2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
boğazında ki enfeksiyon lenf sisteminden kanına da karıştığı için bebekte içerde ki bu duruma maruz kalıyor. gebelikte oldukça güvenle kullanılan antibiyotikler var bence hiç zaman kaybetme

Allah sabırlar versin bunu kucana almak nasip olsun uzun ömürlu saglikli mubarek olsun. insallah bunda doya doya herseyini yasarsin icindeki kaygilari anliyorum. ama sen hep yine pozitif bak insallah bu sefer hersey iyi olacak
İnşallah canım mucize bir bebek zaten bu Rabbime şükür nasip etti

canim ben doktora 7. haftada gittim doktor sira al diye kagit verdi ama yer kalmamis doktor o zaman olsun hallederiz dedi ama napcak bilmiyorum
Hımm anladım canım bende 2 hafta önce gitmiştim randevu verdiler. Belki doktorun ayarlar bi şekilde. Hayirlisi bakalım.

boğazında ki enfeksiyon lenf sisteminden kanına da karıştığı için bebekte içerde ki bu duruma maruz kalıyor. gebelikte oldukça güvenle kullanılan antibiyotikler var bence hiç zaman kaybetme

Cevabın için teşekkürler Aslında doktor zaten hamile olduğumu bile bile zararlı ilaç yazacak değil ama insan illa bi tedirgin oluyor Benim doktor ilk muayenede internetten her şeyi araştırma kafan karışır doktorlara güven demişti İnsan yine de burda da sormadan edemiyor

öncelikle geçmiş olsun inşallah hemn iyileşirsin. bir şey merak ettim son adet tarihin ne zamandı?

Kızlar merhaba, ikili tarama testini yaptırmayı düşünüyormusunuz? Doktorunuz bununla ilgili birşey dedimi.
Ben düşünüyorum ama doktorum birşey demedi bir dahaki randevum da Kasımda. Ne zamanlarda oluyor biliyormusunuz?

12 ve 14. Haftalarda yapılıyor sanirim bana 12. Haftada yapacakti

11-14. haftalar arasında yapılır ama ideal olan 12.haftayı çokta geçirmemektir bebek aktif olarak hareketlendikçe ultrason ölçümlerini yapmak zorlaşır engüzeli 11-12. haftalarda yaptırmak

12 ve 14. Haftalarda yapılıyor sanirim bana 12. Haftada yapacakti

TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN

11-14. haftalar arasında yapılır ama ideal olan 12.haftayı çokta geçirmemektir bebek aktif olarak hareketlendikçe ultrason ölçümlerini yapmak zorlaşır engüzeli 11-12. haftalarda yaptırmak

TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN BEN EN İYİSİ DOKTORUMU ARAYIP SORAYIM.

Kızlar doktordan geliyorum boğazlarım kıpkırmızı olmuş şismiş, Sulcid 375 mg antibiyotik, Parol, avil, Cistus pastil ve burun spreyi verdi Halihazırda clexane 0.4, progestan fitil ve deltacortril kullanıyorum Bu kadar ilaç alacak olmaktan çok endiseliyim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…