2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnternetten hangi grup ilaçlar olduğuna bir bak istersen canim.sonuçta doktorlar bu durumla çok sık karşılaşıyordur yani sağlaması yapılmış ilaclardir.bitkisel takviyeyle geçecek gibi değilse icmen lazım.sonuçta hastaliginda bebeğe olumsuz etkisi var Allah korusun.

Burun spreyi yerine deniz suyu gibi bebeklerde kullanılan serum fizyolojik kullanabilirsin.tabi bunu da gene doktora sor.

Burun spreyi hariç diğer hepsinin prospektüsünde hamilelik döneminde doktorunuza danışınız-hamilelikte kullanılmaz yazıyor
Sanirim ilaç firmaları sorumluluk almak istemiyor

Kızlar benim birkaç gündür alnım ağrıyor ve burnum sanki kanayacakmış gibi sızlıyor bir düre sonra geçiyor coraspin kullandığım için olabilirmi folik asit dışında kullandığım başka şeyde yok

Yazdığı tüm ilaçlar gebelerde rahatlıkla yıllardır kullanılan ilaçlar hiç endişen olmasın. Bak avil bile yazmış alerjik bir durum olmasın ilaç etkileşimlerinden kaynaklı diye negüzel ince düşünmüş sen gönül rahatlığıyla al ilaçlarını da daha fazla ilerlemeden hallolsun hemencik :)

Geçmiş olsun canım seninde mi tekrarlayan düşüklerin oldu geçmişte inşallah bidaha olmayacak. Deltacortil kullanan kendimden başka bi sizi gördüm de .

Benm de öyle canım ama benimkini 6.hafta görünüyor ve bebeği ve kalp atışını göremedik çok üzgünüm
Üzülme benim de sat 17 agustos ama bebek 22 ağustosmuş gibi 5 gün geriden geliyor kalp atışı da geç oldu.
Doktor satı değiştirdi bundan sonra 22 ağustos diyeceksin dedi. Oluyomuş öyle arada

İyi akşamlar öyle ağrılarımm var ki kasıklarım belim heryerim ağrıyor yatasım hiç kalkmayasım var havalardan mı karnımız büyüyor diyemi . Neler oluyor diyorum

Merhaba arkdaslar cok kötüyüm agliyorum bugun dktr gittim kese gelismems dedi düşük olablrms ilkim de düşüktü kac saatdr aglyrm acaba neden kese buyumuyor bilen var mi Ögretmenim acaba calistigim icin mi artik anlamam veremedim .

İyi akşamlar öyle ağrılarımm var ki kasıklarım belim heryerim ağrıyor yatasım hiç kalkmayasım var havalardan mı karnımız büyüyor diyemi . Neler oluyor diyorum
canim bendede hic belirti yok gogus hassasiyeti disinda hamile deilim sanki insan bi sorun mu var diye geciriyor aklindan

Geçmiş olsun canım seninde mi tekrarlayan düşüklerin oldu geçmişte inşallah bidaha olmayacak. Deltacortil kullanan kendimden başka bi sizi gördüm de .

Ben de kendimden başka birini görmüş oldum zaten özellikle o yüzden yazdım ilaç ismini 1 düşük yaptım inşallah bir daha yasamayız

Benm de öyle canım ama benimkini 6.hafta görünüyor ve bebeği ve kalp atışını göremedik çok üzgünüm

Ne zaman gittin doktora ? Suan 6+1 olmamız gerekmiyor mu zaten o zaman normal seninki Ben de daha kalp atışı için haftaya gideceğim 5+0 olmamız gereken gün keseyi gördük Hatta kese 4+4 çıktı doktor bu önemli bir şey değil dedi

Çok teşekkür ederim Evet bende kronik ürtiker de olduğu için avil yazdı çünkü ne zaman üşütsem kabarır ve kaşınırım Allah yardımcımız olsun

Ben de kendimden başka birini görmüş oldum zaten özellikle o yüzden yazdım ilaç ismini 1 düşük yaptım inşallah bir daha yasamayız
Özel bi sebep soyledimi doktorun deltacortil için.
Prospektuste organ nakli olan hastalara organı reddetmemesi için gibi bişey vardı acaba vücut bebeği yabanci görüyor diye mi verdi?

Canim çalışmayla vs gerçekten alakası yok bu benim 5. Hamileligim ilk 4 u düşükle sonuçlandı. Sakin ol bu takdiri ilahi ama illaki sebebi var o yüzden iyi bi Prof bulup her açıdan inceleme isteyeceksin bi sebep bulacaklar ona yönelik tedavi olacaksın. Bizim de bebeğimiz olaçak çok şükür hamile kalabiliyoruz.

Hayır söylemedi Sana ne dedi peki
Ben daha önceki hamileliklerimde 0.4 ,0.6 clexane kullandım yine de düştü bu kez 0.6×2 clexane ,deltacortil 0.5×2, bebek aspirini verdi . Clexane için doz ayarlama testi yaptırdı daha önce yetersiz geldiğini söyledi.
Deltacortil için de bi kez yapılan bi testte bi değer pozitif çıkmış belki hamilelik romatizma si vardır bilemeyiz düşük doz kullanalım bebege zarar vermez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…