- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.661
Kız kocamla nikahliyim zaten, oglumla süt kardeş olurlarArkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum eş memeyi emer ve kaza ile yutarsa süt oğlun olur nikah düşer diye biliyorum bu konu hassas biraz yani dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim ama kulaktan duyma bunu biliyorum araştırın lütfen
Kadın illa olacak diye bir şey Yok. Kilosu iyi olursa sıkıntısız olma ihtimali yüksek, şuan sende bu ihtimali görüyoruz ama öncesinde tahmin edemediğimiz gebelerde oluyor ve Doğum esnasında zedelenme olabiliyor dedi. Bi de olsa bile 15 günde geçiyor bebek ağrı acı duymuyormuş. O bu yüzden rahat Can'ım. Bi video bulmuştum onun linkini atayımBi doktorları bende anlamıyor kimisi normal kimisi sezeryan olsunda olsun seyinde hastayı da hep o yöne yonlendiriyor benim oğlum da doktor hic normal dogumu agzina almadi tesvik etcek biseyler demedi ay n bilim yaa
Seninki niye bu kadar rahat diyo belki sana riski yok ama ben anneyim yani bilmiyorum hayırlısı olsun ins
Sağol Can'ım benim inş. Hepimiz için.Dolunay22 git bir dr daha bakalım o ne diyecek. O göre karar verirsin hakkınız da en hayırlı olan olur inşallah
Geçmiş olsun canım stresten olmuştur benimde doğumdan bir hafta önce boğaz ağrım başladı anca şimdi geçtiDurdum durdum tam dogurcam zaman hasta oldum bogazım şişti burnum akıyonapalım vardır bundada bi hayır
Ben kettle götürdüm gerçekten çok işime yaradı 2 gün kaldım birde iyyiki goturmusum beni anca büyük abdesteçıkınca saldılar eve iyice oldu 2 gun kalmamVakit bulmuşken yazayım SEZARYEN OLACAK ARKADAŞLAR hastaneye küçuk kablolu elektrikli cezvelerden ve bardak götürün rezene papatya kaynatıp için kalk yürü dendiğinde kalkın yürüyün gazlar patır kütür çıkıyor rahat ediyorsunuz hastaneden de kolayca çıkıyorsunuz inşallah...fazla yatıp durmayın kalkıp yürüyün daha kolay iyileşirsiniz...
Ay cnm pompaya gelmiyor işte anlamadik ama sabah elimle ova ova akıttım açık bırakınca damliyo zaten bebiş on dk geveliyor yazık ama öteki taraf gibi güçlü çekemiyor. Ben pompa ile çekmim o zaman cnm. Cnm çıktı emzirmekten bir saat araliksiz istiyor bakıyorum süt mü yok yoksa diye ağzı süt dolu şükür. Kaç dk edk emzircez ne kadar uyucak bilemiyorum. Çok mu uyudu aç mı kaldı diyorumPompa niye kar etmedi ki çekince gelmiyor mu ya da pompa mı yetersiz kalıyor. Yani Benim mesela pompayla çekiyorım çekiyorım gelmiyordu hastane pompasıyla da aynı böyle 10cc ancak çıkıyordu şişti de şişti memeler bir de o gelen 10cc nasıl koyu be sapsarı yağlıydı ben hayatımda böyle şey görmedim lesitini alınca o koyu süt inceldi pompayla rahatça gelmeye başladı rengi falan da açıldı zaten. Durumun böyleyse rahatlatır ama sütün zaten pompayla sağdığında geliyorsa sıkıntı üretimin fazla olmasıysa pompayla sapmayı keseceksin sadece bebek emecek 2-3 gün o sertlik ve gerginlik olur katlanacaksın sonra fazla süt geri çekilmeye başlar sadece bebeğim emeceği kadar üretim olur düzene girer. Sen pompayla asıldıkça üretimi de artırırsın hep memeler dolu dolu kalır uzun bir süre
Kantaron yağı sürüp buzdolabı poşetiyle kapatmak iyi geliyor deniyor. Benim ilk oğlumda göğüs yaralarıma tahinin üstünde biriken yağ iyi gelmişti. Resmen göğüs uçlarım kanıyordu. Tahin yağını mutlaka dene derim. Sağlıkla büyüsün prensesTatlım kaç gün oldu senin yaraların iyileşmedi mi...ben de fenayım oğlumda da böyle olmuştum...kantaron yağı lansinoh vs kâr etmedi dün garmastan aldırdım gece sürdüm göğuslerim açık yattım biraz iyi gelmiş sanki...ben başka care bulamıyorum memeler açıkta gezersem iyileşiyor...daha kolay yolunu bilen varsa söylesin yapalım
Ben kettle götürdüm gerçekten çok işime yaradı 2 gün kaldım birde iyyiki goturmusum beni anca büyük abdesteçıkınca saldılar eve iyice oldu 2 gun kalmam
Biz anne olduğumuz icin mi bu kadar duygusal bakıyoruz kiKadın illa olacak diye bir şey Yok. Kilosu iyi olursa sıkıntısız olma ihtimali yüksek, şuan sende bu ihtimali görüyoruz ama öncesinde tahmin edemediğimiz gebelerde oluyor ve Doğum esnasında zedelenme olabiliyor dedi. Bi de olsa bile 15 günde geçiyor bebek ağrı acı duymuyormuş. O bu yüzden rahat Can'ım. Bi video bulmuştum onun linkini atayım
Sağol Can'ım benim inş. Hepimiz için.
