2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yine üstüme çiş yaptı su pipiped ten mi.alsak ebebekte vardı

Ben de uykuya dalarken verdim . Annemler gitti çok zorlandım verdim ama vicdan yaptım . Çok ağladı

Kızlar gaz için aguline bitkisel gaz şurubu şiddetle oneriyorum günde 3 kez yarim ölçek valla kendi kendine yapıyor ki bir de sünnet olduk düşünün

Sütünü birde sagarak dene canim aynisi bende var süt ağzında görünüyor ama dün gece sağdım 30 cc olmadi bile mama veriyorum huzurlu simdi
Can'ım dün denedim ben de dediğin gibi çıkmadı doğru düzgün. Ama öncesinde bayağı emzirmiştim.
Çok Can'ım yandı makineyle. Tam uçları iyileşmişti ki yeniden yara oldu. Rahat rahat emziriyordum. Cuma'ya kadar böyle idare edeyim duruma göre mama başlatırlar artık sanırım. Dr lar hiç mama lafını etmiyor. Sürekli emzir diyorlar
Canım babynestle beraber yatır beşiğin içine öyle uyur belki
Öyle yapıyorum kuzum.

Ay uyudu bizimki. Doktora gidecektik zar zor uyandırdım. Uyumuyor uyumuyor bikaç saat yat kalk em :)
Bizde de böyle bi sıkıntı var. Uyuyunca da 3-4 saat şonra bile zorla uyandırıyorum.

Herkese merhaba . Gaz Samcıları ile uğraşıyoruz biz , oğlum çok gazlı. Sizde durumlar nasıl ? Çörek otu yağı yazmışsınız aldırıcam bugün , başka Öner’iniz var mı
Benimki de cok gazli :/ napacam bilmiyorum.
Geceleri ben de kundakliyorum valla.

Canim ben sma gold kullaniyorum. Kendim dogum oncesi arastirdigimda bunun iyi olduguna karar vermisim. Cocuk doktoruna da sordum o da sma önerdi. Sma nin tadi anne sütünden daha kötü oldugu icin cocuk sütü reddetmiyormus
Cevap vermediğiniz için teşekkürler aranıza girmek istememiştim sadece bilgilisinizdir diye sormuştum ama sorun değil. İyi günler hepinize.
Canim dogum yaptiginda anlayacaksin dogum yapanlarin neden cevap veremedigini :) benim ilk bebegim ve erkekti. Tam gununde geldi ne erken ne gec.
Ben suni sanciyla dogurdum. Tekrar olsa yine alırım suni sanci. Sadece sureci hizlandiriyor.

Canım bende sünnet ettireceğim zor oldumu uyuşturuyorlarmı biraz bilgi verirmisin. Bakımını nasıl yapıyorsun
Lokal anestezi ile oldu uyuyordu ameliyat oncesi hic uyanmamis sunnette uyaninca cis yaptiginda 2 3 kez ağladı
Şimdi iyi şükür gaz sancısından daha çok çektik yaptır mutlaka
Yarim saatlik is

kızlar yavrularınızı hastalıksız sağlıklı sıhhatli buyutmeniz duasıyla sorum şu ki oğlum çok kusuyor ve çişini yaparken zorlaniyor doktor normal dedi kusması için ama ben çok endiseliyim ve yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyor kendimi kötü anne hissediyorum bakamıyorum oğluma yetemiyorum sanki

Tesekkur ederim.

Benim oğlumda da oldu sivilce gibi. Bazen geçiyor geri geliyoe. Ben çok takmadim açıkçası. Çok kusmasi normaldir bencede midesi genişliyor diyorlar annemler. Çişini yapamaması durumunu bence başka bir doktora daha sorun.

Kızlar sabahtan bol su tahin pekmez dere otu yeşillik. Öğlen bol yeşillikli kısır aralarda rezene tekrar su. Akşam yemeğinine yanına bol dere otlu cacık tekrar rezene. Süt yapabilecek ne varsa deniyorum

Kac gunkuk bebegin? Benimki de ilk gunler yapamiyordu. Yaotiginda da kanli gibiydu rengi yuruncu kirmiziya dönüktü.iki sefer götürdük doktora. İkisi de normal oldugunu, beslendikce düzeleceğini söyledi. Sindi altini her actigimda yüzüme fışkırtıyor

Canım yediginin fazlasini kusar bir de yedikten sonra omzuna yatır bi süre hemen düz yatırma. Yüzünde cikanlar da normal süt alerjisiymis merak etme bi anda geciyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…