- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.401
canım Allah razı olsun, lesitin masaj sıcak su torbası derken ben mesajların sayesinde toparladım gibi göğüslerimi. taş olmuştu resmen bir de koluma bile ağrısı sirayet etmişti.Canım bu lesitin işini ben çıkardım ben söyledim biliyorum ama bak yakın zaman da çok yakın arkadaşım mastit oldu üstelik bebeği 4aylık,3gün boyunca damar yolundan antibiyotik almış hastanede benim tesadüfen haberim oldu ve gördüğüm de çok kötü haldeydi ben hemen elimdeki lesitinden verdim ona 2gün sonra aradı beni be herşeyin normale döndüğünü söyledi. Yani bebeğe zararı konusunda soya dan elde edilmiş bir gıda takviyesi netice de ve Avrupa da sıklıkla kullanılan bir yöntem mastitli hastalarda. İçtiğin antibiyotikten daha fazla zarar vermez bebeğine. Yine sen bilirsin ama çektiğin eziyete değmez onun için yazmak istedim,çok geçmiş olsun tekrardan
İnsallah cnm ya rabbim kolaylık versin hepimize,Ben de bugün bebek arabasında uyuttum, evin içinde deliler gibiydim :) valla 40 ları çıkınca düzeleceklermiş inşallah, ben çok umutluyum umarım hayal kırıklığına uğramam
Sanki eskiden asansör vardı :)) müstakil evde otursak ne yapacaktık bilmem
Çatıya çıkarıyorlardır :))
Dogru aslinda. Antibiyotik almak istemiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum daha kotu olmamak icin. Bu lesitin i nasil temin edebilirim?Canım bu lesitin işini ben çıkardım ben söyledim biliyorum ama bak yakın zaman da çok yakın arkadaşım mastit oldu üstelik bebeği 4aylık,3gün boyunca damar yolundan antibiyotik almış hastanede benim tesadüfen haberim oldu ve gördüğüm de çok kötü haldeydi ben hemen elimdeki lesitinden verdim ona 2gün sonra aradı beni be herşeyin normale döndüğünü söyledi. Yani bebeğe zararı konusunda soya dan elde edilmiş bir gıda takviyesi netice de ve Avrupa da sıklıkla kullanılan bir yöntem mastitli hastalarda. İçtiğin antibiyotikten daha fazla zarar vermez bebeğine. Yine sen bilirsin ama çektiğin eziyete değmez onun için yazmak istedim,çok geçmiş olsun tekrardan
Ben kaşıkla verdim işe yarıyor sanki alttan gazı rahat çıkarıyor artıkBen kullanıyorum canım, beş damla dediğin gibi.. sagdıgım sütle ya da mamaya damlatıyorum, meme ucuna damlattım bir kere yarısı boşa gitti
Kelin ilaci olsa kendi basina sürer demislerKizlar herkese selam bizde 9 gunluk olduk. Buraya yazabilen arkadaslara hayranim. Hic vaktim yok. Gogusler yara. Sut yetiyomu kilo aliyomi fikrim yok. Surekli emme modunda gogus ucum yokk. Silikon ucla zorluyorum. Birini veriyorum diger gogsumu versem acidan tisortumu isiriyorum . Nolur tavsiyesi onerisi olan yardim etsin
Canım biley sorcam bende mastitten şüpheleniyorum ya bnm göğüste tıkanıklık ya da beze yok hatta bnm o göğsümden daha çok süt geliyor sanki bu belirtiler olmadan da mastit olunuyor dimi kızarıklık ve ağrı varCanım bu lesitin işini ben çıkardım ben söyledim biliyorum ama bak yakın zaman da çok yakın arkadaşım mastit oldu üstelik bebeği 4aylık,3gün boyunca damar yolundan antibiyotik almış hastanede benim tesadüfen haberim oldu ve gördüğüm de çok kötü haldeydi ben hemen elimdeki lesitinden verdim ona 2gün sonra aradı beni be herşeyin normale döndüğünü söyledi. Yani bebeğe zararı konusunda soya dan elde edilmiş bir gıda takviyesi netice de ve Avrupa da sıklıkla kullanılan bir yöntem mastitli hastalarda. İçtiğin antibiyotikten daha fazla zarar vermez bebeğine. Yine sen bilirsin ama çektiğin eziyete değmez onun için yazmak istedim,çok geçmiş olsun tekrardan
Valla ben koynuma almakta buldum çareyi dün geceden beri yanımda yatinca susuyorOda güzelmiştamam cnm bende öyle yaparım faydası olur insallah. Ben oğlumu ayağımda sallayimmi uyutuyom. Mecbur kaldım. Her yatırdığı da ağlama krizlerine giriyor ama en sonunda uyuyor. Çok sinirleniyorum tutamıyorum kendimi ki,lar.
