2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bazen emdikten hemen sonra bazen uyandıktan sonra ilk defa bugün fiskirtti burnundan bile kustu bana göre yediklerinin çoğunu kusuyor eşime göre yarısını çişini zor da olsa yapıyor kakada yapıyor günde 4 veya 5 az önce emzirdim hemen kustu yarin sağlık ocağına gideceğiz bakalım kilosu artmamışsa ne yapmak gerekir moral olarak çok kötüyüm

Kızlar benim bebeğim doğdu bugün spinal anestezi ile
Kuzumun nefes sıkıntısı var yenidoğan ünitesinde 3 buçuktan beri
Durumu iyi ama nefesi toparlamasını bekliyolar
Dua edin kuzum yanıma gelsin

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en yakin zamanda kucağına alırsın.

canım inşallah en kısa zamanda yanına gelir yavrun, sağlıkla güzellikle kucaklarsın bebeğini

Geçmiş olsun cnm kendini üzme zorlama herşey oturur rayına, 8 saatte bir alıyorsun yemek ile birlikte ben de çok ise yaradı. Masrapaya sıcak su koyup buharina göğsünü tutunca da kanallar açılıyordu, silikon uç ise yaramadi mi gaz için yürümekten başka birşey bilmiyorum.

Bu bana alttan verdikleri neydi cnm yaa serum verilmedi vajinadan ip gibi birşey koydular çok çabuk ve şiddetli oldu sancılar.

Kızlar bugün yine nst ye girdim ve yine sancim cıktı. Doktor vaginal muayene dedi. Cuma günü de demişti vaginal.muayene yapalim ben yaptirmamistim. Bugun tekrar soyleyince hadi bakalım dedim 2cm açıklık dedi ve kanamam başladı. Koyu kırmızı kahverengi kıvamda. Gelir mi dersiniz kizim

Gözün aydın cnm inş bir an evvel kucağına alırsın bebisini oy mis kokulunu.

yok ya dozu farklı veriyorlar sanırım.Amin inşallah bi an evvel alırım oğluşumu kucağıma
Bana alttan ip gibi birşey koydular yarım saatte horon teptim hatta bebeğe fazla geldi diye sszeryana aldilar 3.5 saat sonunda. Keşke bana da böyle az verselermis şanslısın cnm

Cnm miktari fazla değil dimi bu cok önemli fazla ise doktora git. 2cm aciklik ile 40 .haftaya kadar gittim. 2.5 cm olmuştu o gün

Hiç bilemiyorum ki canım...benim 2 hamilelikte de 2-3cm açılmada sancıdan kıvranıyordum 10 dakikada bir düzenli vuruyordu 50-60 bandında ama su veya nişan gelmesi olmadı alttan da bakılmasına rağmen...herkeste farklı oluyor galiba

Cnm miktari fazla değil dimi bu cok önemli fazla ise doktora git. 2cm aciklik ile 40 .haftaya kadar gittim. 2.5 cm olmuştu o gün

Yok canım çok değil ama azda değil sızdırıyor. Normaldir diye düşünüyorum. Sonuçta bi zorlama oldu biraz kanaması gerek değil mi

Cnm lohusa şerbeti, bulgur yapiyor. Gaz ve süt icin keten anason lavanta rezene kimyon tohumu karışık çay içiyorum şükür dolup taşıyor ama benimde ucu berbat irin kan akiyor artık vermek istemiyorum bile o göğsümü ama mecburum yoksa taş oluyor. Krem ve e vitamini kullanıyorum yok olmuyor. Antibiyotik krem mi sursem sofiarya bilirsin cnm nasıl iyi olacak bu zıkkım ağlıyorum emerken

Kızlarr kolayca doğurdum ama şuan can çekişiyorum resmenn hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonum vardı sebebi bulunamamıştı.. 2 gün önce idrarımı yaptığım yerden bildiğiniz adet kanaması gibi kan gelmeye başladı doktora gittim şuan bişey yapamıyolar.. bol bol su içiceksin dedi.. enfeksiyondan doğum dikişlerim de iltihap olcak diye çok korkuyorum en önemlisi oğlum göğsümü tutamıyo deli olcam emziremiyorum mama başladık ofhh ne zormuş yaa

bu değil mi canım bahsettiğin

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…