- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.421
İnşallah hemencecik atlatırsınYok hiç biley yapmadım dün bi anda oldu binbaktım bi yerinde ağrı var . Arkdaşlarım vrdı onlar gidince kızarıklığı fark ettim ama elim sürekli ağrıyan bölgeye gidiyordu ondandır dedim . Bi de dün ateşlendim üşüme titreme ne ararsan vardı . Sabahta kızarklık durunca aklıma mastit geldi ateşte yapar yazıyordu aha dedim tamam dün bu yüzden ateşim çıkmış
Geceleri bende koynuma aliyorum yatarak emziriyom beraber uyuyoruz. Bazen de uyuyunca hamaga koyuyorum.Valla ben koynuma almakta buldum çareyi dün geceden beri yanımda yatinca susuyor
Ben yanıma almak istemiyordum cnm uyku.sersemi birşey olmasın diye ama ancak öyle uyuyor yoksa hep meme istiyor emzik de pek idare etmiyor. Gerçi çok güzel kokusu ile yatmak sıcacık kuzucuklar :)Geceleri bende koynuma aliyorum yatarak emziriyom beraber uyuyoruz. Bazen de uyuyunca hamaga koyuyorum.
Ben aktardan aldım Can'ım karıştırıp. Bi de öyle dene istersen. Humana etkili değildir belkiCanım bende humana rezene içiyordum ama fayda etmiyordu 3 gündür sanırım kimyon daha etkili.
Benimde dikisimin sağ tarafında yan oturduğum zaman bı ağrı giriyor bide.dikislerim.mor akıntı yok ama eklediğimiz.zaman sanki bı koku var gibiKızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük
Bence kokudan taniyorlarİki Aydan önce kucağa alışmaz diye okumuştum ama bizimkiler neden böyle oluyor bilmem, ne annemde ne babasında durmuyor, tuvalete zor gidiyorum
Ah oluyor iste buyukler ne diyeyim bizimde evde cocugun basinda sari turbent vs bi gecse gunlerde atlatsakKızlar herkes kayınvalidesinden dert yanmış benim de annem sorun.. sürekli bebegin aç olduğunu düşünüp mama vermek istiyor, bebegin ağzından süt geliyor ki bu tok olduğunu gösterir, ne zaman ağlasa mama verelim diye beynimi yiyor.. ayrıca durmadan eşimi fırçalıyor, beni de ona karşı kışkırtıyorAllah başımızdan eksik etmesin ama valla çok bunalıyorum
Aman hic umrumda degil dr yetiyo dedimi ystiyo millet konussun dursunAhh bu sütün az mı diyenleraç bu çocuk aç diye başlıyorlar beni de deli ediyorlar.. bizimki de benim kolyem oldu resmen kucağımdan indi mi uyanıyor, mızıl mızıl, sırt agrısından ölcem
Bizde sanirim alistiriyoruz kucaga ama bizim ki kus gibi :) hic takmaya gerek yok ama dr yetiyo diyosa bebislerde memnjnsa halinden kim ne derse desin su zamanda az irtibata gecmek lazim insanlarkaAhh bu sütün az mı diyenleraç bu çocuk aç diye başlıyorlar beni de deli ediyorlar.. bizimki de benim kolyem oldu resmen kucağımdan indi mi uyanıyor, mızıl mızıl, sırt agrısından ölcem
Sudocrem canimKızlar oğlumun poposu kızarmış desitin mavisi vardı sürdüm ama fayda etmemiş. Zeytinyagi sürdüm inşallah iyi gelir tavsiye edeceğiniz birşey var mi
Kızlar oğlum çok gazlı 3 gündür ya. Ikınıyor sürekli ama çıkartamıyor ağlamak yok ama uykusunu tam uyuyamıyor bu yüzden rezene ve humana içiyorum ama çıkmıyor gazlı şeylerde yemiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim başka. Yavrum uyuyamıyor bende uyuyamıyorum tabi
Lohusaliktan heralde hemen bozuluyorum.Boşver canım kimseye kulak asma.büyükler hala eski inanışları sürdürüyor bazen ama çok takmamak lazım.
Oyle gercektenBnm kaynanamin da var batıl inançları. Bı kere banyo yptirdik uyumasını bekledi uykusunu alipta gidelim dedi. Sen. Sacmasapan şeyler. Takilma onlsraperi masali . Gaz için acı elma yağı na başladım kızlar. İnşallah faydası olur. Kaç damla damlatiyoruz ayaginA
Acaba açken ilk hep ağrıyan kızarık memeyi mi versen? İlk açlıkla onu bir boşaltsa,. Yarın bi git bakalım neler diyecek yaz bize de mutlaka Bilgi akışı olsun iyi oluyorAyyo zamn bnmkş aşırı üretim yapıyor galibabi de bn bilerek süt yapan şeyleri yemiyorum nerdeyse ama süt yinede mememi açınca hmn akıyor az önce kuzarık olmayan göğsümü uzun emdi diğerini yarım emdi sapsam mı be tapsam bikemedim uyuyakaldı . Sürekli üretim tapmasın diye sağmayı bırakmıştım . Yarın inşallah doktor bişey verir de geçer. Zaten kndi göğüs göğsümle emzirmk istiyorum artık silikon uçtan çok sıkıldım
Nasıl tek başına bakmak bebişeBnde korkuyorum ama sakin olmamız lazım bnmde annem gitti bgün salı günü de eşim işe başlicak öğlen ikide gidip akşam on iki de gelcek . Nasl yapıcam tek başıma bilmiyorum
Baya etlerim ağrıyor altında üstünde karnimda çok çirkin estetik yok kabuk bağlamış yara benimki ama zik zak çizmiş üstünde bir çizgi daha dikiş var 3 cm kadar yırtıldı mı yanlış mı kesti de öyle oldu anlamadım. Tüm dikiş 10 cm kadar var en azBenimde dikisimin sağ tarafında yan oturduğum zaman bı ağrı giriyor bide.dikislerim.mor akıntı yok ama eklediğimiz.zaman sanki bı koku var gibi
Emzirmekle alakalı sanırım bizdekiCanim yegenimin bebeginde oldu .doktorlar bisey diyemediler .birsure devam etti ama bu durum insallah sizin okadar surmez
Valla ben tek bakiyorum dayiyorum memeyiBnde korkuyorum ama sakin olmamız lazım bnmde annem gitti bgün salı günü de eşim işe başlicak öğlen ikide gidip akşam on iki de gelcek . Nasl yapıcam tek başıma bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?