- 23 Ekim 2017
- 336
- 190
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.761
Aaa çok iyi darısı başıma inşallahCanim yanlis hatirlamiyorsam aksam saat 6 gibi suni sanci verildi. Ve diger yatan hastalara oranla yuksek baslatti benimkini. Digerleri 30 ml aliyordu beni direk 50 ml de baslatti. Saat 10-10bucuk arasi hafiften kendini belli etmeye basladi sancilar. 11 den sonra cok sıklasti ve siddeti artti. 11:54 de yavrumu kucagima aldim. Ama inan ki son 15 dk kalana kadar tuvalete falan kalktim kendim gittim.
Nasıl anne sütünü Reddediyormuş yaa ?? İkisini de biberonla vermiyorlar mı? Hadi memeyi reddeder biberonu reddeder de mamayı annesütünü ayırıp ta nasıl reddetsin anlamadım vallaKızım.anne sütünü reddediyormus mama içiyor bı fikri olan varmısofiarya
Canım zararlı değil tabiki ama benim durumum tadını değiştirdi sanırım sizlerde bir sorun yapmayabilirAa tam da elimde bi fincan rezene varken okudum bu mesaji kizlar zararli mi yoksa rezene ay napicamizi sasirdik hepten
Bu tamamıyle bebeğin memeyi boşaltma becerisine bağlı. Mama vermesen sadece seni emse mama neden veriyorsun ki??Pompayla 20 cc anca cikiyor 15 dkda falan. Ama surekli emziriyorum. Mama da veriyorum. Dusa giriyorum masaj yapiyorum sicak su torbasi kullaniyorum. Korktum mastit olur kitleyi almak zorunda kalirlar diye. Kac gune duzelir acaba 3-5 mi 10-15 mi
İlk önce anne sütünü veriyorlar biberonla ama.oguruyomus o yüzden mama veriyorlar mis alıştırmaya çalışıyorlar rezene falan içme tadını beğenmiyo olabilir dedi yenidoğan hemşiresiNasıl anne sütünü Reddediyormuş yaa ?? İkisini de biberonla vermiyorlar mı? Hadi memeyi reddeder biberonu reddeder de mamayı annesütünü ayırıp ta nasıl reddetsin anlamadım vallaacaba kalorisi düşük diye annesütü yerine kalorisi yüksek olan mamayı mı veriyorlar hızlı toparlasın diye
Yok yaa sanmıyorum öyle bişey olsun verdikleri mamadan mı acaba mamayı da sütü de aynı şeyle veriyorlar değil mi? Aç çocuk sütü nasıl reddeder ki...ayy hayırlisıyla bi çıksa gelse kucağına çok dua ediyorum canım senin için Allah kolaylık versinZararı yok canımda benim kız sütümu reddediyor rezeneden olabilir dedi yoğun bakım hemşiresi o yüzden bıraktım
İkisininde birebir aynı biberonla veriyorlar gördüm valla bilmiyorum neden niye çıksa bı çıksa iyi olup çıksa ah ah Allah razı olsun .canım can yoldasi olduk burda hepimizin Allah yardımcısı olsunYok yaa sanmıyorum öyle bişey olsun verdikleri mamadan mı acaba mamayı da sütü de aynı şeyle veriyorlar değil mi? Aç çocuk sütü nasıl reddeder ki...ayy hayırlisıyla bi çıksa gelse kucağına çok dua ediyorum canım senin için Allah kolaylık versin
Rezene mi? Ne alakası varmış yahu Rezene sütün tadını değiştirmez kiİlk önce anne sütünü veriyorlar biberonla ama.oguruyomus o yüzden mama veriyorlar mis alıştırmaya çalışıyorlar rezene falan içme tadını beğenmiyo olabilir dedi yenidoğan hemşiresi
Benim de salı günü suni ile olacak . Suni sancı ağrılı mı çok acaba ?
Can'ım çok güzel atlatmışsın çok şükür. İlk günlerin sıkıntıları da geçecek. Buralar baya sessiz kaldı. Özletmeyin kendinizi.
Tarifini yazar misin kuzum müsait oluncaCnm ben şekersiz içiyorum hoşafı kutu meyve ile sizde de olmaz mı.
Son kale olarakk gözün aydın diyorr tebrik ediyorumm.. :)
Sarılık başlamıştır valla ben 20gündğr çıldırıyorum bu sarılık olayından. Uyanmıyordu bizim ki de doktor diyor saat başı emecek nereye 3 saatte zor kaldırıp emziriyordum. Uykusunda sağdığında sütü kaşıkla kakalıuordum artk ağzına off çok zor birkaç gündür daha iyiyiz. Muhtemelen seninkinin derdi de sarılıktır valla ne yap et uyandır maksimum 2satte bir emsin soy çırılçıplak engüzel öyle uyanıyorlar emdikten sonra kalan sütü de sağıp kaşıkla ver yoksa Benim gibi uğraşırsın yeminle 20gündğr içim dışım saat tutup çocugu uyandırmakta çalışmak oldu beynim yandı uykusuzluktan sarılığı düşsün diyeKizlar sinirlerim cok bozuk bebegim cok uyuyo emzirmek icin uyandiriyorum ama uyanmiyo memeyi agzina koyunca uyuyo cekmiyo sutum var cok sukur ama sanki onun emmeye mecali yok gibi sabahtn beri esime catiyorm agliyorum hafif sarardi da sanki korkuyorum ya yarin doktor kontrolumuz var allahim bu geceyi de hayirlisiyla cikarsaydik
Inşallah canım ya.çok üzülüyorum öyle bunaldimki. Aklımıza başka alternatif gelirse paylaşalım lutfen.yoğurtlu semizotu ve kabak ta bize güzel seçenek.Canım dün baklava getirmişler 3 dilim yedim 170ti şekerim...hiç sorma yani epey zordayız...şu anda yürüyemiyorum da tabi...40 ımız çıkıp gebelik hormonları tamamen vücudu terk edene kadar dikkat edicez öyle dedi doktor da...bulgurlu buğdaylı yoğurt çorbaları yapıyor annem tam bugday ekmeği diyet aynen devam...bitki cayları yapıyoruz rezene papatya kimyon...doktor da bi bitki karışımı vermiş o da şekersiz yine otlardan kaynatılıp içiliyor...kolostrum ve sonrasında şeffaf renkli süt geliyor daha şarıl şarıl akmaya başlamadı ama o da olur inşallah
Bu tamamıyle bebeğin memeyi boşaltma becerisine bağlı. Mama vermesen sadece seni emse mama neden veriyorsun ki??
Selam mayis anneleri p.tesi günü sezeryana gidicektim belki hatirlarsiniz.cumartesi gece sancim başladı arkasindan suyum geldi hastaneye gidene kadar araliksiz devam etti sabah altida genel anesteziyle oglumu kucagima aldim çok şükür.Allahim dogum yapacaklara kolaylik versin.
Geçmiş olsun canimm..Gözünüz aydin..bebişin nasıl hersey yolundadir ınsallahh.ayy heyecan yapıyorum ya sizlerden haberler gelinceSelam mayis anneleri p.tesi günü sezeryana gidicektim belki hatirlarsiniz.cumartesi gece sancim başladı arkasindan suyum geldi hastaneye gidene kadar araliksiz devam etti sabah altida genel anesteziyle oglumu kucagima aldim çok şükür.Allahim dogum yapacaklara kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?