2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bu arada bahsettiğin biberon bu mu? Bebegimhadi
Sen daha iyisini bilirsin tabi ama hastanede aptamil mama yiyen bebegim evde humana sanırım pek sarmadi.hastanede ne yaptiysa aynisini istiyor.yataģı vs.yani aptamil mama cidden iyi demek ki bebek cok seviyor.senin maman nedir ? Daha gecmedin ama.bende galaktama diye yazmis bir arkadasimiz onu alicam sut artsin diye.ins fayda görürsün.bende ins galaktamadan fayda görürüm.40 50 cc icsin bebek dr.um dedi ve doydu

Can'ım benim doktor kalıcı olur demiyor işte. Benim kafamı kurcalayan o. 15 güne iyileşir kaynar diyor. Kadın çok rahat. Ben sizi sadece bilgilendirmek istedim bence normal Doğum yapın tabi yine siz bilirsiniz diyor. Dr sezaryen dese Zaten hiç kafamı kurcalamazdı. Ama Allah korusun yA iyileşmezse diye de korktum yani
Sezaryene öcü gibi bakmıyorum aslında. Yani birçok insanın illa normal olsun mantığıyla istediğim bi durum değil. Doktorum da zaten sezaryen ol demiyor. Normal olabilir dediği için acabalarım var.
Genel anestezi istemiyorum. Bebeğimi görmek istiyorum hemen. Ama belden aşağı uyuşturulup sürece şahit olmak ürkütüyor. Bir şey görmüyoruz evet ama onun düşüncesi
Kan tutuyor Zaten beni. Sadece görme değil düşüncesi bile kötü yapıyor. Afedersin kendi regl kanımdan başım dönmüş fenalaşmış insanım. Sezaryene de kimseyi almıyorlarmış. Ablam olsun istiyordum yanımda. Normal Doğuma girecekti yanımda.
Zaten bebeğim için en başından beri acaba sezaryen mi olsam diyip duruyordum. Onun için en risksiz sağlıklı Doğumun o olduğunu biliyorum. Ama işte dedim yA doktorum kafamı karıştırdı. Gerçekten kötü bişey olacak olsa kadın direkt sezaryen derdi diyorum. Sonuçta onun işine gelir daha çok.
Can'ım çok sağol. Çok açıklayıcı şekilde anlattın.
Biraz daha rahatladım

LastMadOnEarth bu arada benim doktor garmastan krem kullanabilirsin dedi yara olursa
Kızlar bnm de hep yara oldu dün emzirirken kan içti resmen yavrum ama emzirmk zorumdayım makine çok iyi çıkartmıyor ayarını yükseltincede çok acıyor . Hemde o şişliklerin olduğu ğöğsüm en iyi bebiş boşaltıyor

Canım bebeğini riske atma bir doktora daha görün ama yine de normal doğumu destekleyen bir doktor olsun yani korkularını fark edip direk sezaryen diyecek biri olmasın...ben doğurabilmek isterdim ama olmuyor işte bak bu 2.oldu sezaryen...o andan falan korkma hiç korkulacak bişey yok orda herkes çok profesyonel sakinleştirici falan veriyorlar rahat oluyorsun...ben oğlum çıkınca çok aglamıştım duygulandım falan o sırada tansiyonum düşmüş hafif uyuttular bu seferli anestezi doktoruna bunu anlattığım için galiba sakinleştirici falan kattılar serumlara kızım çıktı ben ağlamadım bile güldüm durdum sarhoş gibi...onlar sorun değil hicbirinden korkma...ha sonra ciddi ciddi bakıma muhtaç oluyorsun beni bu tarafı üzüyor...annem yanımda olmasa biz bitmiştik Allah başımızdan eksik etmesin...eşim de bu sefer epey çabalıyor yardımcı olmak için sağolsun ama yapabilecekleri sınırlı tabi...ilk 3 gün falan zor yani hadi bu seferlik yanında biri olabildi bi daha hamilelik doğum bebek düşünecek olsan inan bana doğumdan sonra bakabilecek biri var mı diye onu da düsünmek zorundasın...diğer konular önemli degil hiç korkma

Dogum yapan arkadaslarim bebisinizi ne zaman yikadiniz hastanedeki ebeler gobek bagi dusmeden yikamamamizi soyledi
Cocuk doktoru da gobeği düsmeden yikamayın dedi inşallah hemen düser oğlumun 13 gündw düşmüştü kızım çok kirli bir an once yıkamak istiyorum silmekle falan olmuyor

