- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.441
Ahhaja benim kız da birkaç gündür öyle yanıma almadan meme ağzında dalmadan yatağına koyamıyoruz dönemsel demekkiBen yanıma almak istemiyordum cnm uyku.sersemi birşey olmasın diye ama ancak öyle uyuyor yoksa hep meme istiyor emzik de pek idare etmiyor. Gerçi çok güzel kokusu ile yatmak sıcacık kuzucuklar :)
Merak etme o dikis bikac ay sonra incecik bı çizgi olucakBaya etlerim ağrıyor altında üstünde karnimda çok çirkin estetik yok kabuk bağlamış yara benimki ama zik zak çizmiş üstünde bir çizgi daha dikiş var 3 cm kadar yırtıldı mı yanlış mı kesti de öyle oldu anlamadım. Tüm dikiş 10 cm kadar var en az
Benimki de baya büyük canım ben de yeni yeni bakabiliyorum hiç böyle büyük olacağını dusunmemistimKızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük
Benim dikişlerde uzunca bir süre yattığın yerden karnımı kasarak kalkarsam özellikle acımak değil de böyle yanıyordu biber sürmüşsün gibi anlık,şu bir haftadır falan daha iyi,seninkilerin de acısı ağrısı geçer 1kaç haftaya. Göbek eridikçe küçülüyor dikişler merak etme şimdi böyle bombeli bir şişkinlik var zaten dokunun tamamen iyileşmesi lazım o ödemin de kaybolması içinKızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük
Ahhaja benim kız da birkaç gündür öyle yanıma almadan meme ağzında dalmadan yatağına koyamıyoruz dönemsel demekkibenim ki bi de erken doğdu ya bi lokmacık altımda kalacak diye ödüm patlıyor ama başka türlüsü de olmuyor
Aynı Can'ım. Eşim bile ne kadar çok kesmişler dedi. Bi de göbek dikişin üstüne sarkıyor baskı yapıyor sızlıyor o yüzen. Ben o sarkan göbekten pek göremiyorum Zaten. İnş geçer çabukçaKızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük
Gazın alttan çıkması gerekmiyomu
Ahah bence de parmağında oynatıyorlar vallaBen 3.gün aldım hala birlikte uyuyoruz. Bazen memeyi ağzından alsamda uyanıyor veya yanından kalktığımda.
Alışmaz diyorlar ama bizimkiler bizi çözdüne deseler yapıyoruz onlarda istediklerini yaptırmaya başladılar :)
Bende burdan çörek otu yağını okumuştum ama malesef bizde etkili olmadıKızımı sağlık ocağına götüreceğim demiştim kızlar sancısı için..zinco verdi Dr..ebem acı elma yağını önerdi aldım ikisinine inşallah faydasını görürüz.ayaklarına damlatilip masaj yapılacakmış. .acı elma yağı için çok iyi diyorlar..aklınızda bulunsun
Pisikte pudra cok kotu oluyor tavsiye etmem .Pudraya sagliksiz dedikleri icin kullanmiyorum. Zeytinyagi sürüyorum. Ama bence pudranın etkisi daha iyi. Henuz pisik olmadi. Olursa belki alirim pudra.
benim bebişte olmuştu canım sudocrem iyi geldi..birde gün içinde bir iki kez suyun altında poposunu yıkadımKızlar oğlumun poposu kızarmış desitin mavisi vardı sürdüm ama fayda etmemiş. Zeytinyagi sürdüm inşallah iyi gelir tavsiye edeceğiniz birşey var mi
Goguslere care bulamadik canim .Kizlar herkese selam bizde 9 gunluk olduk. Buraya yazabilen arkadaslara hayranim. Hic vaktim yok. Gogusler yara. Sut yetiyomu kilo aliyomi fikrim yok. Surekli emme modunda gogus ucum yokk. Silikon ucla zorluyorum. Birini veriyorum diger gogsumu versem acidan tisortumu isiriyorum . Nolur tavsiyesi onerisi olan yardim etsin
güvendiğim bir aktar var canım bende burda okumuştum çörek otunu..eşim ikisinine sormuş adam kesinlikle acı elma yağı demiş.deneyimleyim yazacağım bende..inş fayda edecek gibi..bir kez yaptım ..rahat daldı uykuyaBende burdan çörek otu yağını okumuştum ama malesef bizde etkili olmadı
Henüz almadık eşim istiyordu ama şuan kararsız kaldım o konuda biraz daha büyüsün bakalım ..şimdi çok erken zaten bence..Kızlar kanguru aldınız mi?
Yok canim esim izin vermedi .saglik acisindan guvenemedikKızlar kanguru aldınız mi?
Canım mutlaka yaz sonucu tamammı bende alayım ona göregüvendiğim bir aktar var canım bende burda okumuştum çörek otunu..eşim ikisinine sormuş adam kesinlikle acı elma yağı demiş.deneyimleyim yazacağım bende..inş fayda edecek gibi..bir kez yaptım ..rahat daldı uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?