2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
Kizlar bebekleriniz emzik tutuyo mu benimki bi iki emikliyo sonra atiyo zorlayinca da midesi bulaniyo ya o kadar istiyorm ki emzik alsin. Siz neler yaptiniz bu konuda
Bm öyle çok pahalı bi emzik almadım valla nukun kauçuk emZiğinden aldım tuttu . Elinde silikonda var tutmasaydı onu denicektim . Başka bi emzik dene istersen
 
Arkadaşlar korse alicam.internette onden kopcalı modeller var o mu yoksa gobegi saran korse bacak kismini acikta birakan hangi marka ve fiyatta korse alsam yarın birgun alicam cevap hemen yazarsanız sevinirim.
 
Selam kızlar.Şimdi yatış yaptım.suni sancıyla başlatacaklar doğumu.bana dua edin kısa sürsün doğumum

Canım güzel haberlerini bekliyoruz Allah kolaylık versin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar doğurursun

Bende de hiç bir belirti yok henüz, bugün kontrole gittik. Daha kanala girmemiş malesef. Boynunda bi tur kordon var büyük ihtimalle ondan inmemiştir dedi doktor. Perşembe günü nöbetçiymiş istersen suni sancıyla başlatırız doğumunu dedi. Bende kabul ettim. Perşembe günü yatışım yapılcak. Suni sancı beni de tedirgin ediyor. İnşallah herşey yolunda gider dualarınızı bekliyoruz.
 
Arkadaşlar korse alicam.internette onden kopcalı modeller var o mu yoksa gobegi saran korse bacak kismini acikta birakan hangi marka ve fiyatta korse alsam yarın birgun alicam cevap hemen yazarsanız sevinirim.

Ben de korse kullanmak istiyordum. Doktoruma sordum ilk 1 ay abdominal korseleri öneriyoruz dedi, yani sadece karın bölgesini saran. Önden kopçalılar iyi oluyor, daraldıkça sıkabiliyorsun diye. Ben öyle tercih ettim. Çok pahalı birşey almadım yine de ortalama 50 tl falan genelde.
 
Kızlar herkese merhaba bayadır yazamıyorum zor geciyo bizde herşey ve herşey zor hiç yatmadan ayaklandim oglumdaki gibi kaynana gece kalsa hiç kalkmiyo bakmaya gündüzde hemen eve kaciyo uyuyo uyuyo geliyo anlamadım. Oglum çok huysuzlasti o da bende sürekli ağlıyoruz. Kiz deseniz kaka yapamiyo ilk 3 gün çok iyiydi şimdi gaz sancısı başladı hiç uyumuyo doktor sürüp verdi onla bile gaz çıkartamıyorum. Kımıldayacak dahi halim kalmadı konuşurken zor nefesim cikiyo. Biliyorum bu zamanlarda geçecek herşey daha rayına oturacak inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…