2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben yanıma almak istemiyordum cnm uyku.sersemi birşey olmasın diye ama ancak öyle uyuyor yoksa hep meme istiyor emzik de pek idare etmiyor. Gerçi çok güzel kokusu ile yatmak sıcacık kuzucuklar :)
Ahhaja benim kız da birkaç gündür öyle yanıma almadan meme ağzında dalmadan yatağına koyamıyoruz dönemsel demekki benim ki bi de erken doğdu ya bi lokmacık altımda kalacak diye ödüm patlıyor ama başka türlüsü de olmuyor

Merak etme o dikis bikac ay sonra incecik bı çizgi olucak

Kızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük
Benimki de baya büyük canım ben de yeni yeni bakabiliyorum hiç böyle büyük olacağını dusunmemistim üzerinde de kıl çıkıyor, ilerde nasıl alcam onu hiç bilmiyorum

Kızlar bu dikişlerimin altı üstü ağrıyor karnımın etleri bebiş göbekte emiyo duruyor ondan mı acaba. Sizlerin ne alemde. Pek çirkin bir de yeni baktım baya büyük
Benim dikişlerde uzunca bir süre yattığın yerden karnımı kasarak kalkarsam özellikle acımak değil de böyle yanıyordu biber sürmüşsün gibi anlık,şu bir haftadır falan daha iyi,seninkilerin de acısı ağrısı geçer 1kaç haftaya. Göbek eridikçe küçülüyor dikişler merak etme şimdi böyle bombeli bir şişkinlik var zaten dokunun tamamen iyileşmesi lazım o ödemin de kaybolması için

Ben 3.gün aldım hala birlikte uyuyoruz. Bazen memeyi ağzından alsamda uyanıyor veya yanından kalktığımda.
Alışmaz diyorlar ama bizimkiler bizi çözdü ne deseler yapıyoruz onlarda istediklerini yaptırmaya başladılar :)

Aynı Can'ım. Eşim bile ne kadar çok kesmişler dedi. Bi de göbek dikişin üstüne sarkıyor baskı yapıyor sızlıyor o yüzen. Ben o sarkan göbekten pek göremiyorum Zaten. İnş geçer çabukça

Gazın alttan çıkması gerekmiyomu

Canım emdikten sonra gegirebilirse yani emerken yuttuğu havayı çıkarabilirse daha az gaz sancısı çeker. Emerken daha az hava tutması için memede iken düz yerine kafasını yukarıda vücudu aşağıda olacak şekilde biraz eğimli emziriyordum. Yatarak emzirmiyordum. Mutlaka emzirdikten sonra gegirmesi için uğraşıyordum. Sonuçta kolik bir bebegim vardı ve kolik olduğunu daha 1 haftalık kontrolünde doktor muayene ederken kolik bir bebeginiz olacak diye söylemişti. Eşimde ne güzel uyuyor ağlamıyor gaz sancimiz da yok öyle birşey olmayacak demişti ama malesef doktor haklı çıkmıştı.

Ahah bence de parmağında oynatıyorlar valla

Bende burdan çörek otu yağını okumuştum ama malesef bizde etkili olmadı

Pudraya sagliksiz dedikleri icin kullanmiyorum. Zeytinyagi sürüyorum. Ama bence pudranın etkisi daha iyi. Henuz pisik olmadi. Olursa belki alirim pudra.
Pisikte pudra cok kotu oluyor tavsiye etmem .
Oglumda denemistik vucuduna yapisti yara gb olmustu .
Ben vucuduna ayak ellerine sordum .
Aslinda yanlis yaptim kizimdada yapisti vucuduna

Kızlar oğlumun poposu kızarmış desitin mavisi vardı sürdüm ama fayda etmemiş. Zeytinyagi sürdüm inşallah iyi gelir tavsiye edeceğiniz birşey var mi
benim bebişte olmuştu canım sudocrem iyi geldi..birde gün içinde bir iki kez suyun altında poposunu yıkadım

Goguslere care bulamadik canim .
Memelerle basimiz dertte aventin silikonu biraz rahatlatti beni ama gecmedi yinede

Bende burdan çörek otu yağını okumuştum ama malesef bizde etkili olmadı
güvendiğim bir aktar var canım bende burda okumuştum çörek otunu..eşim ikisinine sormuş adam kesinlikle acı elma yağı demiş.deneyimleyim yazacağım bende..inş fayda edecek gibi..bir kez yaptım ..rahat daldı uykuya

sofiarya canim buralardasın diye sorayim dedim. Benim ilk doğum sonrası vagen boydan boya yirtilmisti dışta da kesi vardı. Herkes bu sefer yırtılmaz daha esnek olur diyor ama ben çok korkuyorum hatta sanci gelince istemsizce bacaklarımı kapatıyorum. Şu anda 2cm açıklık var doktor ilk doğumundan dolayı açıklık olması normal dedi çok fazla anlam yüklemeyelim dedi. Şu anda 1 saatte 3 kereden fazla ve uzun süreli sancim var ve dünkü açılma muayenesinden kalma köyü kahve renginde ve şeffaf sümüksü alıntım var ve deli gibi endişem var yine aynı sorunla karsilasicam hematom oluşacak diye.
Acaba dedikleri gibi yirtilmam daha az mı olur ve ben bu korkuyla doğumu geciktiriyormuyumdur piskolojik olarak. Ben beynin gücüne çok inanıyorum cunku
Bizimle çok uğraşıyorsun hakkını helal et canim

Canım mutlaka yaz sonucu tamammı bende alayım ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…