- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.141
Yine üstüme çiş yaptıCanım ben 5 günlükken vermeye başladım çok emmiyor zorlandığımda veriyorum. İlk gündem itibaren veren arkadaşlarım var. Biz alt değiştirirken çıldırdığımız için mecbur kaldım vermeye rahat rahat alt değiştiriyorum çok emmek istediğinde veriyorum beni rahatlatıyor
Ben de uykuya dalarken verdim . Annemler gitti çok zorlandım verdim ama vicdan yaptım . Çok ağladıCanım ben 5 günlükken vermeye başladım çok emmiyor zorlandığımda veriyorum. İlk gündem itibaren veren arkadaşlarım var. Biz alt değiştirirken çıldırdığımız için mecbur kaldım vermeye rahat rahat alt değiştiriyorum çok emmek istediğinde veriyorum beni rahatlatıyor
Yine üstüme çiş yaptısu pipiped ten mi.alsak ebebekte vardı
Ben de uykuya dalarken verdim . Annemler gitti çok zorlandım verdim ama vicdan yaptım . Çok ağladı
Mustela bebek losyonu kullanıyorum canım ben.pudra önerilmiyorKizlar bebisleri pudraliyomusunuz .
Losyonmu kullaniyorsunuz
Deneyeyim canımElinde saglam dikebilirsen dik canım dikemezsen terziye yaptırıver
Tabi canım uykuları falan hep böyle gitmeyecek o zaman emzik kurtarıcı oluyorBen kullanmayı düşünüyorum valla. İlerdede rahatlık olur bizim için
Hayırlı olsun canım nasıl geçiyor kuzu çok ağladımı bizde yaptırcazKızlar gaz için aguline bitkisel gaz şurubu şiddetle oneriyorum günde 3 kez yarim ölçek valla kendi kendine yapıyor ki bir de sünnet olduk düşünün
Canım bende sünnet ettireceğim zor oldumu uyuşturuyorlarmı biraz bilgi verirmisin. Bakımını nasıl yapıyorsunKızlar gaz için aguline bitkisel gaz şurubu şiddetle oneriyorum günde 3 kez yarim ölçek valla kendi kendine yapıyor ki bir de sünnet olduk düşünün
Can'ım dün denedim ben de dediğin gibi çıkmadı doğru düzgün. Ama öncesinde bayağı emzirmiştim.Sütünü birde sagarak dene canim aynisi bende var süt ağzında görünüyor ama dün gece sağdım 30 cc olmadi bile mama veriyorum huzurlu simdi
Öyle yapıyorum kuzum.Canım babynestle beraber yatır beşiğin içine öyle uyur belki
Ay uyudu bizimki. Doktora gidecektik zar zor uyandırdım. Uyumuyor uyumuyor bikaç saat yat kalk em :)Benimkide on dakika uyudu uyandı şimdi karnını yağ ile ovdum emzirdim yine uyudu inşallah biraz uyur. Kendimde dinlenemedim hiç misafir gelecek üstüne birde ramazan giriyor diye çok seviniyorum gerçekten en azından bir soluk alırız.
Benimki de cok gazli :/ napacam bilmiyorum.Herkese merhaba . Gaz Samcıları ile uğraşıyoruz biz , oğlum çok gazlı. Sizde durumlar nasıl ? Çörek otu yağı yazmışsınız aldırıcam bugün , başka Öner’iniz var mı
Geceleri ben de kundakliyorum valla.Gündüz bizim de hep eli kolu yüzünde kafasında sürekli uyuyup uyanıyor ama gece kollar sımsıkı valla yapacak bişey yok 2 gün sabahın 4üne kadar ağladı gezdirdim delirecek gibi oldum...gündüz serbest de gece uyusun akıllıca...
Canim ben sma gold kullaniyorum. Kendim dogum oncesi arastirdigimda bunun iyi olduguna karar vermisim. Cocuk doktoruna da sordum o da sma önerdi. Sma nin tadi anne sütünden daha kötü oldugu icin cocuk sütü reddetmiyormusSarılık olmuş Can'ım oğlum. 14.5 çıktı.
Ya ben aslında mama markası sormuştum. Biberon gibi anlaşılıyor yazdığımdan
Eulura mı ne Bi mama yazmış dr. Okuyamıyorum yazdığını. Mecbur kalırsanız gece kaşıkla onu versin demiş. Onun dışında bi sıkıntı Yok.
