- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #5.121
Sagolun kizlar. Yuregim agzima geldi. Bir de acik renk olunca cok endiselendim. Progestan igneye tekrar basladim, cok fena agritiyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve geldim simdi. Igne, serum yaptilar. Kalp atislari devam ediyor cok şükür
Aslında ovulasyon testi yaptım tam yumurtlama günümde hamile kaldım çünkü daha sonra birliktelik olmadı. Yavaş buyuyodur belki sonra hızlanırGeçmiş döllenme olmuş demekki hadi gözün aydın
Ben de Bursa dan aritme hastanesinde ki Nagihan hanim nasil sizce bilginiz var mi ?Bursadan kaç kişiyiz kızlar baya kalabalıkmıyız ne?
Geçmiş olsun canım bidaha yaşamazsın umarım. Ben de progesteron kullanıyorum ama fitil 200 mg günde 3 defa.Sagolun kizlar. Yuregim agzima geldi. Bir de acik renk olunca cok endiselendim. Progestan igneye tekrar basladim, cok fena agritiyor ya
Ahh ahh olmaz mııı gece gündüz yatakta kalmak istiyorumSürekli uyuma ihtiyaci duyuyorum yapmam gerekenleri yapamiyorum sabahlari zor kalkiyorum. Normalde ben az uyuyan biriydim bu haller beni cok bunaltti gecermi zamanla.. sizdede varmi uyku halleri

Yok canım ben duymadımBen de Bursa dan aritme hastanesinde ki Nagihan hanim nasil sizce bilginiz var mi ?
Ben de Bursa dan aritme hastanesinde ki Nagihan hanim nasil sizce bilginiz var mi ?
Teşekkür ederim :)Nagihan hanım çok iyi diye duydum. Eskiden bahar hastanesindeydi arkadasım onda doğum yaptı cok memnundu uzak olmasaydı ilk tercihim oydu benim. Ama bana uzak. Bütün yorumları çok iyiydi kendisinin.
Evet nilüferdeyim cumartesi pazarının ordayım siz ne taraftasınızftmkya
Belirtisiznesne sizde niluferde oturuyorsunuz heralde degil mi yakiniz o zaman. Evrim aydin dogumu nerde yapiyor yine dorukta mi
Bende beşevlerdeyimEvet nilüferdeyim cumartesi pazarının ordayım siz ne taraftasınız
Bu nagihan hanım eski bahar hastanesindeki nagihan hanımmı acaba sonra rentıpa geçmişti. Eger oysa iyi bi doktor ablamın doğumunu o yaptırmıştı. Çok kolay bi doğumdu.Ben de Bursa dan aritme hastanesinde ki Nagihan hanim nasil sizce bilginiz var mi ?
Canım baktım söylediğim gibi bahardaydı önceden. Ablam memnun kalmıştı.Ben de Bursa dan aritme hastanesinde ki Nagihan hanim nasil sizce bilginiz var mi ?