2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bebişim yine yatağa koyunca uyaniyordu ilk kez yanıma aldım uyudu kokumu istiyor galiba. Ben sol göğsüm yara diye 3 saatte 25 ml sağiyorum ondan onu içiyor üstüne sağ veriyorum 15 dk emiyor uyuyor. Doktora göre 4 kilo 400 kalori alacakmış 100 ml 70 kaloriymis. 8 öğün de tüketmeliymis. Biz 4.600 kiloyuz en az 460 kalori almali. 50-55 ml yapar her öğün bu kadar var mı bilmiyorum valla

Evet süt arttırmak icin sordum.tesekkür ederim canım kafaya taktık vallahi

Gögüs bakmaz canim mastit olmus olabilirsn antibiyotik kullandiriyorlar bide solüsyon hazirlatiyolar eczanedn pansuman yapılıyo en iyisi acilden gir sevk ederler

Kizlar bebeklerine emzik tutturabilenler, hangi enzikleri tutturdunuz? Benimki markalı markasiz bur cok emzik denedi. Bur tek avent soothie az bir sey tutuyor . O da 2 cop coplayip geri atiyor. Keske tutsa benimki de emzik.
Can'ım suavinex var bizde. Ama öyle sürekli tutmuyor. Açsa almıyor mesela. Sadece emme refleksini tatmin icin kullanıyor uyku sıkıştırınca. Yada ağlamasın diye altını değiştirirken veriyorum.
Ama ben de kauçuk alıcam bi tane.

Can'ım ya ayva çekirdeği biriktirmemiş miydin sen kışın? O çok iyi geldi bana. 2 gündür rahatım hamdolsun. Bazen acıyor.

Malesef benim o kadar yok canım ve şu an neredeyse 5 kiloya yaklaştı bizimki. Mama verdiğim öğün 80cc mama iciyo daha az verirsem kıyamet kopuyor devamlı aranıyor ağlıyor. Sutum en fazla 2 memeden 60 çıkıyor. O da 2-3 saatte bir

Kizlar gunaydin hayirli ramazanlar .
Gecmise gidemedim henuz .bu sabah felaket bi sancim oldu.
Rahimde boyle sancilar normalmi bilmiyorum.
Kanamamda artti.normalmi sizce .
Doktoruma ulasmak tam bi dert .
En yakin zamanda yeni dr bulmam gerekiyor

Kizlar gunaydin hayirli ramazanlar .
Gecmise gidemedim henuz .bu sabah felaket bi sancim oldu.
Rahimde boyle sancilar normalmi bilmiyorum.
Kanamamda artti.normalmi sizce .
Doktoruma ulasmak tam bi dert .
En yakin zamanda yeni dr bulmam gerekiyor
Canım rahim toparlanirken sancılar oluyor ama aşırıysa bilemedim dayanamayacak gibi mi? Kanamam benim de bi artıp bi azalıyor ama her ihtimale karşı kontrole git istersen

Kızlar benim bebeğim doğdu bugün spinal anestezi ile
Kuzumun nefes sıkıntısı var yenidoğan ünitesinde 3 buçuktan beri
Durumu iyi ama nefesi toparlamasını bekliyolar
Dua edin kuzum yanıma gelsin
Gözünaydın Can'ım. Çabucak gelsin inş yavrun yanına.

Can'ım geçecek inş merak etme. Gözünaydın olsun. Lesitini göğüslerde süt toplanması olduğunda söylemişti sofiarya. Süt gelmesine etkili mi bilmiyorum. Ben malt içecek ve bestlak damla içtim. Baya etkisi oldu.
Birde ben de gazımı çıkaramamıştım WC'ye de çıkamadım. Lağman yaptılar. Onlar olmadan taburcu etmemeleri Laz'ım.

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
Seni çok eskilerden biliyorum çok sevindim
Midesi küçücük şu anda bir damla yeter
Sürekli emzir
Kahverengi kısmı ver ve öne doğru eğilme, arkaya yaslanarak emzir.
Emziğe biberona bulaşmazsan emzirmede sıkıntı da olmaz süt De yeter
Bir de şu yazıyı oku lütfen Hatta tüm anneler okusun
http://www.lllturkiye.org/2016/04/yenidogann-mektubu.html?m=1

Kolostrum makineyle sağılmaz elle sağım yapın lütfen
Süt için gerekli olan tek şey emzirmek
Meme ucuna ihtiyacı yok kahverengi kısmı aldırın
Bir de biberon vermeyin şakın biberonun kolay akışına alışırsa hiç emmez.
Ayrıca 8 saat emzirmek için de sağmak için de çok uzun bir süre.
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı oluyorlar
http://www.lllturkiye.org/2016/04/yenidogann-mektubu.html?m=1

Canım rahim toparlanirken sancılar oluyor ama aşırıysa bilemedim dayanamayacak gibi mi? Kanamam benim de bi artıp bi azalıyor ama her ihtimale karşı kontrole git istersen
Tekrar olursa o kotu sanci gidicem sanirim.
Ins bidaha olmaz .
Kanamada cok gb geldi 4 saatte degistirecegim pedi 20 dakikada degistriyorum.

Gecmis olsun canim lesitin kullandinmi

Memeye genel cerrahi bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…