Bana lansinoh hiç iyi gelmemişti.. Tahinin üstünde biriken yağdan sür ve buzdolabı poşetini minik minik kesip, göğsünü poşetle kapat. Aynı şeyi kantaron yağıyla da yap derim. Çok geçmiş olsun. Göğüs ucu yarasını çok iyi bilirim hiç birşeye benzemez acısı, oğlum emerken kafasını geri çekiyordum resmen emsin istemiyordum.. Çığlık çığlığa emzirdim uzun bir süreYok canım hiç bi şekilde iyilesmedi ve emzirmeye inat ettikçe de arttı. Artik ağlıyorum ben gerçekten. Bebegimden soğucam Allah korusun, o kadar sinirleniyorum ki emzirirken. Bi süre sadece sagmaya ve günde en fazla 2 defa emzirmeye karar verdim. Napayim çalışan anneler gibi sagip veririm bi süre. Çünkü psikolojim hiç iyiye gitmiyor böyle. Göğüslerime lansinohun kremini kullanıyorum ama fayda yok. Açık bırakmaya çalışıyorum ama heryer yatak yorgan süt oluyor. Göğüs pedi değiştiriyorum saat başı süt damlıyor göğüs pedinden, açık bırakmak da işe yaramaz bende yani hep nemli zaten
Benim hastanede yoktu canım odada olmasında işime geldi sıcak su torbasına su koyup goguslerime falan koydumSu sebili olmuyor mu hastanelerde gerek var mı kettle falanEvBoregi sen de götürdün mü canım
Canım karar senin ama bebek biraz büyümüş sanki . Zor olabilir doğum çatıdan da kaynaklı . Bna en son 3550 dmişti doktor . Biraz oynar düşüncesiyle normal yaptım ama boyumda kısa mesela 153 . Eğer daha iri olsaydı sezeryan isterdim sonuçta normal de olsa sezeryan da olsa acısı geçiyorBebeğin kafası çıkar çatın uygun ama omuz zedelenebilir dedi. Çıkma da değil aslında. Evet canım tüp bebek. Cuma günü 3750 ydi zaten kilosudoğru ölçümse tabi. 4 olunca doktor da istemiyor normal doğumu. Bu hafta hamur işi makarna vs yeme dedi. Eşim de senin gibi düşünüyor. İleride ne ile karşılarız bilmiyoruz diyor. Sonuçta kaç çocuk büyüdü de spor yaptı yada normal hayatta bunun zorluğunu yaşadı geri dönüşler oldu diyor. Valla ciddi ciddi sezaryen düşünmeye başladım. Ben 2. Çocuk için çok beklemeyi düşünmüyordum o yüzden normal istedim. Bi de sezaryen daha bi ürkütüyor beni.
Yazdıklarında çok haklısın. Allah korusun bi omuz zedelenmesi düşüncesi bile içimi acıtıyor şimdiden.
