2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah hemencecik atlatırsın

Geceleri bende koynuma aliyorum yatarak emziriyom beraber uyuyoruz. Bazen de uyuyunca hamaga koyuyorum.
Ben yanıma almak istemiyordum cnm uyku.sersemi birşey olmasın diye ama ancak öyle uyuyor yoksa hep meme istiyor emzik de pek idare etmiyor. Gerçi çok güzel kokusu ile yatmak sıcacık kuzucuklar :)

Kızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük

Kızlar oğlumun poposu kızarmış desitin mavisi vardı sürdüm ama fayda etmemiş. Zeytinyagi sürdüm inşallah iyi gelir tavsiye edeceğiniz birşey var mi

Kızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük
Benimde dikisimin sağ tarafında yan oturduğum zaman bı ağrı giriyor bide.dikislerim.mor akıntı yok ama eklediğimiz.zaman sanki bı koku var gibi

Ah oluyor iste buyukler ne diyeyim bizimde evde cocugun basinda sari turbent vs bi gecse gunlerde atlatsak

.n
Ahh bu sütün az mı diyenler aç bu çocuk aç diye başlıyorlar beni de deli ediyorlar.. bizimki de benim kolyem oldu resmen kucağımdan indi mi uyanıyor, mızıl mızıl, sırt agrısından ölcem
Aman hic umrumda degil dr yetiyo dedimi ystiyo millet konussun dursun
Ahh bu sütün az mı diyenler aç bu çocuk aç diye başlıyorlar beni de deli ediyorlar.. bizimki de benim kolyem oldu resmen kucağımdan indi mi uyanıyor, mızıl mızıl, sırt agrısından ölcem
Bizde sanirim alistiriyoruz kucaga ama bizim ki kus gibi :) hic takmaya gerek yok ama dr yetiyo diyosa bebislerde memnjnsa halinden kim ne derse desin su zamanda az irtibata gecmek lazim insanlarka

Canım oğlum gazlı bir bebekti. Seninki ağlamıyormuş. Bizimki susmuyordu. Emzik de ise yaramiyordu sancisi oldugunda. Doktora götürdüm ultrason verdi ultrason öncesi hem osurdu hem sıçtı ama ultrasonda bağırsaklarda gaz gözüktü.
Sub sublex damla kullanıyordum birde rezene kimyon anason çayı yapıyordum keten ve lavanta da koydurmuş gemini düzenli kullandım sabah çay öğlen sub akşam üzeri çay gece sub şeklinde kullaniyordum bir zaman sonra düzene girdi. Sabır benim oğlum akşam üzeri bir ağlama krizine giriyordu gece yarisina kadar. Bunları kullandığımda bu krizleri daha hafif atlatıyorduk
Demem o ki bir düzen kurunca rahatlayacaksın. Tired acı elma yağı tavsiye etti onuda deneyeceğim ben.

Acaba açken ilk hep ağrıyan kızarık memeyi mi versen? İlk açlıkla onu bir boşaltsa,. Yarın bi git bakalım neler diyecek yaz bize de mutlaka Bilgi akışı olsun iyi oluyor

Benimde dikisimin sağ tarafında yan oturduğum zaman bı ağrı giriyor bide.dikislerim.mor akıntı yok ama eklediğimiz.zaman sanki bı koku var gibi
Baya etlerim ağrıyor altında üstünde karnimda çok çirkin estetik yok kabuk bağlamış yara benimki ama zik zak çizmiş üstünde bir çizgi daha dikiş var 3 cm kadar yırtıldı mı yanlış mı kesti de öyle oldu anlamadım. Tüm dikiş 10 cm kadar var en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…