Gazın alttan çıkması gerekmiyomuAynı şekilde canım yarım saat sırtına vurduğum oluyor ama ağızdan gaz çıkaramıyoruz omzumda uyuyakalıyor diye bende yatırıyorum zaten çok uyumuyor ıkınmaktan gazdan. Bende merak ediyorum üstten gaz nasıl çıkartıyolar
Oh ohh sevindim birkaç güne daha da iyi hissedersin inşallahcanım Allah razı olsun, lesitin masaj sıcak su torbası derken ben mesajların sayesinde toparladım gibi göğüslerimi. taş olmuştu resmen bir de koluma bile ağrısı sirayet etmişti.
Hiç öyle düşünme ben antibiyotik benzetmesi yaparken zararsız olmasına değinmek istedim hiç kafan karışmasın,bu gibi durumlarda güvenle kullanılan bir sürü ilaç var hiç suçluluk hissetme, mastit demek bir süre sonra kana enfeksiyon karışması demek İnan bu durum antibiyotikten daha çok zarar verir ikinize de. Sen ilaçlarını iç,lesitini de büyük eczanelerden temin edebilirsin solgar markasının zaten,Dogru aslinda. Antibiyotik almak istemiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum daha kotu olmamak icin. Bu lesitin i nasil temin edebilirim?
Sütün aşırı üretimi sürekli memeden süt damlaması da mastit den kaynaklı olabiliyor,senin tıkanmadıgı için beze de yapmamış doğal olarak ama ağrı ateş ve bölgesel ısı artışı bunlar akla direk mastit i getiriyorCanım biley sorcam bende mastitten şüpheleniyorum ya bnm göğüste tıkanıklık ya da beze yok hatta bnm o göğsümden daha çok süt geliyor sanki bu belirtiler olmadan da mastit olunuyor dimi kızarıklık ve ağrı var
Geçmiş olsun hayırlı olsun Allah hayırlı uzun ömür versin sevdikleriyleİyi akşamlar kızlar.bizimde bayram şekerimiz ramazanın ilk günü geldi çok şükür.dünki suni sancı işe yaramadı.bugün doktor vajınadan verdi ve sancı başladıktan 3 saat sonrasında doğdu.hem rahim içinde hemde rahim ağzında dikişlerim var.allahım herkesi bi avazda kurtarsın inşallah
Daha önce oldun mu sıcak buhar yada uygulama yaptıysan o zamandan kalmış olabilir mi kızarıklık ?Canım biley sorcam bende mastitten şüpheleniyorum ya bnm göğüste tıkanıklık ya da beze yok hatta bnm o göğsümden daha çok süt geliyor sanki bu belirtiler olmadan da mastit olunuyor dimi kızarıklık ve ağrı var
Gazın alttan çıkması gerekmiyomu
İyi akşamlar kızlar.bizimde bayram şekerimiz ramazanın ilk günü geldi çok şükür.dünki suni sancı işe yaramadı.bugün doktor vajınadan verdi ve sancı başladıktan 3 saat sonrasında doğdu.hem rahim içinde hemde rahim ağzında dikişlerim var.allahım herkesi bi avazda kurtarsın inşallah
Ayyo zamn bnmkş aşırı üretim yapıyor galibaSütün aşırı üretimi sürekli memeden süt damlaması da mastit den kaynaklı olabiliyor,senin tıkanmadıgı için beze de yapmamış doğal olarak ama ağrı ateş ve bölgesel ısı artışı bunlar akla direk mastit i getiriyor
Yok hiç biley yapmadım dün bi anda oldu binbaktım bi yerinde ağrı var . Arkdaşlarım vrdı onlar gidince kızarıklığı fark ettim ama elim sürekli ağrıyan bölgeye gidiyordu ondandır dedim . Bi de dün ateşlendim üşüme titreme ne ararsan vardı . Sabahta kızarklık durunca aklıma mastit geldi ateşte yapar yazıyordu aha dedim tamam dün bu yüzden ateşim çıkmışGeçmiş olsun hayırlı olsun Allah hayırlı uzun ömür versin sevdikleriyle
Daha önce oldun mu sıcak buhar yada uygulama yaptıysan o zamandan kalmış olabilir mi kızarıklık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?