Benimki de şu an aptamil yiyo canım golden goat almıştık ama onu beğenmedi. Şimdi aptamil yiyor. Bizimki doymuyor 40-50 cc ile. En az 70 istiyor. Sutum de bazen 70den fazla çıkıyor o zaman mamaya gerek kalmıyor ama tekrar açıktiginda mecbur mama veriyoruz çünkü süt birikmemis oluyor daha. Inşallah fayda görürsün canım. Bir de sorunum göğüs yarası ve bebegin yeterince ememesi o yüzden doyamiyor mecburen sagiyorum. Inşallah atlatiriz bu günleri

Bizim üçüncü günümüz doktor da süt çoğalana kadar mama verin biraz dedi ama ben biberon falan kullanmıyorum...kendi bebek kaşığıyla 8-10 kaşık veriyorum bi emzirip bi mama veriyorum 2-3 saatte bir...biberonla verin diye doktor mu söylüyor...göğsümde hemen uyuyor sürekli uyandırarak 40 dk falan emziriyorum hem çenesi kuvvetlensin hem sütüm artsın diye

Canım makinenin markası ne? Benimki lansinohun ikili olanı. Göğsümü baya boşaltıyor bebek bosaltamiyor benimkini de malesef o yüzden aç kalıyor göğüslerim yara acidan asla emziremiyorum

Tatlım kaç gün oldu senin yaraların iyileşmedi mi...ben de fenayım oğlumda da böyle olmuştum...kantaron yağı lansinoh vs kâr etmedi dün garmastan aldırdım gece sürdüm göğuslerim açık yattım biraz iyi gelmiş sanki...ben başka care bulamıyorum memeler açıkta gezersem iyileşiyor...daha kolay yolunu bilen varsa söylesin yapalım

Bi yanım yorum yapma dedi ama kendimi tutamadım sadece ben olsam bende böyle bir risk olsa %1 bile denemezdim sezeryan yapardim.onda da aksilik çıkabilir ben böyle derim farkli bisey olur ama ben bile bile de normal istemezdim arkadaşım hakkında hangisi hayırlı ise o olsun inşallah bizleri de haberdar et mutlaka

Göğsün yara olduğu için sen kendini çekiyorsun bebek o yüzden emip sütü boşaltamıyor...emerken dişlerini sık biraz ah of demeden ilk tutması en cok acıtıyor sonra seslenme 30-40 dk emzir kendisi bırakana kadar emsin...sonra garmastanı sür memeler açık gez evde

Yok canım hiç bi şekilde iyilesmedi ve emzirmeye inat ettikçe de arttı. Artik ağlıyorum ben gerçekten. Bebegimden soğucam Allah korusun, o kadar sinirleniyorum ki emzirirken. Bi süre sadece sagmaya ve günde en fazla 2 defa emzirmeye karar verdim. Napayim çalışan anneler gibi sagip veririm bi süre. Çünkü psikolojim hiç iyiye gitmiyor böyle. Göğüslerime lansinohun kremini kullanıyorum ama fayda yok. Açık bırakmaya çalışıyorum ama heryer yatak yorgan süt oluyor. Göğüs pedi değiştiriyorum saat başı süt damlıyor göğüs pedinden, açık bırakmak da işe yaramaz bende yani hep nemli zaten

Cocuk doktoru da gobeği düsmeden yikamayın dedi inşallah hemen düser oğlumun 13 gündw düşmüştü kızım çok kirli bir an once yıkamak istiyorum silmekle falan olmuyor
O kadar uzun surmez umarim canim bi banyo ettirsek rahatlarlar minnoslar ama napalim

Durdum durdum tam dogurcam zaman hasta oldum bogazım şişti burnum akıyo napalım vardır bundada bi hayır

Canım bizimkinin göbek bağı 4gunlukken düştü biz 2 gün daha bekledik enfeksiyon falan olur diye. 5.gun doktor kontrolde artik yikayabilirsiniz dedi 6.gun yikadik
Canim gobek bagi bakimi icin size bi ilac bise vs verdiler mi bize hicbise surmeyin kendi kendine duser dendi de

Vakit bulmuşken yazayım SEZARYEN OLACAK ARKADAŞLAR hastaneye küçuk kablolu elektrikli cezvelerden ve bardak götürün rezene papatya kaynatıp için kalk yürü dendiğinde kalkın yürüyün gazlar patır kütür çıkıyor rahat ediyorsunuz hastaneden de kolayca çıkıyorsunuz inşallah...fazla yatıp durmayın kalkıp yürüyün daha kolay iyileşirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…