2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah umarım bizde kolay atlatırız en büyük tedirginliğim o benzet şeyleri bizde şimdiden söylüyoruz umarım faydası olur

Pompayla 20 cc anca cikiyor 15 dkda falan. Ama surekli emziriyorum. Mama da veriyorum. Dusa giriyorum masaj yapiyorum sicak su torbasi kullaniyorum. Korktum mastit olur kitleyi almak zorunda kalirlar diye. Kac gune duzelir acaba 3-5 mi 10-15 mi
Kitle dediğin çok sert ve hiç geçmiyorsa dr git canım genel cerraha gitmiştim ultrason falan yaptırmıştım emzirirken çok kez mastit geçirdim düşük dozlu antibiyotik falan veriyor bazen çocuk dr o zaman bana emzirirken de kullanabilirsin demişti

Kizlar yarin sabahtan doguma giricem insallah. Dualarinizi esiegemeyin. Bi de spinal sezeryan olanlara bir sorum olucak. Hem sonda takiliyken hem pedi nasil takiyolar
Allah kolaylık versin

Kizlar gogsu yara olanlardan biri de benim ben corek otu yagi aldim onu suruyorum emzirdikten sonrada gogsumu sitrec film le kapatiyorum nemli durmasi lazimmis yaranin iyi olmasi icin. ustelik emzirirken gogsunuzu yikamaniza da gerek yok bebekteki pamukcuga da iyi geliyormus ben fayda gordum demek isterseniz diye yazyim dedim

Anne olmak en çok endişe ile beraber geliyormus galiba. Hayatimda bu kadar stresli oldugum baska bir dönem hatırlamıyorum. Goguslerim cok kötü. Bir tanesi ucundan kanıyor digeri de kanadi kanayacak. Bebegim emerken nerdeyse agliyorum. Sütü sağarken ayri bir acı. Sağmazsam tas kesiliyor göğüslerim ve kendi kendine akiyor. Normal sutyen kullaniyorum sutyeni atleti aşıp üstümdeki pijamaya kadar akiyor sütler sağıp bosaltiyorum hic abartmiyorum 15 dk sonra geri doluyor. Ve bu dolma surecinde bana titreme krizleri geliyor. Ne olacak? Nasil gececek? Gogus uclarim biraz rahatlasin diye sagdigim sutten biberonla veriyorum bebegim beni reddedecek diye korkuyorum sonra da

Ben iki gundur bemli birakiyorum bana misin demesi bir ara gecer gibi oldu ama bugun yine fena

Ama.kuzum bağışıklığı için anne sütü almalı şuanda benim.cadaloz mama içiyor ahh bı gelse kucağıma
Haklısın canım. Herkes öyle olsun ister ama en azından doyuyor bi de öyle düşün. Yani sizler daha tecrübelisiniz ama ne bileyim bi şekilde yapışacak o süte. Ne zaman çıkarmış bişey diyorlar mı?

Selam kizlar. Bebegimle ilgilenmekten kalan vakiyte esimle kendimle ilgilenmekten buraya pek bakamaz oldum. En kisa surede aktif olmayi diliyorum :) dogum yapanlara hayirli olsun bekleyenler saglikla kavussun insallah.

Epizyotomi yasayanlar dikisleriniz ne kadar zamanda iilesti daha dogrusu sizi kisitlamayacak hale geldi? Bizim bugun 8. Gunumuz ama hala dikislerim ara ara aciyo oturup kalkarken.
Goguslerimi konu bile etmiyorum artik aciya alistim ilk veriste agliyorum 5 dk sonra uyusuyo :)))
Bebegimin gobegi dustu dun cok sukur. Kimligimizde geldi ♡ sizde durumlar nasil? Insallah hepiniz iyisinizdir..

Yok daha belli değil bugün doktor yoktu zaten görüşemedik yarın görüşürüz doktor la iyi olsun da orda dursun çok çok ciddi bir durumu atlattı hamdolsun

Benim de salı günü suni ile olacak . Suni sancı ağrılı mı çok acaba ?
Ben de sunu sanci ile dogurdum. Dayanilmaz dedigim sancilar son yarim saatti. Oncesi klasik adet sancisi gibi. Abartildigi gibi degil. Sunu sanci sadece sureci hizlandiriyor. Ben iyiki almisim diyorum. Cunku insan dogumun o kadar yakin oldugunu hissettiginde daha cok strese giriyor.

Dolunay22 H Hunilimom kizlar biliyorsunuz nerdeyse hic belirti vermeden doguran benim. Bebisler gunu geldi mi beklemiyorlar stres yapmayın:) dogumhane de bile nst ye en son baglandigimda sancilarim 30 lardaydi :) bana dayanilmaz gibi geliyordu gerci o 30 lar orasi ayri :) yani nst ye de guvenmiyorum ben

Aynen canim benim de ilk dogumum ikinci daha kolay olur derler rahim onceden tedarikli :)

Benim de 5. Gunum dikislerim dedigin gibi hala oturup kalkarken acıyor. Bir de buyuk tuvaletimi yapamadigimda cok zorlaniyorum. Dikis agrisindan cok makatimda baski hissediyorum tuvaletimi yapamadigim icin. Göğüsler benim de fena. Hatta dikis agrisini, dogum sancisini her seyi unutturdu. Zaten ben emzirmekten daha cok korkuyordum dogumdan. Nitekim korktugum basima geldi.

minikoglan peki kaç saat sürdü sancı verilmeye başlanmasından Doğuma kadar ?

Ben rezene içmeyi bıraktım bugün kızım.anne sütünü reddediyomus bide böyle denicem inşallah alır sütümü
Niye canım rezene nin süte zararı mı var ki? Biz daha çok yeniyiz diye gaz ve rahat tuvalete çıkmak için hoşuma gidiyor benim...göğüs uçlarım çok yara oldu o olmasa süper olacak ben pompa işini de beceremedim en iyi süt bebek emince geliyor...senin bebişin de çıksa gelse emse inşallah daha iyi olacaksınız

Ben de göbek kordonu dusmeden yıkamak istemiyorum çocuk rahatlar ama ne olur ne olmaz diyorum. Kordona da hiç birşey kullanmıyorum doğru değil mi cnm.
Aynen canim bekleyelim bakalim onceden hic boyle seyler yokmus bebek eve getirilir hemen yikanirmis simdi cikti bunlar boyle yeni yeni

minikoglan peki kaç saat sürdü sancı verilmeye başlanmasından Doğuma kadar ?
Canim yanlis hatirlamiyorsam aksam saat 6 gibi suni sanci verildi. Ve diger yatan hastalara oranla yuksek baslatti benimkini. Digerleri 30 ml aliyordu beni direk 50 ml de baslatti. Saat 10-10bucuk arasi hafiften kendini belli etmeye basladi sancilar. 11 den sonra cok sıklasti ve siddeti artti. 11:54 de yavrumu kucagima aldim. Ama inan ki son 15 dk kalana kadar tuvalete falan kalktim kendim gittim.

Aa tam da elimde bi fincan rezene varken okudum bu mesaji kizlar zararli mi yoksa rezene ay napicamizi sasirdik hepten

Zararı yok canımda benim kız sütümu reddediyor rezeneden olabilir dedi yoğun bakım hemşiresi o yüzden bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…