- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.161
Canim dikkat et birden süt dolar göğüslerin. Bosaltamazsan sıkıntı. Bu yediklerine rağmen hala yetersiz hissediyorsan kimyon demle.Kızlar sabahtan bol su tahin pekmez dere otu yeşillik. Öğlen bol yeşillikli kısır aralarda rezene tekrar su. Akşam yemeğinine yanına bol dere otlu cacık tekrar rezene. Süt yapabilecek ne varsa deniyorum
Öyle bir doluluk olmadı bu saate kadar. Sabahlari çok dolu oluyor süt damlıyor kendi kendine ama sonra neden olmuyor bilmiyorum. Kimyon nasıl demleyecemCanim dikkat et birden süt dolar göğüslerin. Bosaltamazsan sıkıntı. Bu yediklerine rağmen hala yetersiz hissediyorsan kimyon demle.
Bir cay kadigi kimyonu kupaya koy, kaynar su ekle. 5-10 dk demlenmeye birak sonra ic. Hem bagirsaklara da cok iyi geliyor. Sabahlari doluyorsa sütün demek ki dinlenmen gerekiyor. Benim sütler de cok ilginc. Bazen tasiyor ped yetistiremiyorum sagmakla tuketemiyorum. Bazen de resmen tikaniyor , damla damla zor akiyor süt olmuyor.Öyle bir doluluk olmadı bu saate kadar. Sabahlari çok dolu oluyor süt damlıyor kendi kendine ama sonra neden olmuyor bilmiyorum. Kimyon nasıl demleyecem
selam kızlar, iki göğsüm de taş oldu dokunamıyırum. süt de çok az geliyor. makineyle sağmaya başladım başka önerisi olan var mı? lesitin de aldım.
14 günlük bebeğim altını açtığımda fışkırtıyor ama bezliyken zorlaniyor kuzum birde poposunda sürekli kaka oluyor poposu baya kızarmış altını sık alıyorum ve pişik kremi sürüyorum ama en kötüsü yetersizlik hissi iştahım gitti depresyondan sif sut olsun diye yiyorumKac gunkuk bebegin? Benimki de ilk gunler yapamiyordu. Yaotiginda da kanli gibiydu rengi yuruncu kirmiziya dönüktü.iki sefer götürdük doktora. İkisi de normal oldugunu, beslendikce düzeleceğini söyledi. Sindi altini her actigimda yüzüme fışkırtıyor
acemi olmak birde üstüne depresyon iştahsızlık herşey sorun gibi geliyor yarin kontrolü var inşallah kilo almıştırCanım yediginin fazlasini kusar bir de yedikten sonra omzuna yatır bi süre hemen düz yatırma. Yüzünde cikanlar da normal süt alerjisiymis merak etme bi anda geciyor sonra
bezliyken yapmakta zorlaniyor açınca fışkırtıyor ve doktor normal dedi aile hekimide normal dedi.insallah kilo almıştırBenim oğlumda da oldu sivilce gibi. Bazen geçiyor geri geliyoe. Ben çok takmadim açıkçası. Çok kusmasi normaldir bencede midesi genişliyor diyorlar annemler. Çişini yapamaması durumunu bence başka bir doktora daha sorun.
Deneyecem canm. Teşekkür ederim. Yorucu biseydr yapmiyorum aslinda. Gun icinde oglum aslında. Oglum uyudugunda uyuyotum mutlaka. kıvamlıysa sütun tıkanıyor olabilir. Duşa girip sıcak suyla ovalamakta iyi gelebilir canm.Bir cay kadigi kimyonu kupaya koy, kaynar su ekle. 5-10 dk demlenmeye birak sonra ic. Hem bagirsaklara da cok iyi geliyor. Sabahlari doluyorsa sütün demek ki dinlenmen gerekiyor. Benim sütler de cok ilginc. Bazen tasiyor ped yetistiremiyorum sagmakla tuketemiyorum. Bazen de resmen tikaniyor , damla damla zor akiyor süt olmuyor.
Arasira o his bana da geliyor. Bir de ben meme ucu catlaklarim yüzünden emziremiyorum doya doya. Cocuguma yetemiyorum diye ben de cok mutsuzum, benim de istahim yok. Ama boyle dusundukce daha beter oluyorum. Emziremiyorum diye tomrisin emzirme notlarini okuyum belki faydasi olur dedim. Daha 4. Yaziya gelmeden bebegime mama veriyorum diye kendimi daha suclu hissettirdi . Buraktim artik ben de boyle seyleri. Cok sukur bebegim saglikli ve onemli olan bu. Sen de fazla düşünme.14 günlük bebeğim altını açtığımda fışkırtıyor ama bezliyken zorlaniyor kuzum birde poposunda sürekli kaka oluyor poposu baya kızarmış altını sık alıyorum ve pişik kremi sürüyorum ama en kötüsü yetersizlik hissi iştahım gitti depresyondan sif sut olsun diye yiyorum
O zaman içini ferah tut canm sıkıntı yoktur.bezliyken yapmakta zorlaniyor açınca fışkırtıyor ve doktor normal dedi aile hekimide normal dedi.insallah kilo almıştır
Duş bana etki etmiyor valla.Deneyecem canm. Teşekkür ederim. Yorucu biseydr yapmiyorum aslinda. Gun icinde oglum aslında. Oglum uyudugunda uyuyotum mutlaka. kıvamlıysa sütun tıkanıyor olabilir. Duşa girip sıcak suyla ovalamakta iyi gelebilir canm.
Hamilelik ne kolaymış meğerse değil miDuş bana etki etmiyor valla.
Kısır gaz yapmıyor muKızlar sabahtan bol su tahin pekmez dere otu yeşillik. Öğlen bol yeşillikli kısır aralarda rezene tekrar su. Akşam yemeğinine yanına bol dere otlu cacık tekrar rezene. Süt yapabilecek ne varsa deniyorum
iyiki burası var yoksa yalnızlık hissi daha çok basıyor sizleri okudukça yanlizligim gidiyor iyiki varsinizO zaman içini ferah tut canm sıkıntı yoktur.
inşallah sağlıkla buyurlerArasira o his bana da geliyor. Bir de ben meme ucu catlaklarim yüzünden emziremiyorum doya doya. Cocuguma yetemiyorum diye ben de cok mutsuzum, benim de istahim yok. Ama boyle dusundukce daha beter oluyorum. Emziremiyorum diye tomrisin emzirme notlarini okuyum belki faydasi olur dedim. Daha 4. Yaziya gelmeden bebegime mama veriyorum diye kendimi daha suclu hissettirdi . Buraktim artik ben de boyle seyleri. Cok sukur bebegim saglikli ve onemli olan bu. Sen de fazla düşünme.
benimde olmuştu aynısı havluları kaynata yakın sıcak su ile istalip sıkıp göğsüme koydu ablam yarim güne yakın bu komplesi yaptik ve yumusadikca elle sağdık çok şükür açıldı ara ara bazen oluyor banyoda sıcak su tutuyorumselam kızlar, iki göğsüm de taş oldu dokunamıyırum. süt de çok az geliyor. makineyle sağmaya başladım başka önerisi olan var mı? lesitin de aldım.
Anladım cnm Allah kolaylık versin inşllahözel hastaneye gidiyorum canım.devlet 42.haftaya kadar bekletiyor normalde.bebeğin kilosu şuanda 4kg ve 4cm açıklığım var kilo artıkça normal doğum zorlaşacak diye doktorum önerdi ve bende normal doğum istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?