2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Emzik tutmasi iyi aslinda uykusuz gecelerde cok yardimci olur aglama krizlerinde falan diye dusunuyorum philips aventin emzigini denemeyi dusunuyorm bide anne memesine cok yakinmis
Benim wee damaklı var ve aventin de var wee daha çok seviyor. Aventi kolay atıyor

Onu ilk kez duydum denemek lazım bugün sağdım iyi olana kadar sağcam valla emdikce beter oldu çocuk kan emiyo

kızlar yeni dogan bebisinizi uyuturken gece lambası kullaniyor musunuz? yoksa karanlikta mi yatiyorsunuz? gece/gunduz kavramini ögretmek gerekiyomus,karanlikta buyume hormonu salgilaniyomus falan..

teşekkür ederim baya korkmaya başlamıştım içim ferahladı

kızlar yeni dogan bebisinizi uyuturken gece lambası kullaniyor musunuz? yoksa karanlikta mi yatiyorsunuz? gece/gunduz kavramini ögretmek gerekiyomus,karanlikta buyume hormonu salgilaniyomus falan..

Çok minik bir ışık var ama odasında değil, dışarıdan odasına sızıyor. Karanlık gibi neredeyse o şekilde uyuyor.

Bana alttan ip gibi birşey koydular yarım saatte horon teptim hatta bebeğe fazla geldi diye sszeryana aldilar 3.5 saat sonunda. Keşke bana da böyle az verselermis şanslısın cnm
benimkini serumla veriyorlar canım.bizde dozunu artıralım dedik te bebeği strese sokmaya gerek yok dediler.Hala sancı yok bende de ama

benimkini serumla veriyorlar canım.bizde dozunu artıralım dedik te bebeği strese sokmaya gerek yok dediler.Hala sancı yok bende de ama

Canım sana niye suni sanci veriyorlar ben orayı kaçırmışım. Aramızda da 1 gün var.
Benim de sancim var evde cekeyim diyorum gerçi düzenli değil yine dus aldım düzene girer belki diye.

Kilosu iyi, memede uyumak istiyor ki uyuyor biraz emip, 2 göğsümü de versem illa mama istiyor arkasına doymuyor. Kakası da normal ama bence mama sayesinde.
Yani araması sürekli meme istemesi seni doymadıgını yönlendirmesin. Biraz yorucu olur belki ama 1 hafta meme dışında birşey vermeyip kilosuna baktır.

Gözün aydin canım Maşallah melindaya:)

Sıkıntı yapma canım inan Allâh yardım ediyor.Her şey güzel olur sen gönlünü ferah tut

Canım sana niye suni sanci veriyorlar ben orayı kaçırmışım. Aramızda da 1 gün var.
Benim de sancim var evde cekeyim diyorum gerçi düzenli değil yine dus aldım düzene girer belki diye.

canım bizim oğlan 4 kg şu anda.4cm açıklığım vardı ve hiç sancım yoktu.bebek doğum kanalında hatta pelvisk kemiğine dayanmış durumda.doktorum da 4 kg üstünde normal doğum risk oluşturur şartlar bukadar müsaitken suni sancıyla normal doğumu tetikliyelim dedi.öğlen 12.30 dan beri suni sancı verdiler ama bende ne daha fazla açılma nede sancı oldu.doktorumda biraz önce ilacı kesin birşey yiyip içmesin demiş.sanırım sabaha sezeryan diyecek

Kizlar benim göğüslerim çok kötü tıkandı. Taş gibi oldu canim o kadar cok yaniyor ki. Bu agri yuzunden 5 çocuk isteyen ben 2. Cocugu bile istemiyorum artik. Hastaneye gidecem hangi bölüme gitmeliyim? Göğüs hastaliklari mi? Kadin hastaliklari mi?

Benimde oyleydi surekmi pompayla sagdim. Sagarken sagdan soldan sikistir gogsunu. Elimi yumruk yapip bi koseden bastiriyorum. Alttan ustten yandan sırayla. Cok ise yariyo.

Tatlım lecithin al hemen açar, sıcak su buharına tut oda etkili sonra kolayca sağılır

canim benm de birkac gun evvel tas gibi olmustu memelerin, kizim ememiyordu bile. esim bi gogus pompasi aldi hemen. ben de bi kapta sicak su hazirlayip gogsumu havlu ile sarip durdum. 20 dakika sonra da sagmaya basladim, 12'ser dakika sagdim iki gogsumu de. sertligin birazi gecti. ertesi gun de aynini yaptim cok sukur gogsum cozeldu. pompan varsa canin acisa da dene sagmayi dene ama bi seferde acilmayabilir.

Kızlar dün sabah yediden beri bu saate toplasanız 4 saat ancak uyumuşumdur . Dün eşim işe başladı işk kez tek kaldım bebişle normalde bütün gün uyuyan çocuk bana yemk bile yedirmedi o da fazla uyumadı gaz sancısı çekti durdu . Üstten çıkartıyo alttan çıkartamıyordu . Kafayı yemk üzereydim eşin işten erkn çıktı bi de gaz damlası aldı o gelene kadar uyudu . Sonra bn uyumaya gittim çok üşümüştüm bi kalktım ki ateşim var . Bi de onu düşürmye uğrastık . Neyseki gaz damlası işe yaradı az önce pırt pırt yaptı . Şimdi uyuyor . Yarın da denicem eğer bni çok yorarsa annemi geri çağırcam çnkü normalde de sabırlı bi şnsan değilimdir . Buraya bile anca şindi girebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…