- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
- #5.161
Evet nilüferdeyim cumartesi pazarının ordayım siz ne taraftasınız
Bende Çalıdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nilüferdeyim cumartesi pazarının ordayım siz ne taraftasınız
evet çok şükür duydum canım allah sana da nasıp etsin inşallah,tarifsiz bir his en en guzel duyguymuşAmin inşallah canım sen kalp atışını duydun mu? Ben cumartesi gidicem inşallah pıt pıtları duyarım.
Rabbim sonuna kadar tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün inş.
boğazında ki enfeksiyon lenf sisteminden kanına da karıştığı için bebekte içerde ki bu duruma maruz kalıyor. gebelikte oldukça güvenle kullanılan antibiyotikler var bence hiç zaman kaybetmeKızlar boğazlarım çok sisti Acısından uyuyamadim Sürekli sıcak şeyler içiyorum fayda yok Gündüz daha iyi gibi ama akşam gece felaket Üç gündür böyle Doktora gitsem antibiyotik verecek Gitmesem de geçmiyor daha fena oluyor ne yapsam
İnşallah canım mucize bir bebek zaten bu Rabbime şükür nasip ettiAllah sabırlar versin bunu kucana almak nasip olsun uzun ömürlu saglikli mubarek olsun. insallah bunda doya doya herseyini yasarsin icindeki kaygilari anliyorum. ama sen hep yine pozitif bak insallah bu sefer hersey iyi olacak
Tekrar hoşgeldiniz sat lar aynı günmüşMrb burada 2011 Nisa'n annesi olarak bir çocuk büyüttüm , sat 14 ağustos unutmuşum buraları nasıl kayıt oluyorduk:)))
Sanırım büyüyorlar ondan bendede çok yoğun bu ağrılarGece agriyla uyandim yinr bikac kez daha olmustu ayni regl agrisi gbi ve oldukca siddetli on dakika falan sürdü sizede oluyormu böyle. Normalmidir
Hımm anladım canım bende 2 hafta önce gitmiştim randevu verdiler. Belki doktorun ayarlar bi şekilde. Hayirlisi bakalım.canim ben doktora 7. haftada gittim doktor sira al diye kagit verdi ama yer kalmamis doktor o zaman olsun hallederiz dedi ama napcak bilmiyorum
boğazında ki enfeksiyon lenf sisteminden kanına da karıştığı için bebekte içerde ki bu duruma maruz kalıyor. gebelikte oldukça güvenle kullanılan antibiyotikler var bence hiç zaman kaybetme
öncelikle geçmiş olsun inşallah hemn iyileşirsin. bir şey merak ettim son adet tarihin ne zamandı?Cevabın için teşekkürler Aslında doktor zaten hamile olduğumu bile bile zararlı ilaç yazacak değil ama insan illa bi tedirgin oluyor Benim doktor ilk muayenede internetten her şeyi araştırma kafan karışır doktorlara güven demişti İnsan yine de burda da sormadan edemiyor
aynen cnm hayirlisiiHımm anladım canım bende 2 hafta önce gitmiştim randevu verdiler. Belki doktorun ayarlar bi şekilde. Hayirlisi bakalım.
12 ve 14. Haftalarda yapılıyor sanirim bana 12. Haftada yapacaktiKızlar merhaba, ikili tarama testini yaptırmayı düşünüyormusunuz? Doktorunuz bununla ilgili birşey dedimi.
Ben düşünüyorum ama doktorum birşey demedi bir dahaki randevum da Kasımda. Ne zamanlarda oluyor biliyormusunuz?
11-14. haftalar arasında yapılır ama ideal olan 12.haftayı çokta geçirmemektir bebek aktif olarak hareketlendikçe ultrason ölçümlerini yapmak zorlaşır engüzeli 11-12. haftalarda yaptırmakKızlar merhaba, ikili tarama testini yaptırmayı düşünüyormusunuz? Doktorunuz bununla ilgili birşey dedimi.
Ben düşünüyorum ama doktorum birşey demedi bir dahaki randevum da Kasımda. Ne zamanlarda oluyor biliyormusunuz?
12 ve 14. Haftalarda yapılıyor sanirim bana 12. Haftada yapacakti
11-14. haftalar arasında yapılır ama ideal olan 12.haftayı çokta geçirmemektir bebek aktif olarak hareketlendikçe ultrason ölçümlerini yapmak zorlaşır engüzeli 11-12. haftalarda yaptırmak![]()
Benim doktorum 12. Hafta gelin dedi ikili test için, diğer ölçümleri de o gün yapıcakTEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN
TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN BEN EN İYİSİ DOKTORUMU ARAYIP SORAYIM.
öncelikle geçmiş olsun inşallah hemn iyileşirsin. bir şey merak ettim son adet tarihin ne zamandı?