2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aaa çok iyi darısı başıma inşallah

Kızım.anne sütünü reddediyormus mama içiyor bı fikri olan varmı sofiarya
Nasıl anne sütünü Reddediyormuş yaa ?? İkisini de biberonla vermiyorlar mı? Hadi memeyi reddeder biberonu reddeder de mamayı annesütünü ayırıp ta nasıl reddetsin anlamadım valla acaba kalorisi düşük diye annesütü yerine kalorisi yüksek olan mamayı mı veriyorlar hızlı toparlasın diye

Pompayla 20 cc anca cikiyor 15 dkda falan. Ama surekli emziriyorum. Mama da veriyorum. Dusa giriyorum masaj yapiyorum sicak su torbasi kullaniyorum. Korktum mastit olur kitleyi almak zorunda kalirlar diye. Kac gune duzelir acaba 3-5 mi 10-15 mi
Bu tamamıyle bebeğin memeyi boşaltma becerisine bağlı. Mama vermesen sadece seni emse mama neden veriyorsun ki??

İlk önce anne sütünü veriyorlar biberonla ama.oguruyomus o yüzden mama veriyorlar mis alıştırmaya çalışıyorlar rezene falan içme tadını beğenmiyo olabilir dedi yenidoğan hemşiresi

Kizlar sinirlerim cok bozuk bebegim cok uyuyo emzirmek icin uyandiriyorum ama uyanmiyo memeyi agzina koyunca uyuyo cekmiyo sutum var cok sukur ama sanki onun emmeye mecali yok gibi sabahtn beri esime catiyorm agliyorum hafif sarardi da sanki korkuyorum ya yarin doktor kontrolumuz var allahim bu geceyi de hayirlisiyla cikarsaydik

Zararı yok canımda benim kız sütümu reddediyor rezeneden olabilir dedi yoğun bakım hemşiresi o yüzden bıraktım
Yok yaa sanmıyorum öyle bişey olsun verdikleri mamadan mı acaba mamayı da sütü de aynı şeyle veriyorlar değil mi? Aç çocuk sütü nasıl reddeder ki...ayy hayırlisıyla bi çıksa gelse kucağına çok dua ediyorum canım senin için Allah kolaylık versin

İkisininde birebir aynı biberonla veriyorlar gördüm valla bilmiyorum neden niye çıksa bı çıksa iyi olup çıksa ah ah Allah razı olsun .canım can yoldasi olduk burda hepimizin Allah yardımcısı olsun

İlk önce anne sütünü veriyorlar biberonla ama.oguruyomus o yüzden mama veriyorlar mis alıştırmaya çalışıyorlar rezene falan içme tadını beğenmiyo olabilir dedi yenidoğan hemşiresi
Rezene mi? Ne alakası varmış yahu Rezene sütün tadını değiştirmez ki mamanın tadına alıştı da o yüzden mi acaba? Netice de mamanın kendine has bir tadı var ayyy bilemedim ki dertler hiç bitmiyor yahu

Benim de salı günü suni ile olacak . Suni sancı ağrılı mı çok acaba ?

Çekilemeyecek değil canım normalde suni sancı verilenlere buscopan verilirmiş ama benim buscopana alerjim olduğu için veremediler biraz yüksek seyretti. Ama herşey çok çabuk bitiyor korkma yani. Özelde yapacaksan pilates topu öneririm.

Can'ım çok güzel atlatmışsın çok şükür. İlk günlerin sıkıntıları da geçecek. Buralar baya sessiz kaldı. Özletmeyin kendinizi.

Çok teşekkürler canım inşallah sizin daha güzel kolay olurr. Şimdi anlıyorum neden az yazdıklarını :) 1,2 gün yoğunluk geçsin yazarız canım bol bol yine.

Sarılık başlamıştır valla ben 20gündğr çıldırıyorum bu sarılık olayından. Uyanmıyordu bizim ki de doktor diyor saat başı emecek nereye 3 saatte zor kaldırıp emziriyordum. Uykusunda sağdığında sütü kaşıkla kakalıuordum artk ağzına off çok zor birkaç gündür daha iyiyiz. Muhtemelen seninkinin derdi de sarılıktır valla ne yap et uyandır maksimum 2satte bir emsin soy çırılçıplak engüzel öyle uyanıyorlar emdikten sonra kalan sütü de sağıp kaşıkla ver yoksa Benim gibi uğraşırsın yeminle 20gündğr içim dışım saat tutup çocugu uyandırmakta çalışmak oldu beynim yandı uykusuzluktan sarılığı düşsün diye

Inşallah canım ya.çok üzülüyorum öyle bunaldimki. Aklımıza başka alternatif gelirse paylaşalım lutfen.yoğurtlu semizotu ve kabak ta bize güzel seçenek.

Kizlar ben geldim .ev cok hareketli oglum cok rahatsiz baska sikintilarda var bebis tutmayi ogrenemedi suttumde az.
Gecmiste kayboldum az evvel :)
Cadi kizim bi ciglik atti gecmis vs hak getire:)

Dun cok yogun gecti .hastanede gelen gitmedi.hatta cocugunu birakip gidenler oldu.
Moralimi bozmamaya calistim .
Simdi yatiya gelmek isteyen oldu eve reddettim.
Evde okadar kalabalikki anlatamam.

Siz neler yaptiniz dun dogum yapan oldumu.

Bu tamamıyle bebeğin memeyi boşaltma becerisine bağlı. Mama vermesen sadece seni emse mama neden veriyorsun ki??

O kadar cok emiyor ki doymuyor yoruluyorum her zaman emziremiyorum acitiyor meme uclarim dokununca aciyor zaten bir saat hatta bir bucuk saat emdigi oluyor. Pompada gordugum damla damla tek delikten akiyor benim sutum. Cocuk aslinda cok guclu emiyor cok acitiyor baya guc kullaniyor ama.

Gecmis olsun saglikla anali babali buyusun. Neden genel anestezi oldunuz? Su an her sey yolunda insallah.

Geçmiş olsun canimm..Gözünüz aydin..bebişin nasıl hersey yolundadir ınsallahh.ayy heyecan yapıyorum ya sizlerden haberler gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…