Eşim yine benle dalga geçecek yok küçük tüp falan da götürelim diyor böyle şeyler sayıncaBenim hastanede yoktu canım odada olmasında işime geldi sıcak su torbasına su koyup goguslerime falan koydum
Can'ım benim aklıma da termos geldi. Eve gidip gelen olursa o şekilde istenebilir ihtiyaç olursa.Su sebili olmuyor mu hastanelerde gerek var mı kettle falanEvBoregi sen de götürdün mü canım
Haklısın kuzum valla. Eğer ölçüm doğruysa 4 e dayanacak gibi. 3750 ydi. Gerçi çok güvenmiyorum ölçümlere. Burda kaç kişiye ne kadar çok kilolu olduğu söylendi hepsi normal doğdu nerdeyse. Ama benim karnımda çok büyüdü birden valla taşıyamıyorum artık o derece. Son hafta kilo almış olabilir diyorum. Bi de eşim de ben de kilolu olmasak da Etine dolgunuz. Bize çektiyse olabilir de yani.Canım karar senin ama bebek biraz büyümüş sanki . Zor olabilir doğum çatıdan da kaynaklı . Bna en son 3550 dmişti doktor . Biraz oynar düşüncesiyle normal yaptım ama boyumda kısa mesela 153 . Eğer daha iri olsaydı sezeryan isterdim sonuçta normal de olsa sezeryan da olsa acısı geçiyor
Vallahi yA. Benimki de öyle. Çantaya koyduğum çaylara kahvelere gülüyor. Bunu da söylesem kıçıyla güler artıkEşim yine benle dalga geçecek yok küçük tüp falan da götürelim diyor böyle şeyler sayıncabebek nasıl oldu canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Poşet falan da olmadı bize...anca memeler açıkta gezersem hava alırsa biraz hafifliyor...Tahi yağını hemen deniyorum canım çok teşekkurlerKantaron yağı sürüp buzdolabı poşetiyle kapatmak iyi geliyor deniyor. Benim ilk oğlumda göğüs yaralarıma tahinin üstünde biriken yağ iyi gelmişti. Resmen göğüs uçlarım kanıyordu. Tahin yağını mutlaka dene derim. Sağlıkla büyüsün prenses
Benimki kendi koydurdu valla iyide akıl etti bebeğim hamdolsun daha iyi büyük bir şey atlattı mucize gibi diyo doktoru 2de yine görüş var minnosun görcemEşim yine benle dalga geçecek yok küçük tüp falan da götürelim diyor böyle şeyler sayıncabebek nasıl oldu canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Eşim yine benle dalga geçecek yok küçük tüp falan da götürelim diyor böyle şeyler sayıncabebek nasıl oldu canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Benim de doktorum büyük tuvalete çıktım deyince o zaman taburcusun dedi dünyalar benim oldu hastanede hiç rahat etmedin her yer pis gibi geliyor sevmem gelir gelmez götürdügüm her şeyi kullanmasam bile yıkadım mis gibi...en büyük korkum günlerce hastanede kalmaktı çok şükur Allah korktuğumuza ugratmasın...oğlum çok kardeş istediği ve her şeyin farkında olduğu için (6yaşında) kardeş gelmesinin travmaya dönüşmesinden korkuyordum annem doğuma gitti 2-3 gün gelmedi çok rahatsız hasta demek ki doğum bebek kötü bir şeydir ben dogarken de böyle hasta oldu vs vs İnan yatmak bile istemiyorum of demiyorum kuzum üzülmesin diyeBen kettle götürdüm gerçekten çok işime yaradı 2 gün kaldım birde iyyiki goturmusum beni anca büyük abdesteçıkınca saldılar eve iyice oldu 2 gun kalmam
Canım çörek otu yağıda iyi geliyormuş bende bugün onu alacağımTatlım kaç gün oldu senin yaraların iyileşmedi mi...ben de fenayım oğlumda da böyle olmuştum...kantaron yağı lansinoh vs kâr etmedi dün garmastan aldırdım gece sürdüm göğuslerim açık yattım biraz iyi gelmiş sanki...ben başka care bulamıyorum memeler açıkta gezersem iyileşiyor...daha kolay yolunu bilen varsa söylesin yapalım
Canım emzirmen lazım o göğsü ben bgün alıcaktım ama rvde tek kalmim diye gtmedi eşim . Yarın da randevumuz var doktorda yarın alırım dedim . Dün resmn ağladım duşta bu bezeler basıl gecicek diye . Bzm kız da resmn hissetti yarım saat kırk dk arayla sürekli emdi . Göğsüm rahatladı resmen şimdi iki saat ara vermiyorum emzirmk için daha sık emziriyorum ve sağmıyorum göğsümü ikisini birden emziriyorum bi saat falan n sürüyorAy inanmıyorum bu hiç aklıma gelmemişti mecbur kalınca ne yapacaksın yapilir diğer göğüs ucum yara zaten.
Akiyo cnm ama beze olmus içi yine ateş gibi açtım şimdi havluya damliyo ay rahatlar inş ama pompa falan kar etmedi bebis de almiyo. Bende işe yara mi dersin o ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?