2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sen nasilsin, bebegin nasil?

Aman tanrıııııııımmmm...bu listeye göre ilk sırada ben varım hicbirinizden bişey ögrenemiycem...2.ve zorunlu sezaryen 8 mayıs salı saat 10da randevum var bile...o zaman ben size yazcam doğumdan sonra gebelik şekeriyle ilgili yapılanları tecrübelerimi...tüh biri benden önce doğursa da sorsaydım biraccık
Benim de artık yürümesem bile 2 saat sonra falan kendiliğinden düşmeye başlıyor ilk zamanlar yürümezsem asla düşmüyordu...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...ama şu beyaz un ve şeker zehirmiş resmen

Ben en son kontrolden sonra tamamen saldim ve yiyorum bakalim bu hafta kac kilo almis bebek cok merak ediyorum.yarin belli olur. Bide dogumdan sonra 40 gun daha devam edicez demistin gecen gun. Inan benim takaatim yok yapabilecegime inanmiyorm. Nefsimi biraz sondurmem lazim. Saglikla kucagimiza alalim insallah. Kendimi suan icin cok dusunemiyorm. Kafamda normal doguma odaklanmis sekilde bekliyorm. Yarin cati muayenem var

Kiz belli olmaz bakarskn senden önce dogururum :)

Kiz kacirdim sende mi dogum yaptin masallah o kadar hizli gidiyoki akis yetisemiyorm gozun aydin canim allah hayirli evlat etsin kuzunu sana bagislasin

Ben ağzımın tadını bozdugu için istesem de yiyemiyorum aslında...ilk zamanlar tadına bakayım azıcık diyordum şimdi imkanı yok beyaz ekmeğin bir lokması bile mahfediyor saatlerce gitmiyor ağzımdan o kötü tat...o yüzden alıştım galiba...şekerli ve karbonhidratlı her şey pirinç bile ıyyyyyy çok kötü...yemekten keyif almayı özledim

Senin durum birazda farklı. Ben ise yediğüm her şeyden ciddi anlamda mutlu oluyorm tek derdim gece hepsinin agzıma gelmesi ve midemin cayır cayır yanması. Tabi bide kilo almaya başladım 70 olmadan bitiricektim ama 71 oldum bile. İyi yiyorum ama

Oh ne güzel ebe bulmuşsun Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sevdikleriyle büyüsün imşallah

Kızlar ben doğum yaptım. Zorlu bir süreçten geçtik ama şükür iyiyiz
Geçmiş olsun hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Canım yüksek dozda aldığın folik asitin sana hiç bir zararı olmaz bebeğine de olmaz. Folik asitin fazlası idrarla direk vücuttan atılıyor. Bu konuyla ilgili sana kim ne anlatmaya çalıştıysa yanlış aktarmış.

Ben 57 yle başladım 67-68 gidip geliyorum ama çoğunu kusmam geçince 4.5.aylarda aldım son 3 ayda anca 3-4 kilo aldım...bebek de geçen hafta 3400gr dı güya...bilmiyorum ne kadar doğru...sürekli bocaladım...son kontollerde doktorum da e işte biraz daha ye niye kilo almamışsım diyor listeye tam uysam açlıktan ölcem...ama tam buğday ekmeğine falan alıştım hoşuma gidiyor artık

cnm bilemiyorum ama iyi kötü doktor dedi sonucta oyle deyince iciim rahat etmez cnm
zatem 400 mg lık verdi aldim onu kullanmaya basladim bakalim

Sen nasilsin, bebegin nasil?
İyiyiz şükür bugün birlikteliğimizin 17. Günü bitiyor yavaş yavaş oturdu düzenimiz. Şimdilik emme ve uyuma dışında pek birşey yapmıyor kuzucuk karnımda olsa daha 37. Haftasında olacaktı malum hala karnımdaki gibi takılıyor bence 40ından sonra huyu suyu değişir mi bilmem

Bende varım hemde insulinli

Bende varım hemde insulinli
Ama senin hiç yükselmez heralde di mi canım bizim gibi 170lere falan gelmez insülin kullandığın için...öylesi daha mı iyiydi acaba...diyet yürüyüş diye o kadar heba olduk bebeğe zarar verip vermediğini de bilemiyoruz

Son düzenleme:
Kuzum ben mecburum saçmaya bebeğim.kuvezde ve benim.sutume.cok ihtiyacı var

Ayy maşallah size kuzum...günlerimiz aynıydi galiba seninle...sen 17.gün diyorsun ben daha hala hazır değilim koltukları yıkattım halılar yarın gelecek bugün temizlikçi dip köşe kapı pencere halletti...yarın ağdaya falan gidicem...çantalar kenarda duruyor ağızları açık hala eksikler var 8 mayısa randevu verdi sabah 10da sezaryen olcaz bakalım daha önce gelmezse küçük hanım çok yıprattı beni anlamadım sürekli ağrılar sızılar sancılar...sağlıkla gelsin kuzularımız...göğüs uçların nasıl benim geçen sefer biraz yara oldu dayanmıştım kalkan falan da almadık sera streçi sen mi söylemiştin

Ben en düşük dozajda kullanıyorum ve uzun zamandır diyete de sıkı sıkı uymuyorum 120 geçmedi daha benim açlık yüksek çıkıyordu baslarda 100 ün altına hiç düşmüyordu şükür onuda düşürdüm bakalım yarin endokrinde randevum var ne diyecek1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…