- 10 Aralık 2016
- 143
- 98
- 18
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.201
bazen emdikten hemen sonra bazen uyandıktan sonra ilk defa bugün fiskirtti burnundan bile kustu bana göre yediklerinin çoğunu kusuyor eşime göre yarısını çişini zor da olsa yapıyor kakada yapıyor günde 4 veya 5 az önce emzirdim hemen kustu yarin sağlık ocağına gideceğiz bakalım kilosu artmamışsa ne yapmak gerekir moral olarak çok kötüyümAhh onun çaresini bulsam ben sen yapacam kıyafetlerimiz hep kusmuk içindebesledikten hemen sonra mı kusuyor? Miktar olarak ne kadar çıkartıyor? Bir de fışkırtarak mı kusuyor yoksa ağzının kenarından mı akıtıyor? Ohh ben de çok soru sordum
Kızlar benim bebeğim doğdu bugün spinal anestezi ile
Kuzumun nefes sıkıntısı var yenidoğan ünitesinde 3 buçuktan beri
Durumu iyi ama nefesi toparlamasını bekliyolar
Dua edin kuzum yanıma gelsin
canım inşallah en kısa zamanda yanına gelir yavrun, sağlıkla güzellikle kucaklarsın bebeğiniKızlar benim bebeğim doğdu bugün spinal anestezi ile
Allah yardımcın olsun inşallah canm bir an önce kurtarsınKızlar 12.30 dan beri suni sancı alıyorum ama ne açıklık artı nede sancım var.miğrenim tuttu bi yandan bana dua edin
Geçmiş olsun cnm kendini üzme zorlama herşey oturur rayına, 8 saatte bir alıyorsun yemek ile birlikte ben de çok ise yaradı. Masrapaya sıcak su koyup buharina göğsünü tutunca da kanallar açılıyordu, silikon uç ise yaramadi miKızlar herkese teşekkür ederim. Dün biraz sutum geliyordu . Akşama doğru gitti. Meme ucuda çıkmıyor ne yaptıysak.
Canımi cikardilar süt çıkarıcaz diye. Az önce bende ipler koptu. Mama veriyorum dünden beri emmeyince. Göğüslerden süt çıkarıcaz diye mahfoldum. Aklımasofiarya geldi. Solgar lesitin söylemisti. Bende bu akşam eczaneden aldırdım.bir tane içtim. Aradan 2 saat gecti. Sağma makinasindan sagdik. Henüz süt gelmedi.
Ben bunu 8 saatte bir mi alicam . Onu danışacaktim. Birde afedersiniz henüz alttan gaz çıkmadı. Malum. Sezeryan oldigo için. Yarın taburcu dedi doktorum ama bu durumda verir mi. Yurumeye çalışıyorum sık sık. Ama işte olan bu. Tavsiyeniz var mı acilinden bana. Hem sezeryan hemde rahimde miyom varmış onu almis doktor haberim yoktu. Allah kimseye yasatmasin benim için çok zor oldu
Nasıl ağrı da mı yok ne kadar farkliyiz ben ölmüştümKızlar 12.30 dan beri suni sancı alıyorum ama ne açıklık artı nede sancım var.miğrenim tuttu bi yandan bana dua edin
Bu bana alttan verdikleri neydi cnm yaa serum verilmedi vajinadan ip gibi birşey koydular çok çabuk ve şiddetli oldu sancılar.Aynen öyle.
Canim ben aldim suni sanci. Son 40 dk ya girene kadar hicbir sey hissetmedim diyebilirim. Doguma yaklasik 1 saat veya 40 dk kala sancilarim sıklasmaya basladi. İnan mi dayanilmaz dedigim kisim belki de son 20 dk sıydı. Hic pisman degilim hatta iyi ki baglanis diyorum suni sanciyi. Süreci hizlandirdi cabucak doguruverdim. Kolundan serum bagliyorlar. Vucuda girme sıklığını doktor ayarliyor. Benim serumumun 4 te 1 i bitmemisti daha dogumum gerceklesti.