Dikiş ağrılarım için 10 tane iğne verdi doktorum bi de.
Tamam Can'ım çok sağol.
Canim dogum yaptiginda anlayacaksin dogum yapanlarin neden cevap veremedigini :) benim ilk bebegim ve erkekti. Tam gununde geldi ne erken ne gec.Cevap vermediğiniz için teşekkürler aranıza girmek istememiştim sadece bilgilisinizdir diye sormuştum ama sorun değil. İyi günler hepinize.
Ben suni sanciyla dogurdum. Tekrar olsa yine alırım suni sanci. Sadece sureci hizlandiriyor.Kızlar acccciiilll yardım.çok kötü bi durumda kaldım.bugün kontrol vardı.oğlum 4 kilo.4cm açıklığım varmış.doktorum bebek kilo almaya devam ettikçe normal doğum zorlaşacak diyo.o sebeple hemen sunu sancıyla doğuma başlayalım diyo ve ben ne karar vereceğimi bilmiyorum
Ilk 2 3 çişte agladi bayağı şimdi iyi çok sukur canim iyi ki olmuş dedim yaptır mutlakaHayırlı olsun canım nasıl geçiyor kuzu çok ağladımı bizde yaptırcaz
Lokal anestezi ile oldu uyuyordu ameliyat oncesi hic uyanmamis sunnette uyaninca cis yaptiginda 2 3 kez ağladıCanım bende sünnet ettireceğim zor oldumu uyuşturuyorlarmı biraz bilgi verirmisin. Bakımını nasıl yapıyorsun
Benimki de cok gazli :/ napacam bilmiyorum.
Geceleri ben de kundakliyorum valla.
Canim ben sma gold kullaniyorum. Kendim dogum oncesi arastirdigimda bunun iyi olduguna karar vermisim. Cocuk doktoruna da sordum o da sma önerdi. Sma nin tadi anne sütünden daha kötü oldugu icin cocuk sütü reddetmiyormus
Canim dogum yaptiginda anlayacaksin dogum yapanlarin neden cevap veremedigini :) benim ilk bebegim ve erkekti. Tam gununde geldi ne erken ne gec.
Ben suni sanciyla dogurdum. Tekrar olsa yine alırım suni sanci. Sadece sureci hizlandiriyor.
Benim oğlumda da oldu sivilce gibi. Bazen geçiyor geri geliyoe. Ben çok takmadim açıkçası. Çok kusmasi normaldir bencede midesi genişliyor diyorlar annemler. Çişini yapamaması durumunu bence başka bir doktora daha sorun.kızlar yavrularınızı hastalıksız sağlıklı sıhhatli buyutmeniz duasıyla sorum şu ki oğlum çok kusuyor ve çişini yaparken zorlaniyor doktor normal dedi kusması için ama ben çok endiseliyim ve yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyor kendimi kötü anne hissediyorum bakamıyorum oğluma yetemiyorum sanki
Kac gunkuk bebegin? Benimki de ilk gunler yapamiyordu. Yaotiginda da kanli gibiydu rengi yuruncu kirmiziya dönüktü.iki sefer götürdük doktora. İkisi de normal oldugunu, beslendikce düzeleceğini söyledi. Sindi altini her actigimda yüzüme fışkırtıyorkızlar yavrularınızı hastalıksız sağlıklı sıhhatli buyutmeniz duasıyla sorum şu ki oğlum çok kusuyor ve çişini yaparken zorlaniyor doktor normal dedi kusması için ama ben çok endiseliyim ve yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyor kendimi kötü anne hissediyorum bakamıyorum oğluma yetemiyorum sanki
Canım yediginin fazlasini kusar bir de yedikten sonra omzuna yatır bi süre hemen düz yatırma. Yüzünde cikanlar da normal süt alerjisiymis merak etme bi anda geciyor sonrakızlar yavrularınızı hastalıksız sağlıklı sıhhatli buyutmeniz duasıyla sorum şu ki oğlum çok kusuyor ve çişini yaparken zorlaniyor doktor normal dedi kusması için ama ben çok endiseliyim ve yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyor kendimi kötü anne hissediyorum bakamıyorum oğluma yetemiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?