünce kirlenmiş hissediyorum. Yoksa almayacaktım krem. Zeytinyağı kullanacaktım.
Desitinden memnun olan da varmış olmayan da.
İnş işimi görür.
Çayı da öyle demleyeyim ben de. Çok sağol kuzum.
Simdi n kadar olmuşBuralardayim aslında ama yetişemiyorum çok fazla birikiyor arada yazıyorum birşeyler doğum yapanları takip etmeye çalışıyorum oğlum da küçük daha 2 yaşında değil biliyorsun doğumdan 2 ay sonra 2 yaşına girecek hiç yerinde durmuyo tek başımızayız o yüzden baya bi zorlanıyoruz ama çok şükür bütünümüzde erken gelmesin yeter şimdi yoldayım gecem hafta 47 cm 2550 gedi bakalım kaç olmuş şancı çıkmıştı hiç ağır kaldırma demişti doktorum ama oğlum malum yapacak çokta birşey yok yani
Ben bu ara listeme tam uyamadım annem ömrümü yiyo bişey olmaz inşallah ya en yüksek 160 oldu ama 140 üzeri işte... şimdi yüryüşe gitcem burda doğru düzgün yürüyemiyorum heryer köpek... bi doğursaydık sağ salim..Kızlar tam olarak gebelik diyabeti olup elinde listeyle diyet yapanlardan doğum yapan oldu mu? Kim vardı? Benim bildiklerimden henüz doğum yapan yok galiba
Ya ben de uyarsam iyi hele sabah hiç yükselmiyor yumurta peynir zeytin salatalık yeşillikler vs ama aralarda kaçırıp 165e falan vurduğumuz oldu...bugün temizlikçi kadının peşinde dolanmaktan pert oldum yürümem zor görünüyor mesela...ama ben de çok korkuyorum...bende gebelik şekeri çıktı ama bebek de ben de sağlıklıydık deriz inşallah bir süre sonra...bu diyetten de ağzımın tadının bozukluğundan da çok sıkıldım gerçekten...inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirBen bu ara listeme tam uyamadım annem ömrümü yiyo bişey olmaz inşallah ya en yüksek 160 oldu ama 140 üzeri işte... şimdi yüryüşe gitcem burda doğru düzgün yürüyemiyorum heryer köpek... bi doğursaydık sağ salim..
Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini canim. 2950 olmuş 50 cm geçmiş dedi salı günü bakicak bakalım tekrar . Gul ismi bende istiyordum ama kayınvalide ve gorumcenin adıda gülle başladığından istemiyordum bazı sebepler vardı hamile hamile özellikle görümce neler yaptı anlatsam aklın hayalin durur ki benim çok şükür Allah yukarda kimseye bi zararım olmaz olmasida şimdide isim bulamıyorum valla napicam bilmiyorum hala eşim doğururken ne desem kabul eder gül ömür diye düşündüm bi ara veya gülru adımda gonca çünkü bana da uyumlu . Oglum da temmuzda 2 yaşına girecek zorlanicaz ama alisicaz yapacak birşey yok Allah büyük bi kolaylığını bulucaz artik. Suan tek stresim dogumdayken oğlum ne olacak kimseyle durmaz kimse başladığından yardım etmediğin alışık değil kimseyle çok üzülüyorum hiç ayrı kalmadık da bide bende kanama olayı oluyo ya bi daha göremezsem diye çok korkuyorumSimdi n kadar olmuş
Isme karar verdin mi kv ismi falan diyodun gül
Benimki de 3.5 yaşında hayırlısı olsun zorlamasinlar ins bizi
Benim pazartesi doğum nasipse cumartesi gidip bi nst cekilcez
3.460 gr olmus da boyuna bakamadim kagidi anesteziye biraktik
Gözün aydın canım Allah bağışlasın kuzunuKızlar ben doğum yaptım. Zorlu bir süreçten geçtik ama şükür iyiyiz
Canım ben de bugün emzirdim diyordum ama resmen 2 saat memeyle cebellesti emdi emdi, sonra da ne uyudu ne sustu devamlı ağladı mama verdik sustu. Napayim artik ya valla çok bunaldim ben bu konudanDoktor ver diyor işte millet verme memeyi bırakacak diyor, mama İstemiyor bebek.. enjektörle veriyorum kan ter içinde kalıyorum, sonra ikimizde de ağlama krizleri.. sütün cogalması için memenin tam boşalması gerekmiş, bebekten sonra sağıyorum iki gündür, tüm gün 30cc ancak doluyo
Canım bana doktor taburcu olurken istediğin her şeyi ye artik demişti. Gaz yapanlardan uzak dur ama tabi. Bana krem vermedi. Antibiyotik vermiş yalnızca. Korseyi de takamadim 2. Gün denedikSezeryan olan arkadaslar biz eve çıktık ama ne yenir ne yenmez söyleyen olmadı, dikiş için baticon yazmış ama nasıl yapcaz bilmiyorum. Bu arada gaz dün gece çıktı sabah kahvaltısı öğle yemeği verdiler. lohusa şerbeti içiyorum gaz çabuk gidiyor. Ama çis konusunda rezilim hasta bezi, lohusa pedbüyük tuvalet ne zamana gidilir ondan korkuyorum ikinmak kabus oldu doğum sancısindan sonra. Korse aldım taktım şimdi çok sikmadan 3.gun belki demişlerdi hemsireler ama ben korse ile.daha rahatım.