yok ya dozu farklı veriyorlar sanırım.Amin inşallah bi an evvel alırım oğluşumu kucağımaNasıl ağrı da mı yok ne kadar farkliyiz ben ölmüştümAllah yardım etsin cnm inş bir an evvel kurtulun
Gözün aydın cnm inş bir an evvel kucağına alırsın bebisini oy mis kokulunu.Kızlar benim bebeğim doğdu bugün spinal anestezi ile
Bana alttan ip gibi birşey koydular yarım saatte horon teptimyok ya dozu farklı veriyorlar sanırım.Amin inşallah bi an evvel alırım oğluşumu kucağıma
Cnm miktari fazla değil dimi bu cok önemli fazla ise doktora git. 2cm aciklik ile 40 .haftaya kadar gittim. 2.5 cm olmuştu o günKızlar bugün yine nst ye girdim ve yine sancim cıktı. Doktor vaginal muayene dedi. Cuma günü de demişti vaginal.muayene yapalim ben yaptirmamistim. Bugun tekrar soyleyince hadi bakalım dedim 2cm açıklık dedi ve kanamam başladı. Koyu kırmızı kahverengi kıvamda. Gelir mi dersiniz kizim
Hiç bilemiyorum ki canım...benim 2 hamilelikte de 2-3cm açılmada sancıdan kıvranıyordum 10 dakikada bir düzenli vuruyordu 50-60 bandında ama su veya nişan gelmesi olmadı alttan da bakılmasına rağmen...herkeste farklı oluyor galibaKızlar bugün yine nst ye girdim ve yine sancim cıktı. Doktor vaginal muayene dedi. Cuma günü de demişti vaginal.muayene yapalim ben yaptirmamistim. Bugun tekrar soyleyince hadi bakalım dedim 2cm açıklık dedi ve kanamam başladı. Koyu kırmızı kahverengi kıvamda. Gelir mi dersiniz kizim
Cnm miktari fazla değil dimi bu cok önemli fazla ise doktora git. 2cm aciklik ile 40 .haftaya kadar gittim. 2.5 cm olmuştu o gün
Cnm lohusa şerbeti, bulgur yapiyor. Gaz ve süt icin keten anason lavanta rezene kimyon tohumu karışık çay içiyorum şükür dolup taşıyor ama benimde ucu berbat irin kan akiyor artıkKızlar ne yaptım ne ettiysem göğüslerim öyle şakır şakır süt dolmadı. Çok üzülüyorum. Evet sütüm var ama bebeğim doymuyor asla. Mana desteği veryorum mutlaka. Nasıl vicdana azabı çekiyorum anlatamam. Panik atak ve anksiyetem tavanda. Yarın psikiyatriye gidecem. Süt yapan damlalar, humana çaylar, promalt içecekler, bol su vs vs.. hepsini yapıyorum. Acayip çaresizim. İstiyorum ki bebeğim emsin ve yeterli gelsin. Lütfen tavsiyelerinizi paylaşın benimle. İştahsızlıgım var panik atak yüzünden, buna da çare önerebilirsiniz
Lekelenme ben de bir gün oldu cnm açılma varsa oluyo yoksa olmuyorYok canım çok değil ama azda değil sızdırıyor. Normaldir diye düşünüyorum. Sonuçta bi zorlama oldu biraz kanaması gerek değil mi
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 12.30 dan beri suni sancı alıyorum ama ne açıklık artı nede sancım var.miğrenim tuttu bi yandan bana dua edin
bu değil mi canım bahsettiğinCanım lesitin meme sütle dolu olupta akmayınca işe yarıyor. Sen şimdi yeni Doğum yaptığın için normal üstünün gelmemesi az sabır. Memelerini çok çekeleme yara yaparsın,bebeğe mama vermekle iyi etmişsin. Kaç gün oldu Doğum yapalı,Benimde ilk 2gğn yoktu hiç sütüm hiç öyle pompayla falan denemedim bebeğe meme bile vermedim. Benim memelerde silikon var dedim herhalde gelmeyecek sütüm hiç uğraşmayayım. Sonra 3.gün çat diye süt doldu memeler 4.gün iyice şiştiler sağıyorum pompaya gelmiyor, gerginlikten bebek tutamıyor,dedim patlayacaklar herhalde böyle giderse sonra işte lesitini alınca gece şakır şakır açıldı kanallar. Senin üretim daha hız kazanmamıştır lesitini istersen iç yine olacak olan bir tıkanmayı önlemiş olursun 8saatye bir alacaksın Bu arada. Ama bana sorarsan bekle sütün memişleri doldursun bebeğe tuttur memeyi ya da pompayla sağ bi bakalım gelmezse taş gibi şişerse memelr ozaman alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?