- 5 Eylül 2015
- 223
- 222
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.241
@sofiarya canım ben bebeğime emzik verdim bugün uyurken. 10 dakika emip uykuya daldı . Erken mi 8 günlük bebeğe emzik vermek .
Canım benim oğlum emmedi buda emsinde isterse yalancı emzik gibi kullansinn kafasindayim o yüzden yoksa büyük rahatlık gerçektenNeden canm ben kolaylik olur diye dusunuyodm ilerde uyku duzeninde falan. Yanlis mi dusunuyorm yoksa. Almiyosa hic mi vermeyeyim bastan
Anne memesini yakın oluyolar canım ve yumuşakANNONA bu kaucuk uclar yumusak mi oluyo diger damaklilara gore canm resimlerine baktim sanki daha yumusak bise gibi duruyo belki bunu alir
Anne memesini yakın oluyolar canım ve yumuşakANNONA bu kaucuk uclar yumusak mi oluyo diger damaklilara gore canm resimlerine baktim sanki daha yumusak bise gibi duruyo belki bunu alir
Suavinexi tutmadi. Ama chicco denemedim. Aldirip deneyim bi.Canım benimki chicconun tamamen kauçuk olanı var onu tuttu birde suavinex var onuda aldı ama sert diye çok çabuk attı onu
Bilmiyorum ki :/ bana damar yolundan verdiler.Bu bana alttan verdikleri neydi cnm yaa serum verilmedi vajinadan ip gibi birşey koydular çok çabuk ve şiddetli oldu sancılar.
İlk gün çok az geldi süt. Geceye doğru kesildi. Kuru meme gibi oldu. Şırınga ile çektiler. Aman yarabbim ne kadar can yakıyor. Bugün de hafif hafif pompa ile sagmaya çalıştik. Yok gelmiyor süt. Yarın taburcu olursam. Evimde daha rahat ederim. Burda sadece çorba. Galete pötibor bisküvi ve komposto su . O kadar. Midem almiyor artik. Teşekkür ederim cevabın içinCanım lesitin meme sütle dolu olupta akmayınca işe yarıyor. Sen şimdi yeni Doğum yaptığın için normal üstünün gelmemesi az sabır. Memelerini çok çekeleme yara yaparsın,bebeğe mama vermekle iyi etmişsin. Kaç gün oldu Doğum yapalı,Benimde ilk 2gğn yoktu hiç sütüm hiç öyle pompayla falan denemedim bebeğe meme bile vermedim. Benim memelerde silikon var dedim herhalde gelmeyecek sütüm hiç uğraşmayayım. Sonra 3.gün çat diye süt doldu memeler 4.gün iyice şiştiler sağıyorum pompaya gelmiyor, gerginlikten bebek tutamıyor,dedim patlayacaklar herhalde böyle giderse sonra işte lesitini alınca gece şakır şakır açıldı kanallar. Senin üretim daha hız kazanmamıştır lesitini istersen iç yine olacak olan bir tıkanmayı önlemiş olursun 8saatye bir alacaksın Bu arada. Ama bana sorarsan bekle sütün memişleri doldursun bebeğe tuttur memeyi ya da pompayla sağ bi bakalım gelmezse taş gibi şişerse memelr ozaman alırsın
soguk süt koy başucuna yudum yudum ic canim bende de ayni sorun var cok ise yariyorMide yanmasına önerisi olan var mı ? Geceleri mide suyum ağzımdan çıkmak üzereyken uyanıyorum
Hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsin kuzun inşallah canım bizi haberdar etKızlar bugün yine nst ye girdim ve yine sancim cıktı. Doktor vaginal muayene dedi. Cuma günü de demişti vaginal.muayene yapalim ben yaptirmamistim. Bugun tekrar soyleyince hadi bakalım dedim 2cm açıklık dedi ve kanamam başladı. Koyu kırmızı kahverengi kıvamda. Gelir mi dersiniz kizim
Benimde hastanede ilk geldi sonra 2 gün damla geldi sadece eve geldim banyo yapincs sokuldu seninde öyle olur muhtemelenİlk gün çok az geldi süt. Geceye doğru kesildi. Kuru meme gibi oldu. Şırınga ile çektiler. Aman yarabbim ne kadar can yakıyor. Bugün de hafif hafif pompa ile sagmaya çalıştik. Yok gelmiyor süt. Yarın taburcu olursam. Evimde daha rahat ederim. Burda sadece çorba. Galete pötibor bisküvi ve komposto su . O kadar. Midem almiyor artik. Teşekkür ederim cevabın için
Bi de onu deniyim bakalimAnne memesini yakın oluyolar canım ve yumuşak
Alıyor kuzum emzigi, aventin emzigini almıştım onu emiyor. Eliyle bile tutuyor düşmesin diyeYani aluyo m emzigi canim
Canım ben lansinohun pompasini aldım ikili olan. Goguslerim çok yarayken bile acitmadan sagiyordu. Sagima başlarken masaj modunda basliyor 2 dk masaj sonra sağma yapıyor. Tavsiye ederim. Çok zor çok geçmiş olsunİlk gün çok az geldi süt. Geceye doğru kesildi. Kuru meme gibi oldu. Şırınga ile çektiler. Aman yarabbim ne kadar can yakıyor. Bugün de hafif hafif pompa ile sagmaya çalıştik. Yok gelmiyor süt. Yarın taburcu olursam. Evimde daha rahat ederim. Burda sadece çorba. Galete pötibor bisküvi ve komposto su . O kadar. Midem almiyor artik. Teşekkür ederim cevabın için
Ay ne tatli :) Animals serisinden mi aldin sootihe mi aldin canim aventinAlıyor kuzum emzigi, aventin emzigini almıştım onu emiyor. Eliyle bile tutuyor düşmesin diye
inşallah işe yarar taş oldu memişlerimEvet evet bu ama dediğim gibi durumlarda işe yarıyor. Süt arttırır mı bilmiyorum
2 kupa cnm bir gündüz bir aksamGünde kaç defa içiyorsun bu çayı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?