2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ihlamur, bal zencefil süt, ılık su sürekli, kivi mandalina. Başka yapacak bişey gelmiyor aklıma geçmiş olsun

Canim mrb benim ilk gebeligim kalp atisi sayisinin sorulacagini
Canim benim ilk gebeligim kalp atisu sayisinin sorulmasi gerektigini biomiyordum sormadim soylemedi de ama hem kese de hem kalp atisinda ikisi de normal dedi keseyi 5.haftada gördüm kalp atışını 7.haftada duydum

-huzur- canim sen de kayserideymissin hangi hastaneye gidiyorsun
Ben Erciyes hastanesinde Zerrin avul a gidiyorum canım. Çok ilgili. Cok memnun kaldım. Baya yoğun olmasina rağmen uzun uzun her şeyi anlatıyor. Soru sormama fırsat bile vermeden bir bir anlattı. Tavsiye ederim.

Ben Erciyes hastanesinde Zerrin avul a gidiyorum canım. Çok ilgili. Cok memnun kaldım. Baya yoğun olmasina rağmen uzun uzun her şeyi anlatıyor. Soru sormama fırsat bile vermeden bir bir anlattı. Tavsiye ederim.
anladm cnm ben de devlete gidiyorum ayse yilmazsoy a

Gece agriyla uyandim yinr bikac kez daha olmustu ayni regl agrisi gbi ve oldukca siddetli on dakika falan sürdü sizede oluyormu böyle. Normalmidir

Ayrıntılı ultrason için randevu aldın mi peki ? Ozellerde pahalı diye ben devletten aldım. Erkenden almak gerekiyormuş. Almadiysan aklında olsun canım.
canim ben doktora 7. haftada gittim doktor sira al diye kagit verdi ama yer kalmamis doktor o zaman olsun hallederiz dedi ama napcak bilmiyorum

Gece agriyla uyandim yinr bikac kez daha olmustu ayni regl agrisi gbi ve oldukca siddetli on dakika falan sürdü sizede oluyormu böyle. Normalmidir
Benimde 6-8 haftalarda agrim olmustu. Bu hafta azaldi. Ama hic o kadar siddetli degikdi. Sizi Korkutmak istemem ama dis agrisi dahil bir agri sizi uykudan uyandiriyorsa kisa surede doktora gorunseniz iyi olur

5.5 aylıkken kaldım canım kaybettim ben bebeğimi İnş bunu kucağımıza alırız

Allah sabırlar versin bunu kucana almak nasip olsun uzun ömürlu saglikli mubarek olsun. insallah bunda doya doya herseyini yasarsin icindeki kaygilari anliyorum. ama sen hep yine pozitif bak insallah bu sefer hersey iyi olacak

Bende de oluyor Can'ım sık sık. Ama hep tetikte uyuduğum için sanırım. Uykuda yanlış bir hareket yapmayayım diye derin uykuya geçemiyorum sanki. Ama çok şiddetli değil yani. Beni de ciddi anlamda gece bulantıları uyutmuyor

Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben çok halsizim. Sürekli uyku hali var. Ama oğlum gece çok uyanır. Akşam geç yatar sabah erken kalkar. Hiç dinlenemiyorum
Bir de okulda çok yoğunum.
Gurbetteyim yardıma ihtiyacım var ama kimsecikler yok
Birazdan oğlumun bakıcı teyzesi gelecek. Ortalık oyuncaktan geçilmiyor. Toplarken de sol kasığıma ağrı girdi şimdi de oğlum ağlama krizinde, oyuncakları niye topladım diye offfff çok zor olacak herşey.

Nasıl cümleler kurmuşum valla bi şey anlamadım. Bi taraftan oğlanla uğraşıp bi taraftan yazmaya çalışınca böyle oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…