- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.261
Benim wee damaklı var ve aventin de var wee daha çok seviyor. Aventi kolay atıyorEmzik tutmasi iyi aslinda uykusuz gecelerde cok yardimci olur aglama krizlerinde falan diye dusunuyorum philips aventin emzigini denemeyi dusunuyorm bide anne memesine cok yakinmis
Onu ilk kez duydum denemek lazım bugün sağdım iyi olana kadar sağcam valla emdikce beter oldu çocuk kan emiyoAntibiyotik krem bilmem ki bir işe yarar mı?? E vitamini oldukça mantıklı aslında. Kudret narını yağda bekletip bir karışık yapıyorlarmış hastalar en çok onu derlerdi çok iyi geliyor diye hiç duydun mu öyle birşey denedin mi ya da?
Gece lambası kullanıyorum çünkü görmek istiyorum yüzünükızlar yeni dogan bebisinizi uyuturken gece lambası kullaniyor musunuz? yoksa karanlikta mi yatiyorsunuz? gece/gunduz kavramini ögretmek gerekiyomus,karanlikta buyume hormonu salgilaniyomus falan..
teşekkür ederim baya korkmaya başlamıştım içim ferahladıŞimdi bi kere hiiiiiiççç Çan’ını sıkma bunlar küçük dertler yenidoğanların çoğunda da olan şeyler, midenin girişimdeki kaslar çok iyi gelişmediğinden mide kapasitesinin azıcık üstüne çıktılar mı ne var ne YÖK boşaltıyorlar. Bu süreç bazen reflüye çeviriyor ki o da çok ciddi bir durum değil kendiliğinden 3-5ay içinde geçiyor çoğu zaman. Eğer kusması kilo alımını etkiliyorsa bir kaç şurup veriyorlar sindirimi düzenlesin diye onlar işlerin yoluna girmesini sağlıyor. Dert etme yanı bir git kilosuna baktır bakalım neler durumda
kızlar yeni dogan bebisinizi uyuturken gece lambası kullaniyor musunuz? yoksa karanlikta mi yatiyorsunuz? gece/gunduz kavramini ögretmek gerekiyomus,karanlikta buyume hormonu salgilaniyomus falan..
benimkini serumla veriyorlar canım.bizde dozunu artıralım dedik te bebeği strese sokmaya gerek yok dediler.Hala sancı yok bende de amaBana alttan ip gibi birşey koydular yarım saatte horon teptimhatta bebeğe fazla geldi diye sszeryana aldilar 3.5 saat sonunda. Keşke bana da böyle az verselermis şanslısın cnm
benimkini serumla veriyorlar canım.bizde dozunu artıralım dedik te bebeği strese sokmaya gerek yok dediler.Hala sancı yok bende de ama
Yani araması sürekli meme istemesi seni doymadıgını yönlendirmesin. Biraz yorucu olur belki ama 1 hafta meme dışında birşey vermeyip kilosuna baktır.Kilosu iyi, memede uyumak istiyor ki uyuyor biraz emip, 2 göğsümü de versem illa mama istiyor arkasına doymuyor. Kakası da normal ama bence mama sayesinde.
Gözün aydin canım Maşallah melindaya:)Yavrumla kavuştuk çok şükür
Sütüm de geldi hemen, az bence ama hemşire yok iyi yetiyo ona o dedi
Yavrum da hep emme modunda kuzum, sürekli aranıyo
Çok sessiz sakin maşallah şimdilik
Allahım nasıl güzel bi his
Günün tüm stresi acısı ağrısı gitti
Yürüdüm de, sancım da çok yok
Hiç bırakasım gelmiyo kucağımdan
Sezaryende benim de miyomumu almış doktor
Her şey daha güzel olcak inşallah, çok şişim biraz iner sabaha umarım
Sıkıntı yapma canım inan Allâh yardım ediyor.Her şey güzel olur sen gönlünü ferah tutPersembe dogum yapicam cok sıkıntıliym kizlar ya hem korkuyorum hem haftasonu birakirlarsa o kadar gece yanımda kim kalir bilmiyorumeve gelincede bakcak kimse yok annem çalısıyo part time kv annesinede bakiyo hep kalamaz hepimz ayni semtteyiz annemle yanyana kv. 10dk yürüyüs mesafesnde ama gene skıntilym ramazan diye teyzemde dedemi birakip gelemiyo of ya
Canım sana niye suni sanci veriyorlar ben orayı kaçırmışım. Aramızda da 1 gün var.
Benim de sancim var evde cekeyim diyorum gerçi düzenli değil yine dus aldım düzene girer belki diye.
Canım sana niye suni sanci veriyorlar ben orayı kaçırmışım. Aramızda da 1 gün var.
Benim de sancim var evde cekeyim diyorum gerçi düzenli değil yine dus aldım düzene girer belki diye.
ben de aynıyımKizlar benim göğüslerim çok kötü tıkandı. Taş gibi oldu canim o kadar cok yaniyor ki. Bu agri yuzunden 5 çocuk isteyen ben 2. Cocugu bile istemiyorum artik. Hastaneye gidecem hangi bölüme gitmeliyim? Göğüs hastaliklari mi? Kadin hastaliklari mi?
gözün aydın canımKızlar ben doğurdum sezeryan oldum ama kavuştuk çok şükür bu mübarek gecede.Daırısı bekleyenlerin başına
Kizlar benim göğüslerim çok kötü tıkandı. Taş gibi oldu canim o kadar cok yaniyor ki. Bu agri yuzunden 5 çocuk isteyen ben 2. Cocugu bile istemiyorum artik. Hastaneye gidecem hangi bölüme gitmeliyim? Göğüs hastaliklari mi? Kadin hastaliklari mi?
Tatlım lecithin al hemen açar, sıcak su buharına tut oda etkili sonra kolayca sağılırKizlar benim göğüslerim çok kötü tıkandı. Taş gibi oldu canim o kadar cok yaniyor ki. Bu agri yuzunden 5 çocuk isteyen ben 2. Cocugu bile istemiyorum artik. Hastaneye gidecem hangi bölüme gitmeliyim? Göğüs hastaliklari mi? Kadin hastaliklari mi?
canim benm de birkac gun evvel tas gibi olmustu memelerin, kizim ememiyordu bile. esim bi gogus pompasi aldi hemen. ben de bi kapta sicak su hazirlayip gogsumu havlu ile sarip durdum. 20 dakika sonra da sagmaya basladim, 12'ser dakika sagdim iki gogsumu de. sertligin birazi gecti. ertesi gun de aynini yaptim cok sukur gogsum cozeldu. pompan varsa canin acisa da dene sagmayi dene ama bi seferde acilmayabilir.Kizlar benim göğüslerim çok kötü tıkandı. Taş gibi oldu canim o kadar cok yaniyor ki. Bu agri yuzunden 5 çocuk isteyen ben 2. Cocugu bile istemiyorum artik. Hastaneye gidecem hangi bölüme gitmeliyim? Göğüs hastaliklari mi? Kadin hastaliklari mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?