2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım Allah razı olsun, lesitin masaj sıcak su torbası derken ben mesajların sayesinde toparladım gibi göğüslerimi. taş olmuştu resmen bir de koluma bile ağrısı sirayet etmişti.

Kızımı sağlık ocağına götüreceğim demiştim kızlar sancısı için..zinco verdi Dr..ebem acı elma yağını önerdi aldım ikisinine inşallah faydasını görürüz.ayaklarına damlatilip masaj yapılacakmış. .acı elma yağı için çok iyi diyorlar..aklınızda bulunsun

Kizlar herkese selam bizde 9 gunluk olduk. Buraya yazabilen arkadaslara hayranim. Hic vaktim yok. Gogusler yara. Sut yetiyomu kilo aliyomi fikrim yok. Surekli emme modunda gogus ucum yokk. Silikon ucla zorluyorum. Birini veriyorum diger gogsumu versem acidan tisortumu isiriyorum . Nolur tavsiyesi onerisi olan yardim etsin

Dogru aslinda. Antibiyotik almak istemiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum daha kotu olmamak icin. Bu lesitin i nasil temin edebilirim?

Kelin ilaci olsa kendi basina sürer demisler benim de 16 gun oldu hala cekiyorum göğüslerimden. İyilesecegine daha zor bir hal alıyor. İki gundur hic emziremiyorum. Sütüm kesilmesin diye sağıp biberonla veriyorum kremler vs fayda etmiyor. 4 gözle iyilesmesini bekliyorum emzirebilmek icin. Emzirmeye kalkistigimda ben de aglaya sizlaya emziriyorum
Garmastan krem bir tık ise yariyor haberin olsun.

İyi akşamlar kızlar.bizimde bayram şekerimiz ramazanın ilk günü geldi çok şükür.dünki suni sancı işe yaramadı.bugün doktor vajınadan verdi ve sancı başladıktan 3 saat sonrasında doğdu.hem rahim içinde hemde rahim ağzında dikişlerim var.allahım herkesi bi avazda kurtarsın inşallah

Canım biley sorcam bende mastitten şüpheleniyorum ya bnm göğüste tıkanıklık ya da beze yok hatta bnm o göğsümden daha çok süt geliyor sanki bu belirtiler olmadan da mastit olunuyor dimi kızarıklık ve ağrı var

Valla ben koynuma almakta buldum çareyi dün geceden beri yanımda yatinca susuyor

Dogru aslinda. Antibiyotik almak istemiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum daha kotu olmamak icin. Bu lesitin i nasil temin edebilirim?
Hiç öyle düşünme ben antibiyotik benzetmesi yaparken zararsız olmasına değinmek istedim hiç kafan karışmasın,bu gibi durumlarda güvenle kullanılan bir sürü ilaç var hiç suçluluk hissetme, mastit demek bir süre sonra kana enfeksiyon karışması demek İnan bu durum antibiyotikten daha çok zarar verir ikinize de. Sen ilaçlarını iç,lesitini de büyük eczanelerden temin edebilirsin solgar markasının zaten,

Sütün aşırı üretimi sürekli memeden süt damlaması da mastit den kaynaklı olabiliyor,senin tıkanmadıgı için beze de yapmamış doğal olarak ama ağrı ateş ve bölgesel ısı artışı bunlar akla direk mastit i getiriyor

Geçmiş olsun hayırlı olsun Allah hayırlı uzun ömür versin sevdikleriyle

Daha önce oldun mu sıcak buhar yada uygulama yaptıysan o zamandan kalmış olabilir mi kızarıklık ?

Gazın alttan çıkması gerekmiyomu

Canım alttanda çıkması gerekiyor ama emdikten sonra önemli olan üstten çıkması üstten çıkmazsa alttan çok sıkıştırıyor bebekleri. Ben bir türlü çıkarttıramıyorum üstten ovuyorum pıt pıt yapıyorum bazen yarım saat sürüyor ama yok banamısın demiyor yarın doktora soracağım ne yapabiliriz diye damla şurup verir belki

Amin canım gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin Inşallah

Ayyo zamn bnmkş aşırı üretim yapıyor galiba bi de bn bilerek süt yapan şeyleri yemiyorum nerdeyse ama süt yinede mememi açınca hmn akıyor az önce kuzarık olmayan göğsümü uzun emdi diğerini yarım emdi sapsam mı be tapsam bikemedim uyuyakaldı . Sürekli üretim tapmasın diye sağmayı bırakmıştım . Yarın inşallah doktor bişey verir de geçer. Zaten kndi göğüs göğsümle emzirmk istiyorum artık silikon uçtan çok sıkıldım

Geçmiş olsun hayırlı olsun Allah hayırlı uzun ömür versin sevdikleriyle

Daha önce oldun mu sıcak buhar yada uygulama yaptıysan o zamandan kalmış olabilir mi kızarıklık ?
Yok hiç biley yapmadım dün bi anda oldu binbaktım bi yerinde ağrı var . Arkdaşlarım vrdı onlar gidince kızarıklığı fark ettim ama elim sürekli ağrıyan bölgeye gidiyordu ondandır dedim . Bi de dün ateşlendim üşüme titreme ne ararsan vardı . Sabahta kızarklık durunca aklıma mastit geldi ateşte yapar yazıyordu aha dedim tamam dün bu yüzden ateşim çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…