Bana da oyle dedi. Insallah hayirlisiyla gelir bebisler.Evet canım hastanede veriyorlar zaten fitilden sonra çok çabuk gelişiyormuş herşey. Ben pazartesi 40+3 olacağım. Kendi gelmezse 41 de suni sancıyla başlatacağım dedi.
Benim de ağzımın tadı iğrenç şekerden mi o yaa?Ya ben de uyarsam iyi hele sabah hiç yükselmiyor yumurta peynir zeytin salatalık yeşillikler vs ama aralarda kaçırıp 165e falan vurduğumuz oldu...bugün temizlikçi kadının peşinde dolanmaktan pert oldum yürümem zor görünüyor mesela...ama ben de çok korkuyorum...bende gebelik şekeri çıktı ama bebek de ben de sağlıklıydık deriz inşallah bir süre sonra...bu diyetten de ağzımın tadının bozukluğundan da çok sıkıldım gerçekten...inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelir
Ayy ben eve geldim.korsemi taktım rahat yürüyorum çok iyi geldi canım bağırsakları topladığı içinCanım bana doktor taburcu olurken istediğin her şeyi ye artik demişti. Gaz yapanlardan uzak dur ama tabi. Bana krem vermedi. Antibiyotik vermiş yalnızca. Korseyi de takamadim 2. Gün denedikannem de daha rahat edersin diyor ama takamiyorum ya
Normal geçmeli korse taktım ben özel bişey almadımKorse takan kızlar özel bi korse aldınız mı doğum sonrası vs olanlardan yoksa normal korse mi takıyonuz
Pusette penye battaniye ile çıkardık bizDoğum yapan anneler birşey soracağım bebeği hastaneden ne ile çıkardınız. Portbebe mi pusetmi kullandınız? Birde kalın battaniye kullandınız mı havalar sıcak ama bebek üşürmü acaba
Canını sıkma bakan biri elbet olur hiç dert etme.ozelde yapacaksan da o da da sizinle olur hiç olmadı.Nst sancılar geçen haftaya göre çoğalmış çok dikkat et her an gelir dedi doktorzaten şuan bile agrım var salı sabah çağırdı yine bakacak beklemeyece galiba haftaya çarşamba perşembe alacak gibi bu hafta bile olabilir çantalarını eksiklerini falan tamamla dedi Çok kötü oldum korkuyorum rahmin incelmiş baya ondan ağrı yapio diyo az kaldı kızımı kavuşmaya ama oğlum napacak ben yokken stresten bayilcam simdi (((
Benimki 2 yaşında bu süreçte babası annem yanında oldu bende eve gelince yemeğini kendim yedirdim kardeşi sevdirdim .. bebek aglayinca cok üzülüyor mesela ama aniden kendini benim ustume bebeğe atıyor tehlikeli oluyor sezeryanim için bebek için ama annem eşim yanımda diye daha kolay haftaya eşim ise iki haftaya annem memlekete donuyor bizi o zaman zor günler bekliyor umarım Allah kolayligini verir bize iki küçük çocuk çok güzel ve çok zor :)Simdi n kadar olmuş
Isme karar verdin mi kv ismi falan diyodun gül
Benimki de 3.5 yaşında hayırlısı olsun zorlamasinlar ins bizi
Benim pazartesi doğum nasipse cumartesi gidip bi nst cekilcez
3.460 gr olmus da boyuna bakamadim kagidi anesteziye biraktik
hangi biberonu kullanıyorsun. medela anne göğsü gibi. çekerse geliyor. boğazına kaçmaz tavsiye ederimCanım ben de bugün emzirdim diyordum ama resmen 2 saat memeyle cebellesti emdi emdi, sonra da ne uyudu ne sustu devamlı ağladı mama verdik sustu. Napayim artik ya valla çok bunaldim ben bu konudanmama yerken de boğazına kaçıyor ömrümden ömür gidiyor. Allah senin de yardımcın olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?