2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim sezaryen dikisim tam vajinanin üstünde ve orada da kıl çıkıyor iyi ki ağda yaptırmışım doğumdan önce ama şimdi çıkmaya başladı. Sizin de öyle mi?ve napcam ben bu kılları şu an dikiş çok hassas

Arkadaşlar korse alicam.internette onden kopcalı modeller var o mu yoksa gobegi saran korse bacak kismini acikta birakan hangi marka ve fiyatta korse alsam yarın birgun alicam cevap hemen yazarsanız sevinirim.
Canım ben sezaryen korsesi aldim ilk zamanlar toparliyordu ama acitiyordu karnımi ve şu an bol geliyo annem dikecek bakalım cirtcirtini ileri. Diğerleri hakkında bilgim yok ama bence bacakli alırsan kesinlikle üstten askılari olsun aşağı toplanır devamlı

Drun önerisiyle cırt cırtlı korse aldım hastanede taktırdı drum o zaman ucu ucuna kapatabilmişti hemşire ama şimdi cırt cırtın sonuna kadar sarabiliyorum hatta dahada sıkılayabilirim ama nasıl yapıştırcam bilmiyorum cırt cırtlı bölümün sonuna geldi

Yok canım ondan büyük bile olabilir, Ben de uni baby almaktan canım çıktı ya çok pahalı ve zaten bi paket 2 gün dayanmıyor
Çok iyiymiş canım sağıl doğru söylüyorsun walla dünden beri ıkınıp sıkılıyordu oğlum bugün bir kaka yaptı sanki ishal gibi paketin yarısıyla temizledim diyebilirim

Aynen öyle oldu benim de canım zor kapanıyordu dikislerim aciyordu hatta ama şu an bol geliyor. Son cırtcırta takınca bile elimi içine sokabiliyorum bi faydası yok yani. Bi tık ileri alcak annem şimdi. Katlar gibi yapıp dikecek bi cirtcırt boyu

Eveett bende öyle yaptırsam terziye makinem yok makineyle diltirsem yoksa dediğin gibi bir faydası olmayacak gerçi ben çok acıkıp yiyorum yaa bu gidiişle şişecem tekrar inen göbek geri gelecek

sofiarya canım ben bebeğime emzik verdim bugün uyurken. 10 dakika emip uykuya daldı . Erken mi 8 günlük bebeğe emzik vermek .

Canım ben 5 günlükken vermeye başladım çok emmiyor zorlandığımda veriyorum. İlk gündem itibaren veren arkadaşlarım var. Biz alt değiştirirken çıldırdığımız için mecbur kaldım vermeye rahat rahat alt değiştiriyorum çok emmek istediğinde veriyorum beni rahatlatıyor

Bende çok zorda kaldığım zamanlarda veriyorum bazende hiç almıyor veriyorum atıyor

Valla hiç umurumda değil su anda kıl tüy duş alsam yeter.

Kozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmı lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…