- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.721
ped değilde hasta bezi takıyorlar canimKizlar yarin sabahtan doguma giricem insallah. Dualarinizi esiegemeyin. Bi de spinal sezeryan olanlara bir sorum olucak. Hem sonda takiliyken hem pedi nasil takiyolar
Bnce hiç korkma gerçekten de doğurana kadar zorluğu . Tabi herkeste farklı olur ama bn doğum yaptıktan yirmi dk snra ayaktaydım . Dikişte biraz şabs işi galiba bnm içte de var dışta da içtekinin sayısını bilmiyorum ama dışta iki tane varmış . İlk iki gün zorluk oluyor oturup kalkarken snra gecmye başlıyor . Bgün doğum yapalı 6 gün oldı kanamam adetin son gününden de az . 3. Gün mutfakta yemek yaptım 5. Gün evi süpürdüm o kadar hızlı ayağa kalıyosun . Ki. Geldiğimden beri hep ayaktayım gink fink dolanıyorum evde . Annem de kızıyor ne biçim lohusasın git yat diye :)
Cnm ben şekersiz içiyorum hoşafı kutu meyve ile sizde de olmaz mı.tired cnm nasılsın nasıl geçiyor günler bebisle?valla kurtuldun ne guzel hamilelik sahfasindan. Ben sali yi bekliyorum sabah 10.sana şunu sorucam.sekerden dolayı neler yiyeceginle ilgili birşeyler soylediler mi?neler yicez biz herkes hosaftan kompostodan bahsediyorda bize olmaz ki.yada çorba olarak ne iciyorsun?
Canım kesinlikle uyusturulduktan sonra sondayı takmalarını işte.. benimde 15 gün oldu olalı yeni geciyor agrilarim..Kizlar yarin sabahtan doguma giricem insallah. Dualarinizi esiegemeyin. Bi de spinal sezeryan olanlara bir sorum olucak. Hem sonda takiliyken hem pedi nasil takiyolar
Hayırlısı ile kurtulun inş. Hasta bezi istiyorlar cnm.Kizlar yarin sabahtan doguma giricem insallah. Dualarinizi esiegemeyin. Bi de spinal sezeryan olanlara bir sorum olucak. Hem sonda takiliyken hem pedi nasil takiyolar
Pek bi sakindi buralar. Bi bebek sesi Laz'ımKizlar yarin sabahtan doguma giricem insallah. Dualarinizi esiegemeyin. Bi de spinal sezeryan olanlara bir sorum olucak. Hem sonda takiliyken hem pedi nasil takiyolar
Çok sevindim canım az dikişle doğumunun gerçekleşmesine. Sanırım hızlı doğumlarda çok dikiş oluyor o zaman. Banada pansuman olarak 1/10 sulandırılmış batikon kullan dediler her wc ihtiyacından sonra kullan demişlerdi arkadaşıma dememişler ve dikişleri iltahap olmuştu. O yüzden soruyorum birde iltahap acısı cekmeyelim diye.Canim sadece epizyo, cok buyuk bisi degil. Pansuman yok sadece batticon (diye yaziliyor galiba) verdiler. Bir sise suya doktum biraz onunla taharet aliyorum.
15 saatin 4u evde idi. 11 saatin de son 3 saati cok aci dolu baya bulanik hatirlamiyorum resmen. Esim soyluyor son 3 saat en kotuydu diye ama bebegim bu sayede gelecek diye dayandim. Hatta suni vermedikleri icin bir yandan da mutluydum. Ah cok degisik bir kafa gercekten
Arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum eş memeyi emer ve kaza ile yutarsa süt oğlun olur nikah düşer diye biliyorum bu konu hassas biraz yani dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim ama kulaktan duyma bunu biliyorum araştırın lütfen
Almadım ama alıcam canım çok yanıyo :)Bebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
@EvBoregi @Beyazkediiiiii @ESMERSIRINE @LastMadOnEarth @UykucuSirine @sofiarya @weryew @Assos @26severkardelen384 @Dilaraginosss
m3rf392
@Dodine @Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
Çok geç cevap verdim ama sağolun atlattık şükür:)Sarilikli oldugu icin daha cok uyuyor olabilir. Arada uyanip yada uyandirilip emiyordur diye dusunuyorum. Kolay gelsin umarim en kisa zamanda iyilesir.
Mamaya doktorum ve bende ısrarla başlamadık. Sütüm yeterli çünkü. Ama atlattık ve hala mama vermiyorum hamdolsunGeçmiş olsun canım peki mamaya başldınız mı. Uyandıramıyorsan kan şekeri iyice düşmemesi için aç kalmaması gerekiyor sanırım
Bende kizimda hem emzik hem biberon kullandim memeden uzaklasmadi hatta zorla biraktirdim hamile oldugumu ogrenince bu bebegimde de kullanicam emzik cok rahat oluyo tabii biraktirirken nasil olur bilemem
Evet canim ictende dikisim var
Almadım ama ne varsa alıyoruz sırayla onunda alırızBebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
@EvBoregi @Beyazkediiiiii @ESMERSIRINE @LastMadOnEarth @UykucuSirine @sofiarya @weryew @Assos @26severkardelen384 @Dilaraginosss
m3rf392
@Dodine @Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
Dogum yapan arkadaslarim bebisinizi ne zaman yikadiniz hastanedeki ebeler gobek bagi dusmeden yikamamamizi soyledi
Canım dün baklava getirmişler 3 dilim yedim 170ti şekerim...hiç sorma yani epey zordayız...şu anda yürüyemiyorum da tabi...40 ımız çıkıp gebelik hormonları tamamen vücudu terk edene kadar dikkat edicez öyle dedi doktor da...bulgurlu buğdaylı yoğurt çorbaları yapıyor annem tam bugday ekmeği diyet aynen devam...bitki cayları yapıyoruz rezene papatya kimyon...doktor da bi bitki karışımı vermiş o da şekersiz yine otlardan kaynatılıp içiliyor...kolostrum ve sonrasında şeffaf renkli süt geliyor daha şarıl şarıl akmaya başlamadı ama o da olur inşallahtired cnm nasılsın nasıl geçiyor günler bebisle?valla kurtuldun ne guzel hamilelik sahfasindan. Ben sali yi bekliyorum sabah 10.sana şunu sorucam.sekerden dolayı neler yiyeceginle ilgili birşeyler soylediler mi?neler yicez biz herkes hosaftan kompostodan bahsediyorda bize olmaz ki.yada çorba olarak ne iciyorsun?
Annem oğlumda bi gün saymış 17 kere degistirdim bezini diyorduPeki bu alt degistirdikten sonra gelen kakaya ne demeli, hemde tekrar tekrarsonrs tekrar meme yine kaka yine meme kısır döngü
Ben rezene içmeyi bıraktım bugün kızım.anne sütünü reddediyomus bide böyle denicem inşallah alır sütümüCanım dün baklava getirmişler 3 dilim yedim 170ti şekerim...hiç sorma yani epey zordayız...şu anda yürüyemiyorum da tabi...40 ımız çıkıp gebelik hormonları tamamen vücudu terk edene kadar dikkat edicez öyle dedi doktor da...bulgurlu buğdaylı yoğurt çorbaları yapıyor annem tam bugday ekmeği diyet aynen devam...bitki cayları yapıyoruz rezene papatya kimyon...doktor da bi bitki karışımı vermiş o da şekersiz yine otlardan kaynatılıp içiliyor...kolostrum ve sonrasında şeffaf renkli süt geliyor daha şarıl şarıl akmaya başlamadı ama o da olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?