2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
tired cnm nasılsın nasıl geçiyor günler bebisle?valla kurtuldun ne guzel hamilelik sahfasindan. Ben sali yi bekliyorum sabah 10.sana şunu sorucam.sekerden dolayı neler yiyeceginle ilgili birşeyler soylediler mi?neler yicez biz herkes hosaftan kompostodan bahsediyorda bize olmaz ki.yada çorba olarak ne iciyorsun?

Maşallah canim nazara gelme. Evet biraz şans işi bunlar

Cnm ben şekersiz içiyorum hoşafı kutu meyve ile sizde de olmaz mı.

Kizlar yarin sabahtan doguma giricem insallah. Dualarinizi esiegemeyin. Bi de spinal sezeryan olanlara bir sorum olucak. Hem sonda takiliyken hem pedi nasil takiyolar
Canım kesinlikle uyusturulduktan sonra sondayı takmalarını işte.. benimde 15 gün oldu olalı yeni geciyor agrilarim..

Çok sevindim canım az dikişle doğumunun gerçekleşmesine. Sanırım hızlı doğumlarda çok dikiş oluyor o zaman. Banada pansuman olarak 1/10 sulandırılmış batikon kullan dediler her wc ihtiyacından sonra kullan demişlerdi arkadaşıma dememişler ve dikişleri iltahap olmuştu. O yüzden soruyorum birde iltahap acısı cekmeyelim diye.

Canım ilk defa duydum ama beslemek amacıyla içmiyor ki baba. Hani pek mantıklı gelmedi bana. Geriden geliyorum herzaman ki gibi araştıran varsa paylaşmıştır gerçi.

Geçmiş olsun canım peki mamaya başldınız mı. Uyandıramıyorsan kan şekeri iyice düşmemesi için aç kalmaması gerekiyor sanırım
Mamaya doktorum ve bende ısrarla başlamadık. Sütüm yeterli çünkü. Ama atlattık ve hala mama vermiyorum hamdolsun

Bende kizimda hem emzik hem biberon kullandim memeden uzaklasmadi hatta zorla biraktirdim hamile oldugumu ogrenince bu bebegimde de kullanicam emzik cok rahat oluyo tabii biraktirirken nasil olur bilemem

Canım bende emzik kullandım ama biberon kullanmadım. Daha doğrusu oğlum kullanmadı biberon. Suyum kesilene kadar sadece anne sütü aldı 14 ay. Bebek karar veriyor kullanıp kullanmamaya bence. Inşallah kızım da kullanır. Dediğin gibi cok rahatlık özellikle anneyi emzik niyetine kullanmaktansa gerçek emzik kullansin. Inşallah kullanırlar
Kızının diş yapısı nasıl emzik kullanırken dişleri çarpık olacak diye başımın etini yediler. Ama kullanmayan bebeklerin de daha çok çarpık olduğunu gördüm. Oğlumun alt ön yanlardan 2 dis içeriye doğru hafif çarpık mesela. Ama üst dişlerin dizilimi gayet güzel.

Dogum yapan arkadaslarim bebisinizi ne zaman yikadiniz hastanedeki ebeler gobek bagi dusmeden yikamamamizi soyledi

Oglum da bize de öyle söylenmişti. Ama biz düşmeden yıkadık. Gerçi ben 3 gün hastanede yattım doğum sonrası komplikasyon sonucu 4 gün eve geldigimizde yikadik. Sonraki gun yada ayni gun zaten gobegi dustu. Zaten cok kurumuz düşücek gibiydi.
Gebelik okulunda yıkamak isterseniz banyo sonrası dezenfekte edin demişlerdi. Bilgin olsun canım.

Canım dün baklava getirmişler 3 dilim yedim 170ti şekerim...hiç sorma yani epey zordayız...şu anda yürüyemiyorum da tabi...40 ımız çıkıp gebelik hormonları tamamen vücudu terk edene kadar dikkat edicez öyle dedi doktor da...bulgurlu buğdaylı yoğurt çorbaları yapıyor annem tam bugday ekmeği diyet aynen devam...bitki cayları yapıyoruz rezene papatya kimyon...doktor da bi bitki karışımı vermiş o da şekersiz yine otlardan kaynatılıp içiliyor...kolostrum ve sonrasında şeffaf renkli süt geliyor daha şarıl şarıl akmaya başlamadı ama o da olur inşallah

Ben rezene içmeyi bıraktım bugün kızım.anne sütünü reddediyomus bide böyle denicem inşallah alır sütümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…