2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar sabah felaket bi sancim oldu .ozellikle vc zamani
Dunden buyana da kan revan icindeyim.
Dr a gittim miyomumun biri 9 bucuk cm mis .
O yapiyormus .rahim kuculdukce oda kuculebilirmis .ama sanci yaparmis .
Cok zor durumdayim .agrikesici fitil verdi.
Ins agrisiz atlatirim .daha dogumu unutamadim

Geçmiş olsun canım allah güç kuvvet versin sana

kızlar biz doğurmakişi kaldık ilgiye ihtiyacımız var oıke
kızlar epeydir internetimizde sorun vardı paketimde bitti giremedim, doğum yapmayan kaç kişi kaldık? Tek ben mi kaldım yoksa
kızlar epeydir internetimizde sorun vardı paketimde bitti giremedim, doğum yapmayan kaç kişi kaldık? Tek ben mi kaldım yoksa
yok canım bende varım ama az az kişi kaldık

Acaba açken ilk hep ağrıyan kızarık memeyi mi versen? İlk açlıkla onu bir boşaltsa,. Yarın bi git bakalım neler diyecek yaz bize de mutlaka Bilgi akışı olsun iyi oluyor
Bir hafta önce beze olmuştu bnde de aynı göğüste o zamn hep önce bu memeyi verdim şişlikler gitti ama normalde de bnm sol göğsüm daha büyüktür fark iyice açılır diye korkuyorum :) yazarım tabiki zaten peşpeşe aynı şeyleri yaşıyoruz burda

Ay canım inşallah düzene girer rahatlarım kendim hadi bir şekilde idare ediyorum ama oğlum artık uykusuzluktan sızıyor bir müddet sonra. Acı elma yağını söyledim eşime ama duyup duyup söyleme diye kızdı bana kendimde çıkıp alamıyorum yoksa deneyecektim bugün

Benim kızından kalan var canım kızımda çok kullandım ama erkek bebeklerde kız bebekler kadar kullanışlı olmadığını söylemişti drum kısa aralıklarla kullanmayı düşünüyorum
Ben de alayım diyorum kullanırım gibi geliyor canım. Bizimki de kız ya. Anneye yakın olunca daha rahat hissediyorlar, dışarı ciktiginizda rahat oluyor muydu?

Nasıl tek başına bakmak bebişe
İlk gün çok yorucuydu yani dün . Normalde bnm koz öyle çok sıkıntılı değil ama dün bişey oldu uyumadınfalan bni çok yordu o kadar bunaldım ki eşim işten erkn çıkıp geldi . Bgün daha iyi çok şükür bi de nazar değdi galiba ya ne kadar maşallah da deseler nazar değiyor dün arkadaşlarım vardı uyumasına falan baya şaşırdılar

Aynı Can'ım. Eşim bile ne kadar çok kesmişler dedi. Bi de göbek dikişin üstüne sarkıyor baskı yapıyor sızlıyor o yüzen. Ben o sarkan göbekten pek göremiyorum Zaten. İnş geçer çabukça
Aynen aynadan bakiyorum görmek için 6 kilo kaldı o da göbek

Bde hayatta yatağa almam diyenlerdendim :) gerci bn almıyorum korkuyorum ama eşim sarılarak yatmaya alıştırdı onun kokusuna da alıştı . Bazen uyutamıyorum o alıyor sarılıp uyutuyo

Cnm benimde aynı bir göğsüm dün geceden beri onu vermiyorum sağiyorum sagdigimi veriyorum. İyileşsin öyle vercem. Kremliyorum streç film ile kapiyorum daha etkili. E vitamini de yapıyorum

Dışarda kullanımı rahat mı canım? Almak istiyorum ama ucuz da değil kullanamam diye korkuyordum

Canım ben pek kullanmadım hep eşim kullandı :) dikişlerim çok diye bana taktirmadi. Ama çok rahatlık olduğunu söyleyebilirim. Hani kucakta tutup taşımaktansa kanguru seni daha az yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…