- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.221
Benimkine göğüs kalkanı ve lansinoh krem iyi geldi. Kalkanla bir yere temas etmiyor cabik iyileşiyorCnm lohusa şerbeti, bulgur yapiyor. Gaz ve süt icin keten anason lavanta rezene kimyon tohumu karışık çay içiyorum şükür dolup taşıyor ama benimde ucu berbat irin kan akiyor artıkvermek istemiyorum bile o göğsümü ama mecburum yoksa taş oluyor. Krem ve e vitamini kullanıyorum yok olmuyor. Antibiyotik krem mi sursem sofiarya bilirsin cnm nasıl iyi olacak bu zıkkım ağlıyorum emerken
Silikon uç dene cnm ucunu çıkarır bebis. Geçmiş olsun çok zor valla annelik hepimiz haşat olduk. Çok şükür bebişler iyiKızlarr kolayca doğurdum ama şuan can çekişiyorum resmennhamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonum vardı sebebi bulunamamıştı.. 2 gün önce idrarımı yaptığım yerden bildiğiniz adet kanaması gibi kan gelmeye başladı doktora gittim şuan bişey yapamıyolar.. bol bol su içiceksin dedi.. enfeksiyondan doğum dikişlerim de iltihap olcak diye çok korkuyorum en önemlisi oğlum göğsümü tutamıyo deli olcam emziremiyorum mama başladık ofhh ne zormuş yaa
Hiç bilemiyorum ki canım...benim 2 hamilelikte de 2-3cm açılmada sancıdan kıvranıyordum 10 dakikada bir düzenli vuruyordu 50-60 bandında ama su veya nişan gelmesi olmadı alttan da bakılmasına rağmen...herkeste farklı oluyor galiba
Kalkan ne aldın cnm krem babe kullanıyorum eczane en iyi diye vermiş baya da pahali. Eşimde işten çıktı yüklü bir kredi de var yıllık cekilmistiBenimkine göğüs kalkanı ve lansinoh krem iyi geldi. Kalkanla bir yere temas etmiyor cabik iyileşiyor
Şimdi bi kere hiiiiiiççç Çan’ını sıkma bunlar küçük dertler yenidoğanların çoğunda da olan şeyler, midenin girişimdeki kaslar çok iyi gelişmediğinden mide kapasitesinin azıcık üstüne çıktılar mı ne var ne YÖK boşaltıyorlar. Bu süreç bazen reflüye çeviriyor ki o da çok ciddi bir durum değil kendiliğinden 3-5ay içinde geçiyor çoğu zaman. Eğer kusması kilo alımını etkiliyorsa bir kaç şurup veriyorlar sindirimi düzenlesin diye onlar işlerin yoluna girmesini sağlıyor. Dert etme yanı bir git kilosuna baktır bakalım neler durumdabazen emdikten hemen sonra bazen uyandıktan sonra ilk defa bugün fiskirtti burnundan bile kustu bana göre yediklerinin çoğunu kusuyor eşime göre yarısını çişini zor da olsa yapıyor kakada yapıyor günde 4 veya 5 az önce emzirdim hemen kustu yarin sağlık ocağına gideceğiz bakalım kilosu artmamışsa ne yapmak gerekir moral olarak çok kötüyüm
Aynen canım herkes ve her bebek de farklı oluyor. Bu kızda 1 aydır nst de 100lerde sanci oluyor. Hatta bugün yine yatarken çok sancim yoktu birtane sanci hissettim ama kâğıtta daha fazla cıktı. Oglum da hic hissetmezdim hissettiğim de doğuma gittim. O yüzden şu anda acayip afallamış durumdayım. Gelir mi gelmez mi sancin varmı bi panik havası. Birde korku var doğum sonrası yine hematom oluşur mu?
Kendi kendimi telkin ediyorum rahat bir doğumum olacak herşey yolunda gidecek ve hemen hastaneden çıkacağım diye ama yeterince inandırıcı olamıyorum sanırım.
Buğu doktor çatala çok bakalım acilmama dedi ben bir ağlamaya başladım istemsiz olarak doktora kusura bakmayın ilk doğumdan kalan korkum var dedim oda sağolsun sedye de bakayim dedi. Rahat bırak kendini diye telkin etti ama acı tecrübeler insanın peşini bırakmıyor.
Antibiyotik krem bilmem ki bir işe yarar mı?? E vitamini oldukça mantıklı aslında. Kudret narını yağda bekletip bir karışık yapıyorlarmış hastalar en çok onu derlerdi çok iyi geliyor diye hiç duydun mu öyle birşey denedin mi ya da?Cnm lohusa şerbeti, bulgur yapiyor. Gaz ve süt icin keten anason lavanta rezene kimyon tohumu karışık çay içiyorum şükür dolup taşıyor ama benimde ucu berbat irin kan akiyor artıkvermek istemiyorum bile o göğsümü ama mecburum yoksa taş oluyor. Krem ve e vitamini kullanıyorum yok olmuyor. Antibiyotik krem mi sursem sofiarya bilirsin cnm nasıl iyi olacak bu zıkkım ağlıyorum emerken
Korkma canım sen yine kendini telkin et...birincide benim de spinal sezaryen esnasında tansiyonum düşünce hafif narkoz vermişler kendime gelmem vakit aldı ağrım sancım çok olmuştu...bunda anestezi uzmanına falan defalarca söyledim ve 3 çeşit serum sıvısını değiştirerek tansiyonumu kontrol altıma aldılar dikilirken falan son ana kadar hep ayıktım galiba sakinleştirici de verdiler hep gülüyordum akşam ayağa kalktım ertesi gün de hastaneden hop diye çıktım...annem eşim şoktaydılar ameliyata girdiğimden bile daha iyiydim çıktığımda...bence ilk daha zor...neyle karşılaşılacağı bilinmediği için şansa kalıyor bazı şeyler...şimdi sen biliyorsun doktora da söylüyorsun gerekeni yapacaklardır korkma Allah ın izniyle iyi olacak...ben oğlumu evde bırakıp 2 gün hastanede yatamam diye ağlıyordum gitmeden Rabbim dağına göre kar veriyor 1 günde çıktım geldim çok şükürAynen canım herkes ve her bebek de farklı oluyor. Bu kızda 1 aydır nst de 100lerde sanci oluyor. Hatta bugün yine yatarken çok sancim yoktu birtane sanci hissettim ama kâğıtta daha fazla cıktı. Oglum da hic hissetmezdim hissettiğim de doğuma gittim. O yüzden şu anda acayip afallamış durumdayım. Gelir mi gelmez mi sancin varmı bi panik havası. Birde korku var doğum sonrası yine hematom oluşur mu?
Kendi kendimi telkin ediyorum rahat bir doğumum olacak herşey yolunda gidecek ve hemen hastaneden çıkacağım diye ama yeterince inandırıcı olamıyorum sanırım.
Buğu doktor çatala çok bakalım acilmama dedi ben bir ağlamaya başladım istemsiz olarak doktora kusura bakmayın ilk doğumdan kalan korkum var dedim oda sağolsun sedye de bakayim dedi. Rahat bırak kendini diye telkin etti ama acı tecrübeler insanın peşini bırakmıyor.
Evet evet bu ama dediğim gibi durumlarda işe yarıyor. Süt arttırır mı bilmiyorumbu değil mi canım bahsettiğin
Emzik tutmasi iyi aslinda uykusuz gecelerde cok yardimci olur aglama krizlerinde falan diye dusunuyorum philips aventin emzigini denemeyi dusunuyorm bide anne memesine cok yakinmisBenimkide almıyor canım ya oturuyo resmen :))
Keske benimkide alsa simdilik bi sorunumuz yok ama ileride rahatlkk olur diye istiyorm almasiniAldı valla uykusunda veriyorum çok emiyo çünkü yara hep
Doymuyor derken? Kilo mu az almış?sürekli memede mi kalmak istiyor? Ağlıyor aranıyor mama verince susuyor mu? Az mı kaka yapıyor? Yaz bi hele yardımcı olayım sana ama nolur üzülme
Yani aluyo m emzigi canim@Tambikedi canım benimki açken cok cok emiyor yokken aklına gelmiyor
Dene bakalım canım alır inşallah ben bıraktım çok alıştırmaya düşünmüyorum bakalımEmzik tutmasi iyi aslinda uykusuz gecelerde cok yardimci olur aglama krizlerinde falan diye dusunuyorum philips aventin emzigini denemeyi dusunuyorm bide anne memesine cok yakinmis
Cnm lohusa şerbeti, bulgur yapiyor. Gaz ve süt icin keten anason lavanta rezene kimyon tohumu karışık çay içiyorum şükür dolup taşıyor ama benimde ucu berbat irin kan akiyor artıkvermek istemiyorum bile o göğsümü ama mecburum yoksa taş oluyor. Krem ve e vitamini kullanıyorum yok olmuyor. Antibiyotik krem mi sursem sofiarya bilirsin cnm nasıl iyi olacak bu zıkkım ağlıyorum emerken
Ben iki emzik aldm ikiside damakli emzik kiraz uclu falan mi denesemBm öyle çok pahalı bi emzik almadım valla nukun kauçuk emZiğinden aldım tuttu . Elinde silikonda var tutmasaydı onu denicektim . Başka bi emzik dene istersen
Neden canm ben kolaylik olur diye dusunuyodm ilerde uyku duzeninde falan. Yanlis mi dusunuyorm yoksa. Almiyosa hic mi vermeyeyim bastanDene bakalım canım alır inşallah ben bıraktım çok alıştırmaya düşünmüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?