2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
2. Çocuğunu kucağına alan anneler, ilk çocuklarınızın tepkisi ne oldu? Oğlum 3.5 yaşında ve kardeşi doğduğundaki ilk tepkisini çok merak ediyorum
Ayy bende bende bendee 3.5yasinda oglum ve bi kızım olacak suan hevesli ama yarın görücez ve eve gelince falan tek düşüncem o diyebilirim

Çok sağol kuzum. Gerçekten rahatlatıyorsunuz beni. Önceki doktoruma da görüşüp muayene olmak istiyorum. Yarına kadar bişey olmazsa tabi :)
Evet normal Doğumun konforu tartışılmaz. Onda da sıkıntı yaşayan var ama sezaryen kadar değil zorluğu. Annem var şimdilik şükür ama o da sinir ediyor beni su an. Her söylenene inanmayın diyor. Sanki ben istiyorum sezaryeni. Dur bakalım Allah büyük başkalarına neler diyorlar dedikleri gibi olmuyor falan falan. Eşim de bi taraftan videolar gönderiyor riskleri yönünde. Eşim istemiyordu sezaryeni hiç. Şimdi riske atmak istemiyor o da sezaryen olsun diyor. Tabi senin vücudun senin kararın yine diyor bi taraftan
Sanırım bu riske giremeyeceğim. Yarın bi gideyim doktora da.

Çok sağol Can'ım. Kimse o riskten yana değil Zaten. Ama dediğim gibi kafamı karıştıran tek şey doktorumun rahatlığı oldu. Neden direkt sezaryen demesin ki işine geleceği halde. Normal olur diyor. Haber veririm tabi ki. Başka bi doktora daha görüneyim de.

semabsrn canim havuc denemedim ama zeyinyagi denedim. Benimki yavastan düzelecek gibi. Silikon gogus uclarindan aldim. Bebegim onunla tutmadi memeyi ama ben kalkan gibi kullaniyorum onu. Camasira degmedi icin rahat ettirdi. Bir de surekli sagiyorum.

Bi doktorları bende anlamıyor kimisi normal kimisi sezeryan olsunda olsun seyinde hastayı da hep o yöne yonlendiriyor benim oğlum da doktor hic normal dogumu agzina almadi tesvik etcek biseyler demedi ay n bilim yaa
Seninki niye bu kadar rahat diyo belki sana riski yok ama ben anneyim yani bilmiyorum hayırlısı olsun ins

Merhaba kızlar nasılsınız biz bugun 2 günlük olduk taburcu olmayı bekliyorum bakalım malesef sezeryan yerindeki bant alerji yapmış komple su toplamış canım çook yanıyor bazen sinirlerim bozuluyor ağlıyorum ama kuzucuk kollarıma gelince herşey bitiyor şükür Rabbime ... Rabbim bekleyen bütün kardeşlerime sağ salim nasip etsin inşallah

Madecassol krem de yaralar için iyi, diğerleri pek fayda etmemişti bana, ama yıkamak gerekiyor emzirmeden önce. Bir de şişliklere sıcak suya batırıp sıktığınız havluyu koyabilirsiniz, dayanabileceğiniz kadar, sütün boşalmasını kolaylaştırır.

Ben oğlumda doktorun yazdığı madecassol krem kullanmıştım göğsüme, eczanelerde bulunamıyor bazen gene almak istiyorum, o da bitkisel özlü ama yıkamak gerekiyor, dikişlere yanıklara da kullanılan bir krem, diğerlerinden daha etkili geldi bana, bepantol, zeytinyağı denemiştim, iyileştirme sürecini madecassol hızlandırıyor.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebişiniz, doktora söyleseniz belki krem yazar size dikiş yeri için.

Merhaba benimde oğlum 22 aylik olacak ikincide sezeryan bakalım inşallah gerçekten zor olmaz

Tamam benim düsundüğum gibi değilmissin.mamada veriyorsun bolca 70 cc cok iyi.o zaman bir göğüs yaran kalmis onu da biraz oradan emzirmeyerek cözersin.ve bebekler tüm sütü ememiyor bence de .benimde ins sutüm artarda sadece emziririz

Sanada acil şifalar canım hemen geçsin ins
Nasılsınız

Haklisin bebek kaşığı bende mi alsam.bebek 15 degerle sarilık olunca dr a sorduk o da normalde tavsiye etmem ama su an beslenme on planda biveron verin dedi.senin yönteminde çok iyi devam et bence de.benim biberon en azindan anne memesini taklit ediyor.bebek emmeden sut gelmiyor.bebek kasığı almadım.alsam mı kı su veriyorum bildigin cay kaşıgıyla. bizim bebek nerdeyse 10 gunluk oldu 26 nisan doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…