2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim ben aldim suni sanci. Son 40 dk ya girene kadar hicbir sey hissetmedim diyebilirim. Doguma yaklasik 1 saat veya 40 dk kala sancilarim sıklasmaya basladi. İnan mi dayanilmaz dedigim kisim belki de son 20 dk sıydı. Hic pisman degilim hatta iyi ki baglanis diyorum suni sanciyi. Süreci hizlandirdi cabucak doguruverdim. Kolundan serum bagliyorlar. Vucuda girme sıklığını doktor ayarliyor. Benim serumumun 4 te 1 i bitmemisti daha dogumum gerceklesti.[/QUOTE]
Ayyy maaşllah ne güzel büyük umut oldun bana çok iyi moral oldu bu inşllah benimde böyle kolaycık olur çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi

Neden canm ben kolaylik olur diye dusunuyodm ilerde uyku duzeninde falan. Yanlis mi dusunuyorm yoksa. Almiyosa hic mi vermeyeyim bastan
Canım benim oğlum emmedi buda emsinde isterse yalancı emzik gibi kullansinn kafasindayim o yüzden yoksa büyük rahatlık gerçekten

İlk gün çok az geldi süt. Geceye doğru kesildi. Kuru meme gibi oldu. Şırınga ile çektiler. Aman yarabbim ne kadar can yakıyor. Bugün de hafif hafif pompa ile sagmaya çalıştik. Yok gelmiyor süt. Yarın taburcu olursam. Evimde daha rahat ederim. Burda sadece çorba. Galete pötibor bisküvi ve komposto su . O kadar. Midem almiyor artik. Teşekkür ederim cevabın için

Hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsin kuzun inşallah canım bizi haberdar et

Benimde hastanede ilk geldi sonra 2 gün damla geldi sadece eve geldim banyo yapincs sokuldu seninde öyle olur muhtemelen

Canım ben lansinohun pompasini aldım ikili olan. Goguslerim çok yarayken bile acitmadan sagiyordu. Sagima başlarken masaj modunda basliyor 2 dk masaj sonra sağma yapıyor. Tavsiye ederim. Çok zor çok geçmiş olsun

Yavrumla kavuştuk çok şükür
Sütüm de geldi hemen, az bence ama hemşire yok iyi yetiyo ona o dedi
Yavrum da hep emme modunda kuzum, sürekli aranıyo
Çok sessiz sakin maşallah şimdilik
Allahım nasıl güzel bi his
Günün tüm stresi acısı ağrısı gitti
Yürüdüm de, sancım da çok yok
Hiç bırakasım gelmiyo kucağımdan
Sezaryende benim de miyomumu almış doktor
Her şey daha güzel olcak inşallah, çok şişim biraz iner sabaha umarım

Persembe dogum yapicam cok sıkıntıliym kizlar ya hem korkuyorum hem haftasonu birakirlarsa o kadar gece yanımda kim kalir bilmiyorumeve gelincede bakcak kimse yok annem çalısıyo part time kv annesinede bakiyo hep kalamaz hepimz ayni semtteyiz annemle yanyana kv. 10dk yürüyüs mesafesnde ama gene skıntilym ramazan diye teyzemde dedemi birakip gelemiyo of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…