2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar sabahtan bol su tahin pekmez dere otu yeşillik. Öğlen bol yeşillikli kısır aralarda rezene tekrar su. Akşam yemeğinine yanına bol dere otlu cacık tekrar rezene. Süt yapabilecek ne varsa deniyorum
Canim dikkat et birden süt dolar göğüslerin. Bosaltamazsan sıkıntı. Bu yediklerine rağmen hala yetersiz hissediyorsan kimyon demle.

Canim dikkat et birden süt dolar göğüslerin. Bosaltamazsan sıkıntı. Bu yediklerine rağmen hala yetersiz hissediyorsan kimyon demle.
Öyle bir doluluk olmadı bu saate kadar. Sabahlari çok dolu oluyor süt damlıyor kendi kendine ama sonra neden olmuyor bilmiyorum. Kimyon nasıl demleyecem

Kizlar bebeklerine emzik tutturabilenler, hangi enzikleri tutturdunuz? Benimki markalı markasiz bur cok emzik denedi. Bur tek avent soothie az bir sey tutuyor . O da 2 cop coplayip geri atiyor. Keske tutsa benimki de emzik.

selam kızlar, iki göğsüm de taş oldu dokunamıyırum. süt de çok az geliyor. makineyle sağmaya başladım başka önerisi olan var mı? lesitin de aldım.

Öyle bir doluluk olmadı bu saate kadar. Sabahlari çok dolu oluyor süt damlıyor kendi kendine ama sonra neden olmuyor bilmiyorum. Kimyon nasıl demleyecem
Bir cay kadigi kimyonu kupaya koy, kaynar su ekle. 5-10 dk demlenmeye birak sonra ic. Hem bagirsaklara da cok iyi geliyor. Sabahlari doluyorsa sütün demek ki dinlenmen gerekiyor. Benim sütler de cok ilginc. Bazen tasiyor ped yetistiremiyorum sagmakla tuketemiyorum. Bazen de resmen tikaniyor , damla damla zor akiyor süt olmuyor.

selam kızlar, iki göğsüm de taş oldu dokunamıyırum. süt de çok az geliyor. makineyle sağmaya başladım başka önerisi olan var mı? lesitin de aldım.
Ben de bugun ayni durumdayim. Cok agiriyor, göğsüm süt dolu ama makinaya gelmiyor ucu tikanmis gibu. Sicak su torbasi koy. Ama bayaa dursun memelerin uzerinde 1 saate yakin. O kanallari yumusatiyor. Bana daha once de olmustu. Hatta bebegimi meme ucu catlaklarim yuzunden fazla emziremiyorum sık sık oluyor.

14 günlük bebeğim altını açtığımda fışkırtıyor ama bezliyken zorlaniyor kuzum birde poposunda sürekli kaka oluyor poposu baya kızarmış altını sık alıyorum ve pişik kremi sürüyorum ama en kötüsü yetersizlik hissi iştahım gitti depresyondan sif sut olsun diye yiyorum

bezliyken yapmakta zorlaniyor açınca fışkırtıyor ve doktor normal dedi aile hekimide normal dedi.insallah kilo almıştır

Deneyecem canm. Teşekkür ederim. Yorucu biseydr yapmiyorum aslinda. Gun icinde oglum aslında. Oglum uyudugunda uyuyotum mutlaka. kıvamlıysa sütun tıkanıyor olabilir. Duşa girip sıcak suyla ovalamakta iyi gelebilir canm.

Arasira o his bana da geliyor. Bir de ben meme ucu catlaklarim yüzünden emziremiyorum doya doya. Cocuguma yetemiyorum diye ben de cok mutsuzum, benim de istahim yok. Ama boyle dusundukce daha beter oluyorum. Emziremiyorum diye tomrisin emzirme notlarini okuyum belki faydasi olur dedim. Daha 4. Yaziya gelmeden bebegime mama veriyorum diye kendimi daha suclu hissettirdi . Buraktim artik ben de boyle seyleri. Cok sukur bebegim saglikli ve onemli olan bu. Sen de fazla düşünme.

Deneyecem canm. Teşekkür ederim. Yorucu biseydr yapmiyorum aslinda. Gun icinde oglum aslında. Oglum uyudugunda uyuyotum mutlaka. kıvamlıysa sütun tıkanıyor olabilir. Duşa girip sıcak suyla ovalamakta iyi gelebilir canm.
Duş bana etki etmiyor valla.

Kızlar sabahtan bol su tahin pekmez dere otu yeşillik. Öğlen bol yeşillikli kısır aralarda rezene tekrar su. Akşam yemeğinine yanına bol dere otlu cacık tekrar rezene. Süt yapabilecek ne varsa deniyorum
Kısır gaz yapmıyor mu
Rezene ile bile alınca çok gazim oluyor

inşallah sağlıkla buyurler

Merhaba kızlar sizleri okuyorum hep takip ediyorum arada yazıyorum 40haftalık oldum yarın doktora gidiyorum suni sancı verip doğumu başlatır mı sizce hem heyecan hem korku içimi sardı bian önce olsun istiyordum ama şimdi korku düşünüyorum sadece suni sancı alanlar nasıldı nasıl bir yol izlendi yani doğumu nasıl başlatıyorlar bilgi verir misiniz

benimde olmuştu aynısı havluları kaynata yakın sıcak su ile istalip sıkıp göğsüme koydu ablam yarim güne yakın bu komplesi yaptik ve yumusadikca elle sağdık çok şükür açıldı ara ara bazen oluyor banyoda sıcak su tutuyorum

Anladım cnm Allah kolaylık